Ne mislim da su i te lige lose ali ga i mi znamo pretjerivati :/ kad posalju klubovi zvanicne ponude onda vrijedi pricati, ovako je sve hvatanje za suplje novinarske
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Muhamed Bešić
samo da ne bude ko inace, gadjamo se velikim klubovima petice na kraju zavrse u Ukrajini, Turskoj i sl.
Ne mislim da su i te lige lose ali ga i mi znamo pretjerivati :/ kad posalju klubovi zvanicne ponude onda vrijedi pricati, ovako je sve hvatanje za suplje novinarske
Po svemu sudeci defanzivni veznjaci u Valenciji ce biti: Enzo Perez i Javi Fuego, a tu poziciju mogu igrati po potrebi Parejo i Andre Gomes, ali mislim da ih nece trener tu da "zrtvuje". Ipak, zna se da Valencia trazi jos jednog defanzivnog veznjaka jer im je otisao Keita. A za Besica je svakako prednost sto moze da odigra i na mjestu branicaMozambik je napisao/la:De ti reci kakva je konkuencija na njegovoj poziciji na Mestalli.Adi_Zepce je napisao/la:Bas sada kad aBd pređe u Valenciu ce da postane verzija Xavi-Xabi i da postane jednostavno najbolji na svijetu
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Besa je Bosanski Kambiaso
Bas tako. Celta je LOGICNO bolji izbor od West Hama i Premireshipa.golden je napisao/la:
+1
Kakav crni WHUCelta, Everton i Valencia najbolji izbori za njeg. Valencia je od navedenih najveći i samim tim najlogičniji i najbolji izbor..
Po mom mišljenju u Celti bi mu bilo najbolje, vjerovatno bi bio starter a i trener ga obožava
Bundesliga majka 
1) BundesligaMozambik je napisao/la:Bundesliga majka
2) West Ham
3) ..
4) Celta, ........
Nemam ja nista protiv Valencie. Valencia da ali ako klub trazi igraca za prvi tim. I ponude mu neke garancije, plan rada. A znas i samo kako je u tim velikim timovima. To nije Celta. Oni skoro nikad ne plate igraca 2,3 miliona i da im je taj igrac starter. U preko 90% slucajeva. Kada kupe tako mladog igraca za taj sitnis ( za njih ). Tada oni na njega racunaju na duzi rok. Znaci pola godine trenira sa prvim timom. Odigra par utakmica. Onda pozajmnica u naprimjer Celtu za jednu sezonu. I onda poslje dvije sezone na pripremama kako se izbori toliko ce igrat. Ako se ne izbori onda ga opet posude u drugi klub ili ga prodaju. Zato Valencia NE. Nema sanse da kupe veznjaka ispod 10 miliona i da ima neku vecu ulogu.Adi_Zepce je napisao/la:
Po svemu sudeci defanzivni veznjaci u Valenciji ce biti: Enzo Perez i Javi Fuego, a tu poziciju mogu igrati po potrebi Parejo i Andre Gomes, ali mislim da ih nece trener tu da "zrtvuje". Ipak, zna se da Valencia trazi jos jednog defanzivnog veznjaka jer im je otisao Keita. A za Besica je svakako prednost sto moze da odigra i na mjestu branica
- hule_barca
- Kontakt:
Nije fora da samo pređe u neki klub. Za njegove godine primarna stvar treba biti i vjerujem da će biti odabir kluba u kojem će igrati konstantno. Samo tako može napredovati i grabiti ka većim klubovima. Stoga je lahko zaključiti da bi od ovih navedenih vjerovatno Celta bila najbolje rješenje. Nadam se da će Mume dobro izabrati.
Mes Que Un Club
+1hule_barca je napisao/la:Nije fora da samo pređe u neki klub. Za njegove godine primarna stvar treba biti i vjerujem da će biti odabir kluba u kojem će igrati konstantno.
Ocito da ne pratis dovoljno Valenciu. Ispod 10 miliona stajao ih je transfer Pareja pa je starter, isti slucaj je i s Fuegom, Feghoulijem i mnogim drugim. Jedini problem Besicu bi bio taj Enzo Perez. Njega ce dovesti vjerovatno za oko 25 miliona eura, a takav igrac ipak nece sjediti na klupi. Ukoliko Besic dođe u Valenciu definitivno ce biti na klupi za rezervne nogometase, ali s obzirom da ce Perez uskoro da napuni 29 godina, a Fuego (takođe konkurencija) ima vec 32 godine, moze se ocekivati da ce Besa biti garancija za buducnost Valenciji. Malo je ipak zeznuto sto Valencia nece igrati na tri "fronta", jer bi ako nista drugo Besa mogao imati veliku minutazu u LE. Ovako ako dođe imati ce sigurno minutazu u Kupu, te neku manju minutazu u Primeri.Ajax je napisao/la:Nemam ja nista protiv Valencie. Valencia da ali ako klub trazi igraca za prvi tim. I ponude mu neke garancije, plan rada. A znas i samo kako je u tim velikim timovima. To nije Celta. Oni skoro nikad ne plate igraca 2,3 miliona i da im je taj igrac starter. U preko 90% slucajeva. Kada kupe tako mladog igraca za taj sitnis ( za njih ). Tada oni na njega racunaju na duzi rok. Znaci pola godine trenira sa prvim timom. Odigra par utakmica. Onda pozajmnica u naprimjer Celtu za jednu sezonu. I onda poslje dvije sezone na pripremama kako se izbori toliko ce igrat. Ako se ne izbori onda ga opet posude u drugi klub ili ga prodaju. Zato Valencia NE. Nema sanse da kupe veznjaka ispod 10 miliona i da ima neku vecu ulogu.Adi_Zepce je napisao/la:
Po svemu sudeci defanzivni veznjaci u Valenciji ce biti: Enzo Perez i Javi Fuego, a tu poziciju mogu igrati po potrebi Parejo i Andre Gomes, ali mislim da ih nece trener tu da "zrtvuje". Ipak, zna se da Valencia trazi jos jednog defanzivnog veznjaka jer im je otisao Keita. A za Besica je svakako prednost sto moze da odigra i na mjestu branica
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Malo je to za takvog igracinu. Da nije bilo SP hajde jos nekako. Ovako momak moze da bira. I prva stvar mora bit minutaza da igra standarno. Tek onda jacina kluba. Jedini uslov bi trebao da bude da je to klub iz liga petice. Samo da ne krene za parama kao sto je iskusniji Hajrovic uradio i vezao se na 4 godine. A gdje je sad. Ni na nebu ni na zemlji. Jos tuzio svoj klub FIFI.Adi_Zepce je napisao/la:.
Malo je ipak zeznuto sto Valencia nece igrati na tri "fronta", jer bi ako nista drugo Besa mogao imati veliku minutazu u LE. Ovako ako dođe imati ce sigurno minutazu u Kupu, te neku manju minutazu u Primeri.
Normalno je da moze da bira, i hvala Bogu kada smo to docekali. Ali mislim da je fazon u tome sto ce prije izabrati giganta kakav je Valencia nego WHU. To je logika. Mada iskreno ja bi ga najvise volio da vim u Celti.Ajax je napisao/la:Malo je to za takvog igracinu. Da nije bilo SP hajde jos nekako. Ovako momak moze da bira. I prva stvar mora bit minutaza da igra standarno. Tek onda jacina kluba. Samo da ne krene za parama kao sto je iskusniji Hajrovic uradio i vezao se na 4 godine. A gdje je sad. Ni na nebu ni na zemlji. Jos tuzio svoj klub FIFI.Adi_Zepce je napisao/la:.
Malo je ipak zeznuto sto Valencia nece igrati na tri "fronta", jer bi ako nista drugo Besa mogao imati veliku minutazu u LE. Ovako ako dođe imati ce sigurno minutazu u Kupu, te neku manju minutazu u Primeri.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
kako je ovaj momak samo mogao profitirati da nas bivsi selektor nije odlucio igrati bez lijevog beka u najvaznijoj utakmici na SP..Da smo prosli u osminu ili cak i dalje siguran sam da bi se za njega raspitivali United,Real,Dortmund a ovako ce zahvaljujuci Papetu morati se sad za sad zadovoljiti nekim prosjecnim klubom..Ali ne sumnjam,za par godina,on ce nositi dres nekog velikana
+1 ( isto vazi i za Hajrovica )mirzatele je napisao/la:kako je ovaj momak samo mogao profitirati da nas bivsi selektor nije odlucio igrati bez lijevog beka u najvaznijoj utakmici na SP..Da smo prosli u osminu ili cak i dalje siguran sam da bi se za njega raspitivali United,Real,Dortmund a ovako ce zahvaljujuci Papetu morati se sad za sad zadovoljiti nekim prosjecnim klubom..Ali ne sumnjam,za par godina,on ce nositi dres nekog velikana
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 jun 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Usporedba
Bešić vs De Jong
http://www.fifa.com/worldcup/statistics ... 964a358101" onclick="window.open(this.href);return false;
Bešić vs De Jong
http://www.fifa.com/worldcup/statistics ... 964a358101" onclick="window.open(this.href);return false;
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nije on jos kvalitet za velikane. Ispada da je igrao bez greske
Nekako zbog onih dugih precizni lopti volio bih ga viditi u engleskoj ligi..
Nije za Arsenal, ali ce biti za 3 godine.soxx je napisao/la:Nije on jos kvalitet za velikane. Ispada da je igrao bez greske
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Zahirovic je za Arsenal, koliko su tanki na tom tipu veznjaka..Pirke je napisao/la:Nije za Arsenal, ali ce biti za 3 godine.soxx je napisao/la:Nije on jos kvalitet za velikane. Ispada da je igrao bez greske
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hazre, LeCoq, ledesma, ObjektivnaSApublika, random11, Roki50, Shogun, Sveti i 77 gostiju.