Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Kobe Bryant » 27 jun 2014, 18:45

donniedarko je napisao/la:Kapiten takodjer snosi dio odgovornosti za neprofesionalno odradjene pripreme ? Pape i Spahic out ! Begi dati kapitensku, angazovati Duska za selektora i dajem glavu da ce kvazi-mediji kako ih nazivate, smanjiti svoja pisanja kritike te naravno ocekujem bolje rezultate i ozbiljniju reprezentaciju.

Pa zamislite kako ce to izgledati dobro. Nema vise sukoba izmedju selektora i klana. Nema vise okupljanja koja lice na teferice, nema vise Germanije, otvoriti ce se vrata za sve potencijalne igrace, nece vise biti sukoba izmedju medija i klana. Ja samo vidim pozitivne stvari :bih:
+ bez Misketa , znao je frajer da mu je to zadnja sansa , a on dosao kao maneken :damn: :roll:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 jun 2014, 18:48

Mig_Mig je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:Kapiten takodjer snosi dio odgovornosti za neprofesionalno odradjene pripreme ? Pape i Spahic out ! Begi dati kapitensku, angazovati Duska za selektora i dajem glavu da ce kvazi-mediji kako ih nazivate, smanjiti svoja pisanja kritike te naravno ocekujem bolje rezultate i ozbiljniju reprezentaciju.

Pa zamislite kako ce to izgledati dobro. Nema vise sukoba izmedju selektora i klana. Nema vise okupljanja koja lice na teferice, nema vise Germanije, otvoriti ce se vrata za sve potencijalne igrace, nece vise biti sukoba izmedju medija i klana. Ja samo vidim pozitivne stvari :bih:
Koliko dobrih rijeci u jednom malom postu ! Ali ne zasluzujes ti pohvalu :P vec, kriminalci kritiku ! Sve si savrseno nabrojao, ali :?
Znam druze, kod nas je tesko predvidjeti kako ce se razviti dogadjaji u narednim danima ali sigurno ce doci taj dan kada ce se morati srediti ovi naruseni odnosi. Za dobro reprezentacije, dobro navijaca i profesionalnih reprezentativaca, ovo je savrseni trenutak da napravimo neke radikalne odluke koje ce u konacnici isplatiti.U suprotnom moze nam se desiti da cemo uzalud izgubiti vrijeme i talenat trenutne generacije.

Safet i Spahic out, Bega- novi kapiten Bajevic- novi selektor, to bi bili prvi koraci ka ozdravljenju odnosa u i oko reprezentacije. :thumbup:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 jun 2014, 18:48

Unofficialpage je napisao/la:@Cartman baš tako. Ovo su sve šuplje priče, svi nešto znaju a niko nema dokaza nikakvog.
+10000000000000000000000
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

pisac
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la pisac » 27 jun 2014, 18:51

Zamislite euforije medju rajom kad pocnu kvalifikacije za ep, da se kapiten zahvali svima i casno se oprosti od dresa, da se dzeko izvini radi nekih stvari i obeca da ce se koncentrisati samo na terene i da ce maksimalno profesionalno odradjivati sve zadatke kad je reprezentacija u pitanju, da se begovic postavi za kapitena i da se vaha imenuje za selektora.
Mislim da bi dva Koseva i cetri Bilina bila premala da prime sve zaintresovane koji bi zelili doci na utakmicu, protiv bilo koga da se igra.
Navijaci samo zele zdravu reprezentaciju, nista vise.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 18:53

Razbojniče, još nisi otišao?

MARŠ IZ SVETINJE !

Jel' te stid kad vidiš ovo,

slika

Pusti momke da pokore Evropu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 18:58

Sad citam ocjene igraca u jednim nasim(tiraznim)novinama.
I tako covjek nabraja i ocjenjuje i dodje do izmjena a pored imena Sejad Salihovic mrtav-hladan napisa-nista znacajnije.A taj Salihovic je upisao sjajnu asistenciju za treci gol Avdije Vrsajevica.
Ovo pisem cisto da skrenem paznju da pojedini novinari uopste ne gledaju utakmicu nego gledaju neke druge stvari.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 jun 2014, 18:59

Mislim da bih prije nastupio Sudnji dan, vec sto bi Edin prepustio kapitensku Asmiru ! Do jucer mu nisu dali da igra, a sad da mu je uzme (Mogu da zamislim kakvo bi midhat napravio sranje u savezu, kad bih se to desilo hoho, haman bi Edin odbio poziv selektora) ! A sam se nekad pitam? Kako to i cime nas kupi, taj mirni Asmir, kad sve skontam... momak je u ovo kratko vrijeme prezivio prave traume, od ove dvojice kabadahija ! Aa sad bukvalno najbolje kotira medju navijacima ! Sto bi rekli Aferim, Asmire !
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 27 jun 2014, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 jun 2014, 18:59

Zapustio je on duboke korijene, on nece lako otići, čak i kad ostari ko Rahimic onda ce ga debili iz saveza staviti na neku funkciju!!!!

Sent from my Home using fingers

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 19:00

Imamo mi dva razbojnika koja treba da idu iz svetinje.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 19:01

Mig_Mig je napisao/la:Mislim da bih prije nastupio Sudnji dan, vec sto bi Edin prepustio kapitensku Asmiru ! Do jucer mu nisu dali da igra, a sad da mu je uzme (Mogu da zamislim kakvo bi midhat napravio sranje u savezu, kad bih se to desilo hoho, haman bi Edin odbio poziv selektora) ! A sam se nekad pitam? Kako to i cime nas kupi, taj mirni Asmir, kad sve skontam... momak je u ovo kratko vrijeme prezivio prave traume, od ove dvojice kabadahija ! Aa sad bukvalno najbolje kotira medju navijacima ! Sto bi rekli Aferim, Asmire !
Vidjelo se da se Beg boji Spahica kad mu se njezno obratio nakon greske u utakmici protiv Nigerije.
Cinio se sav isprepadan.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 jun 2014, 19:02

Nemam vremena da upalim računar u posljednje vrijeme, al' nekako batalih raznorazne pizdarije i bacih pogled na forum.

Moram biti iskren i reći da je mene nemoguće kupiti farbanjem krijeste u boje zastave. Toliko plitak nisam. Također, vagam prije negoli donesem konačan sud o nečemu. Bio to Muhamed Bešić (vidjeh da me u sekundi "ismijaše" kad sam govorio kako su ga poredili sa Cambiasom prije tri godine, a svi znamo da je Beša tada bio x puta slabiji negoli je danas - kako igrački, tako i na živcima) ili Emir Spahić, pa čak i neke ine stvari koje nemaju veze sa sportom ili fudbalom općenito.

Što se tiče Spahe - njemu je odzvonilo. Ne zbog medija, već zbog njega samog. Odzvonilo mu je davno. Samo što to pojedinci ne vide, dok drugi ne smiju da vide. Jednostavno.

Vrlo je moguće da ću biti pogrešno shvaćen (da ću biti linčovan od forumaša, biti svrstan u neki poseban koš, no nije me briga), ali Spaha radi iste stvari k'o čovjek koga većina forumaša prezire - Milorad Dodik. Kako? Busanje u prsa zbog (recimo) patriotizma, gluma da si veći patriota od ovoga ili onoga (i dalje me zanima kako se to mjeri), preko spinovanja i priče kako je uvijek on žrtva i kako su ga mediji uzeli na nož. Osim krijeste (logika, frizura i funkcija koju Milora Dodik obnaša mu ne dozvoljavaju te stvari), svi ostali parametri su tu.

Spahić je kancerogeni faktor ove reprezentacije. Kristalno jasno. Dokaza ima. Od pojedinih urednika sportskih listova koji su novinare tjerali da objavljuju demante istinitih objava, pa sve do ponašanja na okupljanjima. "Vidite onog, potpisao za Romu i misli da je dirnuo boga za mu*a. A u stvari je najveći seljak ovdje, j**o mater svoju".

No dobro, to se traži. To je ono što kapitena čini kapitenom. Ta hrabrost, odvažnost. Mada, ja bih ovo nazvao javašlukom i krkanlukom, no šta ja znam - uvijek sam brkao određene pojmove.

Usput, jest bezobrazan Steven Gerrard. Kako samo iskulira novinare BBC-a, okrenu se i ode svojim poslom. Kako ga nije stid? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 27 jun 2014, 19:24

drummer je napisao/la:Sad citam ocjene igraca u jednim nasim(tiraznim)novinama.
I tako covjek nabraja i ocjenjuje i dodje do izmjena a pored imena Sejad Salihovic mrtav-hladan napisa-nista znacajnije.A taj Salihovic je upisao sjajnu asistenciju za treci gol Avdije Vrsajevica.
Ovo pisem cisto da skrenem paznju da pojedini novinari uopste ne gledaju utakmicu nego gledaju neke druge stvari.
Treba da se razumijemo na Balkanu jedini koji se može nazvati pravim sportskim novinarom je Edin Avdić, ovo sve ostalo je pokušaj 'sportskog novinara'. Čitam po domacim sportskim portalima, a i ostalim koji imaju sekciju za sport, da je onaj sudija Peter O'Leary glavni krivac što je ofsajd sviran. Mislim nidje veze, svako ko je pregledao barem tri utakmice u životu zna da glavni sudija apsolutno nikad ne donosi odluku da li je bio ofsajd ili ne, tu odluku uvijek donosi linijski sudija, a glavni sudija uvijek ispoštuje tu odluku. Naši novinari su se osramotili što se toga tice i pokazali su svoje neznanje na jednoj banalnoj stvari. Problem nastaje što masa ljudi poslije čita te novinare i upijaju sve što im se prikaže bez provjere da li je to uopšte tačno i tu nastaje problem.
Onaj prilog sa FTV od neku noc može se reci da je korektno urađen(mada se može naci i kod njega mana), pokazali su sliku Emirovog brata na stadionu u Brazilu, prikazali su onu prijavu. Spahić je morao izaci u javnost i pokušati odgovoriti na ovo.
Kada Spahić ne bi imao nijednu mrlje i kad bi se sve ovo što mediji pišu pokazalo kao netačno on bi opet trebao predati svoju kapitensku traku drugome i svoje mjesto u početnih 11, a razlozi su isključivo fudbalske prirode. Onaj meć u Francuskoj je možda i naš najbolji odigrani mec dok je Sušić vodio reprezentaciju, ali jedna Spahićeva greška nas je dovela do toga da ne idemo na prvenstvo, u toj utakmici se ne može nikome prigovoriti, ni selektoru, ni igračima ni sudiji, samo Emiru Spahiću.
U meću protiv Nigerije, Spahić je bio isključivo naš najlošiji igrač i njegova krivica je to 33,3 %, 33,3 % snosi Sušić zbog taktike i ostalih 33,3% snosi sudijska trojka.
Spahić na terenu ne ulijeva više neku sigurnost i ne daje podršku igračima onakvu kakvu bi trebao davati jedan kapiten reprezentacije.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 27 jun 2014, 19:28

mandraX je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la: Mandraxa (kojeg poštujem jako, ali me razočarao) i kompaniju mogu samo pitati: Zašto uvijek Emir Spahić? Zašto? Zar su novinari toliko pokvareni da stalno izmišljaju priče o njemu?
Amar Dzeko je napisao/la:Dovoljno je samo vidjeti kako taj čovjek razgovara sa javnosti
Sam si sebi odgovorio. :thumbup:
Nigdje veze, ali oke i nisam očekivao da ću dobiti odgovor.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 jun 2014, 19:30

Jel Virtual uspio otjerat Spahu svojim komentarima iz repke???
:rol: :rol: :rol:

Jel istina da je Virto danas na aerodromu uzeo akreditaciju Amiru Spahiću??? Osiguranje je samo nijemo posmatralo kad se gromada pojavila :mrgreen: :mrgreen:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 jun 2014, 19:32

Virtu4l je napisao/la:Razbojniče, još nisi otišao?

MARŠ IZ SVETINJE !

Jel' te stid kad vidiš ovo,

slika

Pusti momke da pokore Evropu.
Ko ce pokorit Evropu ?? jel Avdija ??

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 19:32

1988risha je napisao/la:Jel Virtual uspio otjerat Spahu svojim komentarima iz repke???
:rol: :rol: :rol:

Jel istina da je Virto danas na aerodromu uzeo akreditaciju Amiru Spahiću??? Osiguranje je samo nijemo posmatralo kad se gromada pojavila :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 27 jun 2014, 19:33

joj Ajax koji si ti bukvalac :rol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 27 jun 2014, 19:47

Samo je jedan pravi kapiten a to je Barbarez.Spahic mu nije do koljena.Slazem se sa vecinom forumasa za Begovica i kapitensku barem u ovom trenutku dok Rusioc i Mume jos malo ne stasaju :D Edin niposto
Zadnja izmjena: unavita, dana/u 27 jun 2014, 19:50, ukupno mijenjano 2 puta.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 27 jun 2014, 19:49

Sergeja i Spahića jednostavno ne mozes u istu recenicu, ma nikako. :stop:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 19:51

Zna se na koga sam mislio da će pokoriti Evropu, a Avdija zaslužuje titulu za najbolju proslavu gola u istoriji reprezentacije.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 27 jun 2014, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, IgmanskiVukovi, Micron, napapijri1987, Pensioner26, Serha i 48 gostiju.