Moze li poruka tko je napadac ?ZrinjskiMostar je napisao/la:Jedan stari napadac mogao bi lako povecati konkurenciju u špici i dalje aktuelno za zadnjeg veznog! Zajebano se sprema!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Bilo bi u redu da dovedu brzonogog napadača jer su Stevo i Krešo identični po konstituciji i karakteristikama.
Ne mogu njih dvojica kvalitetno zajedno igrati po meni.
Ako može ZrinjskiMostar na pp o kome se radi, hvala ti
Ne mogu njih dvojica kvalitetno zajedno igrati po meni.
Ako može ZrinjskiMostar na pp o kome se radi, hvala ti
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Kolko je više brzonog stvarno neznam ali nekad je bio strah i trepet za golmane! Prema informacijama trenutno je u top formi i može još dvije godine odigrati vrhunski....
Posebno kad igra u japankama s carapamaZrinjskiMostar je napisao/la:Kolko je više brzonog stvarno neznam ali nekad je bio strah i trepet za golmane! Prema informacijama trenutno je u top formi i može još dvije godine odigrati vrhunski....
podhum je napisao/la:Posebno kad igra u japankama s carapamaZrinjskiMostar je napisao/la:Kolko je više brzonog stvarno neznam ali nekad je bio strah i trepet za golmane! Prema informacijama trenutno je u top formi i može još dvije godine odigrati vrhunski....
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
OlimpijaLJ
- Kontakt:
Dobra vas vijest za Zrinjski:
Najbolji obrambni igrač Maribora, Martin Milec odlazi u Standard Liege. Ugovor podpisan danas.
Najbolji obrambni igrač Maribora, Martin Milec odlazi u Standard Liege. Ugovor podpisan danas.
- primasquadra
- Kontakt:
moze li p.p. ko je napadač ?ZrinjskiMostar je napisao/la:Jedan stari napadac mogao bi lako povecati konkurenciju u špici i dalje aktuelno za zadnjeg veznog! Zajebano se sprema!
Diarra ?ZrinjskiMostar je napisao/la:Jedan stari napadac mogao bi lako povecati konkurenciju u špici i dalje aktuelno za zadnjeg veznog! Zajebano se sprema!
#Ausilio OUT
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Nije Diarra...Jericho je napisao/la:Diarra ?ZrinjskiMostar je napisao/la:Jedan stari napadac mogao bi lako povecati konkurenciju u špici i dalje aktuelno za zadnjeg veznog! Zajebano se sprema!
Treba nam brzi, obavezno.ZrinjskiMostar je napisao/la:Kolko je više brzonog stvarno neznam ali nekad je bio strah i trepet za golmane! Prema informacijama trenutno je u top formi i može još dvije godine odigrati vrhunski....
Moramo imati različite opcije u napadu ako želimo biti ozbiljni.
-
GradKamena
- Kontakt:
Ajde bola šalji ppZrinjskiMostar je napisao/la:Nije Diarra...Jericho je napisao/la:Diarra ?ZrinjskiMostar je napisao/la:Jedan stari napadac mogao bi lako povecati konkurenciju u špici i dalje aktuelno za zadnjeg veznog! Zajebano se sprema!
Ermin Zec je slobodan igrač.
Kad bi bar njega mogli platiti.
Kad bi bar njega mogli platiti.
- primasquadra
- Kontakt:
Hajduk je zainteresiran za zeca . Koda lik nema boljih ponuda taman ce u nas dolazit...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
GradKamena
- Kontakt:
eo ovde detaljnije or adovima na stadionu i šta je sve urađeno
http://www.h.ercegovina.info/vijesti/sp ... #news_view" onclick="window.open(this.href);return false;
samo izbrišite ovo točku gore
http://www.h.ercegovina.info/vijesti/sp ... #news_view" onclick="window.open(this.href);return false;
samo izbrišite ovo točku gore
Rašid AvdićZrinjskiMostar je napisao/la:Jedan stari napadac mogao bi lako povecati konkurenciju u špici i dalje aktuelno za zadnjeg veznog! Zajebano se sprema!
Imamo dovoljno igracam,samo mislim da nam treba jedan odlican def vezni ako mislimo parirat Mariboru :/Lillard je napisao/la:Nista od ovih pojacanja...
- primasquadra
- Kontakt:
po meni nedostaju 2 igrača u sredini i jedan brži napadač . jer nevjerujem da će branko sada nešto mijenjati u formaciji . obrana koja je uvijek problem u europi zaboravimo bh ligu nije dovoljno pojačana igračima kao katanec i turkalj uvjeren sam u to ali eto idemo vidit .
Jos jedan problem su ozljede Denija i Crnova. Nasih najboljih igraca. Cini se da je s Ivanom nesto ozbiljnije 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.