Lik ima placu kvacicu, to je sve sto znam o njemu. Jel zna neko vise?
Edit: ocigledno je rijec s.ources zabranjena rijec na ovom forumu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Dennis je napisao/la:@francoispinet: Our **** indicate that Alexis Sanchez and Morgan Schneiderlin are heading to Arsenal @itelefoot #20hfoot
Dennis je napisao/la:@francoispinet: Our **** indicate that Alexis Sanchez and Morgan Schneiderlin are heading to Arsenal @itelefoot #20hfoot
Znaci toliko je los da ima jednu kompilaciju svojih failova, koja traje manje od minutu, a u tih nekih 40 sekundi failova je 35 sekundi padova uzrokovanih skliskim terenom.Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Niko nije rekao da ćemo dovest Sancheza, a Robena i njegovu klasu je izvukla prošla i ova sezona, nemoj da se lažemo bezveze. Mogao je on donijet i repci i klubu više titula nego što sad imajuSaurman je napisao/la:Robben i Sanchez ne mogu u istu rečenicu.Čileanac je dobar al' nije klasa,ako želite klasu kupite Reusa.
HAHAHAHAHAHA kakva dominacijaanell je napisao/la:[youtube][/youtube]Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
pa spram jednog Oxa sigurno nije. treba bit realanLillard je napisao/la:Alexis nije klasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.