Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la calcio » 28 jun 2014, 00:21

donniedarko je napisao/la:Opet se dijelite kao da biramo izmedju dva dobra. Jednog stigle godine a ni ponasanje mimo terena mu ne ide u prilog a drugi nas unistio neznanjem i neprofesionalnocu.

Spahic i Susic trebaju napustiti reprezentaciju. Konsenzus medju rajom postoji da Bega treba biti kapiten zbog svoje licnosti ( ne brojim one navijace koji iz subjektivnosti spominju Dzeku ), Bajevic treba biti selektor zbog svoje strucnosti i dostupnosti. Tacka. ;)
Kako bi u tom slucaju izvjesni E.Dž. podnio da Bega dobije traku prije njega? Bojim se da bi proradila sujeta.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jun 2014, 00:24

IronMany je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Pape nije bh fudbal.
Na sta mislis kad ovo napisa majke ti?
Pa jel Pape bh fudbal?

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 28 jun 2014, 00:24

Mozambik je napisao/la:Kako te nije sramota to napisat?

Covjeku niko, dvije godine, nije postavio ozbiljno pitanje.

Radi sta hoce, javnosti ne odgovara na postupke, na pitanje zasto je pozvao bratica - odgovara zbog prezimena i svi se smjeskaju u sali.

Niko ga nikad nije kritikovao nakon njegovih taktickih vratolomija, a bilo ih je masala.
Nije me stid napisati jer mu se od 28.12.2009. godine **** mater. Da je odstranio Spahića, lažnog kapitena, još više bi mu se **** mater.

Protiv Nigerije je on zajebao utakmicu i ako zbog nečega zaslužuje teške kritike, onda je to ta utakmica.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 jun 2014, 00:28

I Amra bi u tom slučaju tvitala da je ljepša od NIkol

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 28 jun 2014, 00:28

aleksandar_veliki je napisao/la:
Kako bi to dobro bilo, mozda bi i status kakav osvanuo :njanjanja:
uh, kakav bi to bio zicer da se odradi Džeko :D mislim, ako se već dotada ne završi stvar, ono on bude bivši, valjda hoće :tokralju:
Zadnja izmjena: gost, dana/u 28 jun 2014, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jun 2014, 00:29

Steph je napisao/la: Nije me stid napisati jer mu se od 28.12.2009. godine **** mater. Da je odstranio Spahića, lažnog kapitena, još više bi mu se **** mater.

Protiv Nigerije je on zajebao utakmicu i ako zbog nečega zaslužuje teške kritike, onda je to ta utakmica.
A gdje su se teske kritike?

Ni nakon Nigerije nije dobio teske kritike, tek poneki tekst usput spomene mozda pogresnu taktiku.

Svi portali vrve od kritika na racun Spahica i Dzeke (sto se u potpunosti slazem), a Papeta usput pomenu kao dobricinu koji je izgubio kontrolu nad svlacionicom.

Nigdje ozbiljnog i opsirnog teksta koji se bavi pitanjem takticke vratolomije.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 28 jun 2014, 00:32

Čudno je što nije stavio Kolašinca iskreno. Al' još čudnije je kako mogu svi tvrditi da to nije bio produkt nečega u svlačionici? :D
Nije li se neko derao na Kolašinca nakon autogola!? (ko je gled'o tekmu konta :wave: )
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 28 jun 2014, 00:32

Ima, guglaj. :)

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 00:33

Mozambik je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Pape nije bh fudbal.
Na sta mislis kad ovo napisa majke ti?
Pa jel Pape bh fudbal?
NA STA MISLIS KAD NAPISES DA PAPE NIJE BH FUDBAL?

Ne odgovaraj mi pitanjem yebiga. De odgovori kad te se pita!
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 28 jun 2014, 00:33

Jbt nije tema Pape , on je dobio skart vec i njemu se vise psovalo nego kapitenu
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jun 2014, 00:38

IronMany je napisao/la: NA STA MISLIS KAD NAPISES DA PAPE NIJE BH FUDBAL?

Ja sam napisao da se novinar u tekstu jasno svrstao na jednu stranu - papetovu.

Virtu4l je napisao da se svrstao na stranu bh fudbala, znaci da je Pape bh fudbal.

Normalno da Pape nije bh fudbal, jeste dio bh fudbala, al on je postojao i prije Papeta, postojat ce i poslije njega.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jun 2014, 00:42

aleksandar_veliki je napisao/la: Tacno cu zbog ovih lazi poceti banovati. To je ono, generalizacija, objavi neki ebeni ljiljan i ekskluziva pricu o tuci Spahe i Vede (repku ne prate ni u Hrasnici) i onda se radi toga opravdava sramotno ponasanje izvjesnih S.E i DŽ.E prema novinarima. Ali, evo da ponovimo geradivo.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-je ... ije/134487" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/bh_fudbal/od-stare ... sti/134255" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/bh_fudbal/vrijeme- ... iji/134457" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo ovaj prvi link zasluzuje :clap:

Ovo ostalo je previse okolo, bez jasnog upiranja prstom, vise se fokusiralo na svlacionicu nego na teren.

Ali sam mislio u globalu, svi medijski portali danas bruje o Spahicu i Dzeki, ovakvi tekstovi se zaborave negdje na dnu stranice.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jun 2014, 00:44

kapitenu pilećeg srca, odlaziiii :!: :!:

ko se stavio na stranu bh fudbala on je za odlazak i Emira i Safeta, Safet je imao priliku izaći čist iz ove priče, ali nije i njemu je zinula guzica pa nam je uvalio tri bratova polovnjaka, izjednačio se s Emirom, uništio atmosferu u ekipi itd.+ je nikakav stručnjak
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 00:50

Mozambik je napisao/la:
IronMany je napisao/la: NA STA MISLIS KAD NAPISES DA PAPE NIJE BH FUDBAL?

Ja sam napisao da se novinar u tekstu jasno svrstao na jednu stranu - papetovu.

Virtu4l je napisao da se svrstao na stranu bh fudbala, znaci da je Pape bh fudbal.

Normalno da Pape nije bh fudbal, jeste dio bh fudbala, al on je postojao i prije Papeta, postojat ce i poslije njega.

Ako si mislio na Sinanovica, onda cu samo prokomentarisati vezano za njega ovako:

Kad novinari ne pisu nista zarad mira u repci i oko nje, onda su pichke prodane za dva cenera, a kad pisu ono sto znaju jer su jako blizu repke i svih njenih desavanja, e to je onda slicno drzavnom udaru na integritet repke.Onda su oni lazovi, kreteni, dno novinarstva, neprijatelji reprezentacije, cobani, ovakvi onakvi....

Helem, evo prva noc je Ramazana, a u BiH je definitivno najteze bit' Bog. Nikad nikome ugodit da si ne znam sta.

Sta hoce ovaj svijet u BiH da mi je znati? Da mu se servira na tacni od strane novinara, da je sve po tamam, da nema nikakvih problema, da su njihovi IDOLI bezgrijesni iako situacija u i oko repke i Sasi Maticu pa i njegovom bratu je jasno vidljiva!?
Pa zao mi vas je gospodo. Zao mi je sto vam novinari diraju u vase IDOLE i sto smatrate da su vam IDOLI bezgrijesni i da su cisti kao bebina guza. Bas mi vas je zao...

A konkretno sto se tice Safeta, Pape je BiH fudbal koji ce bio, koji je i koji ce biti.
Nemoj da si bukvalac, a da pri tome namjerno zaboravljas ko je Safet u okvirima svjetskog fudbala. Ovo sad sto vodi najbolju selekciju i sve ovo oko nje, izbij iz toga svega pa stavi na vagu i onako iskreno pred ogledalom sebi reci ko je Pape.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jun 2014, 00:57

aleksandar_veliki je napisao/la: Niti jedan tekst nije bio na dnu stranice, odmah da se razumijemo. Dalje, gdje si vidio da se tri ista teksta pisu, ti rece da nije odradjeno. Hajde sto nas lazes, nego i sam sebe... I da, svlacionica je njegov najveci problem, po meni mu se i za gluposti s Nigerijom moze progledati kroz prste jer nema trenera koji ne grijesi. Sjeti se Posebnog i Atletica, ali svlacionica, e to je vec problem...
Mi bi i sa svim tim problemima u slavionici prosli u 2.krug samo da nije bilo te proklete taktike.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jun 2014, 00:59

IronMany je napisao/la: Ako si mislio na Sinanovica, onda cu samo prokomentarisati vezano za njega ovako:

Kad novinari ne pisu nista zarad mira u repci i oko nje, onda su pichke prodane za dva cenera, a kad pisu ono sto znaju jer su jako blizu repke i svih njenih desavanja, e to je onda slicno drzavnom udaru na integritet repke.Onda su oni lazovi, kreteni, dno novinarstva, neprijatelji reprezentacije, cobani, ovakvi onakvi....

Helem, evo prva noc je Ramazana, a u BiH je definitivno najteze bit' Bog. Nikad nikome ugodit da si ne znam sta.

Sta hoce ovaj svijet u BiH da mi je znati? Da mu se servira na tacni od strane novinara, da je sve po tamam, da nema nikakvih problema, da su njihovi IDOLI bezgrijesni iako situacija u i oko repke i Sasi Maticu pa i njegovom bratu je jasno vidljiva!?
Pa zao mi vas je gospodo. Zao mi je sto vam novinari diraju u vase IDOLE i sto smatrate da su vam IDOLI bezgrijesni i da su cisti kao bebina guza. Bas mi vas je zao...

A konkretno sto se tice Safeta, Pape je BiH fudbal koji ce bio, koji je i koji ce biti.
Nemoj da si bukvalac, a da pri tome namjerno zaboravljas ko je Safet u okvirima svjetskog fudbala. Ovo sad sto vodi najbolju selekciju i sve ovo oko nje, izbij iz toga svega pa stavi na vagu i onako iskreno pred ogledalom sebi reci ko je Pape.
Kriminalac, govedo, neznalica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2014, 01:00

Mozambik je napisao/la:Mi bi i sa svim tim problemima u slavionici prosli u 2.krug samo da nije bilo te proklete taktike.
Vjerovatno bi, ali opet nema logičnog objašnjenja za ona dodavanja Emira Spahića. Svaki put kad pogledam one gifove, ne znam šta da mislim, ali lijevi bek sigurno nema veze sa tim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 01:02

Mozambik je napisao/la:
IronMany je napisao/la: Ako si mislio na Sinanovica, onda cu samo prokomentarisati vezano za njega ovako:

Kriminalac, govedo, neznalica.
:mrgreen:

Necu dalje, ionako nije njegova tema, pa da ne idemo u off.

:facepalm:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 28 jun 2014, 01:04

Emenike poslije te utakmice postao WC igrač...što li?
A.F.C. Bournemouth!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jun 2014, 01:05

Virtu4l je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Mi bi i sa svim tim problemima u slavionici prosli u 2.krug samo da nije bilo te proklete taktike.
Vjerovatno bi, ali opet nema logičnog objašnjenja za ona dodavanja Emira Spahića. Svaki put kad pogledam one gifove, ne znam šta da mislim, ali lijevi bek sigurno nema veze sa tim.
Da si sutnuo jednom loptu u zivotu, znao bi da se takve stvari mogu desiti i deset puta zaredom ako si nervozan, a on je bio definitivno nervozan. Nervoza se stvara kroz nesigurnost (kretnje i mimika pokazuju da je bio strasno nesiguran ;) ), a nesiguran je bio, jer mu nije odgovaralo pozicioniranje ;) . Uostalom ne znam sta zelis ovde dokazati, da je kabadahija namjerno grijesio i prodao utakmicu?
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 28 jun 2014, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna i 34 gosta.