Koji odigra ovako u Brazilu u najvaznijoj utakmici za BiH od njenog postojanja.mandraX je napisao/la:Samo je jedan pravi kapiten!
![]()
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Koji vam je kur.c ljudi opustite se malo ,J**+ ti li vi sta ,ucite li ,ima te li porodice i obaveze ? koliko vidim pojedinci ovde vise samo da bi oblatili i vrijedzali nase najbolje igrace , nidze veze sa stvarnoscu ,zar ima neko ko je bezgresan i da ne pravi greske , ostavite se toga ima ko je odgovoran i ko ce podnijeti izvjestaj , i taj ce i snositi posljedice , haj jedan kritican post ili dva ali totalno spamanje i vrijedzanje ne mogu da razumijem , jedino ako nije u necijem interesu i daj je taj placen za to ,sto bi se moglo i primjetiti po pojedincima ovde koji spamaju ne ovu nego i ostale teme nasih najboljih igraca ....
KAPITENU NE ZASLUZUJEMO TE !!!!!mandraX je napisao/la:Samo je jedan pravi kapiten!
![]()
Emire bruko, suigracima prijetis Naserom jednim i drugim.
Je li se tako kapiten ponasa?
Momci, vi vecinom normalni. Molim Vas prestanite se odazivati na pozive selektora.
Znam da Vam nije lako, ali ne budite pizde.
Ovom zlu se vec jednom mora stati u kraj.
Momci, vi vecinom normalni. Molim Vas prestanite se odazivati na pozive selektora.
IronMany je napisao/la:Koji odigra ovako u Brazilu u najvaznijoj utakmici za BiH od njenog postojanja.mandraX je napisao/la:Samo je jedan pravi kapiten!
![]()
Kabadahijo, Naseri te ne zasluzuju

PONOS BOSANSKI!!!
Najveće zlo i kočnica ove reprezentacijepisac je napisao/la:Emire bruko, suigracima prijetis Naserom jednim i drugim.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Nista mi mrze nema od ove glupe recenice ne zasluzijemo te i onih misevaFordinjo je napisao/la:KAPITENU NE ZASLUZUJEMO TE !!!!!mandraX je napisao/la:Samo je jedan pravi kapiten!
![]()
ovakve gluposti bi moderacija trebala da pocisti .
Cuj ne zasluzujemo te koji je to on qurac, on nas ne zasluzuje kao ni ostatak ekipe
Na svakoj tekmi igraju kao domacini, a vracaju nam onako protiv nigerije
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Uh jebote sta se ovdje svasta napisalo. Ja zaista ne znam kakav je Spahic van terena, mislim prema saigracima. Ruzno je to sto ne govori sa medijima, kao kapiten to je bas ruzno. Odigrao je puno dobrih utakmica za reprezentaciju. Ali takodje je protiv Nigerije odigrao kao pi*ka, jos sam sokiran onom igrom. Ako van terena pravi probleme onda neka to srede oni koji su zaduzeni za to. Sad je vrijeme za novi pocetak i trebamo pokusati ispraviti sve stvari koje su bile lose. Rat sa medijima je jedna od tih stvari, tu se nesto treba uraditi, ovo stvarno ne moze ostati. Sve dok oni ratuju jedni sa drugim uvijek ce okupljanja biti puna negativnog naboja, i sve to utice na cijelu ekipu, pogotovo na mlade igrace.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I BHT i FTV iznose svašta bez dokaza. Ovaj na BHT kaže navodno je bilo, ako nisi siguran što to iznosiš u javnost? Prvo nađi dokaze pa onda optuži. I na FTV je isto, ako je istina ne da ćemo ga iz repke otjerat već sa planete. Daj dokaz, ovo je sve rekla-kazala. Znam dobro ove situacije, znam nekoliko primjera kako se čovjeku uništi život zbog nećeg što ljudi kažu bez dokaza. Nešto čuli ili vijdeli kako s nekim razgova s kim ne bi trebao i odmah je priča da je 'vakav, onakav...
Dok FTV ili bilo koja druga TV kuća sa dokazima ne izađe sa optužbama ja u ovo ne vjerujem!!! Nekako svi ste ratoborni, odmah bi otjerali, ubili šta ti je već znam, ali imamo li alternativu? Lako je Spahu otjerat ali ko će ga zamjenit? Dok se ne nađe dobra zamjena Spaha mora biti u ekipi, a to se mora naći u kvalama jer Spaah je u godinama i sve je sporiji.
Dok FTV ili bilo koja druga TV kuća sa dokazima ne izađe sa optužbama ja u ovo ne vjerujem!!! Nekako svi ste ratoborni, odmah bi otjerali, ubili šta ti je već znam, ali imamo li alternativu? Lako je Spahu otjerat ali ko će ga zamjenit? Dok se ne nađe dobra zamjena Spaha mora biti u ekipi, a to se mora naći u kvalama jer Spaah je u godinama i sve je sporiji.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
[youtube][/youtube]
Pametnom dosta!
Pametnom dosta!
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
KAPITENU

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Faul nad Spahićem, želio je loptu zagradit (jest da je treb'o da je izbaci, ali u tom trenutku uradiš šta ti prvo naumpadne) i penal nije bio.IronMany je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pametnom dosta!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
pa vidis da mu nije dosta cim svako malo postavljaUnofficialpage je napisao/la:Faul nad Spahićem, želio je loptu zagradit (jest da je treb'o da je izbaci, ali u tom trenutku uradiš šta ti prvo naumpadne) i penal nije bio.IronMany je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pametnom dosta!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Neki ga brane bas kao sto su neki do sada branili Safeta. Za Safeta floskula najbolji svih vremena , odveo u Brazil za ovog ne zasluzujemo te kapitenu. Al kada malo bolje razmislim suludo je i ocekivati da na ovom forumu nema rodbine i jarana od S.E i DZ. E . Jendostavno ljudi navijaju za pojedince a ne za repku. Ne zele da vide niti priznaju neke stvari koje su tako jasne i ne mozes im nista ... al eto tko zna? ovu eskurziju u Brazilu nam je sprcio Safet uz asistenciju dvojke , sledecu epizodu za evrospko prvenstvo ce nam vjerovatno magicni duo a Ibricica ce vec nekako ubaciti u strucni stab.
Uostalom vrijeme mozda i za kljuc na tri teme S.E , DZ.E, S.S.
Uostalom vrijeme mozda i za kljuc na tri teme S.E , DZ.E, S.S.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opet vas je vidim smecar zaveo, manga je to..napravi od sebe zrtvu za 5 minuta. Bas mi ga je zao, dok on ima milione i pravi penale, propusta Emenikea ljudi koji zive od 300-400 maraka mjesecno tuguju.
Emir Spahic, jedini koji se svojom demagoijom i supljacima moze suprstaviti mrskom Dodiku.
Spahica za predsjednika SDA

Spahica za predsjednika SDA
- 1988risha
- Kontakt:
A Sušić u SDPpisac je napisao/la:Emir Spahic, jedini koji se svojom demagoijom i supljacima moze suprstaviti mrskom Dodiku.
Spahica za predsjednika SDA![]()
![]()
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Organizovati oprostaj u Augustu pred kvalifikacije.
Uruciti cvijece i njemu i Vrsi, Ibrici, Stinkiju, Safetu dati sliku.
Graditi novu repku oko Begovica, Pjanica, Besica, Kolasinca, Izeta, Lulica, Bice i Dzeke ako hoce jos uvijek da igra,
Uruciti cvijece i njemu i Vrsi, Ibrici, Stinkiju, Safetu dati sliku.
Graditi novu repku oko Begovica, Pjanica, Besica, Kolasinca, Izeta, Lulica, Bice i Dzeke ako hoce jos uvijek da igra,
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921