Safet Sušić - Pape

Kaunas
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Kaunas » 27 jun 2014, 16:55

SEDIK ZEKA FEJZIĆ ZA SELEKTORA!!!!
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 16:56

Nervoza je napisao/la:Da se razumijemi i ja mislim da je Pape uz Spahica kriv za poraz od Nigerije, i da treba da napusti klupu reprezentacije. Ali kakve ovdje stoke ima to nije normalno, ono naslo Papeta zvati seljakom a iz svoje avlije se nije ni pomaklo. Samo mi nije jasno sto se niste danas skupili i otisli na aerodrom i napravili docek Papetu i rekli mu sve sto mislite, izgleda da je ipak vise ovih sto postuju Papeta.
Pogledaj slike i ko je bio na tom "doceku"

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 27 jun 2014, 16:56

Nervoza je napisao/la:Da se razumijemi i ja mislim da je Pape uz Spahica kriv za poraz od Nigerije, i da treba da napusti klupu reprezentacije. Ali kakve ovdje stoke ima to nije normalno, ono naslo Papeta zvati seljakom a iz svoje avlije se nije ni pomaklo. Samo mi nije jasno sto se niste danas skupili i otisli na aerodrom i napravili docek Papetu i rekli mu sve sto mislite, izgleda da je ipak vise ovih sto postuju Papeta.
Uglavnom nedolaskom na takve i slične stvari se iskazuje svoje nezadovoljstvo.
ono naslo Papeta zvati seljakom a iz svoje avlije se nije ni pomaklo.
Znači ako malo proputuješ svijetom imaš pravo nekoga nazivati seljakom. Ili obratno ako se ne mrdaš '' iz svoje avlije''-nemaš. Zanimljivo.

Pape jeste seljak, jedan neuk i tup čovjek, a to dokazuje svakom svojom izjavom.

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 27 jun 2014, 16:57

Mozambik je napisao/la:
Pa zasto ti nisi bio na kontra strani?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 jun 2014, 16:58

AllGunsBlazing je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Upravo to, izgradjuju djamije na svakom cosku, da totalno zaglupe nove narastaje...
Ti si jedan glupan. Kako te nije stid ovo napisati? Ako ne vjerujes i ne vjeruj sebi ces, ali ne diraj u tudje.
Ti si jedna seljacina iz Babina...
Vjeruj ti sebi nemoj meni...
Bosanci i jesu najgluplji i najzaostaliji narod upravo zbog Djamija...
Cobane...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 16:59

Ovom boljševiku za sve krive džamije i SDA, čak je i Sušića nekako uspio da ugura u tu priču. Nađi neko drugo mjesto za ideološko razračunavanje.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 27 jun 2014, 16:59

Mozambik je napisao/la:Opet se pokazuje poltronstvo i nesposobnost nasih medija.

Napisat dva polu-kriticka teksta, u kojima se sve na kraju svede u jednu recenicu, Pape je mogao bolje, ali iskreno nismo imali ni srece, dokaz je samo da su novinari, pored politicara, najvece zlo ove drzave.

Kad Pape stane pred kamere niko nema muda da postavi ova pitanja koja sam naveo:

Sta ste mislili onakvom taktikom protiv Nigerije?
Zasto Kolasinac nije igrao?
Kako je moguce da u utakmici gdje nam treba pobjeda uvodite zadnjeg veznog igraca?
Da li se osjecate krivcem zbog poraza i ispadanja u grupnoj fazi?
Zasto niste izabrali kondicionog trenera i psihologa?
Zasto ste dopustili javasluk na pripremama?

Milion pitanja, a niko ne smije da postavi to. I vi sebe nazivate medijima?
taj ne osjeca krivicu..ne mogu da vjerujem da covjek za vrijeme svog mandata nijednom nije javno a ni privatno rekao da preuzima odgovornost za poraz...jos gora mi je ona njegova recenica ispali su engleska, spanija, italija..lik se osvrce na druge reprezentacije kao da nas zanima sto su oni ispali..stvarno je nasao opravdanje ali bitno je da se on ne osjeca krivim i da mu je savjest cista sto je promasio sa taktikom protiv nigerije

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 27 jun 2014, 16:59

Urbinato je napisao/la:
Uglavnom nedolaskom na takve i slične stvari se iskazuje svoje nezadovoljstvo.
ono naslo Papeta zvati seljakom a iz svoje avlije se nije ni pomaklo.
Znači ako malo proputuješ svijetom imaš pravo nekoga nazivati seljakom. Ili obratno ako se ne mrdaš '' iz svoje avlije''-nemaš. Zanimljivo.

Pape jeste seljak, jedan neuk i tup čovjek, a to dokazuje svakom svojom izjavom.
Ne nego znaci da mozes sjediti negdje u P.... Materinoj i kriti se iza anonimnosti i nekoga ko je puno napravio u svom zivotu nazivati seljakom. Zanimljivo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 jun 2014, 17:00

Jeste, kako da ne. Da mi je znati sta si ti u svom zivotu postiga? Da li si ti doktor nauka? A ja znam mnogo uspjesnih ljudi koji idu u dzamiju. Pa covjece ti ne znas ni napisati dzamija.
Celik!3,2,2.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 jun 2014, 17:00

gringobih je napisao/la:
1988risha je napisao/la:To je taktika naših političara... 20 godina prošlo od rata,ništa ne rade... I ubjeđuju nas u onu : Dobro je nek ne puca... A u fudbalu,dobro je,nismo se obrukali... A za klasu smo jači od Nigerije...
Upravo to, izgradjuju djamije na svakom cosku, da totalno zaglupe nove narastaje...
Ovi stariji su vec dovoljno preglupi sve smo vidjeli od 90 na ovamo...
Ostat ce ovaj fudbalski zlocinac na klupi 99%...
Gringo nema džamija nikakve veze s lopovima,oni da poštuju 1 % džamiju,mi bi bili Švedska... Isto tako nema ni crkva,ni sinagoga... Ja samo mislim na ljude koji vode ovu državu i repku,i koji nas ubjeđuju da ne možemo bolje,i da je uvijek kriv neko drugi...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 17:01

Nervoza je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
Pa zasto ti nisi bio na kontra strani?
Nema potrebe da se pojavljujem, tamo su djecurlija koja vriste kad Dzeko, Pjanic ili Pape prodju 5 metara od njih.

Pola curica koje pojma nemaju ni sta je Offside, a kamoli da znaju nesto vise o fudbalu.

Pogledaj docek ovim reprezentativcima, i docek rukometasima i sve ce ti biti jasno.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 jun 2014, 17:01

Velika je razlika izmedju seljaka i seljacine. Seljaci su cesto mudri i posteni ljudi pa bi ovu frazu trebali izbaciti kad vrijedjamo nekog, jer u stvari i nije uvreda. A seljacina to je vec stanje svijesti :D

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 jun 2014, 17:01

DukeOfWellington je napisao/la:Ovom boljševiku za sve krive džamije i SDA, čak je i Sušića nekako uspio da ugura u tu priču. Nađi neko drugo mjesto za ideološko razračunavanje.
Ja mislim da je pola miliona mrtvih ljudi u poroslom ratu dovoljno da se mrze i djmije i crkve...
Naravno da je ideologija upletena u Safetov dolazak...
Pitari su SDA i oni su ga doveli i podrzavaju ga na stetu svih nas Bosanaca i Hrecegovaca...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 27 jun 2014, 17:04

Nervoza je napisao/la:Pape jeste seljak, jedan neuk i tup čovjek, a to dokazuje svakom svojom izjavom.
Ne nego znaci da mozes sjediti negdje u P.... Materinoj i kriti se iza anonimnosti i nekoga ko je puno napravio u svom zivotu nazivati seljakom. Zanimljivo.[/quote]

Jel' ti se stvarno mora objašnjavati šta je forum? Da li si stvarno toliko glup? Ja ne mogu da vjerujem!

Forum je mjesto gdje se ne trebaš predstavljati i dijeliti neke tvoje privatne stvari, a vidi možeš jednog Papeta nazivati seljakom.
Zadnja izmjena: Urbinato, dana/u 27 jun 2014, 17:07, ukupno mijenjano 2 puta.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 jun 2014, 17:05

1988risha je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
1988risha je napisao/la:To je taktika naših političara... 20 godina prošlo od rata,ništa ne rade... I ubjeđuju nas u onu : Dobro je nek ne puca... A u fudbalu,dobro je,nismo se obrukali... A za klasu smo jači od Nigerije...
Upravo to, izgradjuju djamije na svakom cosku, da totalno zaglupe nove narastaje...
Ovi stariji su vec dovoljno preglupi sve smo vidjeli od 90 na ovamo...
Ostat ce ovaj fudbalski zlocinac na klupi 99%...
Gringo nema džamija nikakve veze s lopovima,oni da poštuju 1 % džamiju,mi bi bili Švedska... Isto tako nema ni crkva,ni sinagoga... Ja samo mislim na ljude koji vode ovu državu i repku,i koji nas ubjeđuju da ne možemo bolje,i da je uvijek kriv neko drugi...
Grijesis, svo zlo se regrutuje u Djamijama, pa valjda je jasno gdje SDA skuplja glasove uprkos prodaje BiH u Dejtonu i opljackanim kompletnim stanovnistvom... ;) ;) ;)

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 jun 2014, 17:05

Gringo prdno si ga sad u fenjer... ovi su 50 godina u Jugi živjeli van džamije,van crkve,van sinagoge... Pa se poklali ko stoka 90-tih godina... Nisu se bas pokazali kao intelektualci... Oni koji su znali za stvari koje ce se desiti,i usprotivili se toj antivjerskoj državi,poslani su ili na Goli otok ili u Foču...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 27 jun 2014, 17:07

AllGunsBlazing je napisao/la:Jeste, kako da ne. Da mi je znati sta si ti u svom zivotu postiga? Da li si ti doktor nauka? A ja znam mnogo uspjesnih ljudi koji idu u dzamiju. Pa covjece ti ne znas ni napisati dzamija.
Ne znam samo kako si povezao mene i dzamije kada je iste nisam ni spomenuo. Ali kada vidim da ti i slicni kao ovaj @Mozambik najvise pljujete Papeta shvatim sta je pravi razlog. Opet ponavljam Pape je zasluzio da dobije otkaz(da mu se ne produzi ugovor) ali nije zasluzio ovo vase izdrkavanje. Samo vi nastavite i dalje pljuvati a i vi i ja cemo znati koji su pravi razlozi za to (cast izuzecima). :beba: :salut:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 jun 2014, 17:08

gringobih je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Ovom boljševiku za sve krive džamije i SDA, čak je i Sušića nekako uspio da ugura u tu priču. Nađi neko drugo mjesto za ideološko razračunavanje.
Ja mislim da je pola miliona mrtvih ljudi u poroslom ratu dovoljno da se mrze i djmije i crkve...
Naravno da je ideologija upletena u Safetov dolazak...
Pitari su SDA i oni su ga doveli i podrzavaju ga na stetu svih nas Bosanaca i Hrecegovaca...
E sad si nadrljo gringo kad se sruce na tebe. :D

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 jun 2014, 17:09

SDA je kao muslimanska stranka... Kako musliman može krasti ??? A ići u džamiju ??? Takav čovjek ne može biti musliman... I de mi reci koja je razlika između SDA muslimana i SDP komunista ??? ili bilo koja druga stranka HDZ,SNSD,SDS.... svi kradu,a gdje se krade tu je vjera samo paravan ;)
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 27 jun 2014, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 27 jun 2014, 17:09

ovaj gringo je stvarno idiot,ali i ti branis susica ko da je tebe napravio.susic,pa susic.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.