Ma nisu ga ni gledali nego eto, treba nesto pisati i pametovati. Avdija je za njega igracina.Sabinho je napisao/la:Eee gdje su ovi sto su mi Dilavera predstavljali kao Maicona "jer igra LP" pa su mu te igre donijele transfer zivota u Ferencvaros? Nemojte vise sviju vam i ne koristite kao argument Besica.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Calcio ima iskustva u pljuvanju igraca Ferencvarosa

S Hotićem sa razgovarao prije nekih mjesec dana i rekao mi je da želi igrat za Sloveniju.Kaže,da mu je ona sve dala u životu,i da već igra za nju.Ako bi dobio poziv Bosne kaže da bi tada debelo razmislio.PerryFred je napisao/la:Maribor-Qabala 0:1
Dino Hotic 58 min (od 58 min Dervisevic).
To je bilo prejako, kad kažu Hadžić igra u raspaloj austrijskoj ligi na nivou hrvatske, a Dilaver igrač Lige prvaka.Sabinho je napisao/la:Eee gdje su ovi sto su mi Dilavera predstavljali kao Maicona "jer igra LP" pa su mu te igre donijele transfer zivota u Ferencvaros? Nemojte vise sviju vam i ne koristite kao argument Besica.
Puno je ljudi prizeljkivalo da Dilaver bude isproban kao i Hadzic u nekim momentima njihove karijere i ja sam jos uvjek siguran da nisu pogrijesili. Isto sam govorio i za Susica juniora iako je kod njega nacin poziva bio malo ruzan. Prijateljske utakmice i sluze tome da se igraci isprobaju pa da se vidi da li mogu pomoci. Nekad se pogodi a nekad i ne. Da Besic nije pozvan i proban ne bi se sada pola Evrope otimalo za njega. Veci je problem Hadzic koji je jako los igrac, proban je i usprkos tome sto nije zadovoljio i dalje je tu. Mozda je i Dilaver trebao dobiti istu sansu, pa bi umjesto Madjarske presao u neki bolji klub. Mozda i ne bi to necemo nikad znati. Ali kad smo uzeli puno igraca ukljucujuci i selektora koji su plesali samo u losim klubovima ne razumijem razlog protivljenja isprobavanju igraca koji je igrao u jednom od najboljih Austrijskih klubova. Je li treba sad probati Zolotica i Grahovca? Mislim da treba.
Iskreno ja bih momka pozvao i sad. Daleko od toga da je Maicon ali Mujdzi je 30 a i Avdija ima 27-28. Dilaveru je 23 i ima iskustva vec.calcio je napisao/la:Ma nisu ga ni gledali nego eto, treba nesto pisati i pametovati. Avdija je za njega igracina.Sabinho je napisao/la:Eee gdje su ovi sto su mi Dilavera predstavljali kao Maicona "jer igra LP" pa su mu te igre donijele transfer zivota u Ferencvaros? Nemojte vise sviju vam i ne koristite kao argument Besica.
+ ima frizuru za reprezentacije (pod ruku sa Bicakcicem) hahaha

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Znal ko malo vise o ovom Marku Maleticu, jesul u njega roditelji iz Bosne il iz Srbije, posto vidim da je rodjen u Beogradu? Da se nece desit da ode igrat za Srbiju ako su pravi Srbi
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
S tim da Maletić zna pucat penale za razliku od Džeke. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Marko Maletic
" onclick="window.open(this.href);return false; .
Ovaj video je za vas sto govorite da je momak obicno drvo i tako slicno. Momak je pravi potencijal, ako bude standardan on i mali Hodzic u Dinamo oni bi trebali biti taj 3 napadac u repki da nasljede Dzeka i Ibisevica. Pogledajte isto utakmice u mladoj protiv Spanije kako je momak odigrao. Meni se stvarno svdija njegov stil igre, ali bitno je sada da izbori mjesto u timu, za mladog igraca je najvaznije da igra i da se razvija, a Holandija je super sredina za razvijanje mladih igraca. Inace za ono sto je momak rodjen u Beogradu, to je posto je njegov otac isto bio fudbaler i igrao jedne vrijeme u Srbiji, inace su iz jednog sela kod Bijeljinje i isto tako ima jednog brata Stefan Maletic sto je igrao u Celiku jedno vrijeme.
Ovaj video je za vas sto govorite da je momak obicno drvo i tako slicno. Momak je pravi potencijal, ako bude standardan on i mali Hodzic u Dinamo oni bi trebali biti taj 3 napadac u repki da nasljede Dzeka i Ibisevica. Pogledajte isto utakmice u mladoj protiv Spanije kako je momak odigrao. Meni se stvarno svdija njegov stil igre, ali bitno je sada da izbori mjesto u timu, za mladog igraca je najvaznije da igra i da se razvija, a Holandija je super sredina za razvijanje mladih igraca. Inace za ono sto je momak rodjen u Beogradu, to je posto je njegov otac isto bio fudbaler i igrao jedne vrijeme u Srbiji, inace su iz jednog sela kod Bijeljinje i isto tako ima jednog brata Stefan Maletic sto je igrao u Celiku jedno vrijeme.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 28 jun 2014, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
E boga mi i ja sam u toj utakmici vidio da ovaj momak moze dosta. Kako je samo primao lopte i prolazio Spanjolce to je za ne vjerovat bilo. Da li je takav inace? Ne znam, ali cim moze tako odigrati daleko je on od loseg igraca.muhamedkonjic je napisao/la:Marko Maletic
Ovaj video je za vas sto govorite da je momak obicno drvo i tako slicno. Momak je pravi potencijal, ako bude standardan on i mali Hodzic u Dinamo oni bi trebali biti taj 3 napadac u repki da nasljede Dzeka i Ibisevica. Pogledajte isto utakmice u mladoj protiv Spanije kako je momak odigrao. Meni se stvarno svdija njegov stil igre, ali bitno je sada da izbori mjesto u timu, za mladog igraca je najvaznije da igra i da se razvija, a Holandija je super sredina za razvijanje mladih igraca. Inace za ono sto je momak rodjen u Beogradu, to je posto je njegov otac isto bio fudbaler i igrao jedne vrijeme u Srbiji, inace su iz jednog sela kod Bijelinje i isto tako ima jednog brata Stefan Maletic sto je igrao u Celiku jedno vrijeme.
Dino Arslanagić (21) – Standard (Belgija)
Deni Milošević (19) – Standard (Belgija)
Nermin Zolotić (20) – Gent (Belgija)
Sanjin Prcić (20) – Sochaux (Francuska)
Haris Hajradinović (20) – Trenčin (Slovačka)
Emir Dilaver (23) – Ferencvaroš (Mađarska)
Armin Hodžić (19) – Dinamo Zagreb (Hrvatska)
Srđan Stanić (24) – Željezničar (BiH)
Gojko Cimirot (21) – FK Sarajevo (BiH)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Momak zna igrati lopte. Ja ga pratim otkad ima 17 godina, on Prcic, Zolotic,Bevab, Sivsic, Travancic su bili najveci talenti te njegove generecije. Duljevic, Kovacevic, Sead Hajrovic i Rade Krunic isto pripadaju te generacije ali nisu bili u kombinacijama tada za omladinske reprezentacije. Ono sto je odigrao protiv Spanije nije slucaj nego sam ga vise puta gledao i stvarno moze biti A-reprezentativac u buducnosti pogotovo ako bude standardan u Excelsioru i dalje ostane igrajuci u prvoj ligi. Nadam se da ce se izborit za prvu postavu i nastavit se razvijati, super potez je Excelsior gdje ce imati vise prilika za igru. Holandija je super sredina za mlade igrace kao sto je Belgija i Svicarska i tako i nema veze ako je los i dobar klub najvaznije je da igra i da se razvija.dubrovnik je napisao/la:E boga mi i ja sam u toj utakmici vidio da ovaj momak moze dosta. Kako je samo primao lopte i prolazio Spanjolce to je za ne vjerovat bilo. Da li je takav inace? Ne znam, ali cim moze tako odigrati daleko je on od loseg igraca.muhamedkonjic je napisao/la:Marko Maletic
Ovaj video je za vas sto govorite da je momak obicno drvo i tako slicno. Momak je pravi potencijal, ako bude standardan on i mali Hodzic u Dinamo oni bi trebali biti taj 3 napadac u repki da nasljede Dzeka i Ibisevica. Pogledajte isto utakmice u mladoj protiv Spanije kako je momak odigrao. Meni se stvarno svdija njegov stil igre, ali bitno je sada da izbori mjesto u timu, za mladog igraca je najvaznije da igra i da se razvija, a Holandija je super sredina za razvijanje mladih igraca. Inace za ono sto je momak rodjen u Beogradu, to je posto je njegov otac isto bio fudbaler i igrao jedne vrijeme u Srbiji, inace su iz jednog sela kod Bijelinje i isto tako ima jednog brata Stefan Maletic sto je igrao u Celiku jedno vrijeme.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 28 jun 2014, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Tekst totalni promasajElegant je napisao/la:POTENCIJALNI IGRACI ZA EURO 2016. (tekst o njima)
Dino Arslanagić (21) – Standard (Belgija)
Deni Milošević (19) – Standard (Belgija)
Nermin Zolotić (20) – Gent (Belgija)
Sanjin Prcić (20) – Sochaux (Francuska)
Haris Hajradinović (20) – Trenčin (Slovačka)
Emir Dilaver (23) – Ferencvaroš (Mađarska)
Armin Hodžić (19) – Dinamo Zagreb (Hrvatska)
Srđan Stanić (24) – Željezničar (BiH)
Gojko Cimirot (21) – FK Sarajevo (BiH)
Milosevicu treba jos tekmi za Standrad (mislim prvi tim) i on mi je vise za U-21 selekciju, Hajradinovic igra u neozbiljnoj ligi, dok ce nazalost Hodzić imati minutažu u Dinamu na kapaljku. Zivi bili pa vidjeli.
Gdje je tu Mario Vrancic?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Gdje je husejinovic iz dinama i mali dino kresinger veliki potencijal
- maximusdecimus
- Kontakt:
koja recenica, jbtmumebesic je napisao/la:Gdje je husejinovic iz dinama i mali dino kresinger veliki potencijal
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Milsim da mu Austria nije htjela da produzi ugovor! Poslje Besica i igre Dzeke reko bi prije da je Klub nevazan kad je u pitanju repka.Sabinho je napisao/la:Eee gdje su ovi sto su mi Dilavera predstavljali kao Maicona "jer igra LP" pa su mu te igre donijele transfer zivota u Ferencvaros? Nemojte vise sviju vam i ne koristite kao argument Besica.
Spomenu neko Torlaka u temi Spahića pa me zanima zašto onaj Cocalić nije nikada dobio poziv u repku? Kad god pitam ove navijače Želje za njega uvijek kažu da dobre partije pruža, znam da je bio prvo u Grčkoj, a onda u Izraelu. Ne znam zašto, ali bi vjerujem mogao biti dobra zamjena za Emira i možda da uz njega vremenom preuzme komandovanje odbranom. 
Znam da će biti ono klasično nije iz Seadove agencije, neće Pape da zove iz Izraela i sl.
Nego me zanima ako neko prati kakav je inače sada da li i dalje pruža dobre partije i da li se popravio u odnosu na period kad je nastupao za Željezničar?
Hvala puno ko mi odgovori.
Znam da će biti ono klasično nije iz Seadove agencije, neće Pape da zove iz Izraela i sl.
Nego me zanima ako neko prati kakav je inače sada da li i dalje pruža dobre partije i da li se popravio u odnosu na period kad je nastupao za Željezničar?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pored Vranjesa, Sunjica, Zukanovica i Bicakcica?
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 28 jun 2014, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Imamo bolje stopere nego on, Bicakcic, Sunjic, Zukanovic pa akobogda Arslanagic a tu je i Vranjes. I zato sto nije ni standardan u Izraelu odigrao je samo 14 utakmica ove sezone, i 14 utakmica u jednu ekipu sto je 4 na tabelu u Izraelu nije kvalitet za repku. A toj sto je Torlaka spomenuo to je samo za:rol:Janez je napisao/la:Spomenu neko Torlaka u temi Spahića pa me zanima zašto onaj Cocalić nije nikada dobio poziv u repku? Kad god pitam ove navijače Želje za njega uvijek kažu da dobre partije pruža, znam da je bio prvo u Grčkoj, a onda u Izraelu. Ne znam zašto, ali bi vjerujem mogao biti dobra zamjena za Emira i možda da uz njega vremenom preuzme komandovanje odbranom.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, General505 i 36 gostiju.