Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nerminovic
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Nerminovic » 27 jun 2014, 00:21

bagrcavi je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
PerryFred je napisao/la:Izet je isto "prodao BiH". Od Izmeta do heroja iz Ziline. Muamer je potencijalni reprezentativac BiH sve dok postoji mogucnost da igra za nas ;).
Sad ti kazem, ako Muamer Tankovic igra za BIH...

slika
Haveru jedeš li ti, spavaš li, živiš li život? 45 postova dnevno??? :crazy:
Ne. Bolestan sam mjesec dana, niti zivim ziviot niti jedem ili spavam ovo vrijeme.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 27 jun 2014, 08:55

http://sportsport.ba/ino_fudbal/emir-di ... osu/134557" onclick="window.open(this.href);return false;

Emir Dilaver karijeru nastavlja u Ferencvarosu

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jun 2014, 10:45

Šta je sa Mahmuotivćem iz Češke?
Nad tobom sunce najljepše sja

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 27 jun 2014, 13:50

Maribor-Qabala 0:1

Dino Hotic 58 min (od 58 min Dervisevic).

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 27 jun 2014, 14:55

pinoglavi je napisao/la:Šta je sa Mahmuotivćem iz Češke?
Povrijeđen, prošle sezone odigro je svega 10tak utakmica i postigao 10 golova, i onda povreda i nije igrao nikako. Inače povreda mu je došla taman kad su ga trebali pozvati iz Češke Reprezentacije.

slika

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2014, 14:57

Rade Krunić pred potpisom za Crvenu Zvezdu.
DRUG NEBI TI PUNCA

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 jun 2014, 15:00

Maletic potpisao za Excelsior. Sretno momcino!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 jun 2014, 16:58

TMovac je napisao/la:Maletic potpisao za Excelsior. Sretno momcino!
Definitivno sjajna vijest. Opet ce igrati protiv najjacih ekipa, kao sto su Ajax, PSV, Feyenord, Twente, AZ. Vrijeme je da se dokaze i da bude za EP u konkurenciji za nas napad.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 27 jun 2014, 17:20

Liga za mladog napadača među najboljim, ali klub među najgorim. Nije realno očekivati njegov poziv u A tim kad je sve što ima iza sebe solidna igra u drugoj nizozemskoj ligi, realno nižem nivou od naše Premijer lige.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 jun 2014, 17:39

bagrcavi je napisao/la:Rade Krunić pred potpisom za Crvenu Zvezdu.
On je bio dobar pred kraj sezone je preselio na klupu zna mda je u zimskom prelaznom roku bilo dosta price oko njegovog transfera u BElgiju ali se izjalovilo..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jun 2014, 18:52

http://www.fradi.hu/en/football/first-t ... 627/c/7396" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

brazzo
Kontakt:

Re: $: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la brazzo » 27 jun 2014, 19:06

Edol je napisao/la:Liga za mladog napadača među najboljim, ali klub među najgorim. Nije realno očekivati njegov poziv u A tim kad je sve što ima iza sebe solidna igra u drugoj nizozemskoj ligi, realno nižem nivou od naše Premijer lige.
ne lupaj ziv bio.. Pl nije ni rangu klubova iz donjeg dijela tabele a kamo li komplet lige.. Fina prilika mada cini mi se da je momak jednostavno limitiran,osim skok igre ostalo sve tanko al hajde na njemu je sve.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: $: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 jun 2014, 19:59

brazzo je napisao/la:
Edol je napisao/la:Liga za mladog napadača među najboljim, ali klub među najgorim. Nije realno očekivati njegov poziv u A tim kad je sve što ima iza sebe solidna igra u drugoj nizozemskoj ligi, realno nižem nivou od naše Premijer lige.
ne lupaj ziv bio.. Pl nije ni rangu klubova iz donjeg dijela tabele a kamo li komplet lige.. Fina prilika mada cini mi se da je momak jednostavno limitiran,osim skok igre ostalo sve tanko al hajde na njemu je sve.

Ovo nije istina. Maletic po mnogo cemu podsjeca na Dzeku. Snazan i okretan, a ima za svoju visinu zavidnu i tehniku. Prosle sezone u OSS-u je vise pogodaka postigao nogom nego glavom.
Evo jednog video matrijela njegovih nastupa u prosloj sezoni za OSS.
[youtube][/youtube]
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 27 jun 2014, 21:09

brazzo je napisao/la:
ne lupaj ziv bio.. Pl nije ni rangu klubova iz donjeg dijela tabele a kamo li komplet lige..
Znam da je van teme, ali kad već kažeš da lupam, moram odgovoriti.

Nije u rangu donjeg dijela druge nizozemske? :roll: Naša liga je loša, ali, brate, što ga znaju ljudi i pretjerati... :roll:
Vrlo dobro pratim njihov nogomet tako da sam upoznat koliko su grohnuli. Doživjeli su ogroman pad kroz zadnju deceniju.
Evo samo ljetos, Vitesse koji je jak klub u njihovim okvirima izbačen od strane Rumuna, Utrecht rutinski klepili Luksemburžani. :oops:
Sezonu ranije, Molde izbacio Heerenveen, praška Sparta izbacila velikog Feyenoorda.
I ovi jači nije baš da briljiraju, generalno ako gledamo u Evropi ako gledamo dvije protekle sezone, jače su se pokazale belgijska, švicarska, grčka, pa čak i rumunska liga.
Ne znam samo po čemu onda možeš reći da su klubovi iz dna njihovog drugog ranga, gdje se takmiče mlade rezerve Twentea, PSV-a i Ajaxa, a klubovi opstaju zahvaljujući tome da treća liga uopće nije profesionalna već amaterska, bolje od Premijer lige? Po travnjacima možda.

Da se razumijemo, ovo ne pišem jer želim omalovažiti Maletića. Naprotiv, mislim da on itekako može izrasti u respektabilnog napadača ako se sad ovdje pokaže. Samo sam htio odgovoriti na ovo što neki prave evropski klub od Ossa.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jun 2014, 00:01

Eee gdje su ovi sto su mi Dilavera predstavljali kao Maicona "jer igra LP" pa su mu te igre donijele transfer zivota u Ferencvaros? Nemojte vise sviju vam i ne koristite kao argument Besica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 28 jun 2014, 00:16

Avdija Vrsajevic ?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 jun 2014, 00:18

BABADZO je napisao/la:Avdija Vrsajevic ?
Krivaja Zavidovici!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 28 jun 2014, 00:31

@adi ja imam takav utisak nisam ga puno puta gledao (samo mlada repka) ali ni jednom nisam vidio tu tehniku niti neku bog zna kakvu eksplozivnost. On ima potencijala to je sigurno ali sanse da izraste u ozbiljnog fudbalera su tanke.

@edol pazi ne bi da se upustamo u dalju raspravu al ja idalje stojim iza toga.. njihova druga liga je jaca od nase ako jos izuzmes Sa,Zrinju,SB,Zeljo onda je to jos drasticnije. Govorim o kvalitetu fudbala to sto odredjeni klubovi imaju izlete u EU takmicenjima ne oslikava kvalitet lige iz koje dolaze. Naravno da u II rangu imas rezervne timove najjacih klubova pa to su elitne skole fudbala istu stvar imas i u drugim ligama (segunda npr.) A dovoljno je pogledat tekmu Slavija-Travnik i recimo Volendam-Sparta R. i sve se samo kaze. Nebitno poenta je da nije igrac od kojeg treba puno ocekivat al ako sta napravi odlicno

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jun 2014, 00:40

Ja sam Maletica vidio nekoliko puta u repki i ostavio je super utisak na mene. Igrom me jako podsjeca na Dzeka. Posebno se sjecam utakmice koju su mladi odigrali sa Spanjolcima kod njih. Jedini mi je od nasih bas pokazivao nivo vise. Stekao sam dojam po lakoci driblinga i prolazenja samom njegovom snagom da je jedan od najboljih igraca na terenu. Mozda sam pogrijesio ali to mi je bio utisak.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jun 2014, 00:45

Hajduk Split zeli Zeca. Ako se ovo ostvari i ostane Pape selektor, eto nam treceg napadaca :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 10 gostiju.