@muhamedkonjic
Hvala na informaciji zanimalo me samo onako igra li i to.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nema problema brate. Ali moram ipak istec da je Cocalic bio je standardan na kraju sezone ali ipak mislim da nam on nije sada potreban posto imamo kvalitetna rjesenja, mogao se probati prije kada i nismo bas imali neke alternative ali sada je situacija da nema mjesta jednostavno po meni.Janez je napisao/la:Ma danas teško da može dobiti poziv pored nabrojanih Sarajlijc@ nego me samo zanimalo onako šta je sa momkom i zašto nije nikada dobio poziv, a bilo je momenata kada nam je falilo igrača nisu nabrojani tu godinama bili. Još dok je za Želju igrao dobar je bio, pa me samo zanimalo kakva je situacija danas i šta je sa momkom?
@muhamedkonjic
Hvala na informaciji zanimalo me samo onako igra li i to.

Tko ce krenuti Susic? Ocekivaj Maglicu u dogledno vrijeme, jer on kad krene obicno zavrsi u Splitu. Mozda se zagubi, a mozda on to i namjerno. Svi putevi vode ka SplituGoalgetter je napisao/la:Treba i krenuti po Branimira Hrgotu, ako se vec nije i krenulo. Nedavno je nesto rekao Boris Pandza u onoj famoznoj izjavi za njega, ali se ne sjecam.

jbg od seljaka sa koseva koji ne vidi dalje od svog nosa nista drugo ni ocekivati... mali ara ga moze u zubima nosatiHead je napisao/la:
Ara kojeg nema medju 40 igraca Dinama nego ce na posudbu u nekog hrvatskog prvoligasa.normalaba je napisao/la:jbg od seljaka sa koseva koji ne vidi dalje od svog nosa nista drugo ni ocekivati... mali ara ga moze u zubima nosatiHead je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
ma nabijem ga i njegovog oca,koji su to jadovi,nemam riječi,koliko se samo pričalo sa njegovim ocem a on mrtav hladan, a mali mu nema dvije utakmice u seniorskom fudbalu ,a i mi se digli, talenat ovo ono i progurasmo ga u Švedsku repku,mada imam osjećaj da će u malom proraditi patriotizam za godinu-dvije kad ode u neki žnj klub..Nerminovic je napisao/la:
Ako Fadil ostane kao selektor vjerovatno ce biti logicno da igra za njemacku...Nerminovic je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, jasmin10, lol89, Tracy3McGrady i 31 gost.