Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ja bih jos banovo svakog ko napise kapitenu ne zasluzujemo te , jos pogotovo ovi sto ga nazivaju gazijom .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Torlak pored Bicakcica, Zukanovica, Kolasinca, Vranjesa, Mujdze, Spahica, tj. igraca koji igraju u odbrani.mumebesic je napisao/la:dubrovackog srbina spahica sto dalje od reprezentacije. Zvati arsnalagica i torlaka
Arslanagic OK, talenat je ima potencijala moze doprinjeti itekako.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Još jedan normalni se javljaDukeOfWellington je napisao/la:A ja dođem k'o nenormalni koji želi obojicu van reprezentacije
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
BigBigBang
- Kontakt:
I karinas Emir Spahic kao i spodoba i ubleha Safet Susic treba da momentalno dobiju sut kartu iz reprezentacije. Nema tu puno pametovanje dok god su te spodobe tu reprezentacija ce samo da nazaduje.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Sta fali torlaka veliki potencijal na meti mnogih klubova i sigurno bolji od smjesnog bicakcica koji nam nista dobro nije donio
Koji bolan Torlak ? Sedin ?? Ako na njega mislis kakav potencijal ima blizu 30
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Najbolje godine za stopera iskustvo znanje i rutina da smo njega imali i zukanovica prosetali bi se grupom
Ma daj uozbilji se. Stagnira covjek godinama i nije igro na jacem nivou .
Eto spahic je bolji od njega lik zajebao gdje je stigao bicakcic rupetina
Jacky ili kako vec?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
mumebesic je napisao/la:Najbolje godine za stopera iskustvo znanje i rutina da smo njega imali i zukanovica prosetali bi se grupom

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
ZahaKING je napisao/la:a stvarno sam mislio da se zajebavašmandraX je napisao/la:Amatera Piquea porediš sa veličinom i igračinom kakva je Spaha?ZahaKING je napisao/la:haj @MandraX ne seerida je ovo uradio Pique, bio bi dedo, šakirin konj i šta sve ne
![]()
mumebesic je napisao/la:dubrovackog srbina spahica sto dalje od reprezentacije. Zvati arsnalagica i torlaka
Fantastično.
Ne znam šta čekaju sa Kerlom.
Greške su se dešavale nije bitno jesu li to neki kiksevi zbog treme fizicke nespreme i cega vec od skorašnje su Francuska Egipat pa NIgerija ali evo naprimjer analizirajte 2 i 3 go sa ove utakmice BiH Rumunija [youtube][/youtube]
@mumebesic

- velez_mostar
- Kontakt:
Branio sam Spahica misleci da je samo problem u Susicu, ali je definitivno Spaha izgubio kompas, i ne treba vise biti dio reprezentativnog tima..pored toga sto unosi negativnu atmosferu, sto se ponasa neadekvatno za kapitena, on ni igracki vise ne moze nista pruziti..dovoljno je vidjeti greske protiv Nigerije.
Ne zelim vjerovati da je greske pravio namjerno, mada ima osnove i za takvo misljenje jer je ovo bilo na amaterskom nivou.
Treba nam novi selektor, Begovic kao kapiten, mlade snage kojima se trebaju pridruziti nove.
Jednostavno nam treba disciplina u nacionalnom timu, profesionalizam, i sve ono sto stoji reprezentaciji sa renomeom, to danas nije slucaj..kao ucviljene mlade se ponasaju, ko ce kome vise napakostiti, ko ce s kim nepricati, i ko ce se pokazati kao veci frajer!
Pa, pic.ka vam materina balava, nije vam BH repka kafancurina u kojoj cete se vi isticati, to je mjesto gdje moras biti manji od makova zrna, i pokazati da ti je drago da mozes poginuti za taj dres!
Vjerujem da ce se stvari posloziti kad odu ruznov Ibricic(nikada mu necu zaboraviti psovanje navijacima), Spahic koji nema vise mjesta tu, Susic koji je glavni krivac za sve, i svi oni koji su sa Susicem nepotistom dosli..tek tada cemo biti stabilni.
Dzeki dati opciju da bude normalan, ili da ne bude dio tima, taman da je Messi u pitanju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne zelim vjerovati da je greske pravio namjerno, mada ima osnove i za takvo misljenje jer je ovo bilo na amaterskom nivou.
Treba nam novi selektor, Begovic kao kapiten, mlade snage kojima se trebaju pridruziti nove.
Jednostavno nam treba disciplina u nacionalnom timu, profesionalizam, i sve ono sto stoji reprezentaciji sa renomeom, to danas nije slucaj..kao ucviljene mlade se ponasaju, ko ce kome vise napakostiti, ko ce s kim nepricati, i ko ce se pokazati kao veci frajer!
Pa, pic.ka vam materina balava, nije vam BH repka kafancurina u kojoj cete se vi isticati, to je mjesto gdje moras biti manji od makova zrna, i pokazati da ti je drago da mozes poginuti za taj dres!
Vjerujem da ce se stvari posloziti kad odu ruznov Ibricic(nikada mu necu zaboraviti psovanje navijacima), Spahic koji nema vise mjesta tu, Susic koji je glavni krivac za sve, i svi oni koji su sa Susicem nepotistom dosli..tek tada cemo biti stabilni.
Dzeki dati opciju da bude normalan, ili da ne bude dio tima, taman da je Messi u pitanju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kad krenu uvrede onda znam koliko je satiDonCorleone je napisao/la:Najgluplji lik na forumu bez pozavanja osnova fudbala a samo se cereka.Virtu4l je napisao/la:Mene su jučer na ovoj temi ubjeđivali da je imao tremu
Juce si dobije pljuske na ovoj temi i pored toga se nesto cerekas, nije mi fakat jasno nikako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
mujdza statican, spaha izgubljen...zgembo89 je napisao/la:Greške su se dešavale nije bitno jesu li to neki kiksevi zbog treme fizicke nespreme i cega vec od skorašnje su Francuska Egipat pa NIgerija ali evo naprimjer analizirajte 2 i 3 go sa ove utakmice BiH Rumunija [youtube][/youtube]
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Re: Odg: Emir Spahić
Manje vise imamo koncenzus da je Spahic rak rana i neko ko se bezobrazno i bahato ponasa, neko ko je dobrano prekrsio svoje ovlasti.
Zelim javno izvinjenje Avdi Avdicu i svima nama koji smo ukazivali na ovu anomaliju a koje ste vi pojedini nazivali mrzuteljima svega bosanskog.
Zelim javno izvinjenje Avdi Avdicu i svima nama koji smo ukazivali na ovu anomaliju a koje ste vi pojedini nazivali mrzuteljima svega bosanskog.
+1pisac je napisao/la:Manje vise imamo koncenzus da je Spahic rak rana i neko ko se bezobrazno i bahato ponasa, neko ko je dobrano prekrsio svoje ovlasti.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
U Bosni si najgori od svih samo ako ukazes na nesto drukcije od onog kako izmanipulirana masa misli...pisac je napisao/la:Manje vise imamo koncenzus da je Spahic rak rana i neko ko se bezobrazno i bahato ponasa, neko ko je dobrano prekrsio svoje ovlasti.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, invincible1921, Sheyi, ZmajTuzla i 38 gostiju.