Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pama
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la pama » 27 jun 2014, 14:55

Niko nije veci od reprezentacije! Ako je pola od ovoga istina,Spahic treba da se pokupi dostojanstveno.Pred nama je da saznamo

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 27 jun 2014, 14:55

uloga žrtve u onom klipu sa BHT-a je izgleda pomogla Spahiću....mnoge je vratio na svoj mlin....samo šteta što je i dalje većina za to da mu se uzme traka i da ga ispratimo iz Svetinje
A.F.C. Bournemouth!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 jun 2014, 15:25

aleksandar_veliki je napisao/la:Jos jednom cu ponoviti, od rijeci misevi mi se povraca, a posto mi se povraca od iste onda je ne mogu ni gledati na forumu. Svaki post koji sadrzi istu bice brisan, a ako neko bude uporan, rado cu mu pokazati izlazna vrata.
Eh napokon... i ove sto pominju kojekave aparate,i to sve treba... Nismo bolnica...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 27 jun 2014, 15:38

Ne bi bilo na odmet da se konačno riješi zbog čega se kritikuje Spaha, zbog loše igre protiv Nigerije i penala protiv Francuske ili zbog ponašanja van terena, ako je ovo prvo, beslmisleno je pricati o nekom izbacivanju iz reprezentacije, jer mi boljeg štopera nemamo još uvijek, ako je ovo drugo onda će biti ili "gdje ima dima ima i vatre" ili "tresla se gora,rodio se miš", ako neko ne izađe i potvrdi sve ove priče(neko od igrača,trenera,neko iz saveza, neko ko nije novinar) bit će ovo 2.

bilalx

Post Postao/la bilalx » 27 jun 2014, 15:57

imekorisnicko je napisao/la:Ne bi bilo na odmet da se konačno riješi zbog čega se kritikuje Spaha, zbog loše igre protiv Nigerije i penala protiv Francuske ili zbog ponašanja van terena, ako je ovo prvo, beslmisleno je pricati o nekom izbacivanju iz reprezentacije, jer mi boljeg štopera nemamo još uvijek, ako je ovo drugo onda će biti ili "gdje ima dima ima i vatre" ili "tresla se gora,rodio se miš", ako neko ne izađe i potvrdi sve ove priče(neko od igrača,trenera,neko iz saveza, neko ko nije novinar) bit će ovo 2.
koji bolan igraci da potvrde?...bil ti svog havera/havere cinko negdje nekom? :mrgreen:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 jun 2014, 16:02

Francuska je zbog loseg utjecaja na ekipu izbacila Samira NAsrija,Argentina Teveza ,a st ami jednog kiksera drzimo ko malo vode na dlanu..Covjek svaku historijsku utakmicu uprska nekada i prijateljsku zna sj ebat znaci kad mu se digne..

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 27 jun 2014, 16:06

Ova tema je fakat dosla do usijanja, podsjeca me na neki uzareni trenutak u nekoj birtiji gdje svakog momenta treba da izbije masovna tuca i to ona malo zesca. :) Sljedeci selektor ce biti obavjesten o svemu i nema sumnje u to da pojedince nece sputiti na zemlju.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 27 jun 2014, 16:30

Je li ko čitao tekst iz Avaza?

Suze Slavice Pecikoze, izbacivanje ljudi iz hotela, deranje na suigrače.. MARŠ !!!!!!
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 jun 2014, 16:33

Amar Dzeko je napisao/la:Je li ko čitao tekst iz Avaza?

Suze Slavice Pecikoze, izbacivanje ljudi iz hotela, deranje na suigrače.. MARŠ !!!!!!
O cemu se radi, ako moze ukratko?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 16:35

Cuj deranje na suigrace, pa sta? Kapiten treba da bude autoritet i da kaze kad nesto ne valja. Imamo mi previse igraca sto su tihi u ekipi. Treba mudonja poput Spahe. Na nasu zalost vise nema kvalitet na terenu, ali sad pricat o nekom "deranju" kao nesto skandalozno je smijesno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 jun 2014, 16:42

A sad adio, i ako Bog da nikad vise u reprezentaciji.

I cemu stalno prica kako nemamo boljeg stopera? Protiv Nigerije Sunjic je bio bolji. Emir kiksa i kad treba i kad ne treba, ulazi nonsalantno u igru, dodaje protivnicima, ko kaze da nemamo boljeg? Samo treba probati bez Emira pa cemo vidjeti da on niej vise taj nivo.
Celik!3,2,2.

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 27 jun 2014, 16:44

Mediji su Spahica sahranili. A na koga se naklate taj je gotov. Mislim da je njegova reprezentativna karijera gotova.

Dzeki fali jos koja greska, pa ce i njega. A ima materijala, pocevsi od napada njegovog oca na selektora (kojem svakako ne treba ponuditi novi ugovor), provociranja navijaca kad su mu zvizdali, pa nadalje...

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 27 jun 2014, 16:45

ovaj kriminalac da ima imalo obraza oprostio bi se od reprezentacije...ignorise bh medije a tamo kao neki obicni klinjo visi po onim drustvenim mrezama..

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 27 jun 2014, 16:45

Cartman je napisao/la:

Cuj deranje na suigrace, pa sta? Kapiten treba da bude autoritet i da kaze kad nesto ne valja. Imamo mi previse igraca sto su tihi u ekipi. Treba mudonja poput Spahe. Na nasu zalost vise nema kvalitet na terenu, ali sad pricat o nekom "deranju" kao nesto skandalozno je smijesno.
To i nije problem da on pojedine igrace koji su u reprezentaciji novi i koji njemu licno ne odgovaraju ne maltretira. Ali on ih ne maltretira zato sto je "mudonja" kako ti kazes nego zato sto mu pojedini ljudi iz Sarajeva sa kojima niko ne zeli da ima problema cuvaju ledja.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 27 jun 2014, 16:46

Ma Spaha je odavno izgubio kompas,mozda je postalo floskula ali je stvarno tako "kapiten koji to nije".
Ne mozes autoritet da nameces prijetnjama i ucjenama ko bi trebao igrati ko ne bi,za koje ce se medije izjave davati,svaki igrac ima pravo da odluci za koga ce pricati.
Jedan je Barba spreman da se potuce za svakog igraca na terenu a ne samo za clanove klana,dobar sa svima a ne samo sa haverima sa kojima ljetuje.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 16:47

Nervoza je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

To i nije problem da on pojedine igrace koji su u reprezentaciji novi i koji njemu licno ne odgovaraju ne maltretira. Ali on ih ne maltretira zato sto je "mudonja" kako ti kazes nego zato sto mu pojedini ljudi iz Sarajeva sa kojima niko ne zeli da ima problema cuvaju ledja.
Koga maltretira i gdje su ti dokazi za to? A ako jedna odrasla osoba dopusti da ga neko maltretira, onda nam takav karakter nije od nikakve koristi u reprezentaciji. Nama trebaju hrabri zmajevi, ne pickice.

Neka ode Spaha, ali previse vi vjerujete u jeftine price novinara koji su milijardu puta dokazali koliko ne znaju svoj posao i koliko su pokvareni. Spahicu samo zamjerim sto nas je ukopao protiv Nigerije, neke pizdarije o stvarima izvan terena me ne zanimaju. Pa sta ako ne prica sa novinarima? Koga briga?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 jun 2014, 16:48

Fordinjo je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Samo je jedan pravi kapiten!

slika

:tokralju: :bih:
KAPITENU NE ZASLUZUJEMO TE !!!!!

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 27 jun 2014, 16:52

@cartman
nije ti ovo fudbal na ulici gdje se djeca igraju i gdje najjaci uvijek selektira ekipu sebi,Spaha me upravo podsjeca na jednog takvog klosara koji glumi glavnog u kvartu.
Ovo je profesionalni fudbal,znaju se njegova zaduzenja kao kapitena,nema on pravo nikome da naredjuje za koga ce davati izjave,covjek je generator svih problema ali srecom dosao mu je kraj,jer papetov ostanak je sve izvjesniji.
U tom slucaju kabadahiji je dosao kraj.Onaj koji ostane znaci da ce drugi ici ;)
SLOBODA NAVIJAČIMA

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 16:53

Cartman je napisao/la: Koga maltretira i gdje su ti dokazi za to? A ako jedna odrasla osoba dopusti da ga neko maltretira, onda nam takav karakter nije od nikakve koristi u reprezentaciji. Nama trebaju hrabri zmajevi, ne pickice.

Neka ode Spaha, ali previse vi vjerujete u jeftine price novinara koji su milijardu puta dokazali koliko ne znaju svoj posao i koliko su pokvareni. Spahicu samo zamjerim sto nas je ukopao protiv Nigerije, neke pizdarije o stvarima izvan terena me ne zanimaju. Pa sta ako ne prica sa novinarima? Koga briga?
Ovaj put ne pričaju samo novinari, zavrtilo se malo šire, i što je najgore očigledno utiče i na reputaciju i na atmosferu, pa čak i na sam teren, a ništa od toga ne smije da trpi, pogotovo teren. Da je najzlatniji trebao bi sam da ode nakon ovoga. I Sušić takođe. Al čini se da se ni jednom ni drugom ne žuri.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 27 jun 2014, 16:53

Cartman je napisao/la:Neka ode Spaha, ali previse vi vjerujete u jeftine price novinara koji su milijardu puta dokazali koliko ne znaju svoj posao i koliko su pokvareni. Spahicu samo zamjerim sto nas je ukopao protiv Nigerije, neke pizdarije o stvarima izvan terena me ne zanimaju. Pa sta ako ne prica sa novinarima? Koga briga?
ne zanima te to sto je poveo brata u Brazil na racun saveza? zasto ne objasni tu situaciju recimo za neke tamo africke medije

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 18 gostiju.