Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
fcz je napisao/la:Znaci ipak smo pokvarili rodjendansko slavlje ekipi NK Zrinjski "B". Nismo vala trebali ali, hajd'...
Platite vodu fukaro ofucana...JosipBukal je napisao/la:fcz je napisao/la:Znaci ipak smo pokvarili rodjendansko slavlje ekipi NK Zrinjski "B". Nismo vala trebali ali, hajd'...
Ubuduče im je stalno kantanje, da malo vide gdje im je mjesto i ko je ko
Jesi i ti to vidio pricu pitara pa voda, voda. Voda nije placena samo zato sto se ugradjivali dodatna mjerila da nebi Zeljo placao vodu od zakupaca i nakon toga je sve u redu.samolijevo je napisao/la: Platite vodu fukaro ofucana...
A brato daj gdje ces to napisat. Pa vise ste vi 17 puta od Veleza proveli u drugoj ligi od osnivanja i vas i nasmukitmovac je napisao/la:Dajte ljudi , pa necemo slaviti pobjedu protiv ovih drugoligasa iz Mostara, trebaju oni jos pure da jedu...
Da ne ispadnete u drugu ligu, nebi znali sta znaci biti sampionNeretvanskaPastrmka je napisao/la:A brato daj gdje ces to napisat. Pa vise ste vi 17 puta od Veleza proveli u drugoj ligi od osnivanja i vas i nasmukitmovac je napisao/la:Dajte ljudi , pa necemo slaviti pobjedu protiv ovih drugoligasa iz Mostara, trebaju oni jos pure da jedu...![]()
![]()
pitaj starog ako si ti vec 1997-mo godiste
Nismo bili sampioni ali smo 47 godina guzili zelju dok ste povremeno bili prvoligasimukitmovac je napisao/la:Da ne ispadnete u drugu ligu, nebi znali sta znaci biti sampionNeretvanskaPastrmka je napisao/la:A brato daj gdje ces to napisat. Pa vise ste vi 17 puta od Veleza proveli u drugoj ligi od osnivanja i vas i nasmukitmovac je napisao/la:Dajte ljudi , pa necemo slaviti pobjedu protiv ovih drugoligasa iz Mostara, trebaju oni jos pure da jedu...![]()
![]()
pitaj starog ako si ti vec 1997-mo godiste
preskoči te postove samo,ignor je jedna od najboljih opcija na ovom forumu..Astren je napisao/la:Može li proći i jedan yebeni dan da se na ovoj temi a da se neko ne pokolje...Dođem da vidim šta novo. izvještaj sa tekme, kako su se ovi na probi pokazali, al malo sutra..Pa koji vam je više, pa zbog neki tipova normalne ljude žuč mora redovno boljeti...
Nije najveci uspjeh nam je četvrtfinale kupa UEFA kad ti klub nije ni postojao. Haj matane na temu mladi izmisljeni klubovi. Ovo je rasprava izmedju dva stara rivalacelopek je napisao/la:Dobio vas Zeljo, jer nema Zrinje da vam plati da igrate za njega, ta vam pobjeda i jes najveći uspjeh
A levtu imaš u guzici preko 40 godina, i još nisi skotno da su vam igrači kupljeni od strane jačeg i boljeg gradskog rivala, kako bi isti postao prvakNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije najveci uspjeh nam je četvrtfinale kupa UEFA kad ti klub nije ni postojao. Haj matane na temu mladi izmisljeni klubovi. Ovo je rasprava izmedju dva stara rivalacelopek je napisao/la:Dobio vas Zeljo, jer nema Zrinje da vam plati da igrate za njega, ta vam pobjeda i jes najveći uspjeh![]()
A bola znaš samo spominajeti neke matane makaze vinograde, vidi se da si dobro iskompleksiran. Nevalja ti to pred penziju, neš poštara doćekatNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako smo vas docekali dokazuje sta mislimo o malom medjugorskom klubicu. Nego pajdo makaze u ruke i u vinograd. Nikoga ne zanimaju klubovi iz epruvete pogotovo na tudjoj temi kad se pajdo nepozvan i nista ne upitan ukljuci u diskusiju. A uja tamo kikašu njonjašu
Ma nema veze bar nas se legende sjete i posvete prolaz klubu cije ime se sinoc spominjalo u svijetu. Yebiga vas spomene neki matan u rastanima ili rodocu i znam da vas to boli najvise. Klub bez istorije i legendi. Da ne trujemo temu ljudima imas pozdrav do karanja kao i svih ovih 20 godina. Zapamti da nam nikad niste dali vise od 2 gola dok mi vas zimogu i samo ga trpamo. Prijatno i izvinjenje zbog objasnjavanja nekih stvari malom beracu grožđacelopek je napisao/la:A bola znaš samo spominajeti neke matane makaze vinograde, vidi se da si dobro iskompleksiran. Nevalja ti to pred penziju, neš poštara doćekatNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako smo vas docekali dokazuje sta mislimo o malom medjugorskom klubicu. Nego pajdo makaze u ruke i u vinograd. Nikoga ne zanimaju klubovi iz epruvete pogotovo na tudjoj temi kad se pajdo nepozvan i nista ne upitan ukljuci u diskusiju. A uja tamo kikašu njonjašu![]()
Ja sam na tuđoj temi isto ko i ti, s togaMi i željo smo ipak trostruki prvaci ove zemlje, što je za vas naučna fanatastika, aj ti lagano loži se pred poćetak sezone, svakako ćete izdušiti na pola, pa će vam biti sve nanovo i tako godinama...
Livadiću ako neimo nekih obaveza 15.7 pod bijelim brijegom je liga prvaka pa naleti, pogledaj elitni klub u elitnom natjecanjuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma nema veze bar nas se legende sjete i posvete prolaz klubu cije ime se sinoc spominjalo u svijetu. Yebiga vas spomene neki matan u rastanima ili rodocu i znam da vas to boli najvise. Klub bez istorije i legendi. Da ne trujemo temu ljudima imas pozdrav do karanja kao i svih ovih 20 godina. Zapamti da nam nikad niste dali vise od 2 gola dok mi vas zimogu i samo ga trpamo. Prijatno i izvinjenje zbog objasnjavanja nekih stvari malom beracu grožđacelopek je napisao/la:A bola znaš samo spominajeti neke matane makaze vinograde, vidi se da si dobro iskompleksiran. Nevalja ti to pred penziju, neš poštara doćekatNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako smo vas docekali dokazuje sta mislimo o malom medjugorskom klubicu. Nego pajdo makaze u ruke i u vinograd. Nikoga ne zanimaju klubovi iz epruvete pogotovo na tudjoj temi kad se pajdo nepozvan i nista ne upitan ukljuci u diskusiju. A uja tamo kikašu njonjašu![]()
Ja sam na tuđoj temi isto ko i ti, s togaMi i željo smo ipak trostruki prvaci ove zemlje, što je za vas naučna fanatastika, aj ti lagano loži se pred poćetak sezone, svakako ćete izdušiti na pola, pa će vam biti sve nanovo i tako godinama...
fino je vidjeti da se racuna na fejzica,dedica i memiju.a ovi sto su na probi niko nije igrao izgleda?RobertoBaggio je napisao/la:Najbolji izvještaj sam našao na Veležovoj stranici:
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
Kažu da nam je taj Hebibović dao gol iz kornera.
Dodajte jedan drugog na fb,pa se nastavite muntati bez da moram citati vase gluposti.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kikašu ako dobro namazem crne cipele i negdje klepim na aveniji bijele carape sa štrike eto me. Nebi da se izofiram da sam iz dagra![]()