Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Janez
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 01:13

donniedarko je napisao/la:Imali neko u savezu ko se bavi ovim problemima mimo terena ? Neki organ unutarnje kontrole sto nadzire clanove saveza i reprezentaciju ? Sto uopste novinari moraju ukazivati na ove stvari ? Niko ne moze biti siguran u ove optuzbe ali trebate imati na umu da je jako tesko izaci i novinarima u javnost sa ovakvim stvarima ako nema osnove ! I da nije nista istina nije profuktivno imati lika kao kapitena koji vuce za sobom tolike optuzbe. ;)

A pored ovog svega. Nakon predstave protiv Nigerije sta vi igracki ocekujete od kapitena u buducnosti ?
Koji Savez druže, osim onog Komiteta i bez Ušanovića sve je isto. Isti IO, iste komisije. Da neko pokrene postupak protiv Spahe, a skupa cugali na Copacabani. :roll:

Edit.

:clap: :clap: :clap: za IronMany, dugo si izdržao bez gif-a. Satak? :rol: :rol: :tokralju: :kralj:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 01:14

drummer je napisao/la: Nema nikakvih napada na Susica,skoro da nema ni kritika,nikad ih nije ni bilo,od ovih sto lincuju Spahica.
Naprotiv,sve Susiceve greske,marifetluke,nepotizam,promasaje taktike itd.oni su uvijek svaljivali na Spahica i Dzeku.
Susicu su zamjerali samo jednu stvar,sto ih nije otjerao iz reprezentacije,nista vise.
Poslušaj ponovo taj prilog sa FTV-a, poslušaj do kraja. Taj novinar koji je tvog idola postavio na njegovo mjesto je takođe i Sušića jasno nazvao nesposobnim, što je takođe tačno.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 jun 2014, 01:15

imekorisnicko je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:Imali neko u savezu ko se bavi ovim problemima mimo terena ? Neki organ unutarnje kontrole sto nadzire clanove saveza i reprezentaciju ? Sto uopste novinari moraju ukazivati na ove stvari ? Niko ne moze biti siguran u ove optuzbe ali trebate imati na umu da je jako tesko izaci i novinarima u javnost sa ovakvim stvarima ako nema osnove ! I da nije nista istina nije profuktivno imati lika kao kapitena koji vuce za sobom tolike optuzbe. ;)

A pored ovog svega. Nakon predstave protiv Nigerije sta vi igracki ocekujete od kapitena u buducnosti ?
Nama treba visoki predstavnik i za fudbal :bih:
Visoki predstavnik :urnebes: Ne, u ozbiljnim savezima imas organe koji istrazuju igrace nakon navoda da su se ponasali naopako ;)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 jun 2014, 01:16

vojvodo ne vrijedi objašnjavat u ovo gluho doba noci

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 27 jun 2014, 01:16

bagrcavi je napisao/la:Ja sam rekao da ćemo izgubiti čim sam čuo sastav.
meni je najzagonetnije zašto nam se taktika "nigdje desne strane" pretvorila u taktiku "nigdje lijeve strane", Mujdža je bar navikao čuvati sam cijelu stranu :crazy:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 01:16

DukeOfWellington je napisao/la:
drummer je napisao/la: Nista od toga meni nije bitno,osim njegovih igara na terenu i toga kako su njegovi saigraci zadovoljnji sto im je on kapiten.
Samo to bi trebalo zanimati i novinare,bar one koji sebe nazivaju sportski.
Još da znaš da se sve to odrazilo upravo na teren gdje bi ti kraj bio.
Nisam vidio to,osim u par utakmica.Ali svaki igrac na svijetu ima i lose utakmice,to je sasvim normalno.
Iker Kasiljas je Spaniju vratio kuci,takodje je i u proslosti imao katastrofalnih utakmica.
Ja sam vidio igraca bez kojeg mi nikad ne bi vidjeli svjetsko prvenstvo nit bi bili ovo sto smo sad.
Sve ostalo su licni animoziteti.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 27 jun 2014, 01:16

IronMany je napisao/la:E yebem ti majku kladionicarsku Spaha.....

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Znaci pregledo sam ovu utakmicu sigurno dosad jedno 6-7 puta i stvarno nisam htio sam sebi to priznat ali...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 27 jun 2014, 01:17

Imamo problem sa covjekom koji je umislio da je veci od reprezentacije i koji na svim poljima i u svlacionici i u zaduzenjima ljudi u savezu zeli komandovati.
Dva su rjesenja,jedno da smetljar ode,drugo da se dovede trener koji ce imati potpunu kontrolu gdje smetljar ne bi smio lobirati i ucjenjivati za dobrobit havera iz klana.

Problem je sto postoji struja u savezu koja je podredjena smetljaru te su tako izgledi za dovodjenje trenera tipa Vahe smanjeni,jer kod njega nema kalkulacija i popustanja.Cim mu se pocnu mijesati u posao kraj price (Obala,Dinamo)
Safeta ne mogu jos otkad ulaze momci iz agencije,ali kad bih mogao birati izabrao bi njega da ostane na klupi a da smetljar odleprsa.
Za ovog gore sto kaze kako se niko ne zali na kapitena,pa to je u stvari citava bit,ne smiju druze.A Bgm nisam cuo u svim izjavama otkad su pocele pripreme da ga neko hvali kao pravog lidera i vodju,uzora.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 27 jun 2014, 01:18

e moj Spaha, i ti se prodaješ :crazy:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 27 jun 2014, 01:18

donniedarko je napisao/la:
imekorisnicko je napisao/la:

Nama treba visoki predstavnik i za fudbal :bih:
Visoki predstavnik :urnebes: Ne, u ozbiljnim savezima imas organe koji istrazuju igrace nakon navoda da su se ponasali naopako ;)
U ozbiljnim državama imaš ozbiljne saveze

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 27 jun 2014, 01:18

isx je napisao/la:
romeo je napisao/la:Niko izjavu u toj famoznoj mix zoni nije dao. Zasto ? Strah od Spahe da ne otme avion u povratku ? :mrgreen:
Nemoj je.bat

https://vidd.me/8e1" onclick="window.open(this.href);return false;
Cuj ove na kraju,moze al bez kamere :shock: :lol: Mora se ovdje uvesti reda :kafa:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 27 jun 2014, 01:18

Kaunas je napisao/la:e moj Spaha, i ti se prodaješ :crazy:
ne bi mu bilo prvi put
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 27 jun 2014, 01:19

Svaka cast Mujdzi, Bicakcicu, Avdiji, Hadzicu, Tinu, Vedadu! :tokralju:

Janez - nije satak, danas nekad sam bio opomenut, al' ispizdilo mi je zivce ovo sto si ti postavio. Gdje se ovaj prodaje kao da je nevinasce.

Nek dobijem i ban, nek ide sve u pm.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 01:19

@donniedarko

Mi smo sve osim ozbiljnog saveza, tamo jedino šta valja jeste jedan odbor "Odbor za posredovanje i savjetovanje". Sve je trulo u privatnom preduzeću zvanom NF/NS BiH. I možda da valja ona Pecikoza za security-a, treba reći Džeki da je uposle na Etihadu, ako ne bi i Yayu Toure-a prebila kad Džeki čestita Bajram. :rol: :tralala:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 01:22

isx je napisao/la:
romeo je napisao/la:Niko izjavu u toj famoznoj mix zoni nije dao. Zasto ? Strah od Spahe da ne otme avion u povratku ? :mrgreen:
Nemoj je.bat

Cuj ako moze bez kamere, to nije Dzekica bio kosu sredio? :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 01:23

DukeOfWellington je napisao/la:
drummer je napisao/la: Nema nikakvih napada na Susica,skoro da nema ni kritika,nikad ih nije ni bilo,od ovih sto lincuju Spahica.
Naprotiv,sve Susiceve greske,marifetluke,nepotizam,promasaje taktike itd.oni su uvijek svaljivali na Spahica i Dzeku.
Susicu su zamjerali samo jednu stvar,sto ih nije otjerao iz reprezentacije,nista vise.
Poslušaj ponovo taj prilog sa FTV-a, poslušaj do kraja. Taj novinar koji je tvog idola postavio na njegovo mjesto je takođe i Sušića jasno nazvao nesposobnim, što je takođe tačno.
Pa da,nesposoban zato sto nije imao muda odstraniti pojedine igrace,to je najveca zamjerka.Jos se spominje taktika protiv Nigerije pa se onda i to svali na Spahica u smislu,ma dzaba i taktika kad je Spahic odigrao slabo.
Znaci amnestija,na kraju nije kriv Susic ni taktika,kriv je Spahic.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 27 jun 2014, 01:24

Cartman je napisao/la:
isx je napisao/la:
Nemoj je.bat

Cuj ako moze bez kamere, to nije Dzekica bio kosu sredio? :rol:
Meni je ovdje interesantno sto je Dzeko stao i da ova KOZETINA nije rekla moze li bez kamere, mozda bi momak i pristao.

Sad sam utripovao da sa njim manipulisu u pm.

Il' mi se cini samo .... :crazy:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

isx
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la isx » 27 jun 2014, 01:25

Zakljucak - svi normalni momci mimo kabadahijicinog klana su dali izjavu javnom servisu.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 01:26

isx je napisao/la:Zakljucak - svi normalni momci mimo kabadahijicinog klana su dali izjavu javnom servisu.
Jedino je Kolašinac ko Sejdić i Finci, valjda novinar zna da mu je slab bosanski pa nije htio da muči momka. :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 01:26

Pa Dzeko je Pecikozi rekao da ona to kaze novinarima. Jer nema muda sam da to kaze, isto sto nema muda da on vodi kolo, nego se krije iza Spahe.

Vec sam govorio, Spahic je barem svugdje isti i nikoga se ne boji, a ovaj Edin je tih kao mis u Cityu, a nama prosipa neku silu i svoje pizdarije. Isto tako u javnosti nesto glumi neku finocu, Spaha ih javno razyebe. Slazem se da je vrijeme da se Spahic povuce, ali to je zbog toga sto je drasticno oslabio kao igrac. Price oko njega licno se pretjeruju. Kao da je covjek Saddam Hussein.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 27 jun 2014, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: signalidunapark, zikerrz21 i 13 gostiju.