Nas savez da je imalo pametan (odnosno ljudi u njemu), probao bih pod svaku cijenu dovesti Vahu. Celnici jednog Bayerna su toliko ubjedjivali Guardiolu i probavali dovest ga u njihov klub, iako je Heycnkes u to vrijeme vise nego uspjesan bio, a mi evo propustamo odluku samom Safetu i s time se zadovoljavamo.
"Razočaran sam, ne volim pričati o sucima, ali svaki put se protiv nas ne svira najstroža kazna. Večeras se nije svirao kazneni udarac. Ne razumijem, što to imaju suci protiv nas?"
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Moze pricat ko sta hoce ali Alzir je fakat s nama u ravni.. solidna ekipa,skoro svi u europi igraju, imaju par 'zvjezdica' i ostalo prosjek. Takve ekipe su najjace uvijek imaju potencijal da zablistaju al mogu bezgranicno tapkat u mjestu. Al kad Vaha prodje u ovakoj grupi onda sta bi tek napravio u nasoj (hipoteticki bilo s Alzirom bilo s nasom repkom).. od danas dva favorita Alzir i Belgija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
brazzo je napisao/la:Moze pricat ko sta hoce ali Alzir je fakat s nama u ravni.. solidna ekipa,skoro svi u europi igraju, imaju par 'zvjezdica' i ostalo prosjek. Takve ekipe su najjace uvijek imaju potencijal da zablistaju al mogu bezgranicno tapkat u mjestu. Al kad Vaha prodje u ovakoj grupi onda sta bi tek napravio u nasoj (hipoteticki bilo s Alzirom bilo s nasom repkom).. od danas dva favorita Alzir i Belgija
Igracki su za klasu ispod nas. Ali, na velikoj sceni vrijede neka druga pravila i zakoni. Mora se preorati teren a nije ni lose kad selektor ima neke veze sa zivotom.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:
Igracki su za klasu ispod nas. Ali, na velikoj sceni vrijede neka druga pravila i zakoni. Mora se preorati teren a nije ni lose kad selektor ima neke veze sa zivotom.
ja opet ponavljam nista nisu slabiji od nas tacno nekako na vagi.. Ko sto neko rece vec nemamo mi htjeli priznat ili ne, svega 3-4 klase u ekipi i to se vidi kad igras s najboljim ekipama. Ista stvar je i kod njih plus imaju strasnu tehnicki potkovanu ekipu i sjajne mlade igrace. Opet ponavljam mozda jedina razlika u mentalitetu
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security