FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
službeno je rođen 13.7.1988. tako da po tom još dvije sedmice ima 25. al' znamo kakvi znaju biti ti podaci iz afrike i azije.
Gdje ide maneken?bagrcavi je napisao/la:Stanić novi kapiten.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Neka mu je sretno i hairli.bagrcavi je napisao/la:Stanić novi kapiten.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
-
Senad_tm87
- Kontakt:
Ko će im doći u 21:15 na utakmicu, kad tramvaji rade do pola 12 
Zna li neko u koliko se igra ova utakmica protiv Veleza i hoce li biti radio/text prenos.
Zna li neko u koliko se igra ova utakmica protiv Veleza i hoce li biti radio/text prenos.
Izvini al moram se smijatiSenad_tm87 je napisao/la:Ko će im doći u 21:15 na utakmicu, kad tramvaji rade do pola 12
Željeznicar za život cijeli !
a da je 15 do 9 bilo bi kad ćemo iftariti, da je 15 do 8 bilo bi kako ćemo iftariti na tribini, da je u 6 bilo bi knap ćemo stići na iftar, a da je ranije i od toga - gdje ćeš tad vruće je...
upravo toChWilla je napisao/la:a da je 15 do 9 bilo bi kad ćemo iftariti, da je 15 do 8 bilo bi kako ćemo iftariti na tribini, da je u 6 bilo bi knap ćemo stići na iftar, a da je ranije i od toga - gdje ćeš tad vruće je...
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Ko hoće da dođe, doći će...bez obrzira na vrijemeChWilla je napisao/la:a da je 15 do 9 bilo bi kad ćemo iftariti, da je 15 do 8 bilo bi kako ćemo iftariti na tribini, da je u 6 bilo bi knap ćemo stići na iftar, a da je ranije i od toga - gdje ćeš tad vruće je...
Jedva čekam
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ko zeli na utakmicu, nece ga sprijeciti ni kisa, ni vjetar, ni post, ni glad, ni zedj. Nemojte sada traziti razlog da zbog toga ne dodjemo na utakmicu, i podrzimo nase lavove. Postio sam i prije, i bilo je situacija da se iftarim na tribini, i to bi uvijek uradio. to cu akoBogda uraditi i treceg. Onome ko ce postiti zelim da isposti bez muke, i da mu dragi Allah primi trud, a za ostale koji to nece (mi smo Klub fine raje, svih vjera, nacija, i uvjerenja
) zelim da treceg dodjemo u sto vecem broju, da grlom, dlanovima, i srcima podrzimo ovu ekipu. Sjetite se Plzena, i onog broja ljudi na tribinama... Mislim i vjerujem da smo kvalitetniji od "ovih", i znam da ih mozemo proci, ali isto tako znam da ce biti tesko bez nase podrske. Niti znam koliko ce karata biti stampano, niti me to interesuje, ali moramo doci na utakmicu. 20000 Manijaka, Krcat JUG, pun istok, raja sa zapadne tribine, kada to zagrmi, mora biti podstrek i njima na terenu. Znam da ovo izgleda kao da igramo protiv Real Madrida, ali zar je bitno ko nam dolazi. BUDI ZELJO.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
admirbreza
- Kontakt:
Vala prošle godine protiv Viktorije se pola stadiona iftarilo 2 minute pred tekmu. Klub izašao fer i korektno, dozvolili čak unijeti i sokove i svi bili sretni i zadovoljni
Može se kad se hoće.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
utakmica završava u 23:05 otprilike, do stanice kod predjedništva moš za 20 minuta stić. ja kolko' znam tram. radi do 12 sati, a trola do pola 12. stoga ne seri, moš i pješke kući
još si tm87 pa daj momak hh
još si tm87 pa daj momak hh
M
onda nadimo rijesenje,neka bude u 12 navecer i da se gras zamoli da voze do 3.ChWilla je napisao/la:a da je 15 do 9 bilo bi kad ćemo iftariti, da je 15 do 8 bilo bi kako ćemo iftariti na tribini, da je u 6 bilo bi knap ćemo stići na iftar, a da je ranije i od toga - gdje ćeš tad vruće je...
I poklon od kluba svima, sehur paketodjava je napisao/la:onda nadimo rijesenje,neka bude u 12 navecer i da se gras zamoli da voze do 3.ChWilla je napisao/la:a da je 15 do 9 bilo bi kad ćemo iftariti, da je 15 do 8 bilo bi kako ćemo iftariti na tribini, da je u 6 bilo bi knap ćemo stići na iftar, a da je ranije i od toga - gdje ćeš tad vruće je...
Ko hoće nađe način, ko neće nađe razlog - uvijek bilo
Ja te volim, volim Željo..
Da li neki velikan dolazi pa da derbi navijaci dodju onda se ne pita kolika je cijena i u kolko se igra. Vrijeme odlično.
ma pustite suplje price doce ko ce doci.nego evo danas i mi na kladionici protiv veleza.omjera kvota na velez blagi favorit 2.45 - 2.90 - 2.55 ?
Nemoj igrati prijateljske, to je nagazna minaterabajt je napisao/la:Da li neki velikan dolazi pa da derbi navijaci dodju onda se ne pita kolika je cijena i u kolko se igra. Vrijeme odlično.
A fakat što se tiče termina, ekstra termin, poslije Iftara ko posti, ko ne posti njemu svejedno. A ti za tramvaj, pa brate nije Sarajevo Sao Paolo, možeš pješke ići.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Negooo????odjava je napisao/la:ma pustite suplje price doce ko ce doci.nego evo danas i mi na kladionici protiv veleza.omjera kvota na velez blagi favorit 2.45 - 2.90 - 2.55 ?
Bivsi drugoligas i ekipa koja se godinama bori za opstanak nikako ne moze biti favorit protiv bivseg visestrukog sampiona BIH.podhum je napisao/la:Negooo????odjava je napisao/la:ma pustite suplje price doce ko ce doci.nego evo danas i mi na kladionici protiv veleza.omjera kvota na velez blagi favorit 2.45 - 2.90 - 2.55 ?
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.