Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Janez
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Janez » 28 jun 2014, 16:14

IronMany ništa bez popratnog gif-a legendo moja. :mrgreen: :kralj:

@dubrovnik

Ja govorim samo oko repke i izlazaka, pa naravno da će se provoditi i u Manchesteru. Koliko su puta samo snimljeni Kolarov, on, Nastasić, Jovetić mladi,poznati, Balkanci željni provoda i zabave, a tek dok je Mario bio tu. :P Ali ne izlaze pred tekmu, isto ko što ne treba da to radi za vrijeme priprema za odlazak na SP. Sad je na godišnjem i ima potpuno pravo da ne izlazi iz kafane. ;) Slažem se da mu na klupi BiH treba neko ko će biti autoritet i prijatelj, Safet je pogubio sve kompase i zato nije više poželjan na selektorskoj poziciji. Džeko mora ostati profesionalac i oličenje idola nacije bez obzira ko bio selektor i šta govorio. Njegovo je da pruža najbolje partije i bori se, a za selektora će se pobrinuti stručni ljudi i procijeniti da li je uradio ono za šta je izabran i masno plaćen. Sve u svemu drago mi je da se razumijemo. ;)

brazil2014
Kontakt:

Post Postao/la brazil2014 » 28 jun 2014, 16:25

Pratim forum iako ne pisem, razocaran kao i svi navijaci i domoljubi, ali i ponosan na neke momente, pa mi zbog toga jos vise zao.
Htio sam samo ovo reci. Nas nije pobijedila Nigerija nego nas mentalitet.
Prije 20-ak godina sam igrao prvi put u finalu jedne nizeligaske utakmice, nije fudbal. Sve je islo dobro, publika je vristala odusevljena, svi nas vole. Mi protiv najboljih u ligi vodimo, ali onda preokret. A sta se desilo, nas male progutala trema. Odjednom, noge ko'da nisu moje idu nekuda same gdje ja necu da idu. Ili stoje kad ja hocu da trce, ko dva givikta na njih da si stavio. I onda gotovo. Publika utihnu, svi se razidjose u tisini. A onda te pritisne neka tuga i jad, sto nisam ovo sto nisam ono uradio. Nas dvojicu trojicu proguto bosanski sindrom, cijela ekipa nastradala zbog nas.
Poenta je, bilo da gubis ili da dobijas, ostavi misli na stranu i samo igraj, srce na teren do kraja, dok ne cujes zadnji zvizduk. tek onda je kraj.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 16:28

dubrovnik je napisao/la: Pristojno i najvecim dijelom tocno, ali najbitnije si izostavio. Zar Dzekson ne bi i u City-iju ponekad zalomio, zar ne bi i ti i ja. Mi smo ljudi koji grijesimo ali tu bi trebao biti neko ko je za to placen i koji je moralan i pametan lik uzor svima. Suti Dzekson tamo i kad sjedi na klupi jer je uz njega tamo trener koji ima autoritet. Na nasoj klupi nije i to je veliki problem.
Covjek otvoreno izjavljuje da nam je prisao kad je osjetio sansu za uspjeh ali niko nista na to. Novinari samo sibaju po igracima.Zar ne smeta i igracima kad cuju takve izjave koje su sjeme nesloge i svadje. Ni Ciro tako nesto nikad nije izjavio. Dzeku bi ja uvijek dao jos koju sansu a selektoru ne bi. Dobio je drugu sansu donekle je i iskoristio. O okolnostima necu, ali treca sansa je po meni gubitak vremena. On ne moze niti zna vise nego sto je vec pokazao. A to je malo.
Zar mislis da bilo gdje i u bilo kojem klubu treneri se prihvataju posla ako znaju da ekipa nije kvalitetna? Sta je tu cudno?

Sto nas recimo Vaha nije nikada preuzeo?
Kada bi nas sad preuzeo, bilo bi sigurno onih koji bi srali u ovom fazonu! U to sam 100% siguran. Ovaj je makar bio iskren i rekao je sto misli.
Treba i to na neki nacin znati cijeniti.

Takodje se slazem da mu se ne bi trebala dati vise niti jedna sansa, jer je sa ovim po mnogima ispucao sve sto moze. Dosao je do veoma teskog ispita, medjutim pao je na njemu.

Dzeku niko niti ne tjera iz repke, nego zahtijeva raja da se Edin promjeni i da skonta da njeg raja ustvari obozava, pa joj zato tesko i pada sto se ponasa kao zadnji papak. To njemu ne prilici. A istina je i to da se tako ranije nije ponasao i da je mozda i drustvo sa kim druguje uzrokovalo tome.
Ne kaze se dzaba, s' kim si, takav si.

@Janez druze, bez toga nije to to :mrgreen:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 28 jun 2014, 16:57

[youtube][/youtube]

11:30 dzeko pjeva

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jun 2014, 17:11

IronMany je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Pristojno i najvecim dijelom tocno, ali najbitnije si izostavio. Zar Dzekson ne bi i u City-iju ponekad zalomio, zar ne bi i ti i ja. Mi smo ljudi koji grijesimo ali tu bi trebao biti neko ko je za to placen i koji je moralan i pametan lik uzor svima. Suti Dzekson tamo i kad sjedi na klupi jer je uz njega tamo trener koji ima autoritet. Na nasoj klupi nije i to je veliki problem.
Covjek otvoreno izjavljuje da nam je prisao kad je osjetio sansu za uspjeh ali niko nista na to. Novinari samo sibaju po igracima.Zar ne smeta i igracima kad cuju takve izjave koje su sjeme nesloge i svadje. Ni Ciro tako nesto nikad nije izjavio. Dzeku bi ja uvijek dao jos koju sansu a selektoru ne bi. Dobio je drugu sansu donekle je i iskoristio. O okolnostima necu, ali treca sansa je po meni gubitak vremena. On ne moze niti zna vise nego sto je vec pokazao. A to je malo.
Zar mislis da bilo gdje i u bilo kojem klubu treneri se prihvataju posla ako znaju da ekipa nije kvalitetna? Sta je tu cudno?

Sto nas recimo Vaha nije nikada preuzeo?
Kada bi nas sad preuzeo, bilo bi sigurno onih koji bi srali u ovom fazonu! U to sam 100% siguran. Ovaj je makar bio iskren i rekao je sto misli.
Treba i to na neki nacin znati cijeniti.

Takodje se slazem da mu se ne bi trebala dati vise niti jedna sansa, jer je sa ovim po mnogima ispucao sve sto moze. Dosao je do veoma teskog ispita, medjutim pao je na njemu.

Dzeku niko niti ne tjera iz repke, nego zahtijeva raja da se Edin promjeni i da skonta da njeg raja ustvari obozava, pa joj zato tesko i pada sto se ponasa kao zadnji papak. To njemu ne prilici. A istina je i to da se tako ranije nije ponasao i da je mozda i drustvo sa kim druguje uzrokovalo tome.
Ne kaze se dzaba, s' kim si, takav si.

@Janez druze, bez toga nije to to :mrgreen:
Prvo cudno je to da on karijeru nije ni imao, makar znacajnu koju mu je BIH repka mogla upropastiti. Vaha za razliku od njega ima karijeru i nisu za usporedjivati. Drugo kad se vodi svoja repka treba ti biti cast a ne prilika jer to nema veze sa klubom. Po tvojoj teoriji Dzeko i Pjanic nikad ne bi tu trebali biti jer ce tesko nesto osvojiti bez vrhunskog trenera. Kad pokazes da repku ne vodis iz ljubavi i tako nesto izjavis ja u tome ne vidim cast nikakvu. Da u tom slucaju nije lazljivac to priznam. Susic i Dzeko su dvije krajnosti jedne linije amater-profesionalac,bosnjak koji voli svoju zemlju-covjek koji nema nikakvih emocija prema njoj, a jedino sto im je zajednicko je da su oba veliki nogometasi.Vidjet cemo karijeru Safeta Susica iza repke pa neka nam to bude poucak za buducnost.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 jun 2014, 22:24

https://www.facebook.com/jasminligata9" onclick="window.open(this.href);return false;
https://twitter.com/JasminLigata" onclick="window.open(this.href);return false;

Uzrok svih tvojih problema.
1946

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 28 jun 2014, 23:05

mislim da ligata ponekad ponudi edinu da mu ga uzme u ruku i izmiksa

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 jun 2014, 00:35

Edin Dzeko je dobar momak....vrhunski igrac, samo je pod losim uticajem loseg covjeka i jos losijeg igraca Emira Spahica.
🔴⚫️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jun 2014, 06:43

Od čega i od koga ti štitiš Edina?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 29 jun 2014, 07:01

Virtu4l je napisao/la:Od čega i od koga ti štitiš Edina?
Kevserskih illuminata :njanjanja: :P

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 29 jun 2014, 07:09

Hahahah tip se ufurao da on nekoga "stiti", podsjeca me aktivistu green peace-a koji neumorno stiti endemsku vrstu visibabe zvana Edinoklis Dzekoljutikous.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 29 jun 2014, 09:12

Kad treba novčana pomoć - Edin Džeko!
Kad treba graditi lobi i reklamirati BiH u svijetu- Edin Džeko!
Kad treba našu djecu zbog raznih bolesti obradovati - Edin Džeko!
Kad treba ujediniti državu - Edin Džeko!
Kad treba podržati Teletovića u NBA - Edin Džeko!
Kad treba podržati Ćatića - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak protiv Grčke - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak protiv Francuske - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak protiv Španije - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak protiv Belgijie - Edin Džeko!
Kad treba nositi zastavu BiH po osvajanju Premiershipa ili Bundeslige - EDIN DŽEKO!
Kad treba praviti humanitarnu utakmicu - Edin Džeko!
Kad treba dati podršku ugroženim od poplave - Edin Džeko!
Kad treba spasiti mladi život skupim operacijama- Edin Džeko!
Kad treba nekog pljuvati ... za to imate SDA, HDZ, SDP, SNSD, SDS i druge stranke, pa bujrum, a od njega odbijte! Misevi nezahvalni! Za sest godina Bosni i Hercegovini je dao više nego što je od nje dobio!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

emir_

Post Postao/la emir_ » 29 jun 2014, 09:21

**** momak
4-IN-A-ROW

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 29 jun 2014, 09:37

barsa77 je napisao/la:Kad treba novčana pomoć - Edin Džeko!
Kad treba graditi lobi i reklamirati BiH u svijetu- Edin Džeko!
Kad treba našu djecu zbog raznih bolesti obradovati - Edin Džeko!
Kad treba ujediniti državu - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak protiv Grčke - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak protiv Francuske - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak protiv Španije - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak protiv Belgijie - Edin Džeko!
Kad treba nositi zastavu BiH po osvajanju Premiershipa ili Bundeslige - EDIN DŽEKO!
Kad treba praviti humanitarnu utakmicu - Edin Džeko!
Kad treba dati podršku ugroženim od poplave - Edin Džeko!
Kad treba spasiti mladi život skupim operacijama- Edin Džeko!
Kad treba nekog pljuvati ... za to imate SDA, HDZ, SDP, SNSD, SDS i druge stranke, pa bujrum, a od njega odbijte! Misevi nezahvalni! Za sest godina Bosni i Hercegovini je dao više nego što je od nje dobio!
Boldano - Ibišević isto tako, Pjanić i ostali.

Kad treba podjebavat navijače i babu gurat ispred Rahimića - Edin Džeko
Kad treba jbat mater suigračima u Wolfsburgu pred TV kamerama - Edin Džeko
Kad treba nonšalantno gledat kako ti saigrači trče u najvažnijom utakmici u istoriji BiH protiv Nigerije - Edin Džeko
Kad treba pred kamerama retardiranom djetetu jbat mater - Edin Džeko

barsa77 je napisao/la:
:lol: ovo mi je nešto najsmiješnije, ko je ovo pisao, neko iz obdaništa?

barsa77 je napisao/la:
Kad treba graditi lobi i reklamirati BiH u svijetu
Očigledno ne znate domete jednog sportiste? Kakav lobi, lobira se parama.

Čuj zastavu, pa normalno da će je nosit, ako ima imalo obraza nosit će je, al će isto tako kaskat po terenu kad je najbitnije i odbijat da igra prijateljske jer mu je mrsko, dakle utakmice iste drzave ciji zastavu tako ponosno nosi, licemjerno zar ne?

barsa77 je napisao/la:
Kad treba nositi zastavu BiH po osvajanju Premiershipa ili Bundeslige

i nek se Hajrovići javno izvine, momak ga je odveo na svjetsko da se može ****.

barsa77 je napisao/la:
Za sest godina Bosni i Hercegovini je dao više nego što je od nje dobio!
Ako voliš svoju drzavu od nje ništa ne tražiš kad daješ, to se zove ljubav i patriotizam, neki su dali živote, noge ruke i nista nisu trazili od nje, a Džeko treba eto kao da dobije jer šuta loptu i ogrne se zastavom :clap: :problem:

Previše se uvlačite u analne otvore jednom igraču, reprezentacija BiH koja je otišla na svjetsko prventstvo sastoji se od mnogo više igrača a i ostali igrači su mnogo se znojili i truda pružili pa opet nisu šetkali po terenu, provocirali navijače te iste reprezentaciji i odbijali da igraju jer im nije po volji.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 29 jun 2014, 09:50

Edin Dzeko trci koliko moze, ne moze da sprinta kao Ronaldo tokom tekme xy puta.
Ne moze covjek ima teske noge.

pisac
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la pisac » 29 jun 2014, 12:06

Dobro juce Josip Skoblar rece. Pusti se patrota ruku na srce kad je himna i slicno, a seta se po terenu. Grci su najvece patriote. Igraci koji objektivno ne vrijede previse, svaku utakmicu daju vise od 100 posto i gunu jedan za drugoga.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 jun 2014, 12:20

Ja kad bi vidio da neko Dzeku napadne ja bi ga isti branio zato jer je Zeljino djete.Kratko i jasno.Drazi su.mi Dzeko i Zeljo neko repka na celu sa Susicem.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 jun 2014, 12:30

Rezon pojedinih forumasa:

- pretrcanih 8 km, zabio 2 gola: bravo, fenomenalna partija, tako se igra
- pretrcanih 10 km, 0 golova: yebem ti pleme i majku, ugledaj se na 'xy do jucer se odlucivao za koga da igra' igraca

:roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jun 2014, 12:31

Alipasino je napisao/la:Ja kad bi vidio da neko Dzeku napadne ja bi ga isti branio zato jer je Zeljino djete.Kratko i jasno.Drazi su.mi Dzeko i Zeljo neko repka na celu sa Susicem.
Zeljino dijete koji je u tom istom Zelji bio ismijavan.
Sljivotres. :x

Da budemo realni, Dzeko je drag tebi i navijacima Zelje iz razloga sto vam donosi noac od svakog narednog transfera a to sto je vase dijete to mozes macku o rep.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 jun 2014, 12:40

Omerbavarac je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Ja kad bi vidio da neko Dzeku napadne ja bi ga isti branio zato jer je Zeljino djete.Kratko i jasno.Drazi su.mi Dzeko i Zeljo neko repka na celu sa Susicem.
Zeljino dijete koji je u tom istom Zelji bio ismijavan.
Sljivotres. :x

Da budemo realni, Dzeko je drag tebi i navijacima Zelje iz razloga sto vam donosi noac od svakog narednog transfera a to sto je vase dijete to mozes macku o rep.
Više puta izgovorena laž postaje istina. Sreća pa hvala dragom Bogu postoji internet, i sve se može vrlo lahko provjeriti bez priča rekla-kazala.
" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Proximic, rishovski i 31 gost.