Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

samirr
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la samirr » 28 jun 2014, 15:28

uze Kukushkin set
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

mumebesic
Kontakt:

Post Postao/la mumebesic » 28 jun 2014, 15:28

Kad ce se nastavit na ostalim terenima ? ? ?

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 jun 2014, 15:30

kad prestane kiša
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

mumebesic
Kontakt:

Post Postao/la mumebesic » 28 jun 2014, 15:33

A to je kad

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 jun 2014, 15:38

Kad izadje sunce
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 jun 2014, 17:05

Dzaba ste se poNADALi...Rafo rutinski do druge sedmice :clap:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 jun 2014, 20:48

Ode Serena.

Nije u cetvrtfinalu GS bila ove godine.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 28 jun 2014, 21:01

slika

Nastavio majstor gdje je stao u prošlom kolu :thumbup:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jun 2014, 21:15

Raul_64 je napisao/la:Ode Serena.

Nije u cetvrtfinalu GS bila ove godine.
Ona je u nezaustavljivom padu forme i mislim da je to to što se nje tiče. Nije u stanju skoncetrisati se i 100% biti u meču, a ostale igračice su željne da je skalpiraju.

Kao što sam pretpostavio, Fedal se relativno lako obračunao s rivalima. Nadal imao određenih problema u prvom setu as usual, ali u naredna tri je doslovno otpuhao Kukushkina. Španac je u tim trenucima igrao vjerovatno najbolji tenis na travi otkako ga pratim. Što se tiče RF-a, nisam gledao meč, statistika kaže da nije bio impresivan. Ipak, očigledno je da protivnicima ne dopušta ni najmanju priliku da mu pariraju. Ovo je već treći meč zaredom kako ne gubi svoj servis. :o

Uporedo s Rogerovim, blagovremeno sam pratio i kretanje Kyrgiosovog rezultata. Ybg, taj mladić mi je za kratko vrijeme prirastao srcu. Ovoga puta je Veselog izrešetao s 63 winnera i ponovo sjajnim procentom ubačenog i osvojenog 1. servisa. @Formance, ima li Nick šanse protiv Rafaela :?: Meni se čini da ima oružje da ga ugrozi i da uopće nije nerealno da napravi veliko iznenađenje. :cool:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 jun 2014, 21:31

Odlično Sabine igra. Kerber je već prošla dalje, a Andrea je ispala.

mumebesic
Kontakt:

Post Postao/la mumebesic » 28 jun 2014, 21:32

Serena je najveca luzerka u svijetu sporta toliko dominantna nad ostalima u udarcima a na kraju uzme svaki treci GS

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jun 2014, 21:39

Kad smo već kod žena, Genie također sigurno korača ka finalu. :ljepota: Mogla bi se već u 1/4 finalu susresti sa Sharapovom, red je da se osveti za prethodne poraze. Protiv Ruskinje ima najgori omjer pobjeda i poraza, dok je npr. za teniserke iz Srbije svojevrsna pošast. :mrgreen:

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 29 jun 2014, 00:46

Agi Radwanska ! :beba: :njanjanja:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 29 jun 2014, 00:52

Claus je napisao/la:@Formance, ima li Nick šanse protiv Rafaela Meni se čini da ima oružje da ga ugrozi i da uopće nije nerealno da napravi veliko iznenađenje.
Nije nerealno, ali je teško izvodivo, jer mora poraditi na taktičkom pristupu igru, što će doći s vremenom. Ipak, sa onakvim servisom, forhendom, riternom, bekendom, sigurno može stvoriti ozbiljne probleme Nadalu, teško će pobijediti, ali držaćemo se one standardne - čuda se dešavaju. :mrgreen:

Ne boji se momak nikoga, to mu je veliki plus i siguran sam da će dati sve od sebe u utorak. :cool:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 jun 2014, 02:05

Ono sto je meni drago je to sto je Rafa tri meča igrao po 4 seta.Zvuci cudno al je tako.
Hem sto se trava više guli :mrgreen: hem što on ulazi u ritam maximalno.Sumnjam da se puno umorio zbog tih dodatnih setova a koristili su mu.Sace imati 2 dana odmora svakako.
Druga stvar je to da je osjetio igranje u zatvorenom.Jest da je danasnji protivnik bio i najlosiji dosad ali nema veze...
ali iako se nije loše snašao danas u tim uslovima ipak bi volio da do kraja to ipak bude na otvorenom :)
Što se udaraca konkretno tiče...sve manje više fino sluša.Servisom sam zadovoljan.Bh i ritern bi mogli malo bolje

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 29 jun 2014, 02:11

formance je napisao/la:U ovakvom stanju stvari, gledajući prikazano, Federer bi bio dosta veči favorit od Nadala u polufinalu.
Ne slažem se,trava već tada nije trava,Nadalov šampionski mentalitet dolazi do izražaja i to je to.

Mislim da će Đoković otpuhat Tsongu,dok će dosta dobar meč voditi Čilić i Chardy.Dimitrov bi trebao dobiti Mayera,dok Murray ne bi trebao imati problema.
S obzirom na ono što je Roger dosada pokazao,ne bi trebao imati problema sa Robredom,koji zna biti neugodan igrač.
Susret Nadala i Kyrgiosa se ne smije propustiti.
Raonić će proći,nebitno da li će igrati protiv Nishikorija ili Bolellija.
Wawrinka neće tek tako lako preko Istomina,i tu ću igrati na Istomina pa šta bude.
You'll never walk alone.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 29 jun 2014, 02:15

Kyrgios uzima minimalno 2 seta Nadalu ako ne i mech !

Ono djete je strasno !!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 29 jun 2014, 02:44

@Believe

Previse se mitova pravi oko trave u prvoj i drugoj sedmici. Istina je da se podloga trosi, ali to nista bitno ne utice na njenu tvrdocu, gustocu i svojstvo podloge, tako da se stvari sustinski ne mijenjaju. Odskok postaje nesto veci, ali igraci to i ne primijecuju jer non stop igraju i instiktivno se prilagodjavaju tim malim promjenama.

Profesionalnitenis.com

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 29 jun 2014, 02:46

Ma Nadal ako uzme naredni mec ide barem do finala iako se nadam da ce ga Roger uspjeti dobiti.Ako Rafa izjednaci taj njihov skor i na Wimbledonu puno toga ce pasti u vodu sto se tice Rogera.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 jun 2014, 02:49

pj88 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
pj88 je napisao/la:svaka cast mladom kyrgiosu za preokret protiv gasqueta ali to je to od njega za ovaj wimbledon, vesely je u dobroj formi i realno ne vjerujem da mu kyrgios moze parirati u ovom trenutku.. da ne govorim o eventualnom mecu sa nadalom i da tu ima sta traziti :roll: uglavnom moje pare idu na veselog pa cemo vidjeti :kafa:
Kyrgios ce dobiti i veselog i rafaela
:)
pred nama je.. :zviz:
:kafa:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.