Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Pa mediji su popljuvali i Safeta pa je svima dao izjave, koliko god mu se zamjeralo neznanje, Safet je svjestan svoje funkcije selektora, a ne ko kapiten koji bi još dao Marajnu i Senadu da prenos i SP, i svim ostalim medijima zabranio pristup reprezentaciji, sramota kvazi kapitenu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
donniedarko je napisao/la:Ima li negdje izjava Papeta gdje objasnjava zasto samo preko Spahica komunicira sa ostalim igracima ?
Nemam izjave, ali znam da je rekao sljedeće:
Novinar: Selektore imate li brojeve igrača?
Selektor: Nemam jer mi ne treba, ako mi neki igrač treba javim se kapitenu i on mi da.
- donniedarko
- Kontakt:
Kakav ba kvalitet, jesi gledao utakmicu protiv Nigerije ? Sutra ce nas Belgija u kvalifikacijama rastaviti pa ces opet ti o njegovom kvalitetu. Spahic je precijenjen igrac. Sad je sigurno da vremenom nece postajati bolji. Bolje je za dobro repke traziti alternativudrummer je napisao/la:Da se mi razumijemo,to sam pisao i prije i evo opet cu.Ako je Emir Spahic problem za reprezentaciju BiH i ako zbog njega trpi atmosfera i rezultati iste neka se selektor,novi ili stari,Emiru zahvali.
Ali ako je Spahic problem nekolicni novinara,ako im ne daje izjave i ako se iskljucivo zbog toga trazi njegov odlazak(a mislim da je samo to u pitanju)onda nema nikakve potrebe da Spahic ide iz reprezentacije,tim prije sto mi nemamo stopera ni priblizno njegovog kvaliteta.
Sto se tice igrackog dijela price,definitivno bi bili znacajno oslabljeni njegovim odlaskom a to je ono sto mene najvise zanima.
Price da on nekom brani da daje izjave i slicno za mene su budalastine,vecina tih igraca su izgradjena imena i ne moze im on to zabranit nikako.Prije vjerujem da je to njihov interni dogovor.
I sto je najvaznije,igrace i kapitena bira selektor,ako on ocjeni da mu Spahic ne treba i ako odluci da mu oduzme traku on ce to i uradit.Novinari,ni niko drugi(mi pogotovo)nemaju pravo odredjivati ko treba biti u reprezentaciji a ko ne treba.
I to je sustina price,postoje ljudi placeni za te stvari.
U sridu....legenda reala je napisao/la:Pa mediji su popljuvali i Safeta pa je svima dao izjave, koliko god mu se zamjeralo neznanje, Safet je svjestan svoje funkcije selektora, a ne ko kapiten koji bi još dao Marajnu i Senadu da prenos i SP, i svim ostalim medijima zabranio pristup reprezentaciji, sramota kvazi kapitenu
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Ne smijem ni pomisliti da na Belgiju i Hazarda idemo sa ovim diletantom u odbrani.
- invincible1921
- Kontakt:
EMIR SPAHIĆ: "Ponosan što sam Bosanac, ponosan sam zbog svojih ljudi. Kod kuće je puno djece koja su sretna što smo danas pobijedili, a to je puno veća stvar nego kritike nekih ljudi. Pokazali smo svijetu što je bosanski nogomet..."
To je sva tematika problema. Ljudi ga optuze podrkijpe argumentima, on odgovri nekim patirotizmom nazovimo
pa sto ti ne das koji argument kad su svi lazovi i lopove kad ih nije sram i stid sto ti ne kazes nesto u svoju odbranu "kvazi kapitenu"

To je sva tematika problema. Ljudi ga optuze podrkijpe argumentima, on odgovri nekim patirotizmom nazovimo
=\_1921_/=
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nismo još pobjednička, polako.. Ne očekuješ valjda da smetljar ode tako lako?Virtu4l je napisao/la:Sumnjam. Sad će oni mudro odvagati strane, nije isključeno da se priključe onoj pobjedničkoj.sigurnoable je napisao/la:Sada Sef Senad i Majtor Maki trljaju ruke. Ocekujte za koji dan kontra-ofanzivu Face TV a u korist Spahica i ostalih clanova klana.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Darkane,gledao sam ja tu utakmicu ali sam isto gledao i masu drugih.Spahic je za ostale nase stopere i dalje Tiago Silva.donniedarko je napisao/la:Kakav ba kvalitet, jesi gledao utakmicu protiv Nigerije ? Sutra ce nas Belgija u kvalifikacijama rastaviti pa ces opet ti o njegovom kvalitetu. Spahic je precijenjen igrac. Sad je sigurno da vremenom nece postajati bolji. Bolje je za dobro repke traziti alternativudrummer je napisao/la:Da se mi razumijemo,to sam pisao i prije i evo opet cu.Ako je Emir Spahic problem za reprezentaciju BiH i ako zbog njega trpi atmosfera i rezultati iste neka se selektor,novi ili stari,Emiru zahvali.
Ali ako je Spahic problem nekolicni novinara,ako im ne daje izjave i ako se iskljucivo zbog toga trazi njegov odlazak(a mislim da je samo to u pitanju)onda nema nikakve potrebe da Spahic ide iz reprezentacije,tim prije sto mi nemamo stopera ni priblizno njegovog kvaliteta.
Sto se tice igrackog dijela price,definitivno bi bili znacajno oslabljeni njegovim odlaskom a to je ono sto mene najvise zanima.
Price da on nekom brani da daje izjave i slicno za mene su budalastine,vecina tih igraca su izgradjena imena i ne moze im on to zabranit nikako.Prije vjerujem da je to njihov interni dogovor.
I sto je najvaznije,igrace i kapitena bira selektor,ako on ocjeni da mu Spahic ne treba i ako odluci da mu oduzme traku on ce to i uradit.Novinari,ni niko drugi(mi pogotovo)nemaju pravo odredjivati ko treba biti u reprezentaciji a ko ne treba.
I to je sustina price,postoje ljudi placeni za te stvari.
Belgija ce nas rastavit sa Šnjicem,Vranjesom i slicnim igracima.
Asmir Begovic,Emir Spahic,Miralem Pjanic,Edin Dzeko-za te igrace nema zamjene,ni priblizno.Mozda se pojave ali daj Boze.
Ti slobodno nastavi podmetat a ja cu iznosit cinjenice.
[youtube][/youtube]
Emir Spahić i drug Edin Džeko za one što su zaboravili.
Hvala Bogu pa na internetu sve ostane, nije vhs kaseta, nema pada sistema.
Janez je napisao/la:[youtube][/youtube]
Tipičan primjer našeg naroda. Dok mu pomažeš onda si dobar, a kad prestaneš onda kreće yebavanje majke. Hvala ti što si postavio ovaj video, baš je odličan primjer.
DRUG NEBI TI PUNCA
Glupo je malo da forsirate taj klip gdje psuje Edin. Hiljadu puta je objašnjeno. Malac se danima motao oko hotela i prosio. Edin mu je pomoga i sutradan mu taj isti debil psuje mrtvu familiju i sl. Naravno da je Edin preterao ali sam opet siguran da bi 90% vas isto odreagovalo.
Treba napomenuti prije svega da je momak kojem je Dzeko psovao mentalno zaostao. On je njeg vidjao i ranije i povrijedilo ga je to sto mu mentalno zaostala osoba psuje.
Malo ludo zar ne?
Malo ludo zar ne?
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa i nije pretjerao ako je to istina. Dobro, mogao je mozda ignorisati ali svak ima granicu dokle moze trpiti da mu neki zvaljo stoji sa strane i psuje familiju.delija je napisao/la:Glupo je malo da forsirate taj klip gdje psuje Edin. Hiljadu puta je objašnjeno. Malac se danima motao oko hotela i prosio. Edin mu je pomoga i sutradan mu taj isti debil psuje mrtvu familiju i sl. Naravno da je Edin preterao ali sam opet siguran da bi 90% vas isto odreagovalo.
Sreca i Bog pa tada nece biti vrlog stratega teleceg pogleda u prazno koji ce ga zaduziti da igra stopera i lijevog beka. Istovremeno..isx je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti da na Belgiju i Hazarda idemo sa ovim diletantom u odbrani.
Koliko sam ja skonto na kraju (osim rezervnih golmana) priliku da zaigra nije dobio samo Ibričić?
Ma dobro je malac prosao. Zamisli da je mjesto Dzeko bio Seo Rusilac.calcio je napisao/la:Pa i nije pretjerao ako je to istina. Dobro, mogao je mozda ignorisati ali svak ima granicu dokle moze trpiti da mu neki zvaljo stoji sa strane i psuje familiju.delija je napisao/la:Glupo je malo da forsirate taj klip gdje psuje Edin. Hiljadu puta je objašnjeno. Malac se danima motao oko hotela i prosio. Edin mu je pomoga i sutradan mu taj isti debil psuje mrtvu familiju i sl. Naravno da je Edin preterao ali sam opet siguran da bi 90% vas isto odreagovalo.
Ovaj momcic je domac dakle siroce odrastao u domu za nezbrinutu dijecu i pored toga momcic ima mentalnu retardaciju. Sve ovo govori o gospodinu Dzeki, o njegovoj profesionalnosti i nivou na koji se isti spusta.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
izdrzi spaha, pravi bosanci i hercegovci su uz tebe u ovim teskim vremenima kad se sve prelama preko tvojih ledja, sve lose taktike, svi pozvani igraci koji su jednostavno losi, izdrzi to kapitenski i pokazi kakav si bosanski sin, vjerujemo u tebe brate nas 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Probisvjet
- Kontakt:
Emir Spahic-BH patriota
Šta Vam je bio najteži trenutak u životu?
- Ratna godina u Dubrovniku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Emir Spahic-BH patriota
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF i 51 gost.