Nego ljudi, šta ima, šta se radi, da li neko zna kuhati ovdje ?
Ja sam neki dan nešto pokušao, ali to nije to, nisam ja očigledno za toga. Ono što znam jest supa, makarone (možda), i to je to. Možda bih znao hljeb podkuhat i napraviti
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ah,rostilj je lako.Neutral je napisao/la:Heh, lahko je nešto napraviti iz konzerve kao gulaš![]()
Ne znam to, ali sam majstor roštilja![]()
Haha,dobro poredjenje. Ma trebaju se znati osnove kuhanja,barem 7 jela da znas napraviti (svaki dan u sedmici da mozes jesti drugo).Neutral je napisao/la:Nije lahko, trebaš biti umjetnik za to. Ono što je Pikaso kao umjetnik bio u svoje vrijeme, to sam ja sa roštiljem, samo je malo drugačiji alat
Neutral je napisao/la:Heh, lahko je nešto napraviti iz konzerve kao gulaš![]()
i onda smece bacite u rijeku123456 je napisao/la:Neutral je napisao/la:Heh, lahko je nešto napraviti iz konzerve kao gulaš![]()
Ide nam ljeto mogli bi probati taj rostilj?????????????Mi sastojke kupimo a ti nam to sve pripremis.Negdje pored rijeke uz Pivo????????????
pretpostavljam da ce tako biti uvijek tako bude123456 je napisao/la:@tax a gdje to ti procita dacemo smece baciti u rijeku,
tax je napisao/la:pretpostavljam da ce tako biti uvijek tako bude123456 je napisao/la:@tax a gdje to ti procita dacemo smece baciti u rijeku,
Koliko ja znam, to je nemoguće. Slika se mora negdje uploadovati (neki besplatan prostor na interentu), a to su obično stranice koje nude besplatan upload stvari.Zagor je napisao/la:Pročitao sam negdje na forumu davno da se mogu slike prebaciti sa kompa bez onih upladovanja na stranicama. Meni već koči neko vrijeme to uplaodovanja, pa ako slučajno može direktno sa kompaovdje, nek mi neko kaže, moguće da sam se usefijo.
Al koda sam jednom pročitao kako je neko na ovom forumu objašnjavao kako se može bez toga. Moguće da sam nešto tada bio pomješao.MinistaR je napisao/la:Koliko ja znam, to je nemoguće. Slika se mora negdje uploadovati (neki besplatan prostor na interentu), a to su obično stranice koje nude besplatan upload stvari.Zagor je napisao/la:Pročitao sam negdje na forumu davno da se mogu slike prebaciti sa kompa bez onih upladovanja na stranicama. Meni već koči neko vrijeme to uplaodovanja, pa ako slučajno može direktno sa kompaovdje, nek mi neko kaže, moguće da sam se usefijo.
hocu ja hocu jaEmir_ZENICA je napisao/la:Prodajem 2 karte za Seku Aleksic...u Zenici![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.