Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
sportsport objavio kako anceloti zeli begovica. Samo ne znam kakav ima plan sa kasiljasom i lopezom valjda bi se trebao prvo jednog rijesit ako je to uopce tacno da gleda drugog golmana.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
“El destino sólo está en manos de Dios. Y en este caso dios es Florentino Pérez”.OfficialAgent je napisao/la:Radamel Falcao has arrived in Spain to complete a move to Real Madrid. (AS)
El Tigre

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Messi ne zeli dirati prljavu djecu...LenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
najbolji igrac i najveca ljudina na svijetu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Pa da mu stadion zvizdi samo zato sto je Casillas na klupi.
iker je u stadiju karijere kad mu rodjena mati zvizdi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:iker je u stadiju karijere kad mu rodjena mati zvizdi
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Napisao sam i na drugoj temi, Diega su jedva prihvatili, prihvatili su ga samo zato sto je Spanjolac, iz Realove skole, Madridista.
Golmana stanca nikad ne bi prihvatili, pogotovu ako Casillas ostane u klubu.
Golmana stanca nikad ne bi prihvatili, pogotovu ako Casillas ostane u klubu.
Ma kikser ide na go,nema tu price,lopeza ce prodati ,dovesti neku muku vecu od ikera da sjedi na klupi i gotovo.
Casemeiro ide vjerovatno u inter.
mini xabi moguce na posudbu.
sami isto nekud ide.
Tako da 2 pojacanja dolaze na sredinu
Casemeiro ide vjerovatno u inter.
mini xabi moguce na posudbu.
sami isto nekud ide.
Tako da 2 pojacanja dolaze na sredinu
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Jel ko pratio ovog radamela..ja da budem iskren od odlaska iz atletika ne znam jesam li ga ijednom gledao..Ako je i 70% od onog iz atletika dobar je
mirzatele je napisao/la:Jel ko pratio ovog radamela..ja da budem iskren od odlaska iz atletika ne znam jesam li ga ijednom gledao..Ako je i 70% od onog iz atletika dobar je
Tako nekako ,a pitanje je kakav ce biti nakon ozlijede sad . Za backupa moze proci
S 28 god ne znam koliko je pametno pojacanje ,volio bi nesto mladje al et ,pero i marketing
Ma doci ce Griezman/Iturbe za backupa i ajde..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Griezman bi bio idealan.Raul_64 je napisao/la:Ma doci ce Griezman/Iturbe za backupa i ajde..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel lupaš za Griezmanna ili se stvarno priča da su zainteresovani za njega?Raul_64 je napisao/la:Ma doci ce Griezman/Iturbe za backupa i ajde..
Uzeli su mi Isca prošle sezone, valjda neće i ovog
Pisalo se ranije nesto kao ako se ne bude dovodio Suarez ide se po njega. Za nadati se da je kanibal poslije onog konacno otpao.
Donnie Darko je napisao/la:Jel lupaš za Griezmanna ili se stvarno priča da su zainteresovani za njega?Raul_64 je napisao/la:Ma doci ce Griezman/Iturbe za backupa i ajde..
Pisalo se da hoce pero
Ma nema od njega nista,4 mjeseca nece igrati,nije pero lud,a cini mi se da sam negdje procitao da ima i zabranu transfera.geoxx je napisao/la:Pisalo se ranije nesto kao ako se ne bude dovodio Suarez ide se po njega. Za nadati se da je kanibal poslije onog konacno otpao.
Jok. validna opcija , stalno se spominjeDonnie Darko je napisao/la:Jel lupaš za Griezmanna ili se stvarno priča da su zainteresovani za njega?Raul_64 je napisao/la:Ma doci ce Griezman/Iturbe za backupa i ajde..
Za sada izgleda blize i od ovog Argentinca kojeg oce Talijani mnogi.
Samo da dodje s ljetnog raspusta

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:
Samo da dodje s ljetnog raspusta
@suhi nema zabranu ja mislim.
Nego, mislim da je Kroos il Verratti done deal i da se ceka kraj SP da bude zvanicno.
Nego, mislim da je Kroos il Verratti done deal i da se ceka kraj SP da bude zvanicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.