Nadam se da će proći Brazila. Oni su haman pravo nestabilni, jučer ljudi plaču prije penala. Pritisak je nenormalan na njima, i ne čine mi se kao ekipa koja ga ponosi dobro. Kolumbija to sigurno može iskoristit
1/8 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: 1/8 finala: SVI DUELI
Zamisli samo ovu ekipu da je umjesto Teofila, Martineza i sličnih, jedan Radamel
Nadam se da će proći Brazila. Oni su haman pravo nestabilni, jučer ljudi plaču prije penala. Pritisak je nenormalan na njima, i ne čine mi se kao ekipa koja ga ponosi dobro. Kolumbija to sigurno može iskoristit
- OnlyUnited
- Kontakt:
Snaga ove Kolumbije: fizicka sprema, takticki odlicno postavljeni od strane Pekermana. Npr. u mecu protiv OS, posjed je bio na strani protivnika, dok sinoc, oni su bili ti koji su kontrolisali mec. Naprosto, prilagodjavaju se iz utakmice u utakmicu. Glavna ofanzivna snaga na papiru su dva spica (ili samo jedan napadac), dok ustvari opasnost dolazi od Jamesa/Cuadrada...
Igraju cvrsto, napravili blizu 60 prekrsaja (ukupno), ali samo 3 zuta kartona..
Igraju cvrsto, napravili blizu 60 prekrsaja (ukupno), ali samo 3 zuta kartona..
- Ed Woodward for Prime Minister !
- DragonReborn
- Kontakt:
Na ovom prvenstvu Kolumbija glumi Brazil po lepršavosti igre i magiji igrača. Joj kad se setim '98 i 2002.
Dok Brazil izgleda niko ne voli na ovom prvenstvu. Igraju očajno, puni su cirkuzanata i da nemaju Nejmara bili bi prosek.
Dok Brazil izgleda niko ne voli na ovom prvenstvu. Igraju očajno, puni su cirkuzanata i da nemaju Nejmara bili bi prosek.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Konačno na teren izlaze grčki bogovi,već se tresem kakav nas duel čeka
Idemo pregazit tu Kostariku i napraviti još jedan korak prema željenom finalu

Draga mi je Grcka, ali danas ce im Ruiz pokazat svu raskos talenta
.. Uz to, nema sanse da neko Navasu zabije.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Consigliere
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:Konačno na teren izlaze grčki bogovi,već se tresem kakav nas duel čekaIdemo pregazit tu Kostariku i napraviti još jedan korak prema željenom finalu
![]()
Kostarikanci nisu ni svjesni sta ih ceka veceras
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DragonReborn
- Kontakt:
"Draga mi je Grčka, al mi je draža lepa igra" - Dr Sokrates. 
Može li mi neko napisati na euro 2016 kako će izgledati skupine,ako su 24 ekipe ?
- DragonReborn
- Kontakt:
Kao na SP do 1994.jopa17 je napisao/la:Može li mi neko napisati na euro 2016 kako će izgledati skupine,ako su 24 ekipe ?
Šest skupina po 4, prolaze dve prvoplasirane i 4 najbolje trećeplasirane(to se odlučuje zajedničkom tabelom)
E sad ne znam po kom principu ukrštaju, keva mi bacila Paninijev Italia '90...
Zadnja izmjena: DragonReborn, dana/u 29 jun 2014, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
6 grupa sa po 4 ekipe.jopa17 je napisao/la:Može li mi neko napisati na euro 2016 kako će izgledati skupine,ako su 24 ekipe ?
Prolaze direktno prve dvije u grupi, a dalje idu i 4 najbolje trećeplasirane. Dakle ukupno 16 ekipa.
Nisam siguran kako će se križat parovi za osminu finala.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Tako je.Hombre je napisao/la:Idemo danas jako, za majku Evropu, razbucati ovu buraniju i osigurati prvo Evropsko četvrtfinale.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
aha,šta radi od nogometa..ne mogu vjerovati...šta mu je falilo ono sa 16 ekipaDonnie Darko je napisao/la:6 grupa sa po 4 ekipe.jopa17 je napisao/la:Može li mi neko napisati na euro 2016 kako će izgledati skupine,ako su 24 ekipe ?
Prolaze direktno prve dvije u grupi, a dalje idu i 4 najbolje trećeplasirane. Dakle ukupno 16 ekipa.
- DragonReborn
- Kontakt:
Biće veće ludilo i dosta ex-yu repki na prvenstvujopa17 je napisao/la: aha,šta radi od nogometa..ne mogu vjerovati...šta mu je falilo ono sa 16 ekipa
Osmina finala:DragonReborn je napisao/la:Kao na SP do 1994.jopa17 je napisao/la:Može li mi neko napisati na euro 2016 kako će izgledati skupine,ako su 24 ekipe ?
Šest skupina po 4, prolaze dve prvoplasirane i 4 najbolje trećeplasirane(to se odlučuje zajedničkom tabelom)
E sad ne znam po kom principu ukrštaju, keva mi bacila Paninijev Italia '90...
Match 1: Runner-up Group A v Runner-up Group C
Match 2: Winner Group D v 3rd Place Group B/E/F
Match 3: Winner Group B v 3rd Place Group A/C/D
Match 4: Winner Group F v Runner-up Group E
Match 5: Winner Group C v 3rd Place Group A/B/F
Match 6: Winner Group E v Runner-up Group D
Match 7: Winner Group A v 3rd Place Group C/D/E
Match 8: Runner-up Group B v Runner-up Group F
Quarter-final 1: Winner Match 1 v Winner Match 2
Quarter-final 2: Winner Match 3 v Winner Match 4
Quarter-final 3: Winner Match 5 v Winner Match 6
Quarter-final 4: Winner Match 7 v Winner Match 8
Ja mislim da je ovaj sistem promasaj i da ce dosta nekvalitetnih ekipa upadati na njeg. Ovih 16 je bio sasvim dovoljan broj, al OK, zavrsnica ce bit interesantna, a mali ce dobiti priliku da se pokazu. Meni je jedino dobro tu to sto je velika mogucnost da cijela nasa regija igra na jednom natjecanju
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šuti, ovako možda i prođemo grupu.jopa17 je napisao/la:aha,šta radi od nogometa..ne mogu vjerovati...šta mu je falilo ono sa 16 ekipaDonnie Darko je napisao/la:6 grupa sa po 4 ekipe.jopa17 je napisao/la:Može li mi neko napisati na euro 2016 kako će izgledati skupine,ako su 24 ekipe ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
šta se bunite, ovako ćemo 99% proći na EP i možda i grupu na EP. 
Meksiko će danas da ponizi Holandiju
Mislim da će ovo biti jedan odličan meč, bar se nadam. A u onom drugom, sve mimo penala i rezultata 0-0 na kraju 120 min je uspjeh. 
Meksiko će danas da ponizi Holandiju
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
a ne žalosno je što on radi,doslovice unistava nogomet,još kad je ono izjavio da treba ubaciti brazil i argentinu u evropsko prvenstvo ,pa stvarno trebaš biti glup da to izjavišDragonReborn je napisao/la:Biće veće ludilo i dosta ex-yu repki na prvenstvujopa17 je napisao/la: aha,šta radi od nogometa..ne mogu vjerovati...šta mu je falilo ono sa 16 ekipa
kvalifikacije ne moramo ni pratit kad ih troje prolazi ,a ni euro nakon ovoga da prolaze i trećeplasirani..tuga mjkmi ! :S
ocekujem jako zanimljivo EP
sta uradise od natjecanja jbt
sta uradise od natjecanja jbt
Lako za ovo naredno EP. Mene zanima ono 2020. Koliko god puta procitao sistem natjecanja na wikipediji za Euro i Ligu nacija nikako da povezem. Nije mi bas najbolji engleski, pa ako moze netko na pp da mi odgovori o cemu se tu ustvari radi. Nemojte ovdje, da ne smaramo
http://en.wikipedia.org/wiki/2018–19_UE ... ons_League
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2020
Jel to na kraju jedno te isto natjecanja il koji k*?
http://en.wikipedia.org/wiki/2018–19_UE ... ons_League
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2020
Jel to na kraju jedno te isto natjecanja il koji k*?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.