Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Za alexisa mati rodjena ne bi dala 45 miliona.barca_87 je napisao/la:alexisa ispod 45 miliona ne prodavati znaci,poslije svjetskog i ovakvih partija ovo je njegova realna cijena
mozda i vise s obzirom kakvi igraci se prodaju za priblizne pare
nadam se da ce jednom ova uprava imati pameti pa ne prodavati za dzaba igrace
bolje i ne prodavat ga a prodat pedra za nekih 20-25 miliona i dosta
Još samo 86 godina trebate ostati toVandelanoite je napisao/la:Eto ti znaš kako bi se uklopio ne znaš da je trava zelena a komentarišeš nešto o fudbalu, znam da bi ti bila muka da dođe u najbolji klub 21. stoljeća.suhi je napisao/la:Isto ko i gaymar i sanchezVandelanoite je napisao/la:Rodriguez bi se uklopio u Barcin stil itekako postao bi bolji igrač za 30%.
Liverpool are now stepping up their pursuit of Chile’s Alexis Sánchez as they prepare to sell Luis Suárez to Barcelona in what is turning into an extremely busy summer for the club. More than £110 million worth of transfer targets have been secured or are being lined up. There is a budget of over £60 million which will be supplemented by whatever is brought in through sales.
The biggest move will be the expected departure of Suárez and there now appears an acceptance at Anfield that he will go despite signing a new long-term contract.
Liverpool therefore want to include Sánchez as part of the negotiations with Barcelona
bezze je napisao/la:Hames kaze prije bi u real nego u barcu..dečko je vec ufuran znači..
Joj razmišljanjabezze je napisao/la:Hames kaze prije bi u real nego u barcu..dečko je vec ufuran znači..
ma hummelsa nek uzmu pa i za 50 miliona ,nek ih izmuzu boli me briga samo da dodje stoper kako trebaLillard je napisao/la:Jest da bi oni dali Cuadrada za 25M ili Hummelsa za 30M. Izvuc' ce od Barce maksimalno ako bi ih dovodili...
budi zadovoljan i ako Mathieu dodjebarca_87 je napisao/la:ma hummelsa nek uzmu pa i za 50 miliona ,nek ih izmuzu boli me briga samo da dodje stoper kako trebaLillard je napisao/la:Jest da bi oni dali Cuadrada za 25M ili Hummelsa za 30M. Izvuc' ce od Barce maksimalno ako bi ih dovodili...
bojim se samo da ne ostane odbrana na piqueu bartri mathieu i mascheranu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.