FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fanatic1991
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fanatic1991 » 27 jun 2014, 21:29

Nisam naviknut na pobjede u pripremnim utakmicama :mrgreen: ovo je iznenadjenje za mene :thumbup: IDEMOOOOO :opaopa: ovaj lovcen da dobijemo bez primljenog gola i ja prezadovoljan xD
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 27 jun 2014, 21:36

fcz je napisao/la:Znaci ipak smo pokvarili rodjendansko slavlje ekipi NK Zrinjski "B". Nismo vala trebali ali, hajd'...

Ubuduče im je stalno kantanje, da malo vide gdje im je mjesto i ko je ko

samolijevo
Kontakt:

Post Postao/la samolijevo » 27 jun 2014, 21:49

JosipBukal je napisao/la:
fcz je napisao/la:Znaci ipak smo pokvarili rodjendansko slavlje ekipi NK Zrinjski "B". Nismo vala trebali ali, hajd'...

Ubuduče im je stalno kantanje, da malo vide gdje im je mjesto i ko je ko
Platite vodu fukaro ofucana...

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 27 jun 2014, 21:55

Dajte ljudi , pa necemo slaviti pobjedu protiv ovih drugoligasa iz Mostara, trebaju oni jos pure da jedu...
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jun 2014, 21:57

samolijevo je napisao/la: Platite vodu fukaro ofucana...
Jesi i ti to vidio pricu pitara pa voda, voda. Voda nije placena samo zato sto se ugradjivali dodatna mjerila da nebi Zeljo placao vodu od zakupaca i nakon toga je sve u redu.
Ja znam da si ti zloban i pakostan i da zelis da komsiji crkne krava pa makar i ti nemao mlijeka ali meni je iskreno zao likova kao sto si ti na sta ti se zivot sveo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 27 jun 2014, 21:58

mukitmovac je napisao/la:Dajte ljudi , pa necemo slaviti pobjedu protiv ovih drugoligasa iz Mostara, trebaju oni jos pure da jedu...
A brato daj gdje ces to napisat. Pa vise ste vi 17 puta od Veleza proveli u drugoj ligi od osnivanja i vas i nas :lol: :lol: :lol: pitaj starog ako si ti vec 1997-mo godiste :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 27 jun 2014, 22:01

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
mukitmovac je napisao/la:Dajte ljudi , pa necemo slaviti pobjedu protiv ovih drugoligasa iz Mostara, trebaju oni jos pure da jedu...
A brato daj gdje ces to napisat. Pa vise ste vi 17 puta od Veleza proveli u drugoj ligi od osnivanja i vas i nas :lol: :lol: :lol: pitaj starog ako si ti vec 1997-mo godiste :urnebes:
Da ne ispadnete u drugu ligu, nebi znali sta znaci biti sampion :lol:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 27 jun 2014, 22:03

mukitmovac je napisao/la:
Da ne ispadnete u drugu ligu, nebi znali sta znaci biti sampion :lol:
Nismo bili sampioni ali smo 47 godina guzili zelju dok ste povremeno bili prvoligasi ;) :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

celopek
Kontakt:

Post Postao/la celopek » 27 jun 2014, 22:22

Dobio vas Zeljo, jer nema Zrinje da vam plati da igrate za njega, ta vam pobjeda i jes najveći uspjeh :tralala:

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 27 jun 2014, 22:25

Može li proći i jedan yebeni dan da se na ovoj temi a da se neko ne pokolje...Dođem da vidim šta novo. izvještaj sa tekme, kako su se ovi na probi pokazali, al malo sutra..Pa koji vam je više, pa zbog neki tipova normalne ljude žuč mora redovno boljeti...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 jun 2014, 22:28

Astren je napisao/la:Može li proći i jedan yebeni dan da se na ovoj temi a da se neko ne pokolje...Dođem da vidim šta novo. izvještaj sa tekme, kako su se ovi na probi pokazali, al malo sutra..Pa koji vam je više, pa zbog neki tipova normalne ljude žuč mora redovno boljeti...
preskoči te postove samo,ignor je jedna od najboljih opcija na ovom forumu..
da smo i dobili 10 :0 kakve veze ima pripremna je tekma,tu se uigravaju formacije,igrači itd,da dobijemo Reala na pripremnoj ne bi mi to ništa značilo,,inače mene je strah kad pobjeđujemo na ovim prijateljskim,običaj je da sve prijateljske izgubimo i onda da tu sezonu prekucamo,da nas niko ne može zaustaviti do konačnog cilja tj. titule.. :)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 27 jun 2014, 22:34

celopek je napisao/la:Dobio vas Zeljo, jer nema Zrinje da vam plati da igrate za njega, ta vam pobjeda i jes najveći uspjeh :tralala:
Nije najveci uspjeh nam je četvrtfinale kupa UEFA kad ti klub nije ni postojao. Haj matane na temu mladi izmisljeni klubovi. Ovo je rasprava izmedju dva stara rivala :tralala: :opaopa:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

celopek
Kontakt:

Post Postao/la celopek » 27 jun 2014, 22:37

celopek je napisao/la:Dobio vas Zeljo, jer nema Zrinje da vam plati da igrate za njega, ta vam pobjeda i jes najveći uspjeh :tralala:
Nije najveci uspjeh nam je četvrtfinale kupa UEFA kad ti klub nije ni postojao. Haj matane na temu mladi izmisljeni klubovi. Ovo je rasprava izmedju dva stara rivala :tralala: :opaopa:
A levtu imaš u guzici preko 40 godina, i još nisi skotno da su vam igrači kupljeni od strane jačeg i boljeg gradskog rivala, kako bi isti postao prvak :mrgreen:
Sjeti se malo načina i propagande kako je odrađena, odradili su vas oni isti protiv kojih ste ima 20 godina :opaopa: Levatu, ajd sad skaći za cenera, jer nemaš ništa u toj pletari :tralala: :guz:

celopek
Kontakt:

Post Postao/la celopek » 27 jun 2014, 22:44

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako smo vas docekali dokazuje sta mislimo o malom medjugorskom klubicu. Nego pajdo makaze u ruke i u vinograd. Nikoga ne zanimaju klubovi iz epruvete pogotovo na tudjoj temi kad se pajdo nepozvan i nista ne upitan ukljuci u diskusiju. A uja tamo kikašu njonjašu
A bola znaš samo spominajeti neke matane makaze vinograde, vidi se da si dobro iskompleksiran. Nevalja ti to pred penziju, neš poštara doćekat :mrgreen:
Ja sam na tuđoj temi isto ko i ti, s toga :shh: Mi i željo smo ipak trostruki prvaci ove zemlje, što je za vas naučna fanatastika, aj ti lagano loži se pred poćetak sezone, svakako ćete izdušiti na pola, pa će vam biti sve nanovo i tako godinama... :salut:

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 27 jun 2014, 22:51

Najbolji izvještaj sam našao na Veležovoj stranici:

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;

Kažu da nam je taj Hebibović dao gol iz kornera.
FK Željezničar 1921

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 27 jun 2014, 22:53

celopek je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako smo vas docekali dokazuje sta mislimo o malom medjugorskom klubicu. Nego pajdo makaze u ruke i u vinograd. Nikoga ne zanimaju klubovi iz epruvete pogotovo na tudjoj temi kad se pajdo nepozvan i nista ne upitan ukljuci u diskusiju. A uja tamo kikašu njonjašu
A bola znaš samo spominajeti neke matane makaze vinograde, vidi se da si dobro iskompleksiran. Nevalja ti to pred penziju, neš poštara doćekat :mrgreen:
Ja sam na tuđoj temi isto ko i ti, s toga :shh: Mi i željo smo ipak trostruki prvaci ove zemlje, što je za vas naučna fanatastika, aj ti lagano loži se pred poćetak sezone, svakako ćete izdušiti na pola, pa će vam biti sve nanovo i tako godinama... :salut:
Ma nema veze bar nas se legende sjete i posvete prolaz klubu cije ime se sinoc spominjalo u svijetu. Yebiga vas spomene neki matan u rastanima ili rodocu i znam da vas to boli najvise. Klub bez istorije i legendi. Da ne trujemo temu ljudima imas pozdrav do karanja kao i svih ovih 20 godina. Zapamti da nam nikad niste dali vise od 2 gola dok mi vas zimogu i samo ga trpamo. Prijatno i izvinjenje zbog objasnjavanja nekih stvari malom beracu grožđa
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

celopek
Kontakt:

Post Postao/la celopek » 27 jun 2014, 22:54

celopek je napisao/la:
Ma nema veze bar nas se legende sjete i posvete prolaz klubu cije ime se sinoc spominjalo u svijetu. Yebiga vas spomene neki matan u rastanima ili rodocu i znam da vas to boli najvise. Klub bez istorije i legendi. Da ne trujemo temu ljudima imas pozdrav do karanja kao i svih ovih 20 godina. Zapamti da nam nikad niste dali vise od 2 gola dok mi vas zimogu i samo ga trpamo. Prijatno i izvinjenje zbog objasnjavanja nekih stvari malom beracu grožđa
Livadiću ako neimo nekih obaveza 15.7 pod bijelim brijegom je liga prvaka pa naleti, pogledaj elitni klub u elitnom natjecanju :salut:

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 27 jun 2014, 22:58

RobertoBaggio je napisao/la:Najbolji izvještaj sam našao na Veležovoj stranici:

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;

Kažu da nam je taj Hebibović dao gol iz kornera.
fino je vidjeti da se racuna na fejzica,dedica i memiju.a ovi sto su na probi niko nije igrao izgleda?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 jun 2014, 23:06

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kikašu ako dobro namazem crne cipele i negdje klepim na aveniji bijele carape sa štrike eto me. Nebi da se izofiram da sam iz dagra :lol: :urnebes:
Dodajte jedan drugog na fb,pa se nastavite muntati bez da moram citati vase gluposti.
Haj ziv bio,kamena ti hercegovackog...

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 27 jun 2014, 23:15

Dobro nam izgleda prva ekipa bgm...samo jos jedan iskusan stoper koji ce biti zamjena ili da uleti u prvu umjesto bogdanovica...i vjerujem da ukoliko prodjemo a aBd ovom igrom hocemo da cemo u drugom pretkolu obezbjediti stopera ,nadam se:))protiv lovcena ocekujem danasnju prvu postavu uz dilemu jamak ili dado...ono sto mi se svidja kod adzema jeste da ne zapostavlja igrace ..onaj ko se trudi i trenira dobija priliku:))to mi se svidja..nikom nije obezbjedjena prva postava ukoliko se ne trudi:))izgleda da bi nam nuspahic mogao biti pravo osvjezenje za ekipu :))

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10 i 14 gostiju.