Bosna i Hercegovina - Gana
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Bosna i Hercegovina - Gana
3. marta na Kosevu.
Ne ocekujem neka nova imena da budem iskren, mozda zovne nekog novog u odbrani. Bahtijarevic vjerovatno nije sredio jos papire, ali mozda onog Malica iz Austrije zovne. Buric, Mahmutovic i Ljevakovic po meni zasluzuju poziv, ali cisto sumnjam da ce ga dobit. Mislim da je realno ocekivat pobjedu, ali Gana je vrlo dobra defanzivno i dosta su utakmica na Africkom prvenstvu pobjedili 1:0. Vjerovatno njihov trener (srbin) bolje poznaje nas, nego Susic njih, ali trebali bi imat bolje igrace, pogotovo sad kad je Essien povrijedjen.
Ne ocekujem neka nova imena da budem iskren, mozda zovne nekog novog u odbrani. Bahtijarevic vjerovatno nije sredio jos papire, ali mozda onog Malica iz Austrije zovne. Buric, Mahmutovic i Ljevakovic po meni zasluzuju poziv, ali cisto sumnjam da ce ga dobit. Mislim da je realno ocekivat pobjedu, ali Gana je vrlo dobra defanzivno i dosta su utakmica na Africkom prvenstvu pobjedili 1:0. Vjerovatno njihov trener (srbin) bolje poznaje nas, nego Susic njih, ali trebali bi imat bolje igrace, pogotovo sad kad je Essien povrijedjen.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Re: Bosna i Hercegovina - Gana
nece se odigrat 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ma pitanje je hocel' nasi uopste vidjeti ista, zimski mrak pa se i nevide crnje 

Ma vidit ce im se barem zubisteve-o je napisao/la:ma pitanje je hocel' nasi uopste vidjeti ista, zimski mrak pa se i nevide crnje

e jedino tako i mozeCartman je napisao/la:Ma vidit ce im se barem zubisteve-o je napisao/la:ma pitanje je hocel' nasi uopste vidjeti ista, zimski mrak pa se i nevide crnje

odavno je susic poslao pozive , rekao je da ce vecina igrat kao i u proslim kvalifikacijama samo jos sto ce vratit emira granova iz mirovine 

Da mi je znat koji su ovo sto su izabrali da cemo izgubit ili da ce biti nerjeseno, e to su najveci nepriljatelji reprezentacije i BIH kao drzave !!!!
× Plava krv ispod koze ×
-
- Kontakt:
ko igra u gane?
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
BoSna_pLayA je napisao/la:Ne mogu docekat utakmicu. Oko 4 mjeseca nisam vise gledo nasu repku. Ghana je vrlo jak protivnik, nisu dzabe dogurali do finala africkog kupa nacija. Imaju sjajne igrace poput Essiena, Ballotelija, Muntarija i mnogo drugih. Treba ih se cuvati vrlo su opasni.
Moja prognoza: BiH- Ghana 3:2
Balloteli igra za mladu repku Italije

Ali naravno i bez njih imaju izuzetno jaku reprezentaciju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako kaze proslim onda su prosle.A ne pret,pret,itd prosle.Tako da nije uspjela doskocica al ono bas nikako.kristian je napisao/la:odavno je susic poslao pozive , rekao je da ce vecina igrat kao i u proslim kvalifikacijama samo jos sto ce vratit emira granova iz mirovine

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako je protiv Irana bilo iz 1/2 prelaz,sad ce biti 2/1 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Afircki fudbal nije slab kao sto je nekad bio, nije bezveze Blater prognozirao da afrikanci imaju realne sanse za osvajanje SP-a a gana je jedna od najjacih repki afrike! Mislim da su nezgodan protivnik ali isto tako da imamo vise sanse za pobjedu, zavisno koliko ce selektori rotirati igrace, po meni mogli bi dobiti ali nikako da bude lahka pobjeda!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
Ovaj Gyan Asamoah je igracina. Fizicki vrlo jak. Imat ce Spaha i Nadarevic posla. Nadam se ovoj postavi:
Begovic
Berberovic - Spahic - Nadarevic - Jahic
Pjanic - Rahimic - Salihovic
Misimovic
Dzeko - Muslimovic
Ma samo da bude neka vrsta 4-4-2 i ja sam zadovoljan.
Begovic
Misimovic
Dzeko - Muslimovic
Ma samo da bude neka vrsta 4-4-2 i ja sam zadovoljan.
Ma tako ce vjerovatno i bit. I Vedo ce vjerovatno igrat od pocetka umjesto Muslima, ali to su sve manje-vise detalji i nije toliko vazno.BoSna_pLayA je napisao/la:Svidja mi se formacija samo bi Kenu u go stavioCartman je napisao/la:Ovaj Gyan Asamoah je igracina. Fizicki vrlo jak. Imat ce Spaha i Nadarevic posla. Nadam se ovoj postavi:
Begovic
Misimovic
Dzeko - Muslimovic
Ma samo da bude neka vrsta 4-4-2 i ja sam zadovoljan.![]()
A u kakvom je trenutno stanju travnjak na Kosevu?
Ne moze biti gori od onog na BP da ga .......... 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
do juče nisu bili sigurni ni hoće li uopšte igrati, ni skim će igrati, tako da bi me pravo iznenadili kad bi već i satnicu i tv prijenos imali dogovorenBoSna_pLayA je napisao/la:u koliko ce se sati igrati utakmica i hoce li biti negdje prenosa, ali ne vjerujem da je to vec sad objavljeno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ma polahko ljudi, evo 7 dana prije tekme poznali smo protivnika, 2 sata prije tekme saznacemo da li ce biti prenos na TV-u.
Valjda znate da u BiH ide sve sporo.
Valjda znate da u BiH ide sve sporo.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Vidim sest paksu-a stavilo pobjeda Gane.Ocigledno ''vatrene delije'' 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Koja sreca za nas da i Njemacka i Ghana traze simulaciju Srbije, nevjerujem da je ovo djelo naseg saveza, nego im je sve servirano. Bit ce interesantno vidjeti da li ce nastupiti neki novi reprezentativci, posebno u defenzivi. Sto se tice same utakmice drago mi je da ce Susic od pocetka Pjanica pored Misimovica postaviti, naprijed cemo biti opasni uz to da se i Misimovic i Ibisevic polako vracaju u formu, Pjana je na usponu, a Dzeko klasa. Medunjanin i Muslimovic opasni jokeri.
Ocekujem pobjedu. 3:1
Zabicemo mnogo, ali kao i uvjek necemo na 0 odigrati.
Ocekujem pobjedu. 3:1
Zabicemo mnogo, ali kao i uvjek necemo na 0 odigrati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.