Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
lumia 520 za neke dvije stoje, jeftina al odlicna 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Kako si konto uzimat bht na rate ili odma kes? I za koliko paraBABADZO je napisao/la:Nisam fan ovih mmodernih telefona,al se i moja nokia polako kvari pa je doslo vrijeme da uzmem nesto novo.Sta mi predlazete,kontao sam neki samsung S ili tako slican tel pa ako neko moze napisati neke telefone i cijene bio bih zahvalan.Pozz
Nikakve rate tebra odmah,a budzet pa 5-6 stoja max mozda ali nije mi cilj dat ssto vise za tel.Znaci slobodno i neki jeftiniji predlozite kao sto je drug Len.
LG Nexus 4. najbolja investicija, jer dobijaš normalan, pristupačan i moderan telefon koji će te služiti duži niz godina a sve to za donekle povoljnu cijenu.BABADZO je napisao/la:Nikakve rate tebra odmah,a budzet pa 5-6 stoja max mozda ali nije mi cilj dat ssto vise za tel.Znaci slobodno i neki jeftiniji predlozite kao sto je drug Len.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Nexus 4 i Nexus 5 boljih android telefona od njih nema za te pare, jer imaju direktnu podrsku od googlea, kad budes imao taj telefon znaces sto ti govorim ovoBABADZO je napisao/la:Nikakve rate tebra odmah,a budzet pa 5-6 stoja max mozda ali nije mi cilj dat ssto vise za tel.Znaci slobodno i neki jeftiniji predlozite kao sto je drug Len.
to ti je sto se tice androida, a sto se tice WP telefona, mozda pogledaj Lumiu 1020 ako se nadje za te pare ili cak Lumiu 1520 polovnu
mozda bi mogao naci i iphone 5 za te pare ali vjerovatno zakljucan telefon na neku stranu mrezu
- Cautinho
- Kontakt:
Kako najlakše rootati mobitel,laik sam,koristim Samsung Galaxy S Duos.
Keep walking.
Hvala vam momci,gledao sam malo te Nexuse,djeluje mi kao veoma dobar telefon.
yebo te dan, jesi čuo za google..? http://androidxda.com/root-samsung-galaxy-s-duos-s7562" onclick="window.open(this.href);return false;Cautinho je napisao/la:Kako najlakše rootati mobitel,laik sam,koristim Samsung Galaxy S Duos.
šta će ti ionako root ako si laik?
anonimni je napisao/la:Pazi, S4 je 1 KM na paketu od 60 KM koliko vidim, tu nema PDV-a i kad se on doda (još 10,20 KM) i od toga oduzme 20%, ti opet imaš oko 56 KM mjesečno, jesi li siguran da možeš to potrošiti? Na meni je samo da te upozorim na ovo, jesi li primijetio ranije ili nisi i hoćeš li ovo koristiti, ne znam
A pustite momka jbt sta ima veze ako je laik i ja sam nista bolji od njega, vjerovatno.. root treba i za njegov model samsunga a i za vecinu drugih modela ako ima ambiciju da ga koristi na bar 50% onog sto mu se nudi. Jbt ja znam koliko problema imam sa galaxy young modelom nemam prostora nizasta a ovamo zjapi prazna sd kartica jer nema fabricku opciju prebacivanja. Tu ti je jedina opcija root-ovanje mada ni to samo po sebi nije dovoljno jer se mora poslije dodatno zaebavat sto i meni slijedi. Inace ovakvi modeli ko sto je kod njega i moj su bez modifikovanja samo za zakivat eksere.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ako je toliki laik da ne zna pretražiti google o rootovanju svog mobitela, onda stvarno ne znam kako će on koristiti mogućnosti koje mu root pruža..
fkt, nije mi jasno sta ce mu root kad ne zna kako doci do njega, xda i lagano 
inace, izasao Towelroot (starija novost, al' kad se o tom prica
), kazu da roota mobitel jednim klikom, ja na Noteu nisam pokusavao jer mi sad ne treba, al' nije losa opcija kome root treba, dosta novijih modela je podrzano, pa kome treba, na xda i nek' vidi podrzava li mu mobitel tu opciju za root 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
inace, izasao Towelroot (starija novost, al' kad se o tom prica
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da cuo sam za tu novu foru ruta, kao zaobilazi i knox zastitu, tako da counter i dalje ostane 0x0 iako je rootan
rodjaku i prijatelju sam predložio taj telefon. Obojca kupili, obojca prezadovoljniLenBias je napisao/la:lumia 520 za neke dvije stoje, jeftina al odlicna
naprijed rejal
- QUARTERBACK
- Kontakt:
koliko se krecu ti LG nexusi ? 
ubjedljivo najbolja opcija za male pareSveti je napisao/la:rodjaku i prijatelju sam predložio taj telefon. Obojca kupili, obojca prezadovoljniLenBias je napisao/la:lumia 520 za neke dvije stoje, jeftina al odlicna
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
4 400-450 KM, a 5 550-600 (novi naravno)QUARTERBACK je napisao/la:koliko se krecu ti LG nexusi ?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
meni samo nije jasno, kakva je razlika na smarpohne, od one lumije od 200 maraka i recimo nekog galaxyja od 1500 maraka. Znam, brze ovo brze ono, ima malo vise opcija, mozda bolja kamera, ali dati 1300 maraka vise za telefon zbog toga mi je van pameti. Naravno, to nece razumjeti oni koji se nisu oznojili za tu lovu, ali nebitno...
evo reci cu ti ja jer sam vlasnik mobitela iz ove druge opcije (nije 1500 KM, takvog nema
)
mobitel puno brze i puno bolje radi, fluidniji je, ne stopa i ne restartuje se kao prosli (koji je cjenovno bio blizi toj prvoj opciji), ima duzu podrsku od proizvodjaca (update softvera) i duze ce i raditi kako treba, doduse, ti si spomenuo Lumie, a ne low-end Androide, ja s Lumiama nemam iskustva, pa ne znam da li i te slabije Lumie valjaju, tesko je inace za par stotina maraka naci nov Android da valja, dok je situacija ocigledno drugacija kod WP...
mobitel puno brze i puno bolje radi, fluidniji je, ne stopa i ne restartuje se kao prosli (koji je cjenovno bio blizi toj prvoj opciji), ima duzu podrsku od proizvodjaca (update softvera) i duze ce i raditi kako treba, doduse, ti si spomenuo Lumie, a ne low-end Androide, ja s Lumiama nemam iskustva, pa ne znam da li i te slabije Lumie valjaju, tesko je inace za par stotina maraka naci nov Android da valja, dok je situacija ocigledno drugacija kod WP...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
vjeruj mi, kad bi isprobao oba mobitela, primjetio bi znatnu prednost u kvaliteti i svakom aspektu kod ovog drugog. jednostavno, cijena JESTE veliki pokazatelj razlike u kvalitetu. ne možeš mi doći i bacati šuplju priču kako je telefon od 200 maraka bolji od onog od 900. jednostavno ovaj skuplji je bolji i kraj priče.sonik24 je napisao/la:meni samo nije jasno, kakva je razlika na smarpohne, od one lumije od 200 maraka i recimo nekog galaxyja od 1500 maraka. Znam, brze ovo brze ono, ima malo vise opcija, mozda bolja kamera, ali dati 1300 maraka vise za telefon zbog toga mi je van pameti. Naravno, to nece razumjeti oni koji se nisu oznojili za tu lovu, ali nebitno...
svaka njima čast, jer ja sam prije 2 mjeseca uzeo taj telefon i zamrzio sam ga nakon mjesec dana.. tj zamrzio sam wp8 kao operativni sistem.Sveti je napisao/la:rodjaku i prijatelju sam predložio taj telefon. Obojca kupili, obojca prezadovoljniLenBias je napisao/la:lumia 520 za neke dvije stoje, jeftina al odlicna
štošta se popravilo kada sam instalirao wp 8.1, no opet je internet explorer sranje, gledanje videa je opet nekada normalno a kada se otvara u zasebnom video playeru direktno iz browsera je totalno sjebano.. tapatalk je dosta ubagovan..
također internet explorer nekada totalno poludi kada gledam video na youtube, počne čitav ekran da blinka i na kraju mi crashuje
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 29 jun 2014, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
poenta je u tome da nije bolji za skoro hiljadu maraka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.