Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
@Cartman baš tako. Ovo su sve šuplje priče, svi nešto znaju a niko nema dokaza nikakvog.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Selektor je pozvao bratića, i još dvojicu igrača svog brata i dao im pofin broj minuta na SP čime ih je uhljebio. Zaboravljamo, zaboravljamo...edo07 je napisao/la:ne zanima te to sto je poveo brata u Brazil na racun saveza? zasto ne objasni tu situaciju recimo za neke tamo africke medijeCartman je napisao/la:Neka ode Spaha, ali previse vi vjerujete u jeftine price novinara koji su milijardu puta dokazali koliko ne znaju svoj posao i koliko su pokvareni. Spahicu samo zamjerim sto nas je ukopao protiv Nigerije, neke pizdarije o stvarima izvan terena me ne zanimaju. Pa sta ako ne prica sa novinarima? Koga briga?
DRUG NEBI TI PUNCA
Poveo je i Salihovic managera svog, pa sta? Vjerujem da manje-vise svaka reprezentacija povede dosta clanova familije, prijatelja i tako dalje. Koliko sam ja vidio, bila je i Dzekina familija tamo, sigurno iz svog dzepa platili. How yes no.edo07 je napisao/la:ne zanima te to sto je poveo brata u Brazil na racun saveza? zasto ne objasni tu situaciju recimo za neke tamo africke medijeCartman je napisao/la:Neka ode Spaha, ali previse vi vjerujete u jeftine price novinara koji su milijardu puta dokazali koliko ne znaju svoj posao i koliko su pokvareni. Spahicu samo zamjerim sto nas je ukopao protiv Nigerije, neke pizdarije o stvarima izvan terena me ne zanimaju. Pa sta ako ne prica sa novinarima? Koga briga?
Repke mora zauzet citav hotel, ili u najmanju ruku nekoliko spratova svakako. Tako da ce sobe ili bit prazne ili ce spavat rodbina u njima. Isti qurac i nikakav problem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Prvo da kažem da je novinar (ne znam ime) pokušavao biti što više objektivan, i lijepo je išao od početka, tj. priprema u Hrasnici, izlazaka po diskotekama, itd. Napisao je da iz ljubavi prema reprezentaciji i nadi u što bolji rezultat nije želio pisati stvari koje zna i na kojima bi i on lično mogao zaraditi, nego je čekao da se SP završi.pisac je napisao/la:O cemu se radi, ako moze ukratko?Amar Dzeko je napisao/la:Je li ko čitao tekst iz Avaza?
Suze Slavice Pecikoze, izbacivanje ljudi iz hotela, deranje na suigrače.. MARŠ !!!!!!
Pisao je o svemu, kao što kažem od početka priprema pa do kraja našeg nastupa. Bilo je kritika i na račun Papeta, Džeke itd. ali sve je to bilo u nekom sportskom kontekstu dok se Emira Spahića dotakao ne samo kao igrača nego i kao čovjeka.
Da ne duljim, izbacivao je novinare iz hotela u kampu, tj. ne on lično nego onaj debeli lik, mislim da je on u pitanju.
Izderao se na Slavicu Pecikozu, zbog čega ko će ga znati.. zakačio se sa suigračima, ne Cartmane nije to bilo ono "kapitensko" deranje, kritika i bodrenje.
I rekao je da je sebi dao ulogu puno veću nego što je to kapitenska, i poručio mu da ovo nije ničija privatna reprezentacija i da je vrijeme da ode.
Mandraxa (kojeg poštujem jako, ali me razočarao) i kompaniju mogu samo pitati: Zašto uvijek Emir Spahić? Zašto? Zar su novinari toliko pokvareni da stalno izmišljaju priče o njemu?
Dovoljno je samo vidjeti kako taj čovjek razgovara sa javnosti. Nikad konkretno, samo baca neke, sada već jadne, patriotske spike na koje padaju još jedino nane i pojedinci koji ne razmišljaju svojim mozgom.
Dan kada se dotični oprosti od reprezentacije, smatraću praznikom bh fudbala.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Poenta je da su to sve sitnice o kojim niko ne bi pricao da smo pobjedili Nigeriju. Kljuc svega je sto je Spaha totalno podbacio protiv Nigerije, treba se diskutovat zasto je se to desilo, a ne ko je koga vodio u Brazil i ko galami na treningu.
Ali naravno znamo da nasi mediji nisu u stanju izvrsit neku takticku analizu ili nesto slicno, pa se onda drzimo ovakvih prica, na nivou Sveta i Expressa.
Ali naravno znamo da nasi mediji nisu u stanju izvrsit neku takticku analizu ili nesto slicno, pa se onda drzimo ovakvih prica, na nivou Sveta i Expressa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ali nismo. A nismo upravo zbog ovakvih stvari. Sve dok ne bude cisti profesionalizam i dok ne bude do zadnje kapi krvi na terenu i necemo uspjet.Cartman je napisao/la:Poenta je da su to sve sitnice o kojim niko ne bi pricao da smo pobjedili Nigeriju. Kljuc svega je sto je Spaha totalno podbacio protiv Nigerije, treba se diskutovat zasto je se to desilo, a ne ko je koga vodio u Brazil i ko galami na treningu.
Celik!3,2,2.
Kako je krenulo Spaha ce biti veci i od njega

Veliki Emir Spahic.IronMany je napisao/la:E yebem ti majku kladionicarsku Spaha.....
nije bit ko je koga poveo vec otkud Amiru Spahicu akreditacija? sta je on to u savezu? a Sejin manager je isao po svom trosku a ne po trosku savezaCartman je napisao/la:Poveo je i Salihovic managera svog, pa sta? Vjerujem da manje-vise svaka reprezentacija povede dosta clanova familije, prijatelja i tako dalje. Koliko sam ja vidio, bila je i Dzekina familija tamo, sigurno iz svog dzepa platili. How yes no.edo07 je napisao/la:ne zanima te to sto je poveo brata u Brazil na racun saveza? zasto ne objasni tu situaciju recimo za neke tamo africke medijeCartman je napisao/la:Neka ode Spaha, ali previse vi vjerujete u jeftine price novinara koji su milijardu puta dokazali koliko ne znaju svoj posao i koliko su pokvareni. Spahicu samo zamjerim sto nas je ukopao protiv Nigerije, neke pizdarije o stvarima izvan terena me ne zanimaju. Pa sta ako ne prica sa novinarima? Koga briga?
Repke mora zauzet citav hotel, ili u najmanju ruku nekoliko spratova svakako. Tako da ce sobe ili bit prazne ili ce spavat rodbina u njima. Isti qurac i nikakav problem.
Naš "kapiten" je povezan sa svakim problemom koji je bio u reprezentaciji, ne može to biti slučajno. Zar je moguće da jedan kapiten ne daje izjave nekim medijima samo jer je od njih primio kritike? Šta je to on, nedodirljiv? Javna je ličnost, treba biti spreman i na to, a ne praviti probleme. Od toga da pravi klanove, da je fizički nasrnuo na sportske novinare BHT-a, da je stavio burazera kao nekoga iz Saveza, pa ga on malo "brani" od "monstruma zvanih sportski novinari iz Bosne i Hercegovine", da je i verbalno vrijeđao brojne ljude iz BiH, dok je strancima redovno davao intervjue, do toga da je određivao sastav za Nigeriju. Vjerujem da u svemu ima istine, pa možemo zaključiti da takav jedan igrač ne treba nama u reprezentaciji, a kamoli da bude kapiten. Nije više toliko kvalitetan (štaviše kiksao je u svakoj bitnijoj utakmici repke) pa da kažemo da ne možemo bez njega. Ako može Brazil bez Ronaldinha, Kake, Francuska bez Nasrija, SAD bez Donovana, ako može trener Gane otjerati u sred SP-a glavne igrače svoje ekipe, zašto mi ne bi mogli jednog Spahića zbog unošenja nemira u ekipu (a to je glavni razlog što ranije nabrojani nisu pozvani)? Hvala mu na svemu, ali postoji mnogo razloga zašto ga više ne treba zvati, a vi djeco moja draga ne budite naivni. Ne kažem ja da su naši novinari sveci, ali dobro čitajte i slušajte šta oni govore o njima, ima tu mnogo istine. Zapitajte se zašto je uvijek Spahić na tapeti, a ne Pjanić, Kolašinac i ostali.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja sam pričao ovdje sam protiv ljubitelja Sušića, Spahića i ostalih nakon herojskog poraza protiv Argentine. Tad su svi bili mnogo bahatiji, a oni koji imaju nešto protiv njih su isparili. Problem i jest u tome što se priča samo onda kad dođe neki poraz. A problem je tu i ostaće tu bila pobjeda ili poraz ili herojski poraz.Cartman je napisao/la:Poenta je da su to sve sitnice o kojim niko ne bi pricao da smo pobjedili Nigeriju. Kljuc svega je sto je Spaha totalno podbacio protiv Nigerije, treba se diskutovat zasto je se to desilo, a ne ko je koga vodio u Brazil i ko galami na treningu.
I problemi su počeli još od Hrasnice i cirkus oko reprezentacije se na kraju odrazio i na terenu. Zato je nemoguće zaboraviti loše pripreme, kafane, rodbinu, uskraćivanje izjava državnoj televiziji i ostalo. Sad ti je čudno što mu svi piju krv na slamku. Pa zaslužio je, a oni koji piju krv su dočekali svojih pet minuta. Nikom godinama nije ni uho što glavne zvijezde reprezentacije ne daju izjave za medije ili daju izjave za odabrane medije. Sad je i to došlo na red. Zato sad treba sve otpakovat' i krenut ispočetka na jesen inače ćemo opet za dvije godine pričati o ovome.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pojedinci očigledno ne žele da shvate razliku između putovanja u Brazil bližnje osobe nekog od reprezentativaca, i AKREDITACIJE U SAVEZU istih ? Šta je Spahićev brat bio? Fizioterapeut?
Zašto Nicole Begović nije imala akreditaciju ?
Zašto Nicole Begović nije imala akreditaciju ?
Ronaldo - Isco - Bale
Emir Spahic- klasican primjer seoske lole. U "gradu" kad je onda je manji od makovog zrna, a cim dodje u "svoje selo" glavni lola.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 27 jun 2014, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.

Ovaj gif me posebno impresionirao.
Znaci trci unazad prema aut liniji i gleda prema sredini terena,ima dovoljno vremena da uradi sta hoce cak i da vrati golmanu.
Vidi ovog nigerijca (koji ce primiti loptu poslije njegovog dodavanja) kako utrcava i frajer mu hladno doda loptu.
eto svi nasi mediji su neobjektivni...nek je Spaha objektivan..a lik ne smije dati izjavu
Samo što je repka imala više koristi od Tina Sušića, nego od Emira i brata mu, na ovom mundijalubagrcavi je napisao/la:Selektor je pozvao bratića, i još dvojicu igrača svog brata i dao im pofin broj minuta na SP čime ih je uhljebio. Zaboravljamo, zaboravljamo...edo07 je napisao/la:ne zanima te to sto je poveo brata u Brazil na racun saveza? zasto ne objasni tu situaciju recimo za neke tamo africke medijeCartman je napisao/la:Neka ode Spaha, ali previse vi vjerujete u jeftine price novinara koji su milijardu puta dokazali koliko ne znaju svoj posao i koliko su pokvareni. Spahicu samo zamjerim sto nas je ukopao protiv Nigerije, neke pizdarije o stvarima izvan terena me ne zanimaju. Pa sta ako ne prica sa novinarima? Koga briga?
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
kao prvo ja ne podnosim Safeta Susica...kao drugo on je u datom trenutku selektor i on ima pravo da bira...a kao trece ( nemoj misliti da ga branim ) ti igraci su dio nase selekcije...Amir Spahic sta ce on medju reprezentativcima? da se mozda ne guzi sa Ibricicem? pa je zato dobio akreditaciju i opremubagrcavi je napisao/la:Selektor je pozvao bratića, i još dvojicu igrača svog brata i dao im pofin broj minuta na SP čime ih je uhljebio. Zaboravljamo, zaboravljamo...edo07 je napisao/la:ne zanima te to sto je poveo brata u Brazil na racun saveza? zasto ne objasni tu situaciju recimo za neke tamo africke medijeCartman je napisao/la:Neka ode Spaha, ali previse vi vjerujete u jeftine price novinara koji su milijardu puta dokazali koliko ne znaju svoj posao i koliko su pokvareni. Spahicu samo zamjerim sto nas je ukopao protiv Nigerije, neke pizdarije o stvarima izvan terena me ne zanimaju. Pa sta ako ne prica sa novinarima? Koga briga?
- imekorisnicko
- Kontakt:
nisu svi haveri, a i uopšte ne ulazim u to da li bi neko cinko ili ne,samo kažem da bez toga čitava ova priča neće imati efektabilalx je napisao/la:koji bolan igraci da potvrde?...bil ti svog havera/havere cinko negdje nekom?imekorisnicko je napisao/la:Ne bi bilo na odmet da se konačno riješi zbog čega se kritikuje Spaha, zbog loše igre protiv Nigerije i penala protiv Francuske ili zbog ponašanja van terena, ako je ovo prvo, beslmisleno je pricati o nekom izbacivanju iz reprezentacije, jer mi boljeg štopera nemamo još uvijek, ako je ovo drugo onda će biti ili "gdje ima dima ima i vatre" ili "tresla se gora,rodio se miš", ako neko ne izađe i potvrdi sve ove priče(neko od igrača,trenera,neko iz saveza, neko ko nije novinar) bit će ovo 2.
Oprosti se kikserska kabadahijo!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vrijeme je da Spaha ode iz repke. Bilo ovo što se priča o njemu istina ili ne, vrijeme je da ide. Jednostavno više nije kvalitet za reprezentaciju. Čak štaviše, ona njegova partija protiv Nigerije je u samom vrhu najgorih partija jednog reprezentativca BiH otkad pratim istu, vjerovatno najgora u ozbiljnijim utakmicama. A sve dok je Spaha tu, kočit će mlađe igrače koji će prije ili kasnije jednostavno morati da ga zamjene, što prije to bolje.
Nadam se da Spahića ego neće zaustaviti da prepozna ovo i sam. Realno, ako zaista voli reprezentaciju, ovo je jedini logičan sljedeći korak za njega.
Da ne govorim o automatskom padu negativne atmosfere u slučaju njegovog odlaska, neovisno da li su ove stvari što se pišu o njemu istinite.
Nadam se da Spahića ego neće zaustaviti da prepozna ovo i sam. Realno, ako zaista voli reprezentaciju, ovo je jedini logičan sljedeći korak za njega.
Da ne govorim o automatskom padu negativne atmosfere u slučaju njegovog odlaska, neovisno da li su ove stvari što se pišu o njemu istinite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.