Ovaj nije sigurno.secer je napisao/la:upravo zbog para, novca, suski, zelembaca..., i inih naziva izmisljenih za papir koji ni u hali ne pomaze, a s druge strane pokrec toliko togageronimo je napisao/la:![]()
sad ga i ti preCera. jel bar pozitivna nula?
nije on toliko los igrac, koliko nas ubi pomisao na sumu koja je za njega izdvojena.
heb-ga, da su oni njega platili 5-6 ili pak 7. miliona.. ne bih rekao ni rijeci(mozda) ali cova je placen 30 ili mozda cak i 35 miliona
jedan robben nas je kostao 20.
brafo je dosao za 2,5 pa covjek nista i ne ocekuje. od marija se ocekuje da barem iz onih dobrih prilika zabija, a on...cvrc![]()
za 35 milki smo mogli dovesti runija...barem nas niko ne bi urekao![]()
takodje dzeko i ibisevic su bolji od gomeza a bili bi jeftiniji.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gomez je jedino rjesenje koji je bio na raspolaganju od Njemackih napadaca, naravno ovih kvalitetnih. Dzeko je mnogo bolji, ali na to mozemo zaboraviti, iako se ja potajno nadam da bi on mogao obuci dres Bayerna.
PS: Sad smo lagano bacili oko na Toulalana. Nekako mi ne bi bio rjesenje, ipak je bolji Sissoko iz Toulousea.
PS: Sad smo lagano bacili oko na Toulalana. Nekako mi ne bi bio rjesenje, ipak je bolji Sissoko iz Toulousea.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pogledajte malo bolje statistike duela Gomeza pa onda ocjenite sami. Ako se ne varam taj isti Mario Gomez je postigao isto golova u Bundesligi kao i Edin Džeko. Također njegov doprinos na svakoj utakmici je golem, čovjek je zvijer, jeste malo skeltav ali šta ćeš, samo je Bog Savršen.
Stavi Edina na mjesto Marija, sada bi kvota golova kod Dzeke bila izmedju 15-20. Ili im zamjeni role, sta bi Mario mogao uraditi u ovako slabasnom Wolfsburgu (ove sezone).Neutral je napisao/la: Ako se ne varam taj isti Mario Gomez je postigao isto golova u Bundesligi kao i Edin Džeko.
Dzeko je daleko bolji igrac.
Vom Jäger zum Gejagten
- moustapha
- Kontakt:
Ovdje je najveci problem cifra koja je data za Gomeza. Shodno tome se od njega ocekuje da igra kao zvijer. Medjutim, Gomez igra sasvim dobro, ali jedna mana koja se kod njega moze uociti je ta da ne igra jednako dobro u svim formacijama. Dobar je bio u tandemu sa Olicem, dok je sa Mullerom iza ledja nesto slabiji.
#divovi
Ne znamo šta bi bilo kada bi bilo
Taj isti Gomez je dobar u Stuttgartu bio, ali jeste poskup bio, ali opravdati će on to ako Bog da. Iako sam najviše protiv njega bio, ipak je jak u duelima, a i trudi se.
Taj isti Gomez je dobar u Stuttgartu bio, ali jeste poskup bio, ali opravdati će on to ako Bog da. Iako sam najviše protiv njega bio, ipak je jak u duelima, a i trudi se.
Pogledaj malo bolje te statistike, 30 miliona eura za igraca koji je jak u deulima i koji se trudiNeutral je napisao/la:Ne znamo šta bi bilo kada bi bilo![]()
Dzeko :
Sezona 09/10
Bundesliga : 23 utakmnice 10 golova 7 assistencija.
Kup : 2 utakmnice 2 gola
Liga prvaka : 6 utakmnica 4 gola
Kvalifikacije za SP : 10 utakmnica 9 golova 3 assitencije
Ukupno : 45 utakmnica 27 golova 12 assistencija.
Gomez
09/10
Bundesliga : 23 utakmnice 10 golova i 6 assistencija.
Kup : 4 utakmnice 3 gola 1 assistencija
Ligaprvaka : 7 utakmnica 1 gol 2 assistencije
Kvalifikacije za SP :10 utakmnica 0 golova 4 assistencije
Ukupno : 46 utakmnica 15 golova 13 assistencija
08/09 Dzeko takodzer bolji, a nemoj mi sad pricati o sezonama 05-06-07 kad Dzeko nije ni igrao u Bundesligi, smijesno je porediti ova dva igraca nije da ga branim sto je nas, ali znamo mi svi politiku Bayerna ipak je "njemac"
Ne gleda se samo to, i molim te kani se repke, nema ona veze sa ekipama. Lakše je biti zvijezda u manjom rekpi nego jednoj većoj. 
To je bilo malo hipoteticki.Neutral je napisao/la:Ne znamo šta bi bilo kada bi bilo![]()
Daleko od toga da se on ne bori, da nema zasluga, ali...
Ako ne gledamo sve kroz statisticko oko, Gomez nema to nesto, da bih ja ili neko drugi mogao reci da se Bayern namjerio na napadaca za narednih 3-4 godine. Pogotovo ako se puca na velike visine.
Meni dovoljno da se sjetim njegovih nastupa na posljednjem EP-u, ili ovo svjezije kada je Olicu htio glavu da smakne sa svojim centarsutem.
Ako vec nije igrac poteza, neke dopadljive igre, svi mi od njega ocekujemo golove kao na traci. Jer mu sansi za ta postizanja u Bayernu ne manjka. Mora se priznati, da unatoc tome sto Bayern svoju igru bazira preko vrhunskih krila, Mariju nedostaje dobrih centarsuteva. Ja ne mogu primjetiti da po utakmici dodje 3-4 upotrebljive visoke lopte.
Ne vrijedi sad glavu razbijati, Mario je nasa sudbina.
Vom Jäger zum Gejagten
Ne slazem se tu ali eto necemo pikati repku pikajmo ligu prvaka 6 utakmnica 4 gola i to klubu kao sto je Manchester koji ima dva najbolja stopera na svijetu.Neutral je napisao/la:Ne gleda se samo to, i molim te kani se repke, nema ona veze sa ekipama. Lakše je biti zvijezda u manjom rekpi nego jednoj većoj.
Duga je još sezona, samo Dragi Bog zna šta će se zbiti. Nadam se da će Mario proraditi, i ući u jednu lijepo seriju. Truda i zalaganje ne nedostaje, samo malo više efikasnosti ne bi škodilo. Nekada me i iznenadi šta promaši, ali šta ćeš i nakon 30 utakmica on se i dalje privikaje. 
@FC Bayern
Ne slažem se sa tobom da ima dva najbolja stiopera na svijetu
Ispada ja protiv Edina, ne nisam, niti ću biti, samo ne volim kada se priča protiv našeg igrača. Jedno je prije sezone, a drugo dok obuče naš dres, a treće je zvati se Christian Lell ili Martin Demichelis
@FC Bayern
Ne slažem se sa tobom da ima dva najbolja stiopera na svijetu
Ispada ja protiv Edina, ne nisam, niti ću biti, samo ne volim kada se priča protiv našeg igrača. Jedno je prije sezone, a drugo dok obuče naš dres, a treće je zvati se Christian Lell ili Martin Demichelis
stvarnogeronimo je napisao/la:nijemac ozil nije centarfor
a znas li ti da karinkton ima sina
trazio si da u redove bayerna "dovedem" njemackog reprezentativca-zar ne?
od svih mogucih kriterija ti si spomenuo da to pojacanje mora biti njemacki reprezentativac-zar ne
nisi spomenuo da to pojacanje mora biti napadac-zar ne?
he-he
ozil je duplo jaci od kljoose, i za njega je brzi voz, zar ne?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
yebo te krvgeronimo je napisao/la:ili ovo svjezije kada je Olicu htio glavu da smakne sa svojim centarsutem.![]()
dosao je jadni ola da u aksam svoje karijere ubere koju banku, odigra koju laganu utakmicu, naravno da ulazi u finisu utakmice...
sta sad?...zar treba da ga jedan asasin, u liku krkancne mosnjeza, smakne ni kriva ni duzna
zivim za dan kad krkancina zavali glavom u stativu, ili kad promasi gol pa uzjase na novinara iza
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- bistrikboy
- Kontakt:
K'o nema u glavi ima u nogamasecer je napisao/la:yebo te krvgeronimo je napisao/la:ili ovo svjezije kada je Olicu htio glavu da smakne sa svojim centarsutem.![]()
![]()
dosao je jadni ola da u aksam svoje karijere ubere koju banku, odigra koju laganu utakmicu, naravno da ulazi u finisu utakmice...
sta sad?...zar treba da ga jedan asasin, u liku krkancne mosnjeza, smakne ni kriva ni duzna![]()
zivim za dan kad krkancina zavali glavom u stativu, ili kad promasi gol pa uzjase na novinara iza
Ovo je smisljeno nekad davno haman za naseg Olinja...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Omerbavarac
- Kontakt:

Mislim da Roma ima ovako uske dresove.
Nije lose. Vracaju se u proslost.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Na listi 10 najomraženijih ekipa u izboru novinara The Guardiana, Bayern je zauzeo 2. mjesto
Radi se o ekipi iz 70-ih, kada su bili plafon!!!
Kompletnu listu možete pogledati ovdje
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-31931.htm
Kompletnu listu možete pogledati ovdje
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-31931.htm
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Narednu utakmicu protiv HSV-a Bayern igra u novoj garnituri opreme. Moj post iznad pokazuje izgled tih dresova. Za vikend Bayern slavi 110. godisnjicu postojanja, tacnije dan poslije utakmice sa HSV-om. Nadam se da ce na najbolji nacin obiljeziti rodjendan.

pa eto za rodjendan nek dobiju dresove i nek dobiju HSVomerbavarac je napisao/la:Narednu utakmicu protiv HSV-a Bayern igra u novoj garnituri opreme. Moj post iznad pokazuje izgled tih dresova. Za vikend Bayern slavi 110. godisnjicu postojanja, tacnije dan poslije utakmice sa HSV-om. Nadam se da ce na najbolji nacin obiljeziti rodjendan.![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
deni_m1312
- Kontakt:

evo kako novi stoje kapitenu
Meni su dresovi drama 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.