Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ma druže nije u pitanju skidanje zbog novca. Gore iznad par postova sam pisao da imam problema sa autom,da slabije vuče..jedan majstor mi je rekao da je do auspuha,tj zadnjeg lonca (ispostavilo se da je tako)...medjutim ja nazalost poslusa neke druge osobe koje rekose da je se desavalo nekima to zbog toga sto se katalizator zaprlja i tako da smo unistili katalizator,one saće unutra sto se nalaze...sad mi je to prazno,dodje kao jos jedan lonac..al ponekad se u njemu cuje kao u motorima ono pucanje i to..a sto se tice benzina mirisa,dosta se osjeti :/ da kupim polovan,rizicno je ..ne znam u kakvom je stanju :/berardi25 je napisao/la:Sto se tice potrosnje,to neces osijetit,jer je katalizator precistac ispusnih gasova tako da nema veliku ulogu u radu motora(tj potrosnji),sto se tice mirisa benzina(nafte)tu ce se osijetit velika razlika,cak ce ti bit i bucnije auto.marcelo12 je napisao/la:Kako skidanje katalizatora utiče na auto? (osim sto ima stetna dejstva na okolinu :/ )
Je li trosi vise,osjetil se miris benzina i tako??
Ja ti preporucujem,ako nemoras,da neskidas katalizator,ako vec moras uzmi bar polovan zamijenski(koji kosta nekih 20 evra).
Ako mislis skidat katalizator da uzmes novac,ja ti to neprerocujem,to rade samo "sverceri"
![]()
Tko ono u Sirokom voza M5BurningLegion je napisao/la:M4 naravno, lapsus, m5 je moj ultimativni model.
Sent from my HTC One
Svaka mu cast,jedno od najboljih,ako ne i najbolje auto kod nas,kako sam cuo,ima 450ks?BurningLegion je napisao/la:Emil, s Trna tu, straaasno auto. e39 M5. Pa uzeo bi ga, kruha gladan bio taman.
is, teretnjak, zabij mu racku.BurningLegion je napisao/la:Emil, s Trna tu, straaasno auto. e39 M5. Pa uzeo bi ga, kruha gladan bio taman.
Fiat puntoHigh je napisao/la:Imam pet milja na raspolaganju. Koji auto preporučujete?
High je napisao/la:Imam pet milja na raspolaganju. Koji auto preporučujete?

taman i ja isto mislio napisatBosniacum Lilium je napisao/la:ford focus 1.8 tdci 85 kw