Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Muhamed Bešić
kakav Chelsea, šta je vama .. biti će vremena za takve klubove, sad mu treba klub gdje će se još više razvit' i pripremit' za one najveće, odnosno najambicioznije klubove
znači neki klub iz vrha liga petice 
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kakav Chelsea, ne pretjerujte.
Samo naprijed Mume, vjerujem da ce naci jedan jako dobar klub. Meni naravno, najdraze bi bila Bundesliga, sad koji klub, nije vazno, jer dobre igre mu nece ostati nezapazene.
Samo naprijed Mume, vjerujem da ce naci jedan jako dobar klub. Meni naravno, najdraze bi bila Bundesliga, sad koji klub, nije vazno, jer dobre igre mu nece ostati nezapazene.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma gdje god da ode, R.Mancini ga prati stoposto.
Ne bi bio prvi put da Chelsea kupi igraca pa ga posalje na posudbu
-
Nerminovic
- Kontakt:
daj ba ljudi besic je igracina i ako moze nemanja matic iz kosice u chelsea kako da ne moze mume momak ima talentat za svaki klub
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne moraa Vitesse,tamo idu igraci koji nisu neka imena,Mume je vec steko ime u svijetu,sigurno bi bilo boljih opcija za njega za posudbuPerryFred je napisao/la:Igrati za Valenciju ili biti igrac Chelsea i igrati za Vitesse? Valencia ili klub iz Bundes naravno.
Mnogi potpišu za Chelsea, ali obući plavi dres, to već teže ide. Taman posla da na krilima odličnih nastupa na SP-u završi na posudbama u Vitesseu ili nekom sličnom klubu, a na desetine ih je prošlo tako s Chelseajem. Od tog kluba trebaju bježati oni koji još nisu dokazani igrači.
Bolje negdje se ustaliti u ligi petice nego biti igrač super jakog kluba, ali samo na papiru, a ustvari se vucarati po posudbama svake godine.
Bolje negdje se ustaliti u ligi petice nego biti igrač super jakog kluba, ali samo na papiru, a ustvari se vucarati po posudbama svake godine.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne bi trebao odmah u najveće klubove, neka ide postepeno. Sad ono najmanje što bi mu trebalo je da sjedi na klupi. Valencia bi bila dobar izbor, nije među ovim TOP klubovima a dobar klub. Mislim da bi se tu mogao nametnuti da igra u prvih 11. Najbolje bi bilo da pređe u Bundesligu, zna njihov mentalitet, neka pređe u Schalke kod See, ima da poruše sve. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Samo se nadam ce gdje god ode igrati poziciju zadnjeg veznog ko u repci,jer vec Njemci pisu kako je on stoper :S
Da je Fergi i sada u Mancesteru, nema sanse da bi on propustio ovakvog kapitalca(novog Skolsa), koji se za relativno male novce moze uzeti...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ti i slicni selektori, pojma nemate. Pa taj isti Matic je PRODAN IZ CELSIJA, da bi bio doveden kada je na visokom nivou. Sta mislis sta bi Besicu bilo?Nerminovic je napisao/la:daj ba ljudi besic je igracina i ako moze nemanja matic iz kosice u chelsea kako da ne moze mume momak ima talentat za svaki klub
E svasta...
Kazu navijaci Celte da je puno dati 2mill eura i da od toga nema nista
Tvrde da oni imaju u svojoj nogometnoj skoli previse potencijala i upravo na ovoj poziciji (svoje djece, spominju neka imena...) tj. i koji ce da izgaraju dase dokazu u dresu Celte..
Tvrde da oni imaju u svojoj nogometnoj skoli previse potencijala i upravo na ovoj poziciji (svoje djece, spominju neka imena...) tj. i koji ce da izgaraju dase dokazu u dresu Celte..
Upravo tako...ali hajd recimo upravo da mu posle i nadju pravi klubZekoo je napisao/la:Ti i slicni selektori, pojma nemate. Pa taj isti Matic je PRODAN IZ CELSIJA, da bi bio doveden kada je na visokom nivou. Sta mislis sta bi Besicu bilo?Nerminovic je napisao/la:daj ba ljudi besic je igracina i ako moze nemanja matic iz kosice u chelsea kako da ne moze mume momak ima talentat za svaki klub
E svasta...
Ali kad vec vidimo sta se radi sa Lukakom, Kourtoisom, Kakuta itd...
Klasicna spanjolska prica i njihove cuvene cantereMB7 je napisao/la:Kazu navijaci Celte da je puno dati 2mill eura i da od toga nema nista![]()
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ja bi volio da predje u Primeru zbog tempa, igre itd...mislim da bi mu sjela La Liga, to su moje zelje.
Argentinac ovaj http://en.wikipedia.org/wiki/Eduardo_Berizzo" onclick="window.open(this.href);return false; na klupi Celte je zagrizao ali sada koliko ce on biti trener Celte
sjetimo se Stevanovica kojeg je zelio trener (ovaj ubrzo dobio nogu, posle Emery na X Stevanovica).
Argentinac ovaj http://en.wikipedia.org/wiki/Eduardo_Berizzo" onclick="window.open(this.href);return false; na klupi Celte je zagrizao ali sada koliko ce on biti trener Celte
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 29 jun 2014, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Evo forum Celte iz Viga i na pdf. "Mercado" tema Muhamed Besic.Adi_Zepce je napisao/la:Klasicna spanjolska prica i njihove cuvene cantereMB7 je napisao/la:Kazu navijaci Celte da je puno dati 2mill eura i da od toga nema nista![]()
Tvrde da oni imaju u svojoj nogometnoj skoli previse potencijala i upravo na ovoj poziciji (svoje djece, spominju neka imena...) tj. i koji ce da izgaraju dase dokazu u dresu Celte... Neka Besa dobro razmisli gdje ce.
http://foro.delcelta.com/viewtopic.php?f=2&t=23960" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 29 jun 2014, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Puno im 2mil-OK
kako ce samo žalit' kad momak za 2 godine bude vrijedio 20
mirzatele je napisao/la:Puno im 2mil-OK
Trenutno korisnika/ca: ajaca, Goalgetter, Godfather, invincible1921, katalinski, Kizo886, newton_heath_lyr, RoadRunner85, Sveti, tuzlanskinacin i 98 gostiju.