Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Ozymandias
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Ozymandias » 28 jun 2014, 23:26

mordfustang je napisao/la:Jesmo li mi nekada pokazivali interes za ovog Cuadrada?

Ako nismo krajnje vrijeme je da zagrizemo,realno momak je zivotinja

Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Povezivali smo se sa njim al sta ti to znaci. S kim se nismo povezivali :mrgreen:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 28 jun 2014, 23:30

Jok eto sistem ce se prilagoditi Alexisu a Messi ce spartati za njega .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 28 jun 2014, 23:32

Marsal je napisao/la:
suhi je napisao/la:Susti po novinama da cete dati 40milki za martineza :mrgreen:
Za kojeg?
jackson , A .bola baca price :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 28 jun 2014, 23:36

topnik1 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/alexis- ... ala/134679 nije neki izvor ali raduje me ova vjest :kafa:
Ako to sportsport ba kaze onda su oni nasi :kafa:
Pld W D L
38 26 12 0

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 28 jun 2014, 23:49

suhi je napisao/la:Susti po novinama da cete dati 40milki za martineza :mrgreen:
ako je kolumbijac iz porta,ta prevara ne vrijedi niti 25 milki,40 za martineza iz bayerna je već prava stvar,ali nema od njega ništa

ovo za sancheza i sniderla je na razini onog izvora koji je objavio da hulk dolazi

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 29 jun 2014, 00:47

http://www.givemesport.com/479999-alexi ... l-transfer" onclick="window.open(this.href);return false; :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 29 jun 2014, 01:18

Johny je napisao/la:Za Alexisa je 90% forumasa pisalo da je krampa,kako se poceo povezivati sa klubom koji oni simpatisu, stvari su se naglo promjenile....

Genijalno.

Paja ne budi smijesan, Neymar je space shutlle za Alexisa.Najbolji igrac Brazila,ako ne i prvenstva do sada...

ahahahah najbolji igrac cijelo poluvirjeme ne moze da se sastavi sa loptom ide jedan na jedan u prvom poluvremenu i nekako uspije da se zavuce u mrtvi ugao i sve upropasti, jednsotavno nije klasa Sanchez bolji tri puta i ako ne dodje u Arsenal opet cu reci da je bolji. Kakadu je najprecijenjenijia ptica na svijetu lik je ocajan, vec danas bi mu karijera propala samo da je Pinila bio precizniji mislim da bi krenuo putem Robinha ovako jos uvijek ima neke nade dok ne ispadnu :mrgreen:
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 29 jun 2014, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jun 2014, 01:20

BigBigBang je napisao/la:
Johny je napisao/la:Za Alexisa je 90% forumasa pisalo da je krampa,kako se poceo povezivati sa klubom koji oni simpatisu, stvari su se naglo promjenile....

Genijalno.

Paja ne budi smijesan, Neymar je space shutlle za Alexisa.Najbolji igrac Brazila,ako ne i prvenstva do sada...

ahahahah najbolji igrac cijelo poluvirjeme ne moze da se sastavi sa loptom ide jedan na jedan u prvom poluvremenu i nekako uspije da se zavuce u mrtvi ugao i sve upropasti, jednsotavno nije klasa Sanchez bolji tri puta i ako ne dodje u Arsenal opet cu reci da je bolji.
:lol: :lol:

ako ne trolaš svjesno, onda sam sebe išamaraj za kaznu ili kleći na kukuruzima

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 29 jun 2014, 01:22

Kakadu je komedija od igraca vrlo brzo cemo se uvjeriti.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jun 2014, 01:25

jah, najbolji strijelac Mundijala je komedija od igraca :clap: :facepalm:

bježi ba BBB, trolaj nekog drugog :mrgreen:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 29 jun 2014, 01:25

James Rodriguez će imati troduplo bolju karijeru od kakadua, kakav on ba epileptičar

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 29 jun 2014, 01:28

Prvo nije najbolji strijelac mundijala. Necu ja po jednom turniru i grupi sa strasnim Meksikom, Hrvatskom i raspalom bojkot selekcijom kameruna kojoj je rutinski utrpao 2 suditi neciju klasu. Mislim ok SP je SP ali ovaj Neymar je kad god sam ga gledao u nekim jacim utakmicama jedna velika nula. Dakle hladno lika u drugom poluvremenu sam vido 2-3 puta u kontaktu sa loptom, najbolji igrac SP? ni blizu...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jun 2014, 01:59

Dakle bio duel dvojice igraca, i jedan da gol, drugi se ne vidi, ali ovaj je bolji zato sto je placen vise. Realno Neymar nije bolji. Moze biti tri puta skuplji, kad to ne pokazuje na terenu. I onda jos lazi da je najbolji igrac WC-a, i najbolji stirjelac.
Celik!3,2,2.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jun 2014, 02:10

ja mislim da je samo navijacima Arsenala Alexis bolji igrac od Neymara :o :urnebes: i nikome više na svijetu....a to dovoljno govori o njihovom poznavanju fudbala.
i to samo od onog trenutka kad su mediji poceli povezivati doticnog sa njihovim klubom :lol: :lol: do tad im je bio obican čileanski kloc i igrac koji ih nije apsolutno interesovao...teško da su i znali za njega.

doduše, kad se sjetimo da su ne tako davno (prošle godine) pljuvali po Ramseyu, nazivali ga pogrdnim imenima, tjerali ga u Championship na posudbe - da bi ga danas kovali u zvijezde i smatrali ponajboljim igracem kluba (sve u roku od nepune godine promjena mišljenja za 360 stepeni).... tako da nas ne treba cuditi ovo njihovo razumjevanje fudbala i infantilni sistem vrijednovanja nekog igraca.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 jun 2014, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.

Gunner4
Kontakt:

Re: $: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 29 jun 2014, 02:12

AllGunsBlazing je napisao/la:Dakle bio duel dvojice igraca, i jedan da gol, drugi se ne vidi, ali ovaj je bolji zato sto je placen vise. Realno Neymar nije bolji. Moze biti tri puta skuplji, kad to ne pokazuje na terenu. I onda jos lazi da je najbolji igrac WC-a, i najbolji stirjelac.
Bitno je da smo mi najnerealniji ma forumu a to sto oni klinca koji je prosle sezone bio najkritikovaniji igrac nazivaju WC ona nikim nista. :kafa:

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 29 jun 2014, 02:16

Ma nece ni doci Sanchez sta vam je. Jos jedna suplja u nizuuu pihh

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 29 jun 2014, 02:24

Eeee moj @let ako smo vec promjenili misljenje za 360 stepeni valjda smo napravili puni krug i ponovo smo na istom? :urnebes:

@VGS vjerovatno je suplja ali ko ce je znati...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jun 2014, 02:30

Gunner4 je napisao/la:Eeee moj @let ako smo vec promjenili misljenje za 360 stepeni valjda smo napravili puni krug i ponovo smo na istom? :urnebes:

@VGS vjerovatno je suplja ali ko ce je znati...

a jarane, znaš i sam da je citav moj post stroga istina i da nemate šta dodati ni oduzeti, osim se hvatati za nebitan dio oko stepeni :mrgreen:

ukratko - do juce vam je Alexis bio kloc (niste ni znali ko je), danas (kad se povezuje sa Arsenalom) je WC klasa veca i od samog Neymara, a ako još pređe "sutra" ce vam biti veca klasa i od Messija :lol: ...no ako propadne transfer, ponovo ce biti klocina :lol: :urnebes:

jesam li u pravu?? jesam...jesam li šta slagao?? nisam...vec viđeno 100 puta na ovoj temi :mrgreen:

sjeti se šta ste pisali lani o Ramseyu, a šta sad pišete :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jun 2014, 02:50

Ko je rekao da je Alexis WC klasa? Mozda mislimo da je bolji od Neymara, ali to ne znaci da je WC klasa. Recimo prvi bolji je Di Maria, a sigurno da nije jedini bolji. A ja mislim da mi i nismo imali neko misljenje o Sanchezu, ili se bar ne sjecam da je neko nesto negativno pisao. Dok recimo o Neymaru imamo od utakmica protiv BiH i Engleske kad je doticni ispadao smijesan.

I opet lazes, neki od nas nisu tjerali Ramseya. Cak obrnuto, ali opet lakse je uzeti one koji tebi odgovaraju nego one koji ne odgovaraju.

A i ja budala ne znam sto se raspravljam sa znalcem koji je u jednom trenutku tvrdio da je Valdez jedan od najboljih golmana svijeta, a da je tandem Pique-Puyol bolji od onog Vidic-Ferdinand(naravno oba tandema u najboljim danima). Raspravljam se sa likom koji je podrzavao izjavu Guardiole da imaju 10 Wilsherea u rezervnim timovima, a sad ne mogu naci zamjene za starog Xavija. Mislim fakat, vi olicenje realnosti.
Celik!3,2,2.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jun 2014, 02:57

AllGunsBlazing je napisao/la:Ko je rekao da je Alexis WC klasa? Mozda mislimo da je bolji od Neymara, ali to ne znaci da je WC klasa. Recimo prvi bolji je Di Maria, a sigurno da nije jedini bolji. A ja mislim da mi i nismo imali neko misljenje o Sanchezu, ili se bar ne sjecam da je neko nesto negativno pisao. Dok recimo o Neymaru imamo od utakmica protiv BiH i Engleske kad je doticni ispadao smijesan.

I opet lazes, neki od nas nisu tjerali Ramseya. Cak obrnuto, ali opet lakse je uzeti one koji tebi odgovaraju nego one koji ne odgovaraju.

A i ja budala ne znam sto se raspravljam sa znalcem koji je u jednom trenutku tvrdio da je Valdez jedan od najboljih golmana svijeta, a da je tandem Pique-Puyol bolji od onog Vidic-Ferdinand(naravno oba tandema u najboljim danima). Raspravljam se sa likom koji je podrzavao izjavu Guardiole da imaju 10 Wilsherea u rezervnim timovima, a sad ne mogu naci zamjene za starog Xavija. Mislim fakat, vi olicenje realnosti.
Pa ti si prvi tjerao Ramseya u drugu ligu, ja nisam sigurno...i ne trebaš se sramiti sopstvenih izjava

Ja nisam pisao da je Valdes najbolji golman svijeta :? to ne lici na mene....možda neko drugi

A Pep jest izjavio da u Barci B ima boljih igraca od izvikanog Wilshera....mislim, to su cinjenice neoborive...ne znam što te to tangira :think:

I nema nerealnijeg i infantilnijeg pdf-a od ovog Arsenalovog :!: to je fakt... gdje vam guru Paja "opinion maker" kreira mišljenje :mrgreen:
ali ja volim doci ovdje da se malo ismijem svakodnevnim nerealnim budalaštinama :D ...nemojte mi zamjeriti :mrgreen: sve je udure :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.