1/8 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: 1/8 finala: SVI DUELI
Koja prevara od igrača je ovaj Oscar
Hulk se barem trudi a ovaj kao da nije ni igrao ovih 82 minute 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Anderson?Unofficialpage je napisao/la:Brazilcima treba creativac, play, mislim da ne trebam govorit na koga mislim
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Koji problem Scolari ima sa Willianom ?
Kakva prevara od reprezentacije je ovaj Brazil 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koliko je samo precjenjen ovaj Brazil. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ronaldinjo ?Unofficialpage je napisao/la:Brazilcima treba creativac, play, mislim da ne trebam govorit na koga mislim
bravo Bravo

@unofficialpage Sammir?
@unofficialpage Sammir?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
kako bi volio da gamad ispadnu kad već smećar nije zvao kaku i ronaldinha i zove ove pacijente joa,freda oscara
a da ne govorim za felipa luiza,moura,coutinho.moj scolari
a da ne govorim za felipa luiza,moura,coutinho.moj scolari
Skolari jos jedan fejl trener na prvenstvu
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakav Anderson, RonaldinhoRooney88 je napisao/la:Anderson?Unofficialpage je napisao/la:Brazilcima treba creativac, play, mislim da ne trebam govorit na koga mislim
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
previše ovaj malj Hulk ima loptu kod sebe, a to nikako ne valja za Brazil...što je jako poželjno za Chile 
Brazil ima jednu vrlo prosjecnu ekipu .Hrvatsku su pobjedili uz pomoc sudije a Meksama nisu dali gol .Kamerun je bio zrtva po mjeri a sad je vuna .Chile igra cvrsto i ljudi imaju mu** a ne ko nasi fudbalercici.
Čile izgleda jako fizički pripremljena ekipa odlično za produzetke da mlatnu brazil.
valjda će završit do iftara
15.10.2013.
- DragonReborn
- Kontakt:
Je l' važi zlatni gol još?
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
kako je pao brazil u drugom i koliko losu utakmicu igra neymar, sve moguce odluke su mu bile lose ali ne bi se cudio kakav je nafakas da zabije u produzecima za pobjedu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ajmo čile ,nema predaje !
važi ako prefarbaju goloveDragonReborn je napisao/la:Je l' važi zlatni gol još?
A.F.C. Bournemouth!
za iftar penali 
Mah znam, zajebajem se. Al` bi im i McAndo valjao kakvi su trenutno. xDUnofficialpage je napisao/la:Kakav Anderson, RonaldinhoRooney88 je napisao/la:Anderson?Unofficialpage je napisao/la:Brazilcima treba creativac, play, mislim da ne trebam govorit na koga mislim
Grehota bi bila da ovaj Brazil prodje dalje. Neymar i T. Silva na nivou, ostali? Hulk i Oscar predvode listu, slijede Fred, Gustavo, Alves koji je napravio tuce gresaka u predji lopte kao da je tek poceo igrati, Marcelo se trudi ali bez konkretnog rezultata. Lose je ovo, cak i da prodju Cileance danas dalje tesko mogu sa ovom igrom.
Cileanci su heroji SP-a!
U jednoj recenici opisana njihova repka i igra u Brazilu. Odlicno, mislim da ce ih navijaci slaviti cak i da ispadnu danas.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.