Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kimbo
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la kimbo » 27 jun 2014, 08:33

Vrijeme ce pokazati da sve sto se za njega pise je tako cak i gore. Zivi bili pa vidjeli. A vi sto ga velicate uzivajte u zabludi i velikoj prici o njegovom patriozmu. Spaha mucenik koji non stop :crazy: ustaje sa nosila i vraca se u igru bez noge . :clap: nadpatriota i nadcovjek
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jun 2014, 08:36

[youtube][/youtube]

:tokralju: :bih:

NE ZASLUŽUJEMO TE KAPITENU! :tokralju:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 jun 2014, 08:37

Kabadahijo, kikseru, lazna patrioto, siledzijo, lazove, manipulatore, kockaru, MARS IZ SVETINJE....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jun 2014, 08:41

MB7 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Emir Spahic-BH patriota
Šta Vam je bio najteži trenutak u životu?
- Ratna godina u Dubrovniku.
:?:
U najmanju ruku, rekao bi covjek da je bio na crti bojisnice. Malo da i tamo bude patriota. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 08:47

Nevjerovatno, jedni Hajro drugi Bajro, niko nikog ne benda.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jun 2014, 08:49

Negdje sam pročitao a fejsu da je u današnjem izdanju Avaza izašao neki članak "Istina o zmajevima"...može neki link za to, ja sam tražio al' nisam mogao naći...

Čuj Avaz i istina u jednoj rečenici. :rol:

Al' hajd...

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 27 jun 2014, 08:51

Probisvjet je napisao/la:
MB7 je napisao/la:
U najmanju ruku, rekao bi covjek da je bio na crti bojisnice. Malo da i tamo bude patriota. :lol:
Kao Begovic itd... :facepalm:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 jun 2014, 08:55

Kako te nije sramota pominjati Begovica u ovom kontekstu? :eh:
Begovic se barem ne busa u prsa patriotizmom kao ovaj siledzija.....Begovic suti i radi i nema niti jedne mrlje....Covjek stoji na golu i suti..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jun 2014, 08:57

Batko je napisao/la:Kako te nije sramota pominjati Begovica u ovom kontekstu? :eh:
Begovic se barem ne busa u prsa patriotizmom kao ovaj siledzija.....Begovic suti i radi i nema niti jedne mrlje....Covjek stoji na golu i suti..
Da. Begovic nigdje sebi nije stavio prefiks patriota.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 jun 2014, 09:01

Nebih ulazi ko sa kim i sta radi u reprezentacij valjda u savezu imamo sposobne ljude da to rjesajaju, ali postoji par cinjenica za naseg Spahu, svaka njemu cast na dosadanjim nastupima za nasu drzavu ali mislim da je krajnje vrijeme da se pojedinci oproste od drzavnog dresa jer nismo mi vise bas nek osrednja repka pa da se u njoj igra na osnovu stare slave, istina je da je spaha ranije gurao i glavu gdje mnogi nebi ni nogu stavili ali nemoze on na osnovu toga otic u Brazil i protiv nigerije setat za igracima, brate mili ako si bio ozlijedjen reci da nemozes nije to lihtenstajn tamo je svaka repka 150% fizicki spremna i nama treba trener poput onog iz meksika sto jednog Cicarita 3 utakmice drzi na klupi tako i nama treba da jednu utakmicu sve nase zvijezde presjede na klupi tek tad bi oni pokazali pravo lice i tu bi se vidjelo ko je za repku a ko ne.... vidjeli smo Vedu kad je presjedio na klupi ni kriv ni duzan i udje na mec i bori se 3 puta vise nego prije iako i prije toga je se borio ko zmaj

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 jun 2014, 09:08

mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jun 2014, 09:23

LenBias je napisao/la:
mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ocekujemo da se obrati po dolasku iz Brazila na isti nacin. :lolno:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jun 2014, 09:30

Probisvjet je napisao/la: Ocekujemo da se obrati po dolasku iz Brazila na isti nacin. :lolno:
Da je sreće, da smo imalo normalni, na koliko-toliko sličan način bi ih trebali i dočekat'.

Al' vi uživate što nije tako, znam. Vama je srce puno kad se kuha nešto, kad se dešavaju raznorazna sranja u i oko repke. Čim je mirno - nije dobro.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 jun 2014, 09:32

drummer je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:
drummer je napisao/la:Da se mi razumijemo,to sam pisao i prije i evo opet cu.Ako je Emir Spahic problem za reprezentaciju BiH i ako zbog njega trpi atmosfera i rezultati iste neka se selektor,novi ili stari,Emiru zahvali.
Ali ako je Spahic problem nekolicni novinara,ako im ne daje izjave i ako se iskljucivo zbog toga trazi njegov odlazak(a mislim da je samo to u pitanju)onda nema nikakve potrebe da Spahic ide iz reprezentacije,tim prije sto mi nemamo stopera ni priblizno njegovog kvaliteta.
Sto se tice igrackog dijela price,definitivno bi bili znacajno oslabljeni njegovim odlaskom a to je ono sto mene najvise zanima.
Price da on nekom brani da daje izjave i slicno za mene su budalastine,vecina tih igraca su izgradjena imena i ne moze im on to zabranit nikako.Prije vjerujem da je to njihov interni dogovor.
I sto je najvaznije,igrace i kapitena bira selektor,ako on ocjeni da mu Spahic ne treba i ako odluci da mu oduzme traku on ce to i uradit.Novinari,ni niko drugi(mi pogotovo)nemaju pravo odredjivati ko treba biti u reprezentaciji a ko ne treba.
I to je sustina price,postoje ljudi placeni za te stvari.
Kakav ba kvalitet, jesi gledao utakmicu protiv Nigerije ? Sutra ce nas Belgija u kvalifikacijama rastaviti pa ces opet ti o njegovom kvalitetu. Spahic je precijenjen igrac. Sad je sigurno da vremenom nece postajati bolji. Bolje je za dobro repke traziti alternativu ;)
Darkane,gledao sam ja tu utakmicu ali sam isto gledao i masu drugih.Spahic je za ostale nase stopere i dalje Tiago Silva.
Belgija ce nas rastavit sa Šnjicem,Vranjesom i slicnim igracima.
Asmir Begovic,Emir Spahic,Miralem Pjanic,Edin Dzeko-za te igrace nema zamjene,ni priblizno.Mozda se pojave ali daj Boze.
Ti slobodno nastavi podmetat a ja cu iznosit cinjenice.
Ja bi probao Arslanagica i Bunozu i mislim da bi bili ok stoperi. Bojim sa da Spaha mora za Susicem kad ovo sve zavrsi. Puno je stvari gdje je on bio u zizi a negativno su se odrazile na repku.Nazalost drugi je po redu krivac za probleme u repci. Susic je daleko ispred njega ali ja sam stekao dojam da ga vecina vise ne zeli makar u ovoj ulozi i to bi trebalo biti to. Ne mozes protiv navijaca.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 jun 2014, 09:35

Probisvjet je napisao/la:
MB7 je napisao/la:
Kuca mu i jeste bila 50 m od prve crte bojista a on je bio klinac koji je bjezao u podrume od granata. Cesto su se njegovi i u mene krili. Sta bi to trebala biti lijepa sjecanja usadjena u glavu djeteta.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 jun 2014, 09:43

Ma mozemo mi pricati sta zelimo ovdje, nista se promijeniti nece, samo ce biti i gore.
Spahic ce naravno ostati, on je jaci i od same drzave.
Ne postoji niko ko ga moze otjerati.
Reprezentacija je odavno postala privatna prcija pojedinaca u kojoj pojedini rade sta zele.
Sad ce dovesti neku marijonetu od selektora i hajmo dalje.

Zaista nemam zivaca vise za ovo, niti cu vise gledati niti pratiti. Sto se mene tice reprezentacija me vise ne zanima.
Ne pada mi vise na pamet trositi ni feninga na ove diletante, a niti zivce.
Kao sto mase podrzavaju Dodika pored milion dokaza i cinjenica, takva ista situacija je i sa Spahicem. Sta god da dva doticna gospodina urade, imat ce svoje poklonike.

Haj vozdra :salut:

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 27 jun 2014, 09:44

mandraX je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Ocekujemo da se obrati po dolasku iz Brazila na isti nacin. :lolno:
Da je sreće, da smo imalo normalni, na koliko-toliko sličan način bi ih trebali i dočekat'.

Al' vi uživate što nije tako, znam. Vama je srce puno kad se kuha nešto, kad se dešavaju raznorazna sranja u i oko repke. Čim je mirno - nije dobro.
Sve nesto kontam ti ložiš raju, al ti baš uporan.....Sad te pitam koga da raja dočeka? Jel ti izlaziš napolje,čitaš li novine, družiš li se???? Vidiš bolan da ih pola ni neće doći u Sarajevo, odoše svojim putem. Oni nemaju trunke poštovanja prema svom narodu i ljudima koji ih prate sve ove godine. Zar nije normalno da se svi kao ekipa vrate odakle su krenuli, pa svak svojim putem. Njima je nažalost njihov ego na prvom mjestu, i nedaj Bože da ih neko naljuti tj loše im nešto kaže. Ima tu dosta igrača zbog kojih bi vrijedilo otiči, al nažalost gorak je ukus ovog Brazila.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 jun 2014, 09:46

nek narod ima postovanja prema njima, ova tema je najbolji dokaz ;) safet je jedini krivac za ovo sto se desilo u brazilu i umjesto da se sve saspe po njemu kao sto treba kod nas je vise kriv kapiten nego safet muljator i gnjida, svaka cast za taj nacin razmisljanja :thumbup:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jun 2014, 09:47

Amir81 je napisao/la: Sve nesto kontam ti ložiš raju, al ti baš uporan.....Sad te pitam koga da raja dočeka? Jel ti izlaziš napolje,čitaš li novine, družiš li se???? Vidiš bolan da ih pola ni neće doći u Sarajevo, odoše svojim putem. Oni nemaju trunke poštovanja prema svom narodu i ljudima koji ih prate sve ove godine. Zar nije normalno da se svi kao ekipa vrate odakle su krenuli, pa svak svojim putem. Njima je nažalost njihov ego na prvom mjestu, i nedaj Bože da ih neko naljuti tj loše im nešto kaže. Ima tu dosta igrača zbog kojih bi vrijedilo otiči, al nažalost gorak je ukus ovog Brazila.
Ja sve nešto kontam ko bi normalan i htio da se vrati ovdje nakon ovoga svega? Više su ih ovo par dana poštovali Brazilci, nego mi sami.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jun 2014, 09:48

dubrovnik je napisao/la: Kuca mu i jeste bila 50 m od prve crte bojista a on je bio klinac koji je bjezao u podrume od granata. Cesto su se njegovi i u mene krili. Sta bi to trebala biti lijepa sjecanja usadjena u glavu djeteta.
Eto lijepo si to rekao. Cemu onda njega proglasavati herojem ili ponosom nacije.
Ima nas koji nosimo teze uspomene, koji hodamo trnanone, ima nas koji samo slusamo utakmicu preko TV, ima nas kojih nas ima, a nekada mislimo bolje da nas nema, ima nas i sportista, koji sjedimo, a igramo odbojku, ima nas mnogo, ali se nikada ne deklarisemo herojima i ponosom nacije. Mi smo svoj patriotizam i herojstvo pokazali na terenu. On je to mogao na fudbalskom terenu, a nije.
Heroji nacije :roll:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 27 jun 2014, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.