Tvoj mali mozak jedino to zna izgovoriti..bravo..
Al' kako god svake godine ispred vas u svakom pogledu.Samo opušteno doce cica na kolica nekad,a do tada uživaj.
Smarate štrumfovi, pa zato odpepajte s teme jer sjetite se da ste plakali do neki danSouthboy je napisao/la:@Crvenaarmija
Al' kako god svake godine ispred vas u svakom pogledu.Samo opušteno doce cica na kolica nekad,a do tada uživaj.
Southboy je napisao/la:@Crvenaarmija
Suti prvacic povuci cu te za solufeSouthboy je napisao/la:Plakace te i vi kad-tad 100%,sve se pamti..
A ti stara ribetino,nisi cuo da ima telefon s internetom(i pristup na istom)...Ugl ekipa je vracena taj dan od strane murije(oko 250 nas kolko se sjecam jer su ti naši dosli ranije)i,budite zahvalni jer kakva je ekipa bila odgurnuli bi vam stadion u Neretvu
Ugl ribo,imas li ti malo privatni život?vidim visiš na forumu 24h..da li te maltretira žena "doma"?vodi li se racuna o sinovima ili je preci forum..
Vidimo se nekom drugom prilikom,ima vazda bujruma u Sa na Grbavici za vas,zato vas jedva cekamo.Živjeli moji drugovi iz predgradja
Oce li biti rodjeni.com ubrzo u funkciji ??RedOne je napisao/la:Prije svega želim pozdraviti sve naše forumaše kojima su "rođeni" u srcu- da vas sad pojedinačno ne nabrajam. Evo dugo vremena nisam pisala jer nije bilo ni razloga za to, a bila sam i uvjerena da će moje sljedeće javljanje biti na našem rodjeni.com forumu. Međutim, situacija s tom stranicom se razvukla unedogled tako da ću zasad morati svoje komentare ovdje stavljati (iako mi to i nije baš najsjajnija opcija) kao i prethodne sezone.
Što se tiče prve pripremne utakmice, izvještaj ću rado prepustiti nekom drugom (bilo nas je dosta na tekmi, valjda će se naći dobrovoljac), ali ako niko ne pokaže interes da napiše 10-ak rečenica sastaviću vam ga ja, ne bojte se, nećete ostati neinformisani
Joseboy ne druzimo se s narodnjacima ali kad si vec tu haj četri bureka meni tepsiji pravniku i aneluSouthboy je napisao/la:Hah ribo,trazi posao u SIPI mozda te prime kao glavnog špijuna foruma,vidim pratis svakog clana haha..dobar si nema sta,slucaj za posmatranje..
Nemam sta da ti se pravdam ko te hebe ja znam gdje sam bio za vrijeme utakmice..
A neodg. ti meni,kakvo je stanje u kući i da li frustracije ovdje lijecis na forumu..
Vidim nije ti baš dobra situacija,al eto uzivaj(nemoj samo dopustiti da te žena pocne udarati)..pozz starkelju zadnji posta na ovoj temi(mozda budem odg ako me jos jednom povuces za jezik)... Pozzic
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Joseboy ne druzimo se s narodnjacima ali kad si vec tu haj četri bureka meni tepsiji pravniku i aneluSouthboy je napisao/la:Hah ribo,trazi posao u SIPI mozda te prime kao glavnog špijuna foruma,vidim pratis svakog clana haha..dobar si nema sta,slucaj za posmatranje..
Nemam sta da ti se pravdam ko te hebe ja znam gdje sam bio za vrijeme utakmice..
A neodg. ti meni,kakvo je stanje u kući i da li frustracije ovdje lijecis na forumu..
Vidim nije ti baš dobra situacija,al eto uzivaj(nemoj samo dopustiti da te žena pocne udarati)..pozz starkelju zadnji posta na ovoj temi(mozda budem odg ako me jos jednom povuces za jezik)... Pozzic![]()
![]()
![]()
I haj kad to sve zavrsis, dodji pa i meni otkini nokte od noga.pravnik1981 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Joseboy ne druzimo se s narodnjacima ali kad si vec tu haj četri bureka meni tepsiji pravniku i aneluSouthboy je napisao/la:Hah ribo,trazi posao u SIPI mozda te prime kao glavnog špijuna foruma,vidim pratis svakog clana haha..dobar si nema sta,slucaj za posmatranje..
Vidim nije ti baš dobra situacija,al eto uzivaj(nemoj samo dopustiti da te žena pocne udarati)..pozz starkelju zadnji posta na ovoj temi(mozda budem odg ako me jos jednom povuces za jezik)... Pozzic![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.