Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Chat
ja kad ne povratih sad na kraju koliko sam se natrpo, cigaru zapalio valjda me onaj dim opali al sam se izvuko nekako..
jes puno brate jos po 18h posta, al jbg treba izgurat
jes puno brate jos po 18h posta, al jbg treba izgurat
Inačeee? Guraš li? 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Tako je mladicu.rambo16 je napisao/la:bez kuknjave moliću lijepo xd
ma extra ovo....jarane budem gladan k'o ker poslije večere...naravno bitno je samo ne zaspat do sehura...onda lagano pometeš sve što se donese pred tebe xd
A.F.C. Bournemouth!
Kod mene je problem što se uvijek probudim gladan, koliko god da jedeeeem 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
rambo16 je napisao/la:ma extra ovo....jarane budem gladan k'o ker poslije večere...naravno bitno je samo ne zaspat do sehura...onda lagano pometeš sve što se donese pred tebe xd
Ja ne smijem zaspati do sehura sve kad bi i htio,jer onda nebih mogao jesti nikako.
Inace mogu panjit tek sat ili dva nakon sto ustanem.
Sreca pa mi nije problem ostati budan do ove dobi.
pa to je srž problema xd ono zaspiš u 11-12,ustaneš u 2...i još moraš jest...ma nema šanse..sutra ustaneš nekad oko pola 2 ili 2...i eto te k'o nov....što moj stari kaže "pa tako ću i ja postit,legneš u 3 ustaneš u 3" xdDzoni je napisao/la:rambo16 je napisao/la:ma extra ovo....jarane budem gladan k'o ker poslije večere...naravno bitno je samo ne zaspat do sehura...onda lagano pometeš sve što se donese pred tebe xd
Ja ne smijem zaspati do sehura sve kad bi i htio,jer onda nebih mogao jesti nikako.
Inace mogu panjit tek sat ili dva nakon sto ustanem.
Sreca pa mi nije problem ostati budan do ove dobi.
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:
pa to je srž problema xd ono zaspiš u 11-12,ustaneš u 2...i još moraš jest...ma nema šanse..sutra ustaneš nekad oko pola 2 ili 2...i eto te k'o nov....što moj stari kaže "pa tako ću i ja postit,legneš u 3 ustaneš u 3" xd
Pa ima pravo covjek.
Ja u 90% slucajeva ustajem prije podne,odem u dzamiju i vratim se kuci.
Djubrad od mojih jarana u to vrijeme idu na kafu.
Kad dodjem kuci pogledam neki dokumentarac,ili epizodu neke serije i onda odspavam (ako mogu) do ikindije i odem opet do dzamije.
Vratim se kuci gledam nesto i budem nerovozan do iftara.
- Marsal
- Kontakt:
U isto vrijeme vam se i divim i smatram ludim vas postače. Sta da kazem, stvarno zavidim ljudima koji imaju toliku vjeru u Boga pored apsolutne nepravde na ovom svijetu, svaka vam čast fakat...ja jednostavno ne mogu da vjerujem a volio bih da mogu, da možda nađem neki svoj mir.
Sretno svima do iftara, da hairli i bez problema izdržite i da se ne omrsite...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ista stvar.Dzoni je napisao/la: Ja ne smijem zaspati do sehura sve kad bi i htio,jer onda nebih mogao jesti nikako.
samo_lijevo je napisao/la:jedva cekam sutrasnji nastup u Vijecnici.
Lahko vama, ja jutros u pola 4 kući došo, propustio sve vozove za sehur 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
mozel iko prohakati fb profil,ako moze nek se javi na fb dobit e-mail i sve sto treba hahah ostalo cemo se dogovoriti ...samo preko pp
BHF Bosanska Krajina!
Puno sreće donosi ovaj Ramazan. Nakon njega, skontaš one prave vrijednosti života. Probaj i ti druže da postiš cijeli dan, po ovoj vrućini, da se solidarišeš sa ljudima koji nemaju ništa u životu, ni hranu ni vodu niti bilo šta. Onda ćeš tek poslije iftara, uvidjeti blagodati koje je tebi Allah dž.š. dao. Ovo nemoj shvatiti kao ništa uvredljivo, nije da ti namećem svoje mišljenje, ovo ti je samo jedan prijateljski prijedlog.Marsal je napisao/la:U isto vrijeme vam se i divim i smatram ludim vas postače. Sta da kazem, stvarno zavidim ljudima koji imaju toliku vjeru u Boga pored apsolutne nepravde na ovom svijetu, svaka vam čast fakat...ja jednostavno ne mogu da vjerujem a volio bih da mogu, da možda nađem neki svoj mir.
Nema veće sreće od one pred Iftar, kada se cijela porodica skupi i onako svi drhtimo gladni, žedni, a kada se začuje Ezan dobijemo neki novi život, u kojem smo više zahvalni, život bez mržnje, život pun vjere
Ja te volim, volim Željo..
Gdje ste postači, šta ima šta nema ? Morel se ?
Ja guram nekako.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Mene je mama natjerala da postim sa pricom: " Dok zivis u mojoj kuci zivjet ces po mojim pravilima "
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
aferim gospođoOtelo je napisao/la:Mene je mama natjerala da postim sa pricom: " Dok zivis u mojoj kuci zivjet ces po mojim pravilima "
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma kad sta hoce meni nije problem ispostiti, nego samo nemam neke zelje za tim.legenda reala je napisao/la:aferim gospođoOtelo je napisao/la:Mene je mama natjerala da postim sa pricom: " Dok zivis u mojoj kuci zivjet ces po mojim pravilima "to su pravi roditelji
Evo @gio prica kako se on osjeca dok sam ja jednostavno ravnodusan prema svemu, vjerovatno zato sto sam takav bio i ovih par sedmica prije ramazana pa se nastavja.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Prespav'o sehur 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Tad mi je nekako najdraže postiti...Amar Dzeko je napisao/la:Prespav'o sehur
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 5 gostiju.