NK Široki Brijeg

BurningLegion
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la BurningLegion » 27 jun 2014, 14:12

Obrana je malo je reci katastrofalna. Prolazili su i iz Neretvanca kako su htjeli i kuda su htjeli, a taj Neretvanac je smijesan kad se stvari stave u perspektivu, kamoli sta ce ciniti ovi Azerbejdzanci. Po ovome sto vidjeh, Široki ako prodje ispod 4, 5 komada u Azerbejdzanu, to ce biti super, AKO obrana bude na razini prikazanoj na Memorijalu.

Prema naprijed je to sve OK, ima kvalitete, mali Kozulj ce odlican biti i vec mi je za prvih 11, ali obrana ne bi mogla cuvati ni usamljenog 40godisnjaka u napadu, to amaterski izgleda malo je reci u ovom momentu, apsolutno sam razocaran tim segmentom i bojim se da ako se ne nadje adekvatna zamjena dok se Dzidici ne oporave, to biti totalna katastrofa.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 jun 2014, 14:29

BurningLegion je napisao/la:Obrana je malo je reci katastrofalna. Prolazili su i iz Neretvanca kako su htjeli i kuda su htjeli, a taj Neretvanac je smijesan kad se stvari stave u perspektivu, kamoli sta ce ciniti ovi Azerbejdzanci. Po ovome sto vidjeh, Široki ako prodje ispod 4, 5 komada u Azerbejdzanu, to ce biti super, AKO obrana bude na razini prikazanoj na Memorijalu.

Prema naprijed je to sve OK, ima kvalitete, mali Kozulj ce odlican biti i vec mi je za prvih 11, ali obrana ne bi mogla cuvati ni usamljenog 40godisnjaka u napadu, to amaterski izgleda malo je reci u ovom momentu, apsolutno sam razocaran tim segmentom i bojim se da ako se ne nadje adekvatna zamjena dok se Dzidici ne oporave, to biti totalna katastrofa.
On i Wagi tandem :thumbup:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 jun 2014, 19:01

Spominjali su se ovdje,Domagoj Pusic i Josip Brezovec vjerovatno idu u Speziu

HRHB

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 28 jun 2014, 12:22

Od pusica ako vam i dode mada sumnjam necete imati apsolutno nikakve koristi. Taj od kada je kod nas jedva da je odigrao jednu cijelu utakmich ako i toliko. Stalno je ozlijeden. A brezovec ce sigurno ostati kod nas. Nedavno je potpisao novi ugovor i prava je radilica na terenu taman po gustu naseg trenera.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 jun 2014, 12:32

da vam zazelim srecu da prodjete ne prvo, nego i drugo pretkolo.. :wave:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 jun 2014, 19:43

ivan barišić sporazumni raskid sa širokim
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 28 jun 2014, 20:06

Gdje ce ga sada tata odvesti !?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 jun 2014, 20:15

Kevin je napisao/la:ivan barišić sporazumni raskid sa širokim
Znaci ostajemo na Maricu,Mihaljevicu i Buhacu,hitno potreban iskusni napadac

HRHB

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 29 jun 2014, 13:14

Realno ovaj Barisic vam nije toliki minus,gledao sam ga par puta nista specijalno kako su ga predstavljali i najavljivali,vise je napuhan igrac..
A dok je jos bio u Zrinjskom njegov neki rodjak mi je na moru rekao da mu je stari odbio Arsenal i francuski Bordo,zbog cega sam ga i ja vise pratio ali moje misljenje je da nije taj kalibar koliko se pricalo..
Sretno u 1.pretkolu..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 jun 2014, 13:17

Southboy je napisao/la:Realno ovaj Barisic vam nije toliki minus,gledao sam ga par puta nista specijalno kako su ga predstavljali i najavljivali,vise je napuhan igrac..
A dok je jos bio u Zrinjskom njegov neki rodjak mi je na moru rekao da mu je stari odbio Arsenal i francuski Bordo,zbog cega sam ga i ja vise pratio ali moje misljenje je da nije taj kalibar koliko se pricalo..
Sretno u 1.pretkolu..
ma ja odbio arsenal i bordeaux zbog širokog :cool:

gluposti :facepalm:

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 29 jun 2014, 13:30

Kevin je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Realno ovaj Barisic vam nije toliki minus,gledao sam ga par puta nista specijalno kako su ga predstavljali i najavljivali,vise je napuhan igrac..
Sretno u 1.pretkolu..
ma ja odbio arsenal i bordeaux zbog širokog :cool:

gluposti :facepalm:
HAHAHAAHAHAHAHAHA šuplja šuplja i samo šuplja.

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 29 jun 2014, 17:19

Sretno u 1.pretkolu..
on bi se udaro nogom u guzicu da ode u bordo,a i arsenalu da ne pisem.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 jun 2014, 20:49

Utakmica je u 17h po nasem vremenu,valjda ce biti nekakav stream

HRHB

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 30 jun 2014, 14:11

‘Šminkanje’ Pecare: 6.000 novih stolica, natkrivanje tribine i besplatan internet za publiku

Uprava Nogometnog kluba Široki Brijeg ovog ljeta odlučila je ‘zasukati rukave’ i baciti se na posao vezan za preuređenje stadiona Pecara koji bi ”ušminkan” trebao dočekati prvo pretkolo Europske lige.

Radovi na travnjaku, tribinama te uređenje prostora okolo stadiona koštat će oko 200.000 eura. Drenaža i najmoderniji sustav navodnjavanja postavljen je prije nešto više od mjesec dana te se iz kluba nadaju da kiša od sljedeće sezone neće stvarati puno problema travnjaku, a time i igračima.

Od kuda početi, mnogo toga se odradilo na Pecari, a veliki posao tek slijedi. 6.000 tisuća starih stolica zamijenit će se novima, a jedino VIP loža ostaje ista.

Stolice kao na Marakani

”Stolice se proizvode u Turskoj, što se tiče izgleda bit će identične kao na beogradskoj Marakani, no naravno druge boje. Bit će za nijansu veće od starih, ali puno ugodnije. Pecara je već trebala zasjati u novom ruhu, no isporuka kasni već mjesec dana, a tijekom ovog tjedna očekuje se njihov konačan dolazak,” potvrdili su čelnici NK Široki Brijeg za portal Jabuka.tv

Na sjevernoj tribini prevladavat će, kao i dosadašnjih godina, plava boja, a novost je ta da će dužinom cijele tribine biti natpis bijelim stolicama ‘NK Široki Brijeg’, a naknadno će na istočnoj tribini također bijelim stolicama biti ispisano ime generalnog sponzora kluba ‘Mepas’.

Moderan video nadzor, besplatan bežični internet za publiku i nove press lože

Već krajem prethodne sezone na istočnoj tribini izgrađena je kabina za televizijske i radijske komentatore. Tako sada Pecara ima novu kabinu na istoku te onu otprije na jugu.

Rad novinarima bit će uvelike olakšan jer je na jugu jedan dio mjesta za publiku prenamijenjen za novinare kojima je osiguran izvor električne energije, utor za internet te bežični internet koji će biti zaštićen lozinkom.

Pecara će vjerojatno biti jedini ili pak jedan od rijetkih stadiona u BiH koji će biti pokriven besplatnim bežičnim internetom za svu publiku za vrijeme svake utakmice. A upravo ova publika neće moći ući na stadion bez da ih ne snimi jedna od deset kamera postavljenih na sve ulaze i prilaze stadionu, a zahvaljujući suvremenoj opremi uživo u kontrolnoj prostoriji moći će se pratiti ponašanje navijača, a izgrednike bi se trebalo otkriti, sudeći prema onome što smo vidjeli, i prije završetka utakmice. A u skoroj budućnosti planirano je postavljanje brojača gledatelja na sve ulaze, pojasnili su iz Uprave NK Široki Brijeg za portal Jabuka.tv

Sjever dobiva krov

Sljedeći ‘veliki zalogaj’ za čelnike ‘Plavo-bijelih’ bit će postavljanje krova dužinom cijele sjeverne tribine. Već godinama se o ovome samo pričalo, postojali su i gotovi nacrti, no čekao se pravi trenutak. Točan datum početka radova na postavljanju krova još se ne zna, ali u razgovoru za portal Jabuka.tv potvrdili su da će se to dogoditi veoma brzo.

NK Široki Brijeg – primjer stabilnog kluba

Iako se u javnosti neki potezi zamjeraju, Uprava NK Široki Brijeg pametno raspolaže sredstvima, ne srlja u nepotrebne dugove, a kako su nam i sami rekli, ne duguju niti jednu marku poreza državi što je raritet u Bosni i Hercegovini, a dobrim financijskim planom i zahvaljujući prodaji Marića u Dinamo i Špikića u Rijeku klub s Pecare osigurao je proračunska sredstva za sljedeće dvije sezone!

S obzirom da ima najjaču omladinsku školu u državi, jedinstveni trening kamp na Mostarskom blatu, jedanaestu godinu zaredom će igrati u Europi, moderan stadion, a sve to bez ikakve financijske potpore iz državnih, županijskih i općinskih sredstava, NK Široki Brijeg zaslužuje ‘kapu do poda’.

slika

Nova kabina za televizijske i radijske komentatore na istočnoj tribini

slika

Nove press lože, a uskoro nove i proširene klupe za rezervne igrače na južnoj tribini

slika

Drenaža i najmoderniji sustav navodnjavanja postavljen je prije nekoliko tjedana na Pecari

slika

Sjeverna tribina stadiona Pecara

slika

Stolice u VIP loži bit će naknadno promijenjene

slika

Nova press loža na južnoj tribini s osiguranim izvorom električne energije i žičanim, a i bežičnim internetom za sve akreditirane novinare

slika

Na sjevernoj tribini bijelim slovima bit će ispisan natpis ‘NK Široki Brijeg’

slika

Istočna tribina

slika

Radni prostor za novinare u sklopu južne tribine

slika

Dvi prostorije podno južne tribine za 60 novinara

slika

Ovako će uskoro izgledati sjeverna i istočna tribina

Vazda najjaci bili u drzavi. :cool: :thumbup:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 jun 2014, 14:16

:bow:

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 jun 2014, 14:22

:clap: :clap:

a zaboravili su i kamp..i dolje je isto navodnjavanje uradjeno, negdje sam citao i to...stolice ce se dolje postaviti, rasvjeta itd :clap:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 jun 2014, 14:26

Da se i ovdje naklonim :tokralju: :tokralju:
Hayley <3

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 jun 2014, 14:38

Igrači otputovali u Azerbejdžan,nek im je sretno

HRHB

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 30 jun 2014, 14:38

Svaka cast tako mala sredina a radite odlican posao bravo

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 30 jun 2014, 22:19

imali kakav prvi utisak sto se Mihaljevica tice?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []