Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Nekim pokažeš neke stvari al opet svoje borba sa vjetrenjačama definitivno. Pa zbog te utakmice su ga i otjerali rekli da ne žele takvog igrača u ekipi ...
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Bas se vidi kako je Spaha trcao nekad sa stopera uz tu aut liniju.... Lijepi momenti kad stize protivnika.... Bice da je i selektor gledao iste klipove....mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gledajte i patite!
BETON BOSNE!!!![]()
![]()
NE ZASLUŽUJEMO TE KAPITENU!
Amatera Piquea porediš sa veličinom i igračinom kakva je Spaha?ZahaKING je napisao/la:haj @MandraX ne seerida je ovo uradio Pique, bio bi dedo, šakirin konj i šta sve ne
Govorio sam i ranije, pojedini ovdje bez dokaza pisu teske optuzbe, zbog kojih bi zavrsili na sudu u normalnoj drzavi. Profesionalnog nogometasa optuzivat za namjestanje utakmice je ogromna uvreda i optuzba. Nije mi jasno kako moderatori to dopustaju. U Engleskoj je se desavalo da vlasnici portala moraju na sud zbog takvih stvari, u BiH naravno nece.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gledajte i patite!
BETON BOSNE!!!![]()
![]()
NE ZASLUŽUJEMO TE KAPITENU!
Trener ga je optuzio da je stajo na mjestu da je prodo tekmu i da mu takvi igraci ne trebaju , kao i kapiten tadasnji isto tako je protiv njega bio zbog konkreno ove utakmice . Dokaze ces tesko nac jer nije bas to tako lako, al u svijetu je dovoljno stoper da proda tekmu ostali ne moraju ni znat .Cartman je napisao/la:Govorio sam i ranije, pojedini ovdje bez dokaza pisu teske optuzbe, zbog kojih bi zavrsili na sudu u normalnoj drzavi. Profesionalnog nogometasa optuzivat za namjestanje utakmice je ogromna uvreda i optuzba. Nije mi jasno kako moderatori to dopustaju. U Engleskoj je se desavalo da vlasnici portala moraju na sud zbog takvih stvari, u BiH naravno nece.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Pošteno legendo.mandraX je napisao/la:Nisam vala ni ja stručnjak pravo da ti kazem.![]()
Spaha je ostao sam protiv dvojice igrača, dobro obrati paznju zadnji put kad Spaha okrece glavu da vidi gdje je igrač, on je pokrivao taj prostor, to je po meni max sta je mogao uradit', jbg ipak su dvojica, mogu ga izlevatit' kako hoće.
Može se pričat' o tome da je Spaha slabo procjenio nešto, slabo se postavio, moze se diskutovat' naravno, al' to, tj. ovu scenu, uzimati kao razlog da je namještena/prodana tekma, je u najmanju ruku smiješno, jadno, ne znam ni sam više kakvo.
Prvi gol da ne spominjem, mrtva greška golmana.
@Cartman
Čudi me da ti ko iskusan forumaš i neko ko je ovdje redovan nisi pročitao na dnu stranice sljedeće:
Forum je u vlasništvu SportSport d.o.o. i na njemu vrijede pravila koja određuje vlasnik foruma. Svi postovi na ovom forumu izražavaju mišljenja autora/ica tih postova, a ne vlasnika foruma, te vlasnik foruma, administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova.
Ako ćemo o sudu, onda bi i neke igrače mogli i mi tužiti radi prozivanja putem FB i davanja kojekakvih naziva navijačima.
Objasnio covjek.DukeOfWellington je napisao/la:Jedna grupa likova na ovoj temi brani Spahića dok ga druga grupa likova napada, a onda te dvije grupe samo zamijene uloge na temi Safet Sušić. A priča im je u potpunosti ista, tip postova na koji se smiju na jednoj temi na drugoj koriste kao argument. Nevjerovatno.
1946
Sta je objasnio ?? Ima i normalnih likova koji zele Obojicu sto dalje od repke.Head je napisao/la:Objasnio covjek.DukeOfWellington je napisao/la:Jedna grupa likova na ovoj temi brani Spahića dok ga druga grupa likova napada, a onda te dvije grupe samo zamijene uloge na temi Safet Sušić. A priča im je u potpunosti ista, tip postova na koji se smiju na jednoj temi na drugoj koriste kao argument. Nevjerovatno.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
A ja dođem k'o nenormalni koji želi obojicu van reprezentacije 
jao koja promocija po internet portalima i facebooku !!!
to se slikaju sa djecom, to doček neki (nista specijalno)
pa onda neke slikice sa igracima, pa onda posjete ugrozenima....
izgubili ste od repke 20 mjesta slabi
plasirane i 30 miliona jeftinije, u najvvanijoj utakmici u karijeri, jedan nas kopao nazad, drugi šetao naprijed!
dzaba se perete sad sa ovom "iNTERNET OFANZIVOM"!
veceras za iftar strah me otvoriti paštetu da ne izlete Spahić ili Dzeko
to se slikaju sa djecom, to doček neki (nista specijalno)
pa onda neke slikice sa igracima, pa onda posjete ugrozenima....
izgubili ste od repke 20 mjesta slabi
dzaba se perete sad sa ovom "iNTERNET OFANZIVOM"!
veceras za iftar strah me otvoriti paštetu da ne izlete Spahić ili Dzeko
Objasnio na koji nacin raja ovdje diskutuje.BABADZO je napisao/la:Sta je objasnio ?? Ima i normalnih likova koji zele Obojicu sto dalje od repke.Head je napisao/la:Objasnio covjek.DukeOfWellington je napisao/la:Jedna grupa likova na ovoj temi brani Spahića dok ga druga grupa likova napada, a onda te dvije grupe samo zamijene uloge na temi Safet Sušić. A priča im je u potpunosti ista, tip postova na koji se smiju na jednoj temi na drugoj koriste kao argument. Nevjerovatno.
Znaci ako neko napise Spaha ne zasluzujemo te,kapitenu povedi nas
To je kao neki argument ?
Ne mogu vjerovati koliko pizdarija ovdje ima.
1946
Treci kao tele pored aut linije.
a stvarno sam mislio da se zajebavašmandraX je napisao/la:Amatera Piquea porediš sa veličinom i igračinom kakva je Spaha?ZahaKING je napisao/la:haj @MandraX ne seerida je ovo uradio Pique, bio bi dedo, šakirin konj i šta sve ne
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Prvo izvinjenje za Pariz pa za Nigeriju pa možeš dobiti častan oproštaj.
Ne zasluzujes ovaj narod. Oprosti se.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne zasluzujes ovaj narod. Oprosti se.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
dubrovackog srbina spahica sto dalje od reprezentacije. Zvati arsnalagica i torlaka
- DonCorleone
- Kontakt:
Treba uvest test inteligencije pri ulasku na ovu temu da se konacno rijesimo gifova i spekulacija. Izgleda da log-in nije dovoljno teska barijeramumebesic je napisao/la:dubrovackog srbina spahica sto dalje od reprezentacije. Zvati arsnalagica i torlaka
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 28 jun 2014, 16:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
cuj Torlaka,pa sam se banuj ziv bio
Ne zna čovjek da li da smije ili da žali. Onome kome je u interesu reprezentacija BiH, neće sigurno k'o mazga braniti jedne ili druge. Pisao sam i na drugim temama, da je jedino pravedno rješenje ako želimo napredak reprezentaciji, odstranjivanje Spahića, Žutog, Germania garniture i Safeta, uz dostojnu zamjenu profesionalca na mjestu novog selektora. Ko to ne vidi, ili nema pojma ili trolla ili je prirodno glup po rođenju. Jbg!DukeOfWellington je napisao/la:Jedna grupa likova na ovoj temi brani Spahića dok ga druga grupa likova napada, a onda te dvije grupe samo zamijene uloge na temi Safet Sušić. A priča im je u potpunosti ista, tip postova na koji se smiju na jednoj temi na drugoj koriste kao argument. Nevjerovatno.
hahahahahahahahmumebesic je napisao/la:dubrovackog srbina spahica sto dalje od reprezentacije. Zvati arsnalagica i torlaka
drugi covjek nakon virutala koji bi MORAO dobiti ban radi gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Goalgetter i 40 gostiju.