Safet Sušić - Pape

xavi26
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la xavi26 » 27 jun 2014, 15:32

DonCorleone je napisao/la:“Lijepo se vratiti kući, ali nismo mi žurili, drugi su nas primorali da se vratimo prije vremena. Planirali smo još malo ostati, pa da se vratimo početkom jula, ali evo… Ne znam da li bih nešto mijenjao da se mogu vratiti 12 dana unazad.”, rekao je Sušić.

Zastrasujuce glup covjek.
zar je imao hrabrosti da ovako nesto kaze!? :pray: :pray: :pray:
Volim te Bosno!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 jun 2014, 15:35

Dado je napisao/la:
Puno se pricalo o Susicu pa necu da pretjerujem. Samo bih da napravim listu gresaka zbog kojih nismo stigli u zadnjih 16 a koje su kap koja je prelila casu te i razlozi zbog kojih treba da ide

1. Pogresan u pomalo sumnjiv izbor igraca
2. Odbijanje kondicionog trenera i psihologa iz tima
3. Lose tempiranje kondicionih utakmica (prijateljske smo igrali kad da smo na SP a na SP je doslo do umora i zasicenja)
4. Katastrofalna postavka. Ako po icemu ostace upamcen po 2.5 – 6 – 1 formaciji :wtf:
5. Izostavljanje kljucnih igraca u najvaznijoj utakmici (Kolasinac protiv Nigerije)
6. Potpuna ambivelencija i neistrazivanje protivnika
7. Ambivelentnost prema vremenskim uslovima i kako ista utice na kondiciju igraca
8. Kardinalne izmjene
9. Nedosljednost u priznanju krivice.
Sa druge teme, sve ono sto sam i ja licno spominjao :clap: . Neka neznalice utvrde gradivo jos jednom!

Dodaj jos tacku 10. Prirodno glup i mutav, voli da se zayebaje na prvu a u sustini mrtav ozbiljan.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 27 jun 2014, 15:38

DonCorleone je napisao/la:Ne znam da li bih nešto mijenjao da se mogu vratiti 12 dana unazad.”, rekao je Sušić.
pa valjda onog sudiju iz Oceanije moj Safete :roll:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 jun 2014, 15:38

zamisli koliko glup covjek, sjedne na klupu reprezentacije, odigramo fenomenalnu utakmicu protiv francuza koji su zabili gol iz nepostojeceg penala
pa nas odvede direktno na svjetsko, sto niko dosad nije naucio, pa se suprostavimo onako mocnoj argentini, kiksamo protiv nigerije, kiksati nije strano u fudbalu desava se i najboljima, ali ne smije se desavati nasim naravno, pa opet pobjedimo iran protiv kog su se nigerija i argentina mucile

ali bosnjo ne bi bio bosnjo kad ne bi nasao dlaku u jajetu, staces, takav smo narod, ne znaju se ponositi sa onim sto imaju i dzaba, ali ne, oni bi da idu u finale, sve ispod toga je razocarenje i katastrofa

[youtube][/youtube]

hajmo sad opet nastaviti pljuvati, jer mi i ne zasluzujemo bolje stace nam

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 jun 2014, 15:39

Ovaj strucni stab nase repke neodoljivo me podsjeca na legendarnu grupu TNT iz kultnog romana Alan Ford. Nevjerovatno potentni likovi za neku crnu komediju koju moze napraviti grupa glumaca iz serijala LZN. Ovaj Baljic koji je mladji covjek i od koga ocekujes smisljenu izjavu danas ni kriv ni duzan izvali ovo "Odigrali smo dobro nismo se obrukali". Ne znam koji su uvjeti za sjesti na klupu naseg nacionalnog tima. Vjerovatno da ne smijes biti pametniji od sefa. U tom slucaju izbor je jako suzen i objasnjava sve ove pojave na klupi.

svemirko11
Kontakt:

Post Postao/la svemirko11 » 27 jun 2014, 15:43

dubrovnik je napisao/la:Ovaj strucni stab nase repke neodoljivo me podsjeca na legendarnu grupu TNT iz kultnog romana Alan Ford. Nevjerovatno potentni likovi za neku crnu komediju koju moze napraviti grupa glumaca iz serijala LZN. Ovaj Baljic koji je mladji covjek i od koga ocekujes smisljenu izjavu danas ni kriv ni duzan izvali ovo "Odigrali smo dobro nismo se obrukali". Ne znam koji su uvjeti za sjesti na klupu naseg nacionalnog tima. Vjerovatno da ne smijes biti pametniji od sefa. U tom slucaju izbor je jako suzen i objasnjava sve ove pojave na klupi.
E prvi "selektorov " potez je bio imenovanje ovog "narodnjaka" na poziciju asistenta u "stručnom štabu"....

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 jun 2014, 15:52

:bih: :bih: :bih: :bih:
slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jun 2014, 15:54

Makedonac al spamaš,stvarno na svaku odgovorit moraš.Kakve veze ta slika ima sa Safetom?
Nad tobom sunce najljepše sja

svemirko11
Kontakt:

Post Postao/la svemirko11 » 27 jun 2014, 15:55

Nije problem izgubiti,gubili smo i gubi ćemo utakmice, ali za taktiku protiv Nigerije , koja nam je bila najvažnija je KRIV, i ako si čovjek izađi pred naciju i reci ,mislio sam to i to , zajebo sam i gotovo .... Normalno da smo igrali dobro i suprostavili se svima , to su ovi igrači i kadri, ali na ovim takmičenjima +gdje svi grizu ,moraš imati i pameti na Klupi( Vaha,osim, Bajević)...

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 jun 2014, 15:58

pinoglavi je napisao/la:Makedonac al spamaš,stvarno na svaku odgovorit moraš.Kakve veze ta slika ima sa Safetom?
Ovi će letit po terenu i kad poste,pa me samo zanima kako cemo onda opravdat selektora tj kako opravdat to što nas stručnjak ne zna pripremit repku za mjesec dana... Ah da,u Brazilu je vruće samo našim igračima...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 27 jun 2014, 16:00

Sve su prilike da će ovaj produžiti ugovor uz podršku ovih pokemona iz Saveza, kojima je u cilju da ovo što su zaradili, ostave sebi, a Sajo ionako dodatnu zaradu ostvaruje s burazom preko repke. I vuk sit, i ovce na broju (bar što se njih tiče).

svemirko11
Kontakt:

Post Postao/la svemirko11 » 27 jun 2014, 16:01

DonCorleone je napisao/la:
Dado je napisao/la:
Puno se pricalo o Susicu pa necu da pretjerujem. Samo bih da napravim listu gresaka zbog kojih nismo stigli u zadnjih 16 a koje su kap koja je prelila casu te i razlozi zbog kojih treba da ide

1. Pogresan u pomalo sumnjiv izbor igraca
2. Odbijanje kondicionog trenera i psihologa iz tima
3. Lose tempiranje kondicionih utakmica (prijateljske smo igrali kad da smo na SP a na SP je doslo do umora i zasicenja)
4. Katastrofalna postavka. Ako po icemu ostace upamcen po 2.5 – 6 – 1 formaciji :wtf:
5. Izostavljanje kljucnih igraca u najvaznijoj utakmici (Kolasinac protiv Nigerije)
6. Potpuna ambivelencija i neistrazivanje protivnika
7. Ambivelentnost prema vremenskim uslovima i kako ista utice na kondiciju igraca
8. Kardinalne izmjene
9. Nedosljednost u priznanju krivice.
Sa druge teme, sve ono sto sam i ja licno spominjao :clap: . Neka neznalice utvrde gradivo jos jednom!

Dodaj jos tacku 10. Prirodno glup i mutav, voli da se zayebaje na prvu a u sustini mrtav ozbiljan.
Više puta izrečena, al mudra ,a glasi ...Pametnom dosta.
Zadnja izmjena: svemirko11, dana/u 27 jun 2014, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 27 jun 2014, 16:01

Nezadovoljni navijači dočekali Papeta ovacijama

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jun 2014, 16:02

Hajde što Sušićeve intelektualne sposobnosti nisu na zavidnom nivou, on je samo pojedinac i kao takav je itekako zamjenjiv, samo je potrebna dobra volja, ali što su kod nas ljudi zatupljeni... To nigdje nema, čovjek se uvijek iznova razočara. :facepalm:

Jedna osoba kaže da treba ostati jer "treba uvesti reda u reprezentaciju" (a on je navodno prava osoba za taj posao), druga da zaslužuje jer je "igračka legenda bivše Jugoslavije" (kao da to ima veze s njegovim trenerskim pozivom), treća za promjenu skromno konstatuje da je "sam plasman na SP veliki uspjeh" (a i šta će nam vala išta više...), četvrta ide toliko daleko i kaže da je on "najbolji bh. trener" (vjerovatno uopće ne zna za druge tipa Halilhodžić, Bajević itd. :mrgreen: ), peta živi u zabludi da je "ujedinio BiH pa sada sve nacije navijaju za Zmajeve" i tako u nedogled. Milion je razloga, a svaki je gluplji od prethodnog. Kakva kolektivna shizofrenija, majko mila. :roll:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jun 2014, 16:04

Ja vec sad zalim narednog covjeka (selektora) koji nas preuzme !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 jun 2014, 16:04

Susic,Baljic,Piplica i Sredojevic zaduzen za skautiranje i pripremu taktike za protivnika. Ja mogu Fazlinovice i Combeta zamisliti u njihovim ulogama. Navedena ekipa u strucnom stabu obecava svijetlu buducnost nase repke. Situacije se dobro razvodnila i cini mi se da NSBIH nece mjenjat ekipu izuzev ako ih navijaci pritisnu. Narednih nekoliko dana ce biti uzbudljivo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 jun 2014, 16:05

imperator10 je napisao/la:Nezadovoljni navijači dočekali Papeta ovacijama
Vidim BHF mu tepih pod noge baci,i to crveniii :D Djeca iz vrtića,i znatizeljni putnici :D oko 200 duša... spektakularan doček :clap: :clap:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 jun 2014, 16:07

dubrovnik je napisao/la:Ovaj strucni stab nase repke neodoljivo me podsjeca na legendarnu grupu TNT iz kultnog romana Alan Ford. Nevjerovatno potentni likovi za neku crnu komediju koju moze napraviti grupa glumaca iz serijala LZN. Ovaj Baljic koji je mladji covjek i od koga ocekujes smisljenu izjavu danas ni kriv ni duzan izvali ovo "Odigrali smo dobro nismo se obrukali". Ne znam koji su uvjeti za sjesti na klupu naseg nacionalnog tima. Vjerovatno da ne smijes biti pametniji od sefa. U tom slucaju izbor je jako suzen i objasnjava sve ove pojave na klupi.
Kakvi smo mi luzeri i glup narod generalno!!! Bolje da ništa nije rekao, zar on misli da smo svi glupi, boze sačuvaj!!!

Sent from my Home using fingers

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 jun 2014, 16:16

Ja Boga molim da Ivica Osim nadje dovoljno hrabrosti i smijeni ovog benevreka jer on to sam ocigledno nece otici
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 jun 2014, 16:20

Batko je napisao/la:
Kakvi smo mi luzeri i glup narod generalno!!! Bolje da ništa nije rekao, zar on misli da smo svi glupi, boze sačuvaj!!!

Sent from my Home using fingers[/quot

Ne volim sto postoje predrasude o nama Bosnjacima ali nista nije bez vraga. Protiv nekompetentnosti, amaterizma i lopovluka se trebamo boriti svim sredstvima. Kad citam neke od komentara po Klixu bojim se da bolje od naseg stucnog staba nismo ni zasluzili. Koliko samo uvreda je na ovom forumu upuceno svima koji su se s pravom pitali za mnoge Susiceve poteze. Na kraju su se mnoge od ovih najgorih slutnji i obistinile. Danas gledam kako jos uvjek neke spodobe vrijedjaju onog naseg novinara sto pise na jednom Hrvatskom portalu. Ipak svaki post koji napisemo je jedan mali plusic u borbi protiv onih ruznih predrasuda sa pocetka i tu mogucnost trebamo iskoristiti. A za ove sa druge strane nazalost forum i nije potreban vec partijski izvjestaji samo ovaj put kreirani od laznih sportskih struktura.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.