Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Od svih spomenutih do sada najbolji izbor je Celta. Mnogo lakse izboriti startno mjesto, a liga ce mu ponuditi iskustvo igranja najvecih utakmica protiv najboljih igraca.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
jel znaš šta je Flamini za Bešića i Zahirovića?? TITO jaraneBadrHari je napisao/la: Zahirovic je za Arsenal, koliko su tanki na tom tipu veznjaka..
A.F.C. Bournemouth!
Ma jok, pusti Celtu, reći će nama ovi što prate top klubove, kako je Celta jadna, treba se lik odmah zabiti u PSG pa da ćami na tribinamaConsigliere je napisao/la:Od svih spomenutih do sada najbolji izbor je Celta. Mnogo lakse izboriti startno mjesto, a liga ce mu ponuditi iskustvo igranja najvecih utakmica protiv najboljih igraca.
Da je neke sluš'o ne bi ni u fercenvaroš otišao, niti postao ovo što jeste
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Gladbach pa Valencia, nema dalje..Kakva Celta, pa da bude ko sa Betisom jedne sezone Evrpoa, pa ispadnu u drugu ligu..
Ja sam još uvijek za Gladbach...jer mi se čini da je Favreu veznjak tipa Mume tiha patnja..Nakon odlaska Neustedera u S04, doveo je onoh Xhaku za dobru lovu, ali nakon dvije sezone on se još uvijek traži, doveo je na posudbu Kramera iz Bayera...Legao ni mu Mume ko kec na desetku, s obzirom kakav fudbal preferira.
Ja sam još uvijek za Gladbach...jer mi se čini da je Favreu veznjak tipa Mume tiha patnja..Nakon odlaska Neustedera u S04, doveo je onoh Xhaku za dobru lovu, ali nakon dvije sezone on se još uvijek traži, doveo je na posudbu Kramera iz Bayera...Legao ni mu Mume ko kec na desetku, s obzirom kakav fudbal preferira.
bjež' goni tu BuLi, jednog nam je defanzivca upropastila Zahirovića
kuknjava
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Čuj enog vamgor
"u jednom Arsenalu"
Pa to su trebali govorit prije no što su doveli panja kao što je Arteta.
Bešić je jako mlad igrač, a u igri izgleda kao da ima stotine utakmica u nogama, inteligentan, borben, precizni pasovi, brzi od je čak od bagera Artete.
Bešić je jako mlad igrač, a u igri izgleda kao da ima stotine utakmica u nogama, inteligentan, borben, precizni pasovi, brzi od je čak od bagera Artete.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma bageru Arteti samo izvaditi blokade i frizirat ga i ima da leti.mujezin je napisao/la:Čuj enog vamgor"u jednom Arsenalu"
Slazem se.Consigliere je napisao/la:Od svih spomenutih do sada najbolji izbor je Celta. Mnogo lakse izboriti startno mjesto, a liga ce mu ponuditi iskustvo igranja najvecih utakmica protiv najboljih igraca.
-
Nerminovic
- Kontakt:
bico je #1hodža je napisao/la:![]()
katasrofa, besic nakon SP ima da bira
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
VLCNews, portal iz Valencije pise da je Besic na pregovorima u Valenciji a da ga zeli i Chelsea.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Imam osjecaj da sto vise igra da ce biti sve nekako bezobrazniji u repki. A kad kazem to mislim na one driblinge ponekad nepotrebne u pojedinim situacijama i rizikujuci da izgubi loptu i sve vise pokusaja suteva koji su mu ocito jako slaba strana. Momak daje maksimum i svaka cast samo da se ne desi ko sa spahom sto mislimo da se uzdigao i misli da je glavni i da bude potrosac lopti. Kad ga uporedis sa rahimom to je nebo i zemlja. Rahimicu je bio zadatak samo da skrsi igraca i uzme loptu i doda prvom kojeg vidi dok ovaj defanzivni vezni voli ici i ponekad naprijed sto bi ako se navikne moglo nekad zeznuti nas u odbrani ako pukne kontra al haj necemo sad o negativnostima.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Consigliere
- Kontakt:
Strah me nekako ove Valencije, uvijek mi na pameti Stevanovic i SevillaAdi_Zepce je napisao/la:VLCNews, portal iz Valencije pise da je Besic na pregovorima u Valenciji a da ga zeli i Chelsea.
Fit Tony: I keep my friends close...
Negativnost to sto zna krenuti naprijed i povuci loptu? Joooj selektore...
Sent with smoke signals using p..... dim.
Sent with smoke signals using p..... dim.
Gledao si Besica 2 puta u zivotu i vec znas kakav sut ima, koliko ce biti bezobrazan i da je to novi Spaha. SBBKBB ostavi za razglabanja na kafama i uz iftar veceras a ovdje govorimo sad kako je. BTW pogledaj golove Mumeta protiv Grcke i San Marina pa ocjeni sut. SalutDeeWa je napisao/la:Imam osjecaj da sto vise igra da ce biti sve nekako bezobrazniji u repki. A kad kazem to mislim na one driblinge ponekad nepotrebne u pojedinim situacijama i rizikujuci da izgubi loptu i sve vise pokusaja suteva koji su mu ocito jako slaba strana. Momak daje maksimum i svaka cast samo da se ne desi ko sa spahom sto mislimo da se uzdigao i misli da je glavni i da bude potrosac lopti. Kad ga uporedis sa rahimom to je nebo i zemlja. Rahimicu je bio zadatak samo da skrsi igraca i uzme loptu i doda prvom kojeg vidi dok ovaj defanzivni vezni voli ici i ponekad naprijed sto bi ako se navikne moglo nekad zeznuti nas u odbrani ako pukne kontra al haj necemo sad o negativnostima.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Werder,Sevilla i EVERTON se ukljucili za Besica,bice zanimljivo sta ce odabrat
samo rokaj Bešaaaaaaa
Valencia, Everton, Sevilla, M'Gladbach
bilo koji klub da izabere, odlične opcije svi do jednog
možda bih ja najviše volio Everton, ponajviše jer je Premiership
a i Roberto Martinez ga je pravo nahvalio za vrijeme SP, tj. dok smo mi bili tamo 
Gargano u ValencijuAdi_Zepce je napisao/la:VLCNews, portal iz Valencije pise da je Besic na pregovorima u Valenciji a da ga zeli i Chelsea.
Pominje se i on, i Medel, ali nema od transfera jos nista. Ceka se pocetak priprema (07.07). Valjda Besic to budeMB7 je napisao/la:Gargano u ValencijuAdi_Zepce je napisao/la:VLCNews, portal iz Valencije pise da je Besic na pregovorima u Valenciji a da ga zeli i Chelsea.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
10.avgusta 2014 godine Ferencvaros ce igrati prijateljsku tekmu sa Chelsea-jem na otvaranju novog stadiona Ferenca...MB7 je napisao/la:Gargano u ValencijuAdi_Zepce je napisao/la:VLCNews, portal iz Valencije pise da je Besic na pregovorima u Valenciji a da ga zeli i Chelsea.
tako da bi ovdje moglo biti svasta
Semper Fidelis
Kakav Celzi 
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Daduli, EdinjoBos, Futbol, Goalgetter, HariTz, Hazre, Kaunas, Kizo886, KrajinaKing, LeCoq, maho_sa, Proximic, signalidunapark, Turo, tuzlanskinacin i 100 gostiju.