Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la legenda reala » 28 jun 2014, 01:08

DonCorleone je napisao/la: Uostalom ne znam sta zelis ovde dokazati, da je kabadahija namjerno grijesio ?
Da, Emir i Safet su tjerali jedan drugom inat i pljunuli navijačim u facu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 01:10

legenda reala je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la: Uostalom ne znam sta zelis ovde dokazati, da je kabadahija namjerno grijesio ?
Mislim da je Legenda objasnio srz problema.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2014, 01:10

legenda reala je napisao/la:Da, Emir i Safet su tjerali jedan drugom inat i pljunuli navijačim u facu
Ne, Emir je bio nervozan, nema veze što ima 30 i kusur godina, opalila ga trema pred važnu utakmicu, kao birvaktile u Parizu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jun 2014, 01:11

legenda reala je napisao/la:
Bio je nesiguran legendo, vidi mu se na licu, kada je isao kod sudije da mu ukaze na faul, drhtao mu strasno glas, ne znam sta mu je bilo, ali strasno je bio nervozan na pocetku utakmice.

To je tacno sto si napisao, ali nije namjerno grijesio, on se obracunava sa Safetom na drugi nacin, sto ja ne opravdavam, ali stojim iza toga da nije namjerno grijesio.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jun 2014, 01:13

Ma pusti bolan, vidis da je dosla direktiva da udare na sve strane, po portalima, forumima, po facebooku, na sve moguce nacine samo da odbrane neznalicu i govedo na klupi.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jun 2014, 01:13

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Da, Emir i Safet su tjerali jedan drugom inat i pljunuli navijačim u facu
Ne, Emir je bio nervozan, nema veze što ima 30 i kusur godina, opalila ga trema pred važnu utakmicu, kao birvaktile u Parizu.
Svaka utakmica je novi izazov i svaka utakmica je pogotovo u prvim minutama jako problematicna za igrace jer su tada najnesigurniji, a kroz utakmicu nervoza pada. Jao stvarno nikada nisi igrao fudbala, nista ne znas :rol: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 28 jun 2014, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 28 jun 2014, 01:14

Jel ovo rukom crncu pokazuje gdje će mu dodati? Crnac ga posluša i odmah otrča do dogovorenog mjesta. :urnebes:

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2014, 01:17

DonCorleone je napisao/la:Svaka utakmica je novi izazov i svaka utakmica je pogotovo u prvim minutama jako problematicna za igrace jer su tada najnesigurniji, a kroz utakmicu nervoza pada. Jao stvarno nikada nisi igrao fudbala, yebo majku, nista ne znas :rol: .
Fakat ne mogu da vjerujem da ovo čitam :facepalm: kakve veze ima moje igranje fudbala na terminu sa Emirom Spahićem? Dozovi se.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jun 2014, 01:17

IronMany je napisao/la:
Hajde kada sam vec tu. Hoces li i ti jednu lekciju iz taktike :rol: ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2014, 01:20

Pazi, čovjek hladno upoređuje igranje na terminu sa rajom sa svjetskim prvenstvom u fudbalu i igrača koji ima 33 godina :facepalm:
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jun 2014, 01:21

Virtu4l je napisao/la: Fakat ne mogu da vjerujem da ovo čitam :facepalm: kakve veze ima moje igranje fudbala na terminu sa Emirom Spahićem? Dozovi se.
Pitao si ironicno kako igrac sa 30 i kusur godina moze pogrijesiti i sa tim si ponovo pokazao da veze nemas :rol: .

Kazem ti ponovo, nemaju godine i iskustvo sa tim nikakve veze, kada izadjes na teren je svaka utakmica novi izazov i nova trema ;) . Uostalom Spahic nikada nije igrao na SP i pored njegovih godina i vrlo vjerovatno je imao tremu koja ga je kocila pogotovo na pocetku utakmice (objasnio sam zasto - nesigurnost).

Jao koja lekcija iz fudbala :rol: . Hajde sledeci molim vas, ovaj pojma nema :lol: .

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 28 jun 2014, 01:22

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Svaka utakmica je novi izazov i svaka utakmica je pogotovo u prvim minutama jako problematicna za igrace jer su tada najnesigurniji, a kroz utakmicu nervoza pada. Jao stvarno nikada nisi igrao fudbala, yebo majku, nista ne znas :rol: .
Fakat ne mogu da vjerujem da ovo čitam :facepalm: kakve veze ima moje igranje fudbala na terminu sa Emirom Spahićem? Dozovi se.
Djaba sva prica, nemamo psihologa. Pape je odlucio da nema potrebe za njim :njanjanja:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jun 2014, 01:23

Ja sam siguran milion% da je Safet namjerno ostavio Kolašinca na klupi, da pokaže Emiru kako nije svemoguć, a to mu je greška koja ga mora koštati selektorskog posla
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2014, 01:24

Da sumiramo, najiskusniji reprezentativac je zbog treme odigrao katastrofalnu utakmicu.

Vidio sam da ga brane na razne načine, ali ovo je presedan :tokralju: :tokralju:
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jun 2014, 01:24

Virtu4l je napisao/la:Pazi, čovjek hladno upoređuje igranje na terminu sa rajom sa svjetskim prvenstvom u fudbalu i igrača koji ima 33 godina :facepalm:
Ne LAZI!
Virtu4l je napisao/la:
Ja sam ovo citirao jer ne mogu da sjedim mirno kada neko ovakvu glupost izjavi. Doslo je do provale :rol: .

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 01:26

DonCorleone je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
Hajde kada sam vec tu. Hoces li i ti jednu lekciju iz taktike :rol: ?
Kakvu crnu lekciju iz taktike? Koji si ti qrac od strucnjaka? Igrao si mozda po krompiristima BosanskoHercegovackim i u znj BiH ligama i po kupusistima i sad prosipas pamet po forumu. Da si strucnjak neki ne bi imao vremena za forum nehljebe jedan.

Ti si za mene i u mojim ocima sine jedan obicni prenapuhani otirac za noge.

Usko povezano sa taktikom je to sto Spahic ne zna dodat loptu. Jest al' u qrcu krasnom. :kafa:

On sebi dao titulu strucnjaka igrajuci po krompiristima u BiH i poslije neke povrede koja mu je kao velikom talentu sprijecila transfer u NK Pripickovice iz Nedodjije Bogu iza carapa i dosao da lijeci frustracije po forumu pod nadimkom DON CORLEONE.

Zanimljiv si sam sebi, meni si zanimljiv kao lanjski snijeg sine. :kafa:

PS: idi igraj se menadzera na FIFA MENADZERU 2014. Ajd...
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 28 jun 2014, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jun 2014, 01:27

Virtu4l je napisao/la:Da sumiramo, najiskusniji reprezentativac je zbog treme odigrao katastrofalnu utakmicu.

Vidio sam da ga brane na razne načine, ali ovo je presedan :tokralju: :tokralju:
jao, jao kako malo znas. Pa sto mislis ima Njemacka citav psiholoski tim uz igrace :lol: . Pa jarane ti VEZE NEMAS.

On je vidljivo bio nesiguran na terenu, to se vidjelo kroz kretnju i mimiku i da Virtuale, igrac sa 30 i kusur godina MOZE BITI NERVOZAN :rol: .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2014, 01:27

@IronMany

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Dodavanje u noge Nigerijcima je loša taktika ba :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 01:29

Virtu4l je napisao/la:@IronMany

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Dodavanje u noge Nigerijcima je loša taktika ba :mrgreen:
Pun mi je vise qrac propalih BiH talenata koji su sutali malo lopte po BiH krompiristima i sad se oni busaju u prsa kao veliki strucnjaci.

Najvece dostignuce im je bajramski Bubamara turnir. I sta sa njim imas pricat?

NISTA!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jun 2014, 01:31

Kapitenu, vodi nas u nove kvalifikacije :bih: :bih:

Ako skines telecu glavu sa funkcije, treba ti podici bistu na sred carsije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Beduin, Chony533, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Jabroni, L-Train, Lavcina, Zglavkar, zikerrz21 i 39 gostiju.