FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako je to onaj golman (a svi znamo, o kome se radi..."O")
...ne kontam kako će on pristati da bude zamjena, obzirom da je Dejo produžio ugovor na još jednu god....
Vidite da još uvijek može "na godinu"...kad klubu to odgovara..!!
...ne kontam kako će on pristati da bude zamjena, obzirom da je Dejo produžio ugovor na još jednu god....
Vidite da još uvijek može "na godinu"...kad klubu to odgovara..!!
Sirijac 
dolazi, ceka vizu u jednoj zemljiPerryFred je napisao/la:Sirijac
rammstein je napisao/la:golman tesko dace biti rezervni, a sto se lijevog tice teskoamypitar je napisao/la:Daj ljudi da popustimo pricu sa pripremama.
Ima jos par dana do Slovenije,nesto kontam ne bi bilo lose da do odlaska,da dovedemo tog lijevog beka,i rez.golmana.
Mada ne kontam sta je to toliko bitni kad imamo puzxigacu a tu moze igrati i dzemo
Ne moze svaki igrsc biti klase krste ili duljevica, ohladite malo. Puzi je odlican igrac
Sto se priprema tice.niko u drzsvi nece bolje uslove nece imati
Ne kazemo da je Puzi los,ali u slucaju povreda,kartona bice belaj.Znam da moze uletjeti Dzemo,ali to je improvizacija,a mi vise nismo klub za improvizacije.
Sto se tice golmana,svi su svjesni da pored Bandovica tesko mogu na gol,i tu je glavni problem.
nemojte misliti da ce neko sjediti na klupi a da je kvalitet... to zaboravite...
tako da ako dodje neko kao puzi ili bolji hoce da igra, isto kao i puzigaca... a tesko da ce ko doci ako zna da nece dobitineku minutazu a da je neko "ime"
sta fali pokriti tu poziiju sa dzemom? on je pvo to vec igrao, a drugi i ostale svjetske ekipe krpe razne pozicije pa im nista nije bilo
)
Samo opusteno, i ovakva ekipa je SILA...
tako da ako dodje neko kao puzi ili bolji hoce da igra, isto kao i puzigaca... a tesko da ce ko doci ako zna da nece dobitineku minutazu a da je neko "ime"
sta fali pokriti tu poziiju sa dzemom? on je pvo to vec igrao, a drugi i ostale svjetske ekipe krpe razne pozicije pa im nista nije bilo
-
fcsforever
- Kontakt:
opet ponavljam konstataciju ..ako se radi o onom golmanu...sumnjam da će pristati da bude rezerva...
rammstein je napisao/la:nemojte misliti da ce neko sjediti na klupi a da je kvalitet... to zaboravite...
sta fali pokriti tu poziiju sa dzemom? on je pvo to vec igrao, a drugi i ostale svjetske ekipe krpe razne pozicije pa im nista nije bilo)
Nije mi jasno ako je kvalitet sto ce sjediti na klupi.
Ako pokrijemo tu poziciju Dzemom nece biti problem,ali onda opet na toj desnoj strani imamo supljinu.Mislim da je to iz praznog u suplje.Znaci dok Puzigaca bude igrao bice super ,u slucaju povrede i kartona bice belaj.Ja se nadm da ce Uprava ipak nekog dovesti na lijevi bok, cisto bar da zamjeni Puzigacu.
Nešto bi volio prvo kolo da gostujemo u Tuzli 
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
-
fcsforever
- Kontakt:
Dženo očekuje da Sirijac bude u busu za Sloveniju. Po meni, sa tim likom i golmanom , završava se prelazni rok za naš tim. U priču o igraču Torina, ne vjerujem
Nije završen rok sa Sirijcem.
-
fcsforever
- Kontakt:
Ja bih volio da u prvom kolu imamo neku jaku tekmu ...kao domačini. Npr, zrinjski ili široki..
Ma Tuzla brate, gorilo bi, gore uvijek bude zanimljivofcsforever je napisao/la:Ja bih volio da u prvom kolu imamo neku jaku tekmu ...kao domačini. Npr, zrinjski ili široki..
Kad je izvlačenje, zna li ko ?
Ma kakav Sirijac dragi ljudi pa do sada bi pjesice lik dosao.Meni se sve cini da on uopce i ne postoji. 
fcsforever je napisao/la:Dženo očekuje da Sirijac bude u busu za Sloveniju. Po meni, sa tim likom i golmanom , završava se prelazni rok za naš tim. U priču o igraču Torina, ne vjerujem
To bi bilo super.
Ma kakvi igraci Torina,pa mi Jajala ne mozemo zadrzati.Sto rece Ramo ovaj igracki kadar realno je prejak za ovu nasu ligu, i ne treba pretjerivati nerealnim imenima.Opet sam misljenja da ce do pocetka prvensta pored Dzemice ,sletjeti bar jos jedan kapitalc njegovih kvaliteta.
to kao neka uzrecica postala.. stvarno..niđe vezeHzSM je napisao/la:Ma kakav Sirijac dragi ljudi pa do sada bi pjesice lik dosao.Meni se sve cini da on uopce i ne postoji.
jel mislite da je jednostavno imati urednu dokumentacju za 4 dana a dolazite iz sirije?
Jeste vi iz bosnemogli 93' izaci i dobiti vizu za njemackU?
KALLAS da je mogao srediti tako lahko papire sad bi igrao u njemackoj
momak jos samo ceka vizu, ako je vec i nije dobio i dolazi 100%! tao da zavrsite sa tom pricom!
Jeste,ali brate njega od januara najavljuju,a sad ce juli.rammstein je napisao/la:to kao neka uzrecica postala.. stvarno..niđe vezeHzSM je napisao/la:Ma kakav Sirijac dragi ljudi pa do sada bi pjesice lik dosao.Meni se sve cini da on uopce i ne postoji.
jel mislite da je jednostavno imati urednu dokumentacju za 4 dana a dolazite iz sirije?
Jeste vi iz bosnemogli 93' izaci i dobiti vizu za njemackU?
KALLAS da je mogao srediti tako lahko papire sad bi igrao u njemackoj
momak jos samo ceka vizu, ako je vec i nije dobio i dolazi 100%! tao da zavrsite sa tom pricom!
-
fcsforever
- Kontakt:
Postoji lik ali njegov dolazak je komplikovan do pm...
Kad mi je @aldin pričo koji mu sve papiri trebaju..nisam vjerovo
Kad mi je @aldin pričo koji mu sve papiri trebaju..nisam vjerovo
Alo ba Sirijci zna li ko kad je izvlačenje za premijer ligu ?????
-
fcsforever
- Kontakt:
čini mi se da je avaz pričo o 17.juli ..dan izvlačenja parova
Aha, hvala druže na informacijifcsforever je napisao/la:čini mi se da je avaz pričo o 17.juli ..dan izvlačenja parova