Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la calcio » 28 jun 2014, 00:52

Sabinho je napisao/la:Eee gdje su ovi sto su mi Dilavera predstavljali kao Maicona "jer igra LP" pa su mu te igre donijele transfer zivota u Ferencvaros? Nemojte vise sviju vam i ne koristite kao argument Besica.
Ma nisu ga ni gledali nego eto, treba nesto pisati i pametovati. Avdija je za njega igracina.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jun 2014, 01:15

Calcio ima iskustva u pljuvanju igraca Ferencvarosa :lol: :lol: :lol:

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 28 jun 2014, 05:04

PerryFred je napisao/la:Maribor-Qabala 0:1

Dino Hotic 58 min (od 58 min Dervisevic).
S Hotićem sa razgovarao prije nekih mjesec dana i rekao mi je da želi igrat za Sloveniju.Kaže,da mu je ona sve dala u životu,i da već igra za nju.Ako bi dobio poziv Bosne kaže da bi tada debelo razmislio.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 28 jun 2014, 12:30

Sabinho je napisao/la:Eee gdje su ovi sto su mi Dilavera predstavljali kao Maicona "jer igra LP" pa su mu te igre donijele transfer zivota u Ferencvaros? Nemojte vise sviju vam i ne koristite kao argument Besica.
To je bilo prejako, kad kažu Hadžić igra u raspaloj austrijskoj ligi na nivou hrvatske, a Dilaver igrač Lige prvaka. :mrgreen: :lol:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jun 2014, 12:53

Puno je ljudi prizeljkivalo da Dilaver bude isproban kao i Hadzic u nekim momentima njihove karijere i ja sam jos uvjek siguran da nisu pogrijesili. Isto sam govorio i za Susica juniora iako je kod njega nacin poziva bio malo ruzan. Prijateljske utakmice i sluze tome da se igraci isprobaju pa da se vidi da li mogu pomoci. Nekad se pogodi a nekad i ne. Da Besic nije pozvan i proban ne bi se sada pola Evrope otimalo za njega. Veci je problem Hadzic koji je jako los igrac, proban je i usprkos tome sto nije zadovoljio i dalje je tu. Mozda je i Dilaver trebao dobiti istu sansu, pa bi umjesto Madjarske presao u neki bolji klub. Mozda i ne bi to necemo nikad znati. Ali kad smo uzeli puno igraca ukljucujuci i selektora koji su plesali samo u losim klubovima ne razumijem razlog protivljenja isprobavanju igraca koji je igrao u jednom od najboljih Austrijskih klubova. Je li treba sad probati Zolotica i Grahovca? Mislim da treba.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 28 jun 2014, 13:01

calcio je napisao/la:
Ma nisu ga ni gledali nego eto, treba nesto pisati i pametovati. Avdija je za njega igracina.
Iskreno ja bih momka pozvao i sad. Daleko od toga da je Maicon ali Mujdzi je 30 a i Avdija ima 27-28. Dilaveru je 23 i ima iskustva vec.

+ ima frizuru za reprezentacije (pod ruku sa Bicakcicem) hahaha
slika
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 jun 2014, 13:17

Znal ko malo vise o ovom Marku Maleticu, jesul u njega roditelji iz Bosne il iz Srbije, posto vidim da je rodjen u Beogradu? Da se nece desit da ode igrat za Srbiju ako su pravi Srbi
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 jun 2014, 13:41

S tim da Maletić zna pucat penale za razliku od Džeke. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 28 jun 2014, 13:44

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 28 jun 2014, 15:48

Marko Maletic

" onclick="window.open(this.href);return false; .

Ovaj video je za vas sto govorite da je momak obicno drvo i tako slicno. Momak je pravi potencijal, ako bude standardan on i mali Hodzic u Dinamo oni bi trebali biti taj 3 napadac u repki da nasljede Dzeka i Ibisevica. Pogledajte isto utakmice u mladoj protiv Spanije kako je momak odigrao. Meni se stvarno svdija njegov stil igre, ali bitno je sada da izbori mjesto u timu, za mladog igraca je najvaznije da igra i da se razvija, a Holandija je super sredina za razvijanje mladih igraca. Inace za ono sto je momak rodjen u Beogradu, to je posto je njegov otac isto bio fudbaler i igrao jedne vrijeme u Srbiji, inace su iz jednog sela kod Bijeljinje i isto tako ima jednog brata Stefan Maletic sto je igrao u Celiku jedno vrijeme.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 28 jun 2014, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jun 2014, 16:30

muhamedkonjic je napisao/la:Marko Maletic

Ovaj video je za vas sto govorite da je momak obicno drvo i tako slicno. Momak je pravi potencijal, ako bude standardan on i mali Hodzic u Dinamo oni bi trebali biti taj 3 napadac u repki da nasljede Dzeka i Ibisevica. Pogledajte isto utakmice u mladoj protiv Spanije kako je momak odigrao. Meni se stvarno svdija njegov stil igre, ali bitno je sada da izbori mjesto u timu, za mladog igraca je najvaznije da igra i da se razvija, a Holandija je super sredina za razvijanje mladih igraca. Inace za ono sto je momak rodjen u Beogradu, to je posto je njegov otac isto bio fudbaler i igrao jedne vrijeme u Srbiji, inace su iz jednog sela kod Bijelinje i isto tako ima jednog brata Stefan Maletic sto je igrao u Celiku jedno vrijeme.
E boga mi i ja sam u toj utakmici vidio da ovaj momak moze dosta. Kako je samo primao lopte i prolazio Spanjolce to je za ne vjerovat bilo. Da li je takav inace? Ne znam, ali cim moze tako odigrati daleko je on od loseg igraca.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 jun 2014, 16:51

:arrow: POTENCIJALNI IGRACI ZA EURO 2016. (tekst o njima)

Dino Arslanagić (21) – Standard (Belgija)
Deni Milošević (19) – Standard (Belgija)
Nermin Zolotić (20) – Gent (Belgija)
Sanjin Prcić (20) – Sochaux (Francuska)
Haris Hajradinović (20) – Trenčin (Slovačka)
Emir Dilaver (23) – Ferencvaroš (Mađarska)
Armin Hodžić (19) – Dinamo Zagreb (Hrvatska)
Srđan Stanić (24) – Željezničar (BiH)
Gojko Cimirot (21) – FK Sarajevo (BiH)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 28 jun 2014, 17:06

dubrovnik je napisao/la:
muhamedkonjic je napisao/la:Marko Maletic

Ovaj video je za vas sto govorite da je momak obicno drvo i tako slicno. Momak je pravi potencijal, ako bude standardan on i mali Hodzic u Dinamo oni bi trebali biti taj 3 napadac u repki da nasljede Dzeka i Ibisevica. Pogledajte isto utakmice u mladoj protiv Spanije kako je momak odigrao. Meni se stvarno svdija njegov stil igre, ali bitno je sada da izbori mjesto u timu, za mladog igraca je najvaznije da igra i da se razvija, a Holandija je super sredina za razvijanje mladih igraca. Inace za ono sto je momak rodjen u Beogradu, to je posto je njegov otac isto bio fudbaler i igrao jedne vrijeme u Srbiji, inace su iz jednog sela kod Bijelinje i isto tako ima jednog brata Stefan Maletic sto je igrao u Celiku jedno vrijeme.
E boga mi i ja sam u toj utakmici vidio da ovaj momak moze dosta. Kako je samo primao lopte i prolazio Spanjolce to je za ne vjerovat bilo. Da li je takav inace? Ne znam, ali cim moze tako odigrati daleko je on od loseg igraca.
Momak zna igrati lopte. Ja ga pratim otkad ima 17 godina, on Prcic, Zolotic,Bevab, Sivsic, Travancic su bili najveci talenti te njegove generecije. Duljevic, Kovacevic, Sead Hajrovic i Rade Krunic isto pripadaju te generacije ali nisu bili u kombinacijama tada za omladinske reprezentacije. Ono sto je odigrao protiv Spanije nije slucaj nego sam ga vise puta gledao i stvarno moze biti A-reprezentativac u buducnosti pogotovo ako bude standardan u Excelsioru i dalje ostane igrajuci u prvoj ligi. Nadam se da ce se izborit za prvu postavu i nastavit se razvijati, super potez je Excelsior gdje ce imati vise prilika za igru. Holandija je super sredina za mlade igrace kao sto je Belgija i Svicarska i tako i nema veze ako je los i dobar klub najvaznije je da igra i da se razvija.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 28 jun 2014, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jun 2014, 17:45

Elegant je napisao/la::arrow: POTENCIJALNI IGRACI ZA EURO 2016. (tekst o njima)

Dino Arslanagić (21) – Standard (Belgija)
Deni Milošević (19) – Standard (Belgija)
Nermin Zolotić (20) – Gent (Belgija)
Sanjin Prcić (20) – Sochaux (Francuska)
Haris Hajradinović (20) – Trenčin (Slovačka)
Emir Dilaver (23) – Ferencvaroš (Mađarska)
Armin Hodžić (19) – Dinamo Zagreb (Hrvatska)
Srđan Stanić (24) – Željezničar (BiH)
Gojko Cimirot (21) – FK Sarajevo (BiH)
Tekst totalni promasaj :D
Milosevicu treba jos tekmi za Standrad (mislim prvi tim) i on mi je vise za U-21 selekciju, Hajradinovic igra u neozbiljnoj ligi, dok ce nazalost Hodzić imati minutažu u Dinamu na kapaljku. Zivi bili pa vidjeli.
Gdje je tu Mario Vrancic? :wtf: . Po meni prije od svih napadaca potencijonalni treba da bude Maletic. Od njega ocekujem da igra na zavidnom nivou za Excelisior. Oni su prakticki filijala Feyenorda. Ako se pokaze kod njih mogao bi karijeru da nastavi u slavnijem klubu iz Roterdama ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

mumebesic
Kontakt:

Post Postao/la mumebesic » 28 jun 2014, 18:27

Gdje je husejinovic iz dinama i mali dino kresinger veliki potencijal

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 28 jun 2014, 18:38

mumebesic je napisao/la:Gdje je husejinovic iz dinama i mali dino kresinger veliki potencijal
koja recenica, jbt :shock:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 28 jun 2014, 19:45

Milsim da mu Austria nije htjela da produzi ugovor! Poslje Besica i igre Dzeke reko bi prije da je Klub nevazan kad je u pitanju repka.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 28 jun 2014, 19:50

Spomenu neko Torlaka u temi Spahića pa me zanima zašto onaj Cocalić nije nikada dobio poziv u repku? Kad god pitam ove navijače Želje za njega uvijek kažu da dobre partije pruža, znam da je bio prvo u Grčkoj, a onda u Izraelu. Ne znam zašto, ali bi vjerujem mogao biti dobra zamjena za Emira i možda da uz njega vremenom preuzme komandovanje odbranom. :think:

Znam da će biti ono klasično nije iz Seadove agencije, neće Pape da zove iz Izraela i sl.

Nego me zanima ako neko prati kakav je inače sada da li i dalje pruža dobre partije i da li se popravio u odnosu na period kad je nastupao za Željezničar?

Hvala puno ko mi odgovori. ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jun 2014, 19:55

Pored Vranjesa, Sunjica, Zukanovica i Bicakcica?
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 28 jun 2014, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 28 jun 2014, 20:00

Janez je napisao/la:Spomenu neko Torlaka u temi Spahića pa me zanima zašto onaj Cocalić nije nikada dobio poziv u repku? Kad god pitam ove navijače Želje za njega uvijek kažu da dobre partije pruža, znam da je bio prvo u Grčkoj, a onda u Izraelu. Ne znam zašto, ali bi vjerujem mogao biti dobra zamjena za Emira i možda da uz njega vremenom preuzme komandovanje odbranom. :think:

Znam da će biti ono klasično nije iz Seadove agencije, neće Pape da zove iz Izraela i sl.

Nego me zanima ako neko prati kakav je inače sada da li i dalje pruža dobre partije i da li se popravio u odnosu na period kad je nastupao za Željezničar?

Hvala puno ko mi odgovori. ;)
Imamo bolje stopere nego on, Bicakcic, Sunjic, Zukanovic pa akobogda Arslanagic a tu je i Vranjes. I zato sto nije ni standardan u Izraelu odigrao je samo 14 utakmica ove sezone, i 14 utakmica u jednu ekipu sto je 4 na tabelu u Izraelu nije kvalitet za repku. A toj sto je Torlaka spomenuo to je samo za:rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, General505 i 36 gostiju.