Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ovde su mi neki likovi sa svojim bezveznim kukanjem na nivou dvanestogodisnjaka vec debelo poceli da idu na onu... 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
dakle koliko sam ja razumio ovdje je večina protiv lovrena koji je relativno mlad i vrlo kvalitetan stoper sa 2 dobra transfera i 3 sezone iskustva u ligama petice i koji je bio jedan od najbolje ocijenjenih stopera u ligama petice prošle sezone plus je zabijao glavom liverpoolu i man utd-u a istovremeno se priziva bešića koji igra u ferencvarošu i građom je sličan arteti a treba igrati razbijača u PL-u...znam da nije pametno ići protiv večine a pogotovo ako je ta večina večinom dječurlija koja ne zna puno o nogometu ali su zato vrlo patriotski raspoloženi ali vi definitivno ili ste jako subjektivni ili niste normalni...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako ko. Neko priziva jednog, a ne drugog. Opet neko ne bi ni jednog. Vazno je samo koga uzimas u obzir, a vecina uzima ono sto njima odgovara tako i ti vjerovtno zazmiris na nesto sto je neko napisao protiv Besica recimo.
Realno Lovren je smijesan igrac za Arsenal. Neka njeg u Southamptonu. Uz to sigurno ne bi bio jeftin.
Realno Lovren je smijesan igrac za Arsenal. Neka njeg u Southamptonu. Uz to sigurno ne bi bio jeftin.
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:Kako ko. Neko priziva jednog, a ne drugog. Opet neko ne bi ni jednog. Vazno je samo koga uzimas u obzir, a vecina uzima ono sto njima odgovara tako i ti vjerovtno zazmiris na nesto sto je neko napisao protiv Besica recimo.
e vidiš stvar je u toj riječi vjerovatno druže...po njoj vidim da ti misliš da ja imam nešto protiv bešića...nemam ništa protiv tog momka, samo protiv dvostrukih mjerila...a od bosanaca kvalitetu za arsenal imaju đžeko i begović i to je realno...a realnost je i to da je southampton prošle godine u EPL-u primio samo 5 golova više od arsenala a na čelu te odbrane je bio taj smiješni lovren...pa za večinu je ovdje bio dobar williams iz swansea a lovren je za njega igračina
-
BigBigBang
- Kontakt:
Dzeko sa svojom kretnjom prebijenog avlijanera ne bi imao mjesta ni pored Sanoga a kamoli Girouda i Sancheza (posto se on spominje najvise kao poajcanje u napadu). Bega je masina ali je i Poljak zlatna rukavica zajedno sa Cechom...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Londonarsenal
- Kontakt:
Chelsea i United se ozbiljno pojacavaju a Wenger radi na licnoj promociji tako sto komentarise meceve Svjetskog Prvenstva. 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Radosna vijest sabahile
izgleda da nas spanski maestro napusta i prelazi u West Ham 
Rođen s tobom da budem
lažnjak običan,stranica navela bbc kao izvor,a na bbc ne piše opće ništaFaraon iz Visokog je napisao/la:Radosna vijest sabahileizgleda da nas spanski maestro napusta i prelazi u West Ham
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
U potpunosti se slazem sa Pajom. Nema ni jedan od te dvojice mejsto, kao ni Lovren. Arsenal je u tri utakmice primio golvoa skoro kao u ostalim. Necemo opet o toj temi.
Celik!3,2,2.
vrijeme je za nekog engleskog stopera, stones 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Brine me ovo pravo, United vec napravio dva transfera i koliko gledam zavrsavaju De Vrija, strasan posao su napravili. Chelsea je doveo Fabregasa a vjerovatno su Costa i Felipe Luis formalnost, Liverpool je doveo nekakvih igraca i sad zavrsavaju posao dakle, City na ionako jak roster je doveo dva igraca. Dakle samo Arsenal nista nije napravio, ok rekli su nista prije svjetskog ali svjetsko ulazi u zavrsnicu pola reprezentacija je ispalo mora li se cekati zadni zvizduk finala kako bi se poceli traziti igraci? Nema to veze sa Wengerovim komentarisanjem realno moze on i komentarisati a da nasi dovode igrace pa moderno je doba uostalom Van Gaal vodi Holandiju a Unteds se po njegovim zeljama pojacava.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
čekaju prvo druge ekipe da završe posao,pa da procijene jel im opće treba kakav igrač za 4.mjesto koje im je stvarni cilj,a u javnosti pričaju o nekom napadu na prvo
Ne lupajte molim vas... Ceka se da ugovor sa Pumom stupi na snagu pa da se dovedu pojacanja... Nema logike da se igraci predstavljaju u opremi bivseg sponzora... A jos nije ni Jul opusteno...
kakve veze ima predstavljanje igraca i objavljivanje transfera... Jesu costa i fabregas predstavljeni?Gunner4 je napisao/la:Ne lupajte molim vas... Ceka se da ugovor sa Pumom stupi na snagu pa da se dovedu pojacanja... Nema logike da se igraci predstavljaju u opremi bivseg sponzora... A jos nije ni Jul opusteno...
Nema to nikakve veze s pumom
- frankqqqqq
- Kontakt:
Arsene dovodi Alexisa kruh ti yebem, kako igra frajer
Costa jos nije ni presao dok je Fabregas vec predstavljen sa njihovim dresom... A odkud vi znate da mi vec nismo dogovorili igraca i da se ceka samo novi dres??? Idete brate vise na vrh sa tom kuknjavom kao da je 28. avgust a ne jun!
nije predstavljenGunner4 je napisao/la:Costa jos nije ni presao dok je Fabregas vec predstavljen sa njihovim dresom... A odkud vi znate da mi vec nismo dogovorili igraca i da se ceka samo novi dres??? Idete brate vise na vrh sa tom kuknjavom kao da je 28. avgust a ne jun!
Mozda je dogovoreno nesto. Samo puma nema veze s icim, to hocu rec
Opušteno ljudi,čemu žurba,ima još 2 mjeseca,da dovedemo dva igrača prije početka priprema to bi bilo idealno... 
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.