SaltCityAttack je napisao/la:Uzese Bullsi super autera..bravoo bravoo trade too je kno sto smo trebali par godina vec
Još Mela dovest a ne izgubiti Taja!
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
SaltCityAttack je napisao/la:Uzese Bullsi super autera..bravoo bravoo trade too je kno sto smo trebali par godina vec
Jel ono rekao 'fuck me' kad ga prozvase? Barem sam ja tako procitao sa usana. HahahahahaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Lavine sjeban sto mora u Minesotu
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Lavine sjeban sto mora u Minesotu
ista reakcijaDonnie Darko je napisao/la:Ko je TJ Warren koji ****?
U San Antoniu bi mu najbolje biloBABADZO je napisao/la:Ne ocekujte Nurku do kraja prve ,LN
MA kakvi ovo ce bit nase najvece pojacanje ove sezone ko da gledamSaltCityAttack je napisao/la:Vidjet cete sad trade Bullsi ovja pick i jos nekog za Lova...jer ovaj mali moue postat novo Love svakako ..onda idemo.slobpdnog Mela dovest
'Oces ti Juku kod nekog naseg Balkanerosa...Vasa Ladacki je napisao/la:Haj Juka kod Antare u Hokse.
Vjerovatno ce Bogdana izabrati...Kawhi je napisao/la:U San Antoniu bi mu najbolje biloBABADZO je napisao/la:Ne ocekujte Nurku do kraja prve ,LN
Kakvu bi mi zvijer napravili od njega.UhhhKawhi je napisao/la:U San Antoniu bi mu najbolje biloBABADZO je napisao/la:Ne ocekujte Nurku do kraja prve ,LN
jesam li dobro vidio "fuck man" kad je ustajao?Gunner4 je napisao/la:'Oces ti Juku kod nekog naseg Balkanerosa...Vasa Ladacki je napisao/la:Haj Juka kod Antare u Hokse.![]()
PS: Sto se ovaj LaVine isfura co'ek...![]()
![]()
Phili je odradila odlican posao koliko god to tebi tesko bilo za shvatiti.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:FIladelfija izabra dva picka koja nece zaigrat ove sezone (barem veci dio)
Dobili su Sarica, i pik druge runde za draft 2015Guarin14 je napisao/la:Pa sto Phila ne uze Sarica kao 10. picka. nego sad preko trejda ga uzese, mozel neko logicno pojasnjenje ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.