Potencijalni selektori 2014-
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Potencijalni selektori 2014-
Ja ne vidim jedan jedini razlog da nas vodi Barbarez.
Daj probudite se yeble vas legende i njihov patriotitam, to su smiješne price.
Treba nam iskusan covjek sa auroritetom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mesa nije nikad pljunuo sudiju. Evo ti dokazdubrovnik je napisao/la:Uz duzno postovanje sjecam se igraca Bazdarevica i bio je vrhunski trkac. Srednjak koji bi zadovoljavao i u danasnjem nogometu. Ali samo to pljuvanje sudije ti govori o nivou Mese sto se tice one druge strane. Hadzibegic je bio pametan igrac a vjerovatno je i takav trener. Tesko mi je povjerovati da ljudi koji su u stanju pljunuti drugog mogu postati osobe kojima povjeravas repku. Mozda se varam ali to mi prvo padne na pamet kad se spomene Bazdarevic.aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da bi selektor mogao biti neko od generacije koja je igrala 1990. SP u Italiji. Dakle, Hadzibegić ili Baždarević, koji istina nije igrao jer je suspendovan zbog pljuvanja prema sudiji...
[youtube][/youtube]
Koja si ti legenda, ovo je tema potencijalni selektori a ne pomocnici. Neka se malo i promjeni ali da glava ne padacalcio je napisao/la:Sigurno je jos uvijek prerano za njega ali moram spomenuti Zlatana Bajramovica. Jednog dana ce sigurno biti nas selektor. Mozda da Pape odradi jos jedan ciklus i Euro pa onda Zlatan preuzima.
Ne mogu vjerovati ali ajde neka nas ima i takvih. O cemu bi inace pisali.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hehealeksandar_veliki je napisao/la:
Bas kao i Barbarez
Kakvi pomocnici? Naveo sam njega kao moguceg selektora u buducnosti.dubrovnik je napisao/la:Koja si ti legenda, ovo je tema potencijalni selektori a ne pomocnici. Neka se malo i promjeni ali da glava ne padacalcio je napisao/la:Sigurno je jos uvijek prerano za njega ali moram spomenuti Zlatana Bajramovica. Jednog dana ce sigurno biti nas selektor. Mozda da Pape odradi jos jedan ciklus i Euro pa onda Zlatan preuzima.![]()
.
Ne mogu vjerovati ali ajde neka nas ima i takvih. O cemu bi inace pisali.
cuj Barbarez za selektora

Cuj da dodjem na utakmicu mali mi je uz kucu odrastao. Poznam mu sve od njegovih do amidze i njegove obitelji a ti mi govoris da pogledam kakav je. Strasno je sto se pise za Emira i da ti pravo kazem sve mi je to tesko povjerovati. Ali za dobro repke i izgubljenu slogu potrebne su promjene. Cini mi se da je percepcija vecine da Susic i Spaha stoje na suprotnim stranama vage. Samim tim moraju se obadvojica maknuti da ne bi bilo pobjednika.drummer je napisao/la:Ne daj se zavarati,ne rezi vecina na Spahica nego manjina koja je glasna i koja ima glasila.Da dodjes na neku utakmicu dobio bi stvarnu sliku.dubrovnik je napisao/la:Nemam pojma ako je od one sirovine Mihajlovica postao dobar trener moguce da je i od njega. Nisam ga pratio niti mogu puno reci. Samo mi je taj detalj ostao u pamcenju jer se vrlo rijetko dogadja pljuvanje na terenu. A osobno mislim da bi trebalo ako do toga dodje uzeti npr. Bajramovica za pomocnika jer bi spremao selektora za buducnost. Na mjesto pomocnika bi dobro dosao i Barbarez uz uvjet da se Spaha i Ibrica udalje iz repke. Nije mi drago ovako nesto pisati ali ako vecina rezi na Spahica mora da tu nesto grubo lezi iza njega.
Da se razumijemo,sto se tice ozbiljnog nogometa,Susic,Amar Osim, Barbarez,Slaven Musa.....imaju isto iskustva.
Tako da,ako je mogao Safet onda mogu i ovi,bez problema.
Ja sam davno rekao koje bi ja ljude angazirao kad bi se pitao. Vaha,Dusko,Robi.... Posto se ne pitam bit cu zadovoljan promjenom i postavljanjem cilja pred novog selektora. Izuzev Osima sve ostalo bi mogli biti samo pomocnici. Susic kao takav je pogreska i ne treba praviti novu.drummer je napisao/la:Da se razumijemo,sto se tice ozbiljnog nogometa,Susic,Amar Osim, Barbarez,Slaven Musa.....imaju isto iskustva.
Ne moze porediti Amara i Barbu jer je Amar sa Zeljom sve osvojio sto je mogao, od ničega u jadnoj ligi BiH napravio nesto. Itekako ima iskustva.drummer je napisao/la:Da se razumijemo,sto se tice ozbiljnog nogometa,Susic,Amar Osim, Barbarez,Slaven Musa.....imaju isto iskustva.
Isto tako Slaven je itekako trener za Barbu.
A sta ovaj ima od trenerskog - nista, pitanje je ima li i licencu.
Ja pricam o ozbiljnom fudbalu ,kakva nasa liga i turski sporovi,to sa ozbiljnim fudbalom nema veze.Elegant je napisao/la:Ne moze porediti Amara i Barbu jer je Amar sa Zeljom sve osvojio sto je mogao, od ničega u jadnoj ligi BiH napravio nesto. Itekako ima iskustva.drummer je napisao/la:Da se razumijemo,sto se tice ozbiljnog nogometa,Susic,Amar Osim, Barbarez,Slaven Musa.....imaju isto iskustva.
Pa sta on ima sa sa ozbiljnim fudbalom po pitanju trenerskog?drummer je napisao/la:Ja pricam o ozbiljnom fudbalu ,kakva nasa liga i turski sporovi,to sa ozbiljnim fudbalom nema veze.Elegant je napisao/la:Ne moze porediti Amara i Barbu jer je Amar sa Zeljom sve osvojio sto je mogao, od ničega u jadnoj ligi BiH napravio nesto. Itekako ima iskustva.drummer je napisao/la:Da se razumijemo,sto se tice ozbiljnog nogometa,Susic,Amar Osim, Barbarez,Slaven Musa.....imaju isto iskustva.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne lupaj.drummer je napisao/la: Ja pricam o ozbiljnom fudbalu ,kakva nasa liga i turski sporovi,to sa ozbiljnim fudbalom nema veze.
Pa i Barbarez je trenersku licencu uzeo u BiH, moze je znaci odmah poderati?
Ovi što pišu da je amar osim glavni kandidat su sigurno navijaci zelje,pa ljudi amar je imao 2 godine najskuplju ekipu u ligi, suce, osvojio što je mogao, ali svi znate šta je uradio kad su kola krenula nizbrdo otišo je i kao neki savjetnik želje bio,jeli to treba na kormilu BiH ? Kad je tako veliki trener neka se vrati i osvoji opet šta može.EEEE nema više sudaca ,para pa neće.Jović je za njega ferguson.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Ja ne vidim jedan jedini razlog da nas vodi Barbarez.
Ja sam totalno skeptican po pitanju Barbarez. Dovesti njega je kockanje...moze biti pravi pogodak a moze biti i totalni flop, vecinom je tako sa mladim trenerima dok dobiju iskustvo.
Safet Susic NE SMIJE OSTATI SELEKTOR !Head je napisao/la:A sta bi pojedini uradili da Pape ostane ?
Znači i Barba je stavljen na crnu listu..ovih nekih..ako, ako.....nek se širi, Spaha, Džekson, Barba......pa i jesu sva trojica pogan......tja
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
BABADZO je napisao/la:Safet Susic NE SMIJE OSTATI SELEKTOR !Head je napisao/la:A sta bi pojedini uradili da Pape ostane ?
Kad mogu politicari u ovoj zemlji radit sta hoce i guziti koga hoce, zasto nebi Pape mogo ostati selektor. Ko bi tu sta mogo uraditi?
Ako ostane morace promjeniti puno toga inace nesljedi ga nista dobro. Ja mislim da se o tim koracima sad i pregovara, inace nebi imalo smisla da ostane sve kako jeste.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Potencijalni selektori 2014-
To bi se Barbarezu svidjelo - kockanjeMaksuzBaksuz je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ja ne vidim jedan jedini razlog da nas vodi Barbarez.
Ja sam totalno skeptican po pitanju Barbarez. Dovesti njega je kockanje...moze biti pravi pogodak a moze biti i totalni flop, vecinom je tako sa mladim trenerima dok dobiju iskustvo.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Re: Odg: Potencijalni selektori 2014-
Vlatko Glavas. Kad razmislim, namece se kao najlogicnije rijesenje. Marioneta koja ce odgovarati svima, klanu pogotovo.
Trenutno korisnika/ca: KarlMarx, Kaunas, MiranGlasnic i 14 gostiju.