Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

GameFKS
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la GameFKS » 27 jun 2014, 00:59

lisander je napisao/la:
Cartman je napisao/la:FTV-u ne bi vjerovao ni da kazu da je zemlja okrugla.

A sutra Naser Oric kuca na vrata ovog Nedimka. :bih:
post ti je malo šizofren, ako ovo nije istina i ako naser nema veze sa spahom sto ce onda kucat na vratu nedimu
imaju mahalske da se druzi sa oba Nasera
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 jun 2014, 00:59

Cartman je napisao/la:FTV-u ne bi vjerovao ni da kazu da je zemlja okrugla.

A sutra Naser Oric kuca na vrata ovog Nedimka. :bih:
a sto to ne vjerujes FTV-u?
podijeli misljenje sa nama,mozda nam otovris oci.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 27 jun 2014, 01:01

ennis je napisao/la:
lisander je napisao/la:Ovo da dodje do suda tek bi onda Spaha i njegove taldžije najebale, jer bi se klupko do kraja odmoto, al za mene je odmotan prije 3 godine, al vi pojedinci žmirite i dalje
Ne razumiju to pojedinci.Pametan je smetljar,zna sta radi.Nedavanjem izjava za medije ne talasa situaciju samim tim sto ljudi nemaju priliku da mu postave neka skakljiva pitanja.Znaci cini sve da ostane ovakvo stanje,to jest da se pita za sve.
A ovo za tuzbe je smijesno sto ovaj lik gore rece,iz istog razloga nece na sud,zna da bi nahebao.Tek onda bi ga poceli istrazivati mnogi.
Kako ce razumijeti kad su to balavci u prosjeku 18 do 20 godina, koji se poistovjecuju sa Spahicem koji im je IDOL, i onda kada neko mucne glavom i dodje sa jednom pricom koja njima ne moze da dodje do mozga, onda dobijes da oni njega slijepo brane.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 01:01

thulkazal je napisao/la:
drummer je napisao/la: Niz kleveta,konstrukcija,pretpostavki,nagadjanja,jednom rijecju,nedokazanih bljuvotina.
To je svugdje u svijetu kaznjivo,ako nesto tvrdis onda moras podastrijeti jasne dokaze pa bio ti sto puta novinar.
Ako koristis medij i moc koju putem njega imas da obmanjujes javnost,nanosis ljudima stetu,lazes,iznosis polu i neprovjerene informacije onda treba da odgovaras za to.
Mah sve to stoji ali... Uostalom da su ovi nevini uradili bi to ali nije sve čisto ni sa Spahićem a vala ni sa Džekom...

I prije je bilo ogovaranja, tračeva ali nije bilo ovoliko "miševa" da ih pljuje a vala naziru se i dokazi ...
Naziranje dokaza nije dovoljno,dokazi moraju biti jasni.
Napadi su,kao sto rece juce Spahic,licne prirode a bogami je dosta njih motivisano zeljom da se poljulja i sto vise oslabi reprezentacija,to traje gidinama,usudio bih se reci i otkad postoji reprezentacija.
Ko to narucuje,ostaje nejasno.
Ako bi se ja sad sluzio hasicevim metodama onda bi rekao da iza toga stoji srpski(srbijanski) lobi(postoje i takve price)
Vidis sad kako je ruzno tvrditi nesto bez dokaza,to oni rade.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 01:03

edgardavids je napisao/la:Ja da sam na Edinovom i Emirovom mjestu sve bih poslao u 3 lijepe. Naš narod ne zaslužuje ništa dobro!
Ne,ovi zele to.Slavili bi dan kad bi Dzeko rekao da se oprasta od reprezentacije.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 01:05

drummer je napisao/la: Naziranje dokaza nije dovoljno,dokazi moraju biti jasni.
Napadi su,kao sto rece juce Spahic,licne prirode a bogami je dosta njih motivisano zeljom da se poljulja i sto vise oslabi reprezentacija,to traje gidinama,usudio bih se reci i otkad postoji reprezentacija.
Ako bi se ja sad sluzio hasicevim metodama onda bi rekao da iza toga stoji srpski(srbijanski) lobi(postoje i takve price)
Netačno. Napadi su motivisani željom da se otjeraju Spahić i Sušić, uzročnici svih problema u reperzentaciji, mahalskih i sportskih. Ljudi su namirisali krv, ko zna kad će biti ovako dobra prilika da se riješimo malicioznog tkiva.

A ti i dalje truni o prekodrinskim zavjerama.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 01:07

http://www.goal.com/en/news/3790/world- ... d-cup-exit" onclick="window.open(this.href);return false;

:plac: :plac: :puke: :puke:

Tačno mi zlo bude kad i stranim medijima prosipa šuplju da mu je stalo do naroda, da je on Bosanac. :pinokio: :pinokio:

Nije ti bilo stalo kad si puštao igrače Nigerije da se ušetaju do Begovića. :nene: :nene:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 01:08

DukeOfWellington je napisao/la:Neki ljudi izgleda stvarno vjeruju da Spahić ne tuži medije zbog navodne klevete zato što je dobar čovjek koji brzo zaboravlja. Pa on najbolje zna šta mnogi ljudi, a pogotovo novinari, znaju u o njemu, zna da nema povratka ako krene da istjeruje pravdu na sudu. Vama je idol čovjek koji u svrhu vlastite promocije organzuje humanitarne akcije, koji ne preza ni od čega samo da bi izgradio i održao lažni imidž "legende", "raje", "super lika" i slično. E pa na to se još samo lože djevojčice u adolescentnom dobu pa čak i neke odrasle žene kojima je Spahićev fizički izgled pomutio razum, ispodprosječno inteligetni ljudi koji puše njegove marketing fore koje sam gore naveo, stariji ljudi kojima je opala moć rasuđivanja i naravno na ovom forumu oni koji su zauzeli jednu od strana u vječitom duelu Sušić - Spahić pa nisu u stanju da puste i priznaju da su pogriješili (i jedni i drugi). Ali i to je pitanje do kada.
Nista od toga meni nije bitno,osim njegovih igara na terenu i toga kako su njegovi saigraci zadovoljnji sto im je on kapiten.
Samo to bi trebalo zanimati i novinare,bar one koji sebe nazivaju sportski.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 27 jun 2014, 01:09

E yebem ti majku kladionicarsku Spaha.....

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 27 jun 2014, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 jun 2014, 01:09

Imali neko u savezu ko se bavi ovim problemima mimo terena ? Neki organ unutarnje kontrole sto nadzire clanove saveza i reprezentaciju ? Sto uopste novinari moraju ukazivati na ove stvari ? Niko ne moze biti siguran u ove optuzbe ali trebate imati na umu da je jako tesko izaci i novinarima u javnost sa ovakvim stvarima ako nema osnove ! I da nije nista istina nije profuktivno imati lika kao kapitena koji vuce za sobom tolike optuzbe. ;)

A pored ovog svega. Nakon predstave protiv Nigerije sta vi igracki ocekujete od kapitena u buducnosti ?

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 27 jun 2014, 01:10

romeo je napisao/la:Niko izjavu u toj famoznoj mix zoni nije dao. Zasto ? Strah od Spahe da ne otme avion u povratku ? :mrgreen:
Nemoj je.bat

https://vidd.me/8e1" onclick="window.open(this.href);return false;

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 jun 2014, 01:11

Mene licno ne interesuju razne novinarske patke i pljuvanja ali pripreme nisu bile dobre,dosta je treninga preskoceno i odradjeno rekreativno to se vidi po njihovoj fizickoj spremi..Dakle,svi izlasci lumpovanja ako su bila ponavaljam ako su bila za vrijeme priprema nisu uredu,kaze se u prilogu da se odlazilo sa bijesnim automobilima u Mostar na neke zurke itd..
Ali onakvo izdanje protiv NIgerije niko ne moze opravdati cim je SPahic poceo pogresno dodavati lopte odma sam znao da je repriza EGipta nisam uspio ni reci onu recenicu iz filma gori vatra J.ebo si nas Spaha za sva vremena ,a Odevinga je ubacio loptu u mrezu..Nesto je se desilo jer pored Spahica i Dzeko je lose odigro, da su ostavili srce na terenu i izgubili niko A ne bi reko ovako smo ispusili ko amateri..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 jun 2014, 01:11

drummer je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:
drummer je napisao/la: Niz kleveta,konstrukcija,pretpostavki,nagadjanja,jednom rijecju,nedokazanih bljuvotina.
To je svugdje u svijetu kaznjivo,ako nesto tvrdis onda moras podastrijeti jasne dokaze pa bio ti sto puta novinar.
Ako koristis medij i moc koju putem njega imas da obmanjujes javnost,nanosis ljudima stetu,lazes,iznosis polu i neprovjerene informacije onda treba da odgovaras za to.
Mah sve to stoji ali... Uostalom da su ovi nevini uradili bi to ali nije sve čisto ni sa Spahićem a vala ni sa Džekom...

I prije je bilo ogovaranja, tračeva ali nije bilo ovoliko "miševa" da ih pljuje a vala naziru se i dokazi ...
Naziranje dokaza nije dovoljno,dokazi moraju biti jasni.

Koja si ti mutikasa. Odkako si se registrovao nastojis poljuljati atmosferu. A sad nam prodajes tu neku pricu da je napad na Spahica napad na Bosnu, hahah :bih:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 01:11

drummer je napisao/la: Nista od toga meni nije bitno,osim njegovih igara na terenu i toga kako su njegovi saigraci zadovoljnji sto im je on kapiten.
Samo to bi trebalo zanimati i novinare,bar one koji sebe nazivaju sportski.
Još da znaš da se sve to odrazilo upravo na teren gdje bi ti kraj bio.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 01:11

DukeOfWellington je napisao/la:
drummer je napisao/la: Naziranje dokaza nije dovoljno,dokazi moraju biti jasni.
Netačno. Napadi su motivisani željom da se otjeraju Spahić i Sušić, uzročnici svih problema u reperzentaciji, mahalskih i sportskih. Ljudi su namirisali krv, ko zna kad će biti ovako dobra prilika da se riješimo malicioznog tkiva.

A ti i dalje truni o prekodrinskim zavjerama.
Nema nikakvih napada na Susica,skoro da nema ni kritika,nikad ih nije ni bilo,od ovih sto lincuju Spahica.
Naprotiv,sve Susiceve greske,marifetluke,nepotizam,promasaje taktike itd.oni su uvijek svaljivali na Spahica i Dzeku.
Susicu su zamjerali samo jednu stvar,sto ih nije otjerao iz reprezentacije,nista vise.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 27 jun 2014, 01:12

donniedarko je napisao/la:Imali neko u savezu ko se bavi ovim problemima mimo terena ? Neki organ unutarnje kontrole sto nadzire clanove saveza i reprezentaciju ? Sto uopste novinari moraju ukazivati na ove stvari ? Niko ne moze biti siguran u ove optuzbe ali trebate imati na umu da je jako tesko izaci i novinarima u javnost sa ovakvim stvarima ako nema osnove ! I da nije nista istina nije profuktivno imati lika kao kapitena koji vuce za sobom tolike optuzbe. ;)

A pored ovog svega. Nakon predstave protiv Nigerije sta vi igracki ocekujete od kapitena u buducnosti ?
Nama treba visoki predstavnik i za fudbal :bih:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2014, 01:12

Ja sam rekao da ćemo izgubiti čim sam čuo sastav.
DRUG NEBI TI PUNCA

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 27 jun 2014, 01:12

Ja i dalje ne vjerujem da ima ljudi koji ne vide dalje od svog nosa.Poanta je da Susic i njegova kompanija kao i Spahic i jataci moraju biti udaljeni od reprezentacije za njeno dobro.Mi imamo ove nove mlade momke kao Besic,Kolasinac,Hajrovic etc. koji su strogi profesionalci,ja ne bih da i oni krenu ovim putem spahe i jataka.**** vas Spahic u supak sve ponasate se kao da je odbranio Bosnu a ne da je jedan prosjecan fudbaler koji je igrom slucaja i na foru dosao do kapitenske trake te umislio da je "najveci" nas kapiten ili sta vec.MARS U DUBROVNIK SPAHICU PA TAMO IZIGRAVAJ BOSSA SA SVOJIM MAFIJASIMA!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 jun 2014, 01:12

a kakve su to njegove igre??????? Čovjek nije odigro poštenu utakmicu od Luksemburga
IronMany je napisao/la:E yebem ti majku Spaha.....

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
i njemu i kratkorukom što ne može stavit ruke djepove, dva S nam napraviše sranje svjetskih razmjera

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 27 jun 2014, 01:13

IronMany je napisao/la:E yebem ti majku kladionicarsku Spaha.....

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
:urnebes:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, zikerrz21 i 24 gosta.