Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Neka onda i Spahic odluci o svojoj sudbini
.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne razumijem ljude koji žele da Safet i dalje bude selektor. Stvarno ih ne razumijem.
Donnie Darko je napisao/la:Ne razumijem ljude koji žele da Safet i dalje bude selektor. Stvarno ih ne razumijem.

mirzatele je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Ne razumijem ljude koji žele da Safet i dalje bude selektor. Stvarno ih ne razumijem.![]()
- 1988risha
- Kontakt:
Sad sam uvjeren da Safet treba ostati na klupi...Nakon ovoga vise ne zelim da ide sa klupe... Izvinjavam se svima!!!

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Safet ce otici a samo se treba potrudit da ne dođe neko ko nam ne moze pomoci, mi smo na zalost limitirani po tom pitanju. Molite Boga da dođe Vahid ili Dusan, jer u suprotnom eto izlizanih likova i kvazi strucnjaka ili oni najgorih "legend, idola, kraljeva" sa nikakvim iskustvom.
Jako je malo tih koji ce da udari sakom od stol i kaze DOSTA, pa da otjera kabadahije i neprijatelje reprezentacije.
Moje licno misljenje je da od Vahida nema nista on ide gdje su pare i nece da ga niko pravi budalom, ali eto treba vidjeti za Dusana, u suprotvnom eto nazad CIre, Sliskovica, Kodre, ili ne daj nam Boze Barbareza inace dobar jaran od Spahica.
Jako je malo tih koji ce da udari sakom od stol i kaze DOSTA, pa da otjera kabadahije i neprijatelje reprezentacije.
Moje licno misljenje je da od Vahida nema nista on ide gdje su pare i nece da ga niko pravi budalom, ali eto treba vidjeti za Dusana, u suprotvnom eto nazad CIre, Sliskovica, Kodre, ili ne daj nam Boze Barbareza inace dobar jaran od Spahica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Gdje su bili miševi na dočeku?
Mislio sam da će Gringo i Veležmostar biti u prvom redu na dočeku, ali oni glasni samo na tastaturi.
Mislio sam da će Gringo i Veležmostar biti u prvom redu na dočeku, ali oni glasni samo na tastaturi.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Neće Safet otići sada sam uvjeren!! Došao je u Sarajevo, tu ce biti jedno vrijeme da se izlobiraju i poslednji protivnici u savezu i da se smire navijači i onda ide objava da ostaje!!
Da ide, odma bi rekao da ide i ne bi optuživao sreću, sudije i igrace za fijasko!!
Sent from my Home using fingers
Da ide, odma bi rekao da ide i ne bi optuživao sreću, sudije i igrace za fijasko!!
Sent from my Home using fingers
- DonCorleone
- Kontakt:
haha, ode ti u banovice, a bilo je i vrijeme.Henderson je napisao/la:Gdje su bili miševi na dočeku?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Susic ostaje selektor
.

- donniedarko
- Kontakt:
Ljudi iz saveza su za to da ostane sve isto ? Susic nastavlja sa kamikaze taktikama, ignorisanjem potencijalnih igraca, pozivanjem bratovih igraca, gledati cemo i dalje dvostruke arsine, ozbiljnije reprezentacije i dalje necemo moci pobijediti. Klan ce osnaziti, Ibricic ce i dalje dobijati pozive, neprofesionalni ce izbjegavati medije, pripreme i okupljanja ce nam i dalje izgledati kao eksukrzije.PerryFred je napisao/la:Susic ostaje selektor.

@Darkoemir79 je napisao/la:
Trpicete vi Papeta do 2016
Ocigledno kamikaza Safet ima podrsku NFSBiH

+1edo07 je napisao/la:
taj ne osjeca krivicu..ne mogu da vjerujem da covjek za vrijeme svog mandata nijednom nije javno a ni privatno rekao da preuzima odgovornost za poraz...
- 1988risha
- Kontakt:
Ovi što se raduju ostanku Papeta,a ovamo pljuju Spahića,nisu ni svjesni da ostankom Papeta na istom mjestu ostaje i Spaha
A znam kome će poslije biti više krivo.. Ovim sto Papeta ne zele u repki,sigurno ne...

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Do kraja ove godine ce otici,u to sam ubjedjen,ali isto tako sam ubjedjen da ce tad biti kasno 

- Ako izborimo evropsko prvenstvo super - plafon, cilj ispunjen. Vazno je da ucestvujemo. Sudije krivi, nismo imali srece, neigramo u velikim klubovima... ..donniedarko je napisao/la:Ljudi iz saveza su za to da ostane sve isto ? Susic nastavlja sa kamikaze taktikama, ignorisanjem potencijalnih igraca, pozivanjem bratovih igraca, gledati cemo i dalje dvostruke arsine, ozbiljnije reprezentacije i dalje necemo moci pobijediti. Klan ce osnaziti, Ibricic ce i dalje dobijati pozive, neprofesionalni ce izbjegavati medije, pripreme i okupljanja ce nam i dalje izgledati kao eksukrzije.PerryFred je napisao/la:Susic ostaje selektor.
Super, razum ostaje na mjestu
- Zasto bi uigravali Prcica na poziciji Misimovica kada sada imamo Tina Susica
- Zasto bi pozvali M. Vrancica kada imamo Hadzica na zadnjem veznom
- Zasto bi pozvali Arslanagica kada stoperi nisu nikakav problem i imamo "6 stopera"
- itd ............
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 jun 2014, 20:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma ako ne ode sada ne treba ni ici krajem godine, jer ce to znaciti da smo dozivjeli fijasko.Tada ce vec i Izrael postati svjetska klasa. A onda ima i ona stara kako vecina zeli. Sam njegov ostanak ce znaciti da ga dobra vecina igraca i navijaca zeli i nemamo se ni mi pravo buniti na to. Ja cu se kao i Papac samo malo odmaknut od nogometne repke do nekih boljih i pametnijih vremena. Imamo kosarku gdje nas vodi svjetski trener, a i rukomet koji vodi covjek koji mi je najprijatnije iznenadjenje u BIH sportu.autogol je napisao/la:Do kraja ove godine ce otici,u to sam ubjedjen,ali isto tako sam ubjedjen da ce tad biti kasno
[youtube][/youtube]
ovako treba Susic sa igracim a ne nesmije ništa da pokaže ko je gazda
ovako treba Susic sa igracim a ne nesmije ništa da pokaže ko je gazda

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
I njemu su krojili sastav (ako je istina ono sto kaze Hasic)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.