Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2014, 09:49

Probisvjet je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Kuca mu i jeste bila 50 m od prve crte bojista a on je bio klinac koji je bjezao u podrume od granata. Cesto su se njegovi i u mene krili. Sta bi to trebala biti lijepa sjecanja usadjena u glavu djeteta.
Eto lijepo si to rekao. Cemu onda njega proglasavati herojem ili ponosom nacije.
Ima nas koji nosimo teze uspomene, koji hodamo trnanone, ima nas koji samo slusamo utakmicu preko TV, ima nas kojih nas ima, a nekada mislimo bolje da nas nema, ima nas i sportista, koji sjedimo, a igramo odbojku, ima nas mnogo, ali se nikada ne deklarismo herojima i ponosom nacije.
Heroji nacije :roll:
Koga boli briga šta si ti i ko si ti? Odakle tebi pravo da nekome određuješ šta će i kako će pričati? Smetljaru jedan Tuzlanski
DRUG NEBI TI PUNCA

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 jun 2014, 09:53

Kad vidim pojedine i njihovo razmisljanje, nije ni cudo sto nas godinama karindzaju Zlatko, Bakir, Mile, Fahro i slicni.
Ma deri stoku neobrazovanu i poltronsku.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jun 2014, 09:55

bagrcavi je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Kuca mu i jeste bila 50 m od prve crte bojista a on je bio klinac koji je bjezao u podrume od granata. Cesto su se njegovi i u mene krili. Sta bi to trebala biti lijepa sjecanja usadjena u glavu djeteta.
Eto lijepo si to rekao. Cemu onda njega proglasavati herojem ili ponosom nacije.
Ima nas koji nosimo teze uspomene, koji hodamo trnanone, ima nas koji samo slusamo utakmicu preko TV, ima nas kojih nas ima, a nekada mislimo bolje da nas nema, ima nas i sportista, koji sjedimo, a igramo odbojku, ima nas mnogo, ali se nikada ne deklarismo herojima i ponosom nacije.
Koga boli briga šta si ti i ko si ti? Odakle tebi pravo da nekome određuješ šta će i kako će pričati? Smetljaru jedan Tuzlanski
Tesko ti mozes bilo sta skontati. Da makar kontas, da ne kontas, bilo bi ti lakse u zivotu.
:lol:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 27 jun 2014, 09:58, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Vratnik
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik » 27 jun 2014, 09:57

romeo je napisao/la: Ovaj pakas sa FTV-a je samo nebuloze navaljao. Iza Spahe su stali igraci sto se i danas vidjelo. Niko izjavu u toj famoznoj mix zoni nije dao. Zasto ? Strah od Spahe da ne otme avion u povratku ? :mrgreen:
Znači opet smo počeli da se lažemo? Ne valja to... ;)

Vedad Ibišević:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibisevic ... p-a/134450" onclick="window.open(this.href);return false;
Miralem Pjanić:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sretan-s ... una/134455" onclick="window.open(this.href);return false;
Tino-Sven Sušić:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-po ... agu/134454" onclick="window.open(this.href);return false;
Asmir Begović:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/begovic- ... ije/134453" onclick="window.open(this.href);return false;

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 jun 2014, 09:59

Ja u niti jednom nogometasu ne vidim heroja nego sportasa. Cime ga neki proglasavaju to je vise do njihovih uvlakackih stavova i to je problem doticnih. Spahic je za repku igrao dugo i srcano, zasluzan je za podizanje nogometa u BIH na jedan veci nivo. Jedan od zasluznijih igraca. Kako se prica a ja to stvarno ne znam umocen je u puno skandala. Nogomet kao globalni sport puno pomaze u promoviranju drzava i tu vidim zasluge nasih igraca a ne nekakva herojstva. Ako se pokaze da je Spahic smetnja napretku brisati ga sa popisa i gotovo. Mene to ne muci ni malo i cacu bi svog izbacio iz repke ako pravi nered u njoj. Ipak treba uzeti u obzir da Spaha nije selektor koji mora letiti prvi, a Spaha ako mu poruce navijaci ili novi selektor pravac za Susicem.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 jun 2014, 10:02

dubrovnik je napisao/la:
Ja u niti jednom nogometasu ne vidim heroja nego sportasa. Cime ga neki proglasavaju to je vise do njihovih uvlakackih stavova i to je problem doticnih. Spahic je za repku igrao dugo i srcano, zasluzan je za podizanje nogometa u BIH na jedan veci nivo. Jedan od zasluznijih igraca. Kako se prica a ja to stvarno ne znam umocen je u puno skandala. Nogomet kao globalni sport puno pomaze u promoviranju drzava i tu vidim zasluge nasih igraca a ne nekakva herojstva. Ako se pokaze da je Spahic smetnja napretku brisati ga sa popisa i gotovo. Mene to ne muci ni malo i cacu bi svog izbacio iz repke ako pravi nered u njoj. Ipak treba uzeti u obzir da Spaha nije selektor koji mora letiti prvi, a Spaha ako mu poruce navijaci ili novi selektor pravac za Susicem.

BRAVO!!!

U tome je sva bit.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jun 2014, 10:02

dubrovnik je napisao/la:
Otprilike kao sto si rekao. To je to.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 27 jun 2014, 10:02

LenBias je napisao/la:nek narod ima postovanja prema njima, ova tema je najbolji dokaz ;) safet je jedini krivac za ovo sto se desilo u brazilu i umjesto da se sve saspe po njemu kao sto treba kod nas je vise kriv kapiten nego safet muljator i gnjida, svaka cast za taj nacin razmisljanja :thumbup:
Fino pročitaš temu Safet Sušić i samo ti se kaže. Niko nije rekao da Safet nije kriv, po meni i jest najveći krivac. On je birao igrače, određivano gdje će trenirati, koliko će trenirati.On će svoju cijenu platit, bar se nadam. Međutim, daleko od toga da je jedini krivac. Ako ti ne vidiš da je jedan Spahić svoje dao repki, što se tiče igračkih kvaliteta onda je to tvoj problem.( na stranu njegove ljudske kvalitete). Eto sljedeće EP će njemu biti čini mi se 35 ili 36 god. Kako god tamo neće igrati, i vrijeme je da ga mlađi naslijede.Ne znam što je sramota reći nisam više za repke, mlađi dolaze.

bilalx

Post Postao/la bilalx » 27 jun 2014, 10:04

posto se spaha busa sa patriotizmom i njegovom velikom zrtvom za drzavu.....da uzvratim istom mjerom...

spaha i spahicevci jel vas sarm i stid raje iz rovova...invalida, sehida, poginulih boraca...nas, koji smo se stvarno zrtvovali da bi ti uopste imao drzavni dres da obuces na sebe a da onda prefrigano i proracunato pljujes po toj istoj drzavi tako sto eksploatises i zloupotrebljavas sveti dres iz licnih interesa...ipak nisi jedini a ni i najveci...imas jako dobre mentore...a docice dan kad ce vam odzvoniti...svima po zasluzi

znam znam...sad ce spahicevci...bio je klinac...nije mogao on ratovati...bla bla...e pa bas zbog toga ima da suti i postuje ono sto ima danas a ne da mase prstom jer bi mu neko od pravih HEROJA jednog dana mogo taj prst otkinut i nabit u oko...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 jun 2014, 10:06

Spahic moze ostati u reprezentaciju ali uz dva uslova,prvi je da igra u svom klubu Bayeru,a drugi je da mu se oduzme kapitenska traka! Kapitenski traku on jednostavno nicim nije zalsuzio,svojim ponasanjem,arogancijom,bahatoscu,nekulturom,cesto se ponasa kao divljak,unosi nemir i pravi klanove u ekipi koji za rezultat imaju nikad losiju atmosferu... novi kapiten treba biti Begovic ili Ibisevic,Pjanic,to su igraci za primjer,zvjezde a normalni,igraju u velikim klubovima,ponasaju se prirodno,profesionalno,nisu divljaci kao Spahic koji je na nasu zalost uspio pokvariti Dzeku,koji je bio ne tako davno sasvim normalan,prirodan kao i Pjanic,Begovic,Ibisevic...ali ga je nezasluzeni kapiten ove reprezentacije uspio pokvariti,posvadjati sa medijima,navijacima ,a to nikome dobro ne donosi! atmosfera u ekipi je kljuc uspjeha,nama treba selektor kao Halihodzic,Bajevic,koji su autoriteti u svlacionici,oni su i najvece zvijezde u stanju poslati kuci,spustiti ih na zemlju,Susic je pokusao to,ali nije uspio i to je glavna mana selektora! kako god,Spahic,koji je imao dosta dobrih utakmica u reprezentaciji,ali isto i dosta losih,vise ne smije nositi kapitensku traku,mada bi mu najpametnije bilo da okaci kopacke o klin i posveti paznju svom ponasanju,mozda nam nekad i bude od koristi u Savezu,samo treba posloziti neke bubice u glavi! njegovih nestasluka nam je svima preko glave!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 jun 2014, 10:10

Spahic moze ostati u reprezentaciju ali uz dva uslova,prvi je da igra u svom klubu Bayeru,a drugi je da mu se oduzme kapitenska traka! Kapitenski traku on jednostavno nicim nije zalsuzio,svojim ponasanjem,arogancijom,bahatoscu,nekulturom,cesto se ponasa kao divljak,unosi nemir i pravi klanove u ekipi koji za rezultat imaju nikad losiju atmosferu... novi kapiten treba biti Begovic ili Ibisevic,Pjanic,to su igraci za primjer,zvjezde a normalni,igraju u velikim klubovima,ponasaju se prirodno,profesionalno,nisu divljaci kao Spahic koji je na nasu zalost uspio pokvariti Dzeku,koji je bio ne tako davno sasvim normalan,prirodan kao i Pjanic,Begovic,Ibisevic...ali ga je nezasluzeni kapiten ove reprezentacije uspio pokvariti,posvadjati sa medijima,navijacima ,a to nikome dobro ne donosi! atmosfera u ekipi je kljuc uspjeha,nama treba selektor kao Halihodzic,Bajevic,koji su autoriteti u svlacionici,oni su i najvece zvijezde u stanju poslati kuci,spustiti ih na zemlju,Susic je pokusao to,ali nije uspio i to je glavna mana selektora! kako god,Spahic,koji je imao dosta dobrih utakmica u reprezentaciji,ali isto i dosta losih,vise ne smije nositi kapitensku traku,mada bi mu najpametnije bilo da okaci kopacke o klin i posveti paznju svom ponasanju,mozda nam nekad i bude od koristi u Savezu,samo treba posloziti neke bubice u glavi! njegovih nestasluka nam je svima preko glave!

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 27 jun 2014, 10:14

mandraX je napisao/la:
Amir81 je napisao/la: Sve nesto kontam ti ložiš raju, al ti baš uporan.....Sad te pitam koga da raja dočeka? Jel ti izlaziš napolje,čitaš li novine, družiš li se???? Vidiš bolan da ih pola ni neće doći u Sarajevo, odoše svojim putem. Oni nemaju trunke poštovanja prema svom narodu i ljudima koji ih prate sve ove godine. Zar nije normalno da se svi kao ekipa vrate odakle su krenuli, pa svak svojim putem. Njima je nažalost njihov ego na prvom mjestu, i nedaj Bože da ih neko naljuti tj loše im nešto kaže. Ima tu dosta igrača zbog kojih bi vrijedilo otiči, al nažalost gorak je ukus ovog Brazila.
Ja sve nešto kontam ko bi normalan i htio da se vrati ovdje nakon ovoga svega? Više su ih ovo par dana poštovali Brazilci, nego mi sami.
Tu i jest problem, što oni kao i ti misle da ih se treba poštovati.Pare i slava udare u glavu to je čudo, zaboraviš ko si, gdje si se rodio,gdje si odrastao. Buraz oni su došli iz naroda i predstavljaju narod i državu, i prvo oni trebaju poštovati narod, državu, grb....

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 jun 2014, 10:20

33 godine a ponasa se ko dijete.....Da je imalo normalan barem bi imao normalan zivot, znea djeca. Nece niko sa budalom da zivi, svaka djevojka je pobjegla od njega ni mjesec dana nije izdrzala..... Ko ce sa budalom zivjeti...

I sam sam bio svjedok njegovog samaranja jedne sponzoruse u restoranu Bosna, mogu misliti kako se prema njima ponasa iza zatvorenih vrata....

Ali to je njegov prblem, nas treba da inetersuje igra na terenu....Sada je los, star, spor, a i unistava atmosferu, MARS IZ SVETINJE...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 jun 2014, 10:23

bosnas_ je napisao/la:Spahic moze ostati u reprezentaciju ali uz dva uslova,prvi je da igra u svom klubu Bayeru,a drugi je da mu se oduzme kapitenska traka! Kapitenski traku on jednostavno nicim nije zalsuzio,svojim ponasanjem,arogancijom,bahatoscu,nekulturom,cesto se ponasa kao divljak,unosi nemir i pravi klanove u ekipi koji za rezultat imaju nikad losiju atmosferu... novi kapiten treba biti Begovic ili Ibisevic,Pjanic,to su igraci za primjer,zvjezde a normalni,igraju u velikim klubovima,ponasaju se prirodno,profesionalno,nisu divljaci kao Spahic koji je na nasu zalost uspio pokvariti Dzeku,koji je bio ne tako davno sasvim normalan,prirodan kao i Pjanic,Begovic,Ibisevic...ali ga je nezasluzeni kapiten ove reprezentacije uspio pokvariti,posvadjati sa medijima,navijacima ,a to nikome dobro ne donosi! atmosfera u ekipi je kljuc uspjeha,nama treba selektor kao Halihodzic,Bajevic,koji su autoriteti u svlacionici,oni su i najvece zvijezde u stanju poslati kuci,spustiti ih na zemlju,Susic je pokusao to,ali nije uspio i to je glavna mana selektora! kako god,Spahic,koji je imao dosta dobrih utakmica u reprezentaciji,ali isto i dosta losih,vise ne smije nositi kapitensku traku,mada bi mu najpametnije bilo da okaci kopacke o klin i posveti paznju svom ponasanju,mozda nam nekad i bude od koristi u Savezu,samo treba posloziti neke bubice u glavi! njegovih nestasluka nam je svima preko glave!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 27 jun 2014, 10:26

Batko je napisao/la:33 godine a ponasa se ko dijete.....Da je imalo normalan barem bi imao normalan zivot, znea djeca. Nece niko sa budalom da zivi, svaka djevojka je pobjegla od njega ni mjesec dana nije izdrzala..... Ko ce sa budalom zivjeti...

I sam sam bio svjedok njegovog samaranja jedne sponzoruse u restoranu Bosna, mogu misliti kako se prema njima ponasa iza zatvorenih vrata....

Ali to je njegov prblem, nas treba da inetersuje igra na terenu....Sada je los, star, spor, a i unistava atmosferu, MARS IZ SVETINJE...
odlično si to detektovao ..upravo tako , da je normalan sa 33 bi bio porodičan čovjek ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2014, 10:29

Već par godina je oženjen, i dijete je dobio...
DRUG NEBI TI PUNCA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 jun 2014, 10:30

bagrcavi je napisao/la:Već par godina je oženjen, i dijete je dobio...
Daj da vidimo te dokaze?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jun 2014, 10:30

Majko mila, pa dokle ljudi, ima li granice jboteeeeee??? :wtf:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2014, 10:32

Batko je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Već par godina je oženjen, i dijete je dobio...
Daj da vidimo te dokaze?
HAHAHHAHAAHAHAHAHAH
DRUG NEBI TI PUNCA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 jun 2014, 10:32

mandraX je napisao/la:Majko mila, pa dokle ljudi, ima li granice jboteeeeee??? :wtf:
Nema.

Kabadahija, siledzija, kikser, lazov, manipulator MORA DA IDE IZ SVETINJE.....

Vodi ga sebi kuci kad ti je toliko drag.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Micron, MrPink, Zglavkar i 16 gostiju.