Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nisam ja poklonik lika i dela Gavrila Principa,ali istine jesam. Taj pucanj nije imao neki odjek u anektiranoj BIH, sem sto se tu dogodilo ovo o cemu pricamo, Zbog tog pucnja je poginuo svaki treci iz moje zemlje , svaki treci. Ali ajmo redom da bi dosli do kljucnih stvari. Kako su docekani Austrijanci u BIH nakon povlacenja Turaka ? Uz pesmu i igru, jok BRE , puskom rodjace na zidinama starog grada Sarajeva ! Kako je dospeo tramvaj u BIH, voleli AU monarhisti Bosance
ne buraz, nego da se ne bi brukali sa " novim sokocalom " po Becu, pa ajde da ga postavimo u viljaet , daleko od ociju ostalih " civilizovanih" pa sta bude, ako je dobro bice i u Becu , ako ne, ostace to samo experiment pokusan u Sarajevu. Na srecu, desilo se ovo prvo. A price tipa " da nije Princip " pucao sad bi mi... yes kako da now. Sve se to svodi na sta bi bilo kad bi bilo. A primati se na nemacku reviziju istorije ravno je ludilo, to sto svabe pokusavaju njima na cast, ali to ne prolazi ni kod mene kao gradjanina, ni kod istoricara iz USA, Engleske, Francuske i ostalih.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Pa ne razlikujemo se od tebeSarajlijc@ je napisao/la:Opce pa promjene rukudubrava je napisao/la:Onaj, ne smijem biti nepristojan ni bezobrazan, ali hajde da vas pitam ovako: Je li spolno općite vi kad ili imate i pametnijeg posla?
Pa dočekani su puškama jer narod nije znao s čim se susreće, ionako su bili obezglavljeni zbog kojekakvih vođa i čega već, te htio ovaj ovako, htio onaj onako...Tribalian je napisao/la:Nisam ja poklonik lika i dela Gavrila Principa,ali istine jesam. Taj pucanj nije imao neki odjek u anektiranoj BIH, sem sto se tu dogodilo ovo o cemu pricamo, Zbog tog pucnja je poginuo svaki treci iz moje zemlje , svaki treci. Ali ajmo redom da bi dosli do kljucnih stvari. Kako su docekani Austrijanci u BIH nakon povlacenja Turaka ? Uz pesmu i igru, jok BRE , puskom rodjace na zidinama starog grada Sarajeva ! Kako je dospeo tramvaj u BIH, voleli AU monarhisti Bosancene buraz, nego da se ne bi brukali sa " novim sokocalom " po Becu, pa ajde da ga postavimo u viljaet , daleko od ociju ostalih " civilizovanih" pa sta bude, ako je dobro bice i u Becu , ako ne, ostace to samo experiment pokusan u Sarajevu. Na srecu, desilo se ovo prvo. A price tipa " da nije Princip " pucao sad bi mi... yes kako da now. Sve se to svodi na sta bi bilo kad bi bilo. A primati se na nemacku reviziju istorije ravno je ludilo, to sto svabe pokusavaju njima na cast, ali to ne prolazi ni kod mene kao gradjanina, ni kod istoricara iz USA, Engleske, Francuske i ostalih.
Jesu li otjerani puškama rođače? Nisu, e vidiš tu je razlika. Tj. otjerani jesu od pojedinih a i povukli su se i sručili gnjev zbog Gavrila
Da možda je bio eksperiment s tramvajem, uspio je
Šta ćemo sa brojnim putevima? Ili je sad argument da su njima trebali putevi i u najmanjim mjestima!? Željeznica!?
Korito Miljacke? Obrazovanje, škole, bolnice i zdravstvo?
A što se tiče te istine relativna je, al' odbijam da mislim po nekom "jugo" sistemu obrazovanja, gdje su svi bili mrzitelji samo određeni dobročinitelji
Uostalom, za sve imamo dokaze, a što kažeš "šta bi bilo kad bi bilo", pa evo vidiš šta bi bilo bar nekih 50%. Nema šanse da bi uz tolika ulaganja propali, kao što jesmo, da je bilo drugačije.
Zadnja izmjena: ZahaKING, dana/u 28 jun 2014, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
stvar je u tome sto je Bosna najvise ispastala zbog vakuuma u glavi, jednog "revolucionara". Tek svijet kakva je nesreca zadesila, ali to je bio samo povod, cekalo se bilo sta da bukne rat

Oterani su puskama i topovima, i to ne od strane sarajevskih gradjana, vec od mnogo vece sile, ciji sam ja ponosni potomak, nisu terani samo jednom nego dva puta u prvoj polovini 20. veka.ZahaKING je napisao/la:
Jesu li otjerani puškama rođače? Nisu, e vidiš tu je razlika.
@ Bosniacum, to je tacno sto si napisao !
Jaka je ta sila, uvijek je znala samo s topovimaTribalian je napisao/la: Oterani su puskama i topovima, i to ne od strane sarajevskih gradjana, vec od mnogo vece sile, ciji sam ja ponosni potomak, nisu terani samo jednom nego dva puta u prvoj polovini 20. veka.A tramvaj nije mozda bio experimet, nego jeste bio experiment ! Pominjes sve sto je AU izgradila , a zaboravljas sve sto je SFRJ izgradila .
a to sto je SFRJ izgradila znacajno je vece nego sto je okupatorsko zlocinacka AU monarhija gradila po Bosni !
@ Bosniacum, to je tacno sto si napisao !
Sve što je ta SFRJ izgradila je začas bilo uništeno. Ajmo reći, prokletstvo.
A znaš, možda je SFRJ napravila metropole od tvog grada, od Zagreba, proširila ih modernizovala, dok se za bosanske gradove to ne može reći. Pun qrac industrija, rudnika i samo toga. Sumorne zgrade u socijalističkom stilu, veliki dimnjaci...
I opet ta ista SFRJ sila, povalja većinu tih građana i građevina u devedestim...
neću više
Zadnja izmjena: ZahaKING, dana/u 28 jun 2014, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Jedna fina igrica koju sam igr'o davno, pa sad izgleda hoće da opet malo aktiviraju pa će napraviti Balkansku Ligu.ZahaKING je napisao/la:[
šta je ovo? ima li mjesta za golmana?BelminM23 je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2360
Imal zainteresovanih da napravimo SS.ba tim, bit će neki reset uskoro, tako da će svi biti jednaki, a vjerujem da je dosta vas igralo ovu igru.
Ajde javite se ako hoćete, pa da napravimo Ekipu i da odlučimo pozicije, ko će gdje igrati, ko će biti trener i to![]()
Šta je ovo svi bi golmani bili
Ne treba puno vremena za igru dnevno minut da odradis trening i imaš onda sedmično 2 utakmice. Te utakmice traju nekih sat vremena, al kad se fina ekipica skupi lijepo prođe to
A na koji nacin se igraju utakmnice ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zaha ja na provokaciju iz tvog uvoda necu da odgovorim. Inace se uvek rado setim ZOI BEOGRAD 1984.ZahaKING je napisao/la: Jaka je ta sila, uvijek je znala samo s topovima![]()
Sve što je ta SFRJ izgradila je začas bilo uništeno. Ajmo reći, prokletstvo.
A znaš, možda je SFRJ napravila metropole od tvog grada, od Zagreba, proširila ih modernizovala, dok se za bosanske gradove to ne može reći. Pun qrac industrija, rudnika i samo toga. Sumorne zgrade u socijalističkom stilu, veliki dimnjaci...
i mene interesiraOtelo je napisao/la:A na koji nacin se igraju utakmnice ?
eh uvijek je sve provokacija, a kažeš da voliš istinuTribalian je napisao/la: Zaha ja na provokaciju iz tvog uvoda necu da odgovorim. Inace se uvek rado setim ZOI BEOGRAD 1984.A to sto si napisao da bosanski gradovi nisu napredovali u YU, tebi na cast . Ja se s tim ne bih slozio .
što se tiče ZOI-a, gdje je sve to!? Nije sigurno propalo zbog godina, al' otići ćemo na široko. Što se tiče napredovanja, samo mi kažeš šta to ima interesantno u Sarajevu, a da nije ostavština osmanlija (žuta, bijela tabija) austrougara (muzeji, zgrade..) i sl.!?
Vječna vatra?
http://testcenter.footballidentity.com/ ... bs-Latn-BA" onclick="window.open(this.href);return false;Otelo je napisao/la:A na koji nacin se igraju utakmnice ?
Guraš kuglice, svaki potez se čeka da odigra jedna ekipa, tako da potez ti jedan dode svakih 20tak sekundi
Eto gore link pa vidi kako izgleda odigraj test
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2360" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako je krenilo mogli bi brzo se skupit, pa taman do reseta i malo se uigrat
Re: Odg: Chat
Piši me na dmfuBelminM23 je napisao/la:http://testcenter.footballidentity.com/ ... bs-Latn-BA" onclick="window.open(this.href);return false;Otelo je napisao/la:A na koji nacin se igraju utakmnice ?
Guraš kuglice, svaki potez se čeka da odigra jedna ekipa, tako da potez ti jedan dode svakih 20tak sekundi
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2360" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Evo shvatio sam, malo je dosadno cekati potez ali ima chat pored pa se moze.BelminM23 je napisao/la:http://testcenter.footballidentity.com/ ... bs-Latn-BA" onclick="window.open(this.href);return false;Otelo je napisao/la:A na koji nacin se igraju utakmnice ?
Vec sam ti rekao da me pises u napadu, napadac, hocu broj 9
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nurkic je novi Šakil Onil samo bijeli ko eurokrem crno bijeli
Re: Odg: Chat
AsharaK je napisao/la:Piši me na dmfuBelminM23 je napisao/la:http://testcenter.footballidentity.com/ ... bs-Latn-BA" onclick="window.open(this.href);return false;Otelo je napisao/la:A na koji nacin se igraju utakmnice ?
GK - Donnie
CD - Zaha
SM - Tracy
CM - Belmin
CF - Otelo
DMF - AsharaK
Eto zapisan
Ide ovo Fino...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam još siguran ja za poziciju. Vidjet ću malo poslije ove tekme koja mi se najviše sviđa 
Bit ću golman ako ne bude predosadno
Bit ću golman ako ne bude predosadno
Ja ne mogu dati golova koliko Donnie moze da primi 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Ja ne mogu dati golova koliko Donnie moze da primi
Momčino pazi šta pišeš
- legenda reala
- Kontakt:
još sat, valjda ova utakmica ode u produžetke 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jos 1h i 16legenda reala je napisao/la:još sat, valjda ova utakmica ode u produžetke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.