NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA draft

A evo nam ga i 2015 NBA Finals MVP. 
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- akisarajevo92
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
BosnaSTL je napisao/la:Najbolji draft.Napokon Bosanac uprvoj rundi !
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Stavili su i Hrvatsku zastavu kada su prvi put pokazali top 5 stranaca na Nurkiću.
Epic fail sa Bogdanovićem ali kasnije su se izvinili, valjda ljudi slali mejlove.
Nurkić očekivano tu top 20, iako sam mislio da će u top 15, ali eto izabraše ga kao 16. Najjače su reakcije za 20 pik, Toronto.
Epic fail sa Bogdanovićem ali kasnije su se izvinili, valjda ljudi slali mejlove.
Nurkić očekivano tu top 20, iako sam mislio da će u top 15, ali eto izabraše ga kao 16. Najjače su reakcije za 20 pik, Toronto.
da ne mozgam može li mi neko objasniti te draft taktike
denver je birao jedanaesti i izabrao mekdermonta, chikago je birao šesnaesti i izabrao juku, kasnije ih samo zamjenili. zbog cega denver odma nije izabrao juku? šta bi se desilo da je neko prije cikaga uzeo juku, npr atlanta
denver je birao jedanaesti i izabrao mekdermonta, chikago je birao šesnaesti i izabrao juku, kasnije ih samo zamjenili. zbog cega denver odma nije izabrao juku? šta bi se desilo da je neko prije cikaga uzeo juku, npr atlanta
nema potpisa
Denver je mislio uzeti Stauskasa, ali posto je taj otisao prije odlucili su se za trade s CHI, za 16. i 19. pik, jer su ocekivali da ce neki ostali igraci pasti dovoljno da mogu da ih uzmu tim pikovima...I eto, potrefilo se da su oba pika koja su nam bila predvidjena u raznim mock draftovima na 11., pala dovoljno da ih uzmemo sa 16. i 19.Admir_Sa je napisao/la:da ne mozgam može li mi neko objasniti te draft taktike
+ smo dobili pik druge runde dogodine, i oslobodili se Randolpha...
I began to suspect how madly in love the Nuggets were with Nurkic three weeks ago, when Connelly pulled a cellphone out of his pocket and began showing off family photos of the teenage center to everybody present at the Pepsi Center practice court.
"Look at his dad. Look how huge his hands are," Connelly excitedly told me in early June, insisting I look at a photograph of Nurkic's father. "This guy is a policeman. Think he can keep the peace?"
The Nuggets drafted the son of a police officer. At 6-foot-11, 280 pounds, Nurkic is as big as the average house in his native country of Bosnia-Herzegovina.
I asked the young center: Who would win an arm-wrestling contest between him and his father?
"My dad," Nurkic responded without a second hesitation, adding that his old man weighs 400 pounds. So maybe this kid has room to grow.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
e, ovo je tužno...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ja sam se iznenadio kad sam vidio danas da covjek ima bolest.Al veliki respekt za Silvera.BernardBarnjak je napisao/la:e, ovo je tužno...
[youtube][/youtube]
A na koledzu je igrao s jednim okom bukvalno, na drugo nikako ne vidi kako sam procitao...cak su mu prognozirali i prvu rundu dok se to nije otkrilo...
Ja znam za djecka nekih 5-6 godina.U srednjoj su mu allstar i first nba team prividjali.Stvarno steta sto na ovakav nacin mora zavrsiti karijeru koja nije ni pocela,ali jos jednom svaka cast Silveru,stvarno je veliki gospodin i veliki commisioner.Ponudjen mu je i posao u NBA nakon sto diplomira.
NBA may push draft back into July, add awards show
NEW YORK — The NBA remains "very interested" in moving the draft after July 1 and packaging it with a season-ending awards show possibly on consecutive nights, a person familiar with the league's thinking told USA TODAY Sports.
The league would like to create more space between the end of the Finals and the draft so it can better promote the draft. The person requested anonymity because negotiations remain before both become official.
Moving the draft back will be difficult because it impacts free agency and the collective bargaining agreement. Also, the league needs to negotiate a change in the draft date with its TV partners. The league's TV deal with ESPN/ABC and Turner Sports, the parent company of TNT and NBA TV, expires after the 2015-16 season.
The league is also concerned about delaying free agency and pushing that period even deeper into July. The NBA season is already turning into a long year with the draft, free agency and summer league taking place shortly after the Finals.
If there was a guarantee the league could wrap up a majority of free agency by the end of July, that would clear one hurdle. The league is not interested in major free agent transactions taking place in August when the league normally begins its down time.
These are all part of the NBA's discussions with its TV partners. While Fox and NBC are expected to make a bid for televising games, the person told USA TODAY Sports that reaching a deal with the incumbents remains the priority. There is no guarantee either Fox or NBC gets an NBA stake. With that said, the league has been impressed with NBC's coverage of the NHL.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo "awards show" bi bila valjda najbolja ideja svih vremena kad bi ubacili nagradu za najbolju glumu 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Najbolji posao po meni su napravili 1. Hornetsi 2. Nuggetsi 3. Philla na duge staze i naravno Spursi po meni je Anderson 15 izbor
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mene najviše zanima onaj brazilac što ga je Toronto izabrao
2 mjeseca je Ujiri išao u Brazil i gledao ga, a isto toliko vremena su ga sakrivali da ga ne bi snimio neki drugi tim. Čak je trener Toronta saznao za njega tek par sedmica prije drafta. Predobar je GM Ujiri da bi tako nešto radio bez da je 99% siguran da će ovaj biti odličan igrač, a ja vjerujem Ujiriu 
Donnie Darko je napisao/la:Mene najviše zanima onaj brazilac što ga je Toronto izabrao2 mjeseca je Ujiri išao u Brazil i gledao ga, a isto toliko vremena su ga sakrivali da ga ne bi snimio neki drugi tim. Čak je trener Toronta saznao za njega tek par sedmica prije drafta. Predobar je GM Ujiri da bi tako nešto radio bez da je 99% siguran da će ovaj biti odličan igrač, a ja vjerujem Ujiriu

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
BernardBarnjak je napisao/la:e, ovo je tužno...
Kako sam se naježio kada je Silver njega prozvao, dirljivo. Posebno me impresionirao govor Isaiah-a, koja motivacija, nevjerovatno.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.