Vjerovatno za Toronto.NEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj pik PHX je sigurno za nekog drugog....
NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA draft
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi pickovi PHX, meni bezveze 
Znam da ciste u Chicagu, ali prvo sto treba da pociste je Boozer, ovi ugovori rookie igraca sa 16 , 19 su mizerni spram tih nekih ugovora koje imaju, neka Dunleavya i Boozera ociste i to je to
Znam da ciste u Chicagu, ali prvo sto treba da pociste je Boozer, ovi ugovori rookie igraca sa 16 , 19 su mizerni spram tih nekih ugovora koje imaju, neka Dunleavya i Boozera ociste i to je to
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Evo Harrisa cudi me da je ostao do 19. picka
Imamo i pick druge runde
Vjerovatno dolazi i Mirotic ove sezone , sta ce nam 4 rookieja u jednoj sezonituzlak1987 je napisao/la:Ovi pickovi PHX, meni bezveze
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Harris je izraziti suter a doveli su vec Afflaloa
David Aldridge ?@daldridgetnt 2m
Despite Zach LaVine's seeming unhappiness at being drafted by Minnesota, the Wolves will keep him, per league ****
Vec oce ic.. A jbmeti Minnesotu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svidja mi se trade u stranu Denvera. Dobili su boljeg igraca sa 19. picka od Sacramenta sa 8.
I gratis Nurkica..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 jun 2014, 03:44, ukupno mijenjano 1 put.
Lillard je napisao/la:David Aldridge ?@daldridgetnt 2m
Despite Zach LaVine's seeming unhappiness at being drafted by Minnesota, the Wolves will keep him, per league ****![]()
Vec oce ic.. A jbmeti Minnesotu
Nije dzabe psovao...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ide Nurkic ove godine odmah u NBA...
Chris Sheridan ? @sheridanhoops
.@SprungOnSports just spoke to the agent for #Nuggets' pick Jusuf Nurkic. He's coming to the #NBA this year. http://wp.me/p1Ogzi-k02" onclick="window.open(this.href);return false;
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jel ko gledao ovog momka sto ga izabra Toronto, koji sjeb u dvorani 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Super vijesti!Lillard je napisao/la:Ide Nurkic ove godine odmah u NBA...
.@SprungOnSports just spoke to the agent for #Nuggets' pick Jusuf Nurkic. He's coming to the #NBA this year. http://wp.me/p1Ogzi-k02" onclick="window.open(this.href);return false;
Postovanje treba zaraditi.
Raptorsi

Bolje mu je ostati u Evropi bar još godinu.kad_kako je napisao/la:Super vijesti!Lillard je napisao/la:Ide Nurkic ove godine odmah u NBA...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel ovaj bio na mockovima uopšte?
wtf 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali zasto za 20. pick, mogli su ga mozda i u drugoj rundi uzeti 
Neka ide Nurkic odmah, Tomic je ostao u Evropi pa nece evo mozda nikada ni otici, a odlican je centar..
Neka ide Nurkic odmah, Tomic je ostao u Evropi pa nece evo mozda nikada ni otici, a odlican je centar..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Naravno da ce Presti uzeti pik koji se najvise vezivao za SA.Zasto bi me to cudilo?
Nick Collison 2.0 .
- akisarajevo92
- Kontakt:
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Malo retardirano ovo sa kačketima. Sve se već zna, mogli su to zamijeniti na vrijeme, jer ova slika je vječna uspomena ovom momku, bio bi onda red i da se na istoj vidi ko ga je izabrao a ne ko je trebao.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Bruno Caboclo
Bruno "The Brazilian Durant" Caboclo is a basketball player drafted hi sphb its spar with the 20th pick by the Toronto Raptors in the first round of the 2014 NBA draft He doesn't know how to play basketball yet but will be ready in four years.. His selection was regarded as a slight reach.
6'8
240 lbs
McDonalds All American
MVP of Basketball without borders. sphb members enjoy male genitalia in their rear
Two years away from being two years away
Wikipedia ahahahahah
Bruno "The Brazilian Durant" Caboclo is a basketball player drafted hi sphb its spar with the 20th pick by the Toronto Raptors in the first round of the 2014 NBA draft He doesn't know how to play basketball yet but will be ready in four years.. His selection was regarded as a slight reach.
6'8
240 lbs
McDonalds All American
MVP of Basketball without borders. sphb members enjoy male genitalia in their rear
Two years away from being two years away
Wikipedia ahahahahah
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobice on sliku i sa Denverovim odmah u backstage-u.NeverGiveUp je napisao/la:Malo retardirano ovo sa kačketima. Sve se već zna, mogli su to zamijeniti na vrijeme, jer ova slika je vječna uspomena ovom momku, bio bi onda red i da se na istoj vidi ko ga je izabrao a ne ko je trebao.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ma znam da hoće ali nije isto, ovo je taj momenat bio kad je izabran, uslikan sa vlasnikom, itd... To se ne ponavlja.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili