Safet Sušić - Pape

RockyMaivia
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la RockyMaivia » 29 jun 2014, 11:30

plavipatriota je napisao/la:https://www.facebook.com/bosnjaci.eu/ph ... permPage=1

nakon što sam vidio ovo mislim da je moja ljutnja na papetoljupce pala, jer vidim da su to intelektualno zaostali ljudi!
Admina u kavez sa ostalom dijasporom.
StarMo nije skutorija...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 29 jun 2014, 11:36

cekajte, pa jeli ovaj zavrsio svoje ili nije. citam po medijima da daje izjave kako vise nije selektor ali mi se cini da se stvari odvijajaju ipak malo drugacije. bilo mi je drago kada su ga imenovali selektorom no vec odavno nemam iluzija oko njegovog znanja (imao sam nadu, moram priznati, da ce ipak doci sebi covjek). sa ovim treba zavrsiti i 2 ciklusa su i vise nego dovoljna.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 29 jun 2014, 11:37

plavipatriota je napisao/la:https://www.facebook.com/bosnjaci.eu/ph ... permPage=1

nakon što sam vidio ovo mislim da je moja ljutnja na papetoljupce pala, jer vidim da su to intelektualno zaostali ljudi!
Sličan profil ljudi se i ovdje baca pred metak zbog Panja.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 jun 2014, 11:42

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 29 jun 2014, 11:54

SAFET SUŠIĆ: "O ostanku ću odlučiti kada se dobro odmorim..."

:facepalm: :facepalm:

Savez mu je ponudio...JASNO.
On nema ponuda, razvuce jos malo...
Ako u ovom "novom savezu" misle ovako neka ga ovako smo i zasluzili... :(
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 29 jun 2014, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 29 jun 2014, 11:58

Treba definitivno poceti sa bakljadama i skandiranjem protiv uslje i saveza ako ne smijene panja.

Savezu je kanulo nekih parica pa se sad prokurcili al pocet ce oni placat kazne uskoro,ima nacina da se isprazni kasa. Gofna jedna nadju debila kojem usput placaju sitnis da senluci po reprezentaciji.Kad kazem sitnis mislim za jednog ozbiljnog selektora sitnis,za Safeta je i ovaj sitnis preplacene pare jer lik nema pojma.

Panju napolje!
:bih:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 jun 2014, 12:03

Emsad Bevrnja, Hajra Kubat Sabljakovic, Nermin Avdic and 4,717 others like this.

Sta reci... :( :roll: :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 29 jun 2014, 12:09

Consigliere je napisao/la:

Emsad Bevrnja, Hajra Kubat Sabljakovic, Nermin Avdic and 4,717 others like this.

:lol: :lol:

Dobro je kod Pusica zavrseno stim da je nakon 2mj dobio none, xy primljeni golova....pa opet se uhljebio na klupi BIH rep.
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 29 jun 2014, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 29 jun 2014, 12:11

Consigliere je napisao/la:

Ovce..Poznajem ih i ja dosta koji nemaju pojma da nismo ni igrali bez beka i klasicna im spika kao ebu nesto sudiji,sudije nas ostetile,nije do safeta i slicno.Osim toga od tih 4717 ja sam siguran da ih bar 4000 nikad nije culo za Dusku nit znaju gdje je i koga trenirao.Na to dodaj i da se kod dosta ovaca ukljuci onaj nacionalni alarm pa bolje i Safet **** nego da nam dodje neko od "anamo" onih :roll:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 jun 2014, 12:15

30 juna mu istice ugovor vidjet cemo ali trenutno ova tisina nije dobra jer javnost je bijesna,ako selektor ne odstupi ili sam ili odlukom NSBiH onda je to vvrlo losa poruka navijacima..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 jun 2014, 12:21

Još jedno guranje svega pod tepih ne bi mogao podnijeti.. Sada je pravo vrijeme da se problemima stane u kraj i da se krene iz početka!!!

Sent from my Home using fingers

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 jun 2014, 12:34

Meni ne bi smetalo da neko preferira Susiceve trenerske kvalitete nad Bajevicevim, mislim, ne mora se svako razumjeti u taktiku i igru :mrgreen: , ali jasno je da je ovaj napad na Bajevica motiviran vec znate cim, a Grcka je ovdje sluzila kao jadan i bjedan izgovor :puke: :puke:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 29 jun 2014, 12:38

Consigliere je napisao/la:Meni ne bi smetalo da neko preferira Susiceve trenerske kvalitete nad Bajevicevim, mislim, ne mora se svako razumjeti u taktiku i igru :mrgreen: , ali jasno je da je ovaj napad na Bajevica motiviran vec znate cim, a Grcka je ovdje sluzila kao jadan i bjedan izgovor :puke: :puke:
Ode Grcka vjerovatno do 1/4 SP.

Pa ce Pusic idol sa izjavom "Vidite mi smo bili ispred Grcke u grupi u klf. za SP a oni su sada 1/4 finalu SP" :? :lol: :facepalm:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 jun 2014, 12:38

Covjece koja zaostala gamad. :facepalm: :puke:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 jun 2014, 12:41

Meni je vrhunac ova izjava kako nije katastrofa ispadanje u grupi jer su ispale i Spanija i Italija... Pa, yebem ti sve, sta je to?! Kakav je to mentalitet? Kakv je to rezon? :roll:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 jun 2014, 12:44

Halo nedajte da vas papcic iznervira.Ignora.Sto se vise capri o njemu on jos vise raste.Tipicni papak .

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 29 jun 2014, 12:45

FB grupa "Bosnjaci" :kafa: posle Susic Safeta na klupu moze

slika

Ne zanima ih nogomet,.. :kafa:
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 29 jun 2014, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 jun 2014, 12:45

Consigliere je napisao/la:Meni je vrhunac ova izjava kako nije katastrofa ispadanje u grupi jer su ispale i Spanija i Italija... Pa, yebem ti sve, sta je to?! Kakav je to mentalitet? Kakv je to rezon? :roll:
Gubitnički mentalitet.

Poserem se na trenera bez ambicija na jednom SP. Cilj je bio da se ne osramotimo :rol:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 29 jun 2014, 12:45

Smrdi, smrdi užasno smrdi.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 jun 2014, 12:48

Susic ne samo da je naivan takticar, jer je postavio igru koja nas je direkt nabila na noz (sa Kolasincem Nigerija do danas gol nebi dala), nego je i covjek bez karaktera koji ne priznaje greske (dakle i ne uci) i ciji je prioritet sto vise igraca brata mu progurati kroz reprezentaciju. Kompletna nula i sramota od covjeka.

Gledao sam i jednu i drugu utakmicu, to jest protiv Argentine i Nigerije sa drugovima, nekih od njih Nijemci i oni jednostavno nisu mogli skontati sta se desava. Jednostavno ne shvacaju da mi igramo toliko ispod nasih mogucnosti i da sami sebe potcjenjujemo. Pa to je sam komentator na ZDFu rekao. Ali jedino je Safet shvatio, da je ovo "maksimum naseg potencijala" i da "boga pitaj kada cemo se plasirati na SP". Maksimum tvog potencijala Safete su udzbenici za 1. razred osnovne, slikovnice.

Ne shvacaju oni zasto igramo ispod naseg potencijala, jer ne znaju kakvo tele mi imamo na klupi, koji samim tupim pogledom, o rijecima da ne pricamo, ubije volju u covjeku. Volju da gledas utakmice sopstvene reprezentacije, koja postaje privatna organizacija familije Susic, pa mozda i nekih klanova.

Sada se mora rascistiti, dovesti novi, inteligentan, vrijedan, moderan i cestit selektor. Neki se brinu za EP2016, a ja licno sam vise zabrinut za dalju buducnost reprezentacije u sljedecim godinama i poslije EPa, ako ostavimo ovu rak ranu na selektorskoj poziicji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.